2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
1)Kucakta uyumasi, birakmaya yeltenince dahi uyanmasi
Kaka, kaka,kaka
Gezdirirken birden oturunca ciglik xiglik aglamasini seviyorum
Tabiki meshur gulusu, agzini aca aca olanindan
Masallah subhanallah. Rabbim korusun hepsini

Bilmem ki canım sen benden tecrübelisin bu konuda, öyle midir acaba?

Hadii al işte.. ya benimki niye ultrason istedi ☹ kan aldı mı peki?

D vitamini hizlandiriyomus

Bence benimki fazla rahattı. Sen aklını karıştırma hiç, gönlünü ferah tutmaya çalış. D vitamini için kan da almadı. Biz özellikle sorduk, kullanın dedi Annem, biz erken kapanınca bebeğin gelişimi iyi derdik diyor bizim de kapanması hızlı olmuş. Çok şükür bir sıkıntımız yok, ben bu konuda biraz rahat olmaya çalışıyorum. Aklıma ne getirdiysem şimdiye kadar başıma geldiği için.. Allah yavrularımızı korusun, hepsi sağlıkla büyüsün inşallah

Beni yoran ve sevmediğim bu sıcakta kucağımda taŞımak sanırım. Hormonlardan heralde hiç terlemeyen ben duştan sonra bile terliyorum hemen. Bu yaz çok zorlu geçiyor

En sevdiğimde gece uykuları gözleri bile açmadan emip geri yatıyor yavrum☺

Korktuğumuz İse hala geçmeyen sarılığımız idrar kültüründe hep çıkan bakterimiz birde çok terlediğiNden dolayı üşütüp hasta etmek
Bi konsep de bizden gelsin o zaman uyuyan yakışıklı konsepti

Eklentiler

• 2E7DD10F-5B37-492E-B6F7-F87DB7B2F035.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 62
Canım ben bu tür kutlamaları açık havada parkta piknik tarzı yapılması taraftarıyım yapılacaksa illa. Pastayı alıp yakında sakin bir parka gidebilirsiniz. Bizim burda parklar boş genelde biz kamelya ya oturuyoruz çocuklar bisiklet sürüyor park oyuncaklarıyla oynamıyorlar birileri varsa.

Ben daha hiç olmadım ama doktor bana emzirme sürecinde olamayabileceğim gibi olursam da düzensizlikler olabilir demişti kendimden eminsen bence sıkıntı yoktur bu pandemi dönemi hiç hastaneye gitme
Ben de oldum regl
Bir degisik ama. Azazdi, bi kahve olsu.bi kN kirmizi.
Duzensiz olmasi boyle miymis.
agacsizkoalaa sen yine regl oldum demissin, yoksa boyle bi duzensizlik mi.
Gorunsen mi doktora acaba

Ben de yarin gidicem. Gerek var mi ki sizce gitmeye. Spiral taktirmali mi.

1- meme reddi, biberona olan aşkından şikayetçiyim,kakasını bekletip bir türlü yapmaması ayrıca
2- doğduğundan beri gece uykuları fena değil şükür, sevimli, güler yüzlü oğluş kız gibi bir yüzü var boncuk gözlüm, artık uykusunu alınca gün içinde 1 saat kadar kendi oyalanabiliyor yer ve oyuncaklarını değiştirerek. Banyo yapmayı seviyor gıkı çıkmıyor beni tanımaya başladı sanırım daha içten gülüyor sanki bana yada bana öyle geliyor
3-uykuya zor geçmesi, bebek arabasında oturmaması şikayetlerim içinde. Gerçi biberon istermiş sıpa onu da çözdük meme yerine biberon istiyormuş uyuyacağı zaman biraz emip sakinleyip yatıyor

Keske canim imkan olsa. Buralar her zaman kalabalik.. cok guzelmis sizin ortaminiz..
Yani sen korona icin mi diyorsun, herhangi baska hastalik bulasir diye mi bebise. Xok kucukler ya daha nasil davranmak dogru ve daha uyguun kararsiz kaliorum.
Buyugum zaten suan bile sokakta, arkadaslariyla oynuor. Kuzenlerinin agizlari yara ixinde, kafasini agizlarina sokuor neredeyse tablet bakarken durmuyor artik alisti oyuna.
Hepsi Allaha emanet olsun

Kızlarr bugün benim oğlan 3 ay 22 günlük sabah altını açtık yere yatırdık sırt üstüden yana döndü sonra kendisi tekrar sırt üstüne geçti büyüyorlar ya yavaş yavaş. Eski fotolarına bakıyorum de su şişem kadarmış minnak oğlum

Ben korona için diyorum canım. Senin oğlan dışardaysa yapacak bişey yok canım kalbini ferah tut bişey olmaz inşallah.

Benim anladığım daha çok döngüde tutarsızlık bi 30 günde bir 40 günde bir gibi ama ilk regl in dediğin gibi farklı olması normal bence eğer 40ın çıktığında gittmişsen ben olsam gitmezdim herhalde

Ben korona için diyorum canım. Senin oğlan dışardaysa yapacak bişey yok canım kalbini ferah tut bişey olmaz inşallah.
Sordum korona var mi sizde diye yiok dediler.
Cagirsam mi bilmiorum..
Amim canim insallah
Sagol rabbim.korusun hepsini

Gitmedim iste 40 cikinca canim
Simdi bu olan adettir dimi baska ne olacak.
Haydi bakalim gelsin riskli tarihler,hamilelik korkulari, sancilar. Biraz daha gec olsaydi bari puff..

1)Kucakta uyumasi, birakmaya yeltenince dahi uyanmasi
Kaka, kaka,kaka
Gezdirirken birden oturunca ciglik xiglik aglamasini seviyorum
Tabiki meshur gulusu, agzini aca aca olanindan♥
Masallah subhanallah. Rabbim korusun hepsini
He bi de
Uyudugu halde gitmeyeyim diye yakamdan tutup yapismasi
Yatiyoruz yanyana oh ne guzel..

Ben olsam çağırırım sanırım bir sıkıntıları yokmuş hem. Çocuğumun içinde kalmasın diye düşünürdüm kuzum.

Ya maşallah gerçekten çok yakışıklı.

Bugün herkesin bebişine baktımda dünyaya geldiler büyüyorlar ya nasıl mucizevi bir şey. 9 ay yollarını gözledik resmen. Şimdi en küçüğü 2.5 aylık olacak neredeyse. Allah saklasın hepsini. Güzel ömürleri güzel bahtları olsun inşallah

Çağırirsan bebişi kimsenin kucağına verme ama yada aslında hiç riske atılacak bir dönemde de değiliz çağırma kiz sonuçta mikrobun eve girmesi yeter allah korusun hastane ortamında bence çok daha iyi koruyoruz minikleri çok dikkat ediyoruz o yüzden hastaneyle kıyaslama ben mesela alt açma bi kaç tane alıyorum hiç bi yere temas ettirmiyorum falan

Kızlar hemen hemen hepiniz kucaktan şikayet ediyorsunuz ya benim moralim acayip bozuluyor keşke benimki öyle olsa benim oglum asla uyku oncesi kucağımi istemiyor. Kucagimla pek isi yok diye sanırım. Bizim anne cocuk bagimiz pek yok bakıcı gibiyim

ya kuzu neden hep olumsuz dusunuyorsun..benim kuzular da benle yatmaz..olmadi basaramadim.oglum sabah yanima geliyor ayak ucuma yatiyor.gonul ister sarılsın sokulsun anacim diye ama o kedi gibi ayaklarıma sariliyor
kucak meselesi biraz alistirmakla ilgili.demekki alistirmamissin canim.benim de uyumadan once tek istedigi karni doysun yatagina yatsin.

nzh99 sünnet yaptırdınız mi canım
Yok komşum. Aslında dün yaptıracaktık. Geçen hafta çocuk cerrahı ile görülmeye gittik, gitmişken önce yenidoğan doktoruna uğrayalım Ata’ yı görsün dedik. Doktorumuz Ata mızı iyi gördü büyümüş, güzel bakmışsınız dedi sevindik. Sünnet için geldik dedik, doktor: “hastalık var çocuk anestezi alacak, ortalık durulsun, şu sıcak geçsin Eylül gibi yaptırın” dedi. Biz de döndük geldik. Zaten bu hafta bir ağıt öğrendi, Etini parçalıyormuşsun gibi ağlıyor iyi ki yaptırmadık diyorum eşime . Belki sakinler o zamana kadar. Sen ne düşünüyorsun. Hemen yaptıracak mısın. Eylül’de beraber yaptıralım ne dersin

Ahaha zor çıkacak ve bak gör cok gür cikacak bence. Tek gec gelsin saç da erkenden dökülmesin

insAllah.agzin bal yesin

Oyy ne tatlı bunlar ya. Aynı benim kızımın kafası gibi. O elleri tam yemelik.

tesekkur ederiz teyzesi

Bilmem ki canım sen benden tecrübelisin bu konuda, öyle midir acaba?

Hadii al işte.. ya benimki niye ultrason istedi ☹ kan aldı mı peki?

D vitamini hizlandiriyomus

canim valla ne diyim bilmiyorum yanlis yonlendirmek istemem.ama bana ebenin dedigi simdi cogu cocuk alerjili dedi bazi anne anlamayabiliyor dedi.hafif seyrederse demek
yoksa anlasilmayacak gibi degil ki
birkac gun gozlemle.sen yumurta tukettigin zamanlar et sut tavuk tuketiyor muydun?

Valla bebişimin bir şikayeti yok pek öyle düzenli devam eden. Var dersem yalan söylemiş olurum. Çok şükür
En sevdiğim huyu bana nazlanıp başını yana doğru eğip gözümün içine bakarken gevrek gevrek gülmesi
Sevmediğim bir huyu hmmmm vallah ben hepsini sevirem ya
Çok şükür İlke çok zorlayan, çok huysuz bir bebek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…