- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
1)Kucakta uyumasi, birakmaya yeltenince dahi uyanmasiKizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ Bebeğinizin ne sıkıntısı var şikayetlerimizi yazalim ( ben birazdan listelicem)
☆ En sevdiğiniz özelliği
☆ En sevmediğiniz özelliği
Bilmem ki canım sen benden tecrübelisin bu konuda, öyle midir acaba?
Hadii al işte.. ya benimki niye ultrason istedi ☹ kan aldı mı peki?
D vitamini hizlandiriyomus
Canım ben bu tür kutlamaları açık havada parkta piknik tarzı yapılması taraftarıyım yapılacaksa illa. Pastayı alıp yakında sakin bir parka gidebilirsiniz. Bizim burda parklar boş genelde biz kamelya ya oturuyoruz çocuklar bisiklet sürüyor park oyuncaklarıyla oynamıyorlar birileri varsa.Kizlar kizlar gelem mi
size soru sorem mii
Arkadaslar yarin asi gunu.
cuma oglumun dogum gunu.
okuldaki arkadaslarindan ikisini iatiyor.
anneleriyle konustum korona degillermis
baska hastalik ya da korona gecer mi ozellikle bebise cagirmssam mi.
annem ben kardesimin cocuklari kutkuycaz ya da.
gerci kuzenleri de el ayak agiz gecirdiler. Gecti sayilir, iyilestiler de pek el ayak gbi de degildi,agizlari fenaydi.
neyse uzattim yani cagirsam mi iki arkadasini, benbebekle uzakta dururum da grip falqnlarsa gecer mi acaba diye.
ama bi yandan da yarin gastane ortamina giricez mesela.
Ben de oldum reglBen daha hiç olmadım ama doktor bana emzirme sürecinde olamayabileceğim gibi olursam da düzensizlikler olabilir demişti kendimden eminsen bence sıkıntı yoktur bu pandemi dönemi hiç hastaneye gitme
1- meme reddi, biberona olan aşkından şikayetçiyimKizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ Bebeğinizin ne sıkıntısı var şikayetlerimizi yazalim ( ben birazdan listelicem)
☆ En sevdiğiniz özelliği
Keske canim imkan olsa. Buralar her zaman kalabalik.. cok guzelmis sizin ortaminiz..Canım ben bu tür kutlamaları açık havada parkta piknik tarzı yapılması taraftarıyım yapılacaksa illa. Pastayı alıp yakında sakin bir parka gidebilirsiniz. Bizim burda parklar boş genelde biz kamelya ya oturuyoruz çocuklar bisiklet sürüyor park oyuncaklarıyla oynamıyorlar birileri varsa.
Ben korona için diyorum canım. Senin oğlan dışardaysa yapacak bişey yok canım kalbini ferah tut bişey olmaz inşallah.Keske canim imkan olsa. Buralar her zaman kalabalik.. cok guzelmis sizin ortaminiz..
Yani sen korona icin mi diyorsun, herhangi baska hastalik bulasir diye mi bebise. Xok kucukler ya daha nasil davranmak dogru ve daha uyguun kararsiz kaliorum.
Buyugum zaten suan bile sokakta, arkadaslariyla oynuor. Kuzenlerinin agizlari yara ixinde, kafasini agizlarina sokuor neredeyse tablet bakarkendurmuyor artik alisti oyuna.
Hepsi Allaha emanet olsun
Benim anladığım daha çok döngüde tutarsızlık bi 30 günde bir 40 günde bir gibi ama ilk regl in dediğin gibi farklı olması normal bence eğer 40ın çıktığında gittmişsen ben olsam gitmezdim herhaldeBen de oldum regl
Bir degisik ama. Azazdi, bi kahve olsu.bi kN kirmizi.
Duzensiz olmasi boyle miymis.
agacsizkoalaa sen yine regl oldum demissin, yoksa boyle bi duzensizlik mi.
Gorunsen mi doktora acaba
Ben de yarin gidicem. Gerek var mi ki sizce gitmeye. Spiral taktirmali mi.
Sordum korona var mi sizde diye yiok dediler.Ben korona için diyorum canım. Senin oğlan dışardaysa yapacak bişey yok canım kalbini ferah tut bişey olmaz inşallah.
Gitmedim iste 40 cikinca canimBenim anladığım daha çok döngüde tutarsızlık bi 30 günde bir 40 günde bir gibi ama ilk regl in dediğin gibi farklı olması normal bence eğer 40ın çıktığında gittmişsen ben olsam gitmezdim herhalde
He bi de1)Kucakta uyumasi, birakmaya yeltenince dahi uyanmasi
Kaka, kaka,kaka
Gezdirirken birden oturunca ciglik xiglik aglamasini seviyorum
Tabiki meshur gulusu, agzini aca aca olanindan♥
Masallah subhanallah. Rabbim korusun hepsini
Kizlar kizlar gelem mi
size soru sorem mii
cuma oglumun dogum gunu.
gerci kuzenleri de el ayak agiz gecirdiler. Gecti sayilir, iyilestiler de pek el ayak gbi de degildi,agizlari fenaydi.
neyse uzattim yani cagirsam mi iki arkadasini, benbebekle uzakta dururum da grip falqnlarsa gecer mi acaba diye.
Beni yoran ve sevmediğim bu sıcakta kucağımda taŞımak sanırım. Hormonlardan heralde hiç terlemeyen ben duştan sonra bile terliyorum hemen. Bu yaz çok zorlu geçiyor
En sevdiğimde gece uykuları gözleri bile açmadan emip geri yatıyor yavrum☺
Korktuğumuz İse hala geçmeyen sarılığımız idrar kültüründe hep çıkan bakterimiz birde çok terlediğiNden dolayı üşütüp hasta etmek
Bi konsep de bizden gelsin o zaman uyuyan yakışıklı konsepti
Kızlarr bugün benim oğlan 3 ay 22 günlüksabah altını açtık yere yatırdık sırt üstüden yana döndü sonra kendisi tekrar sırt üstüne geçti büyüyorlar ya yavaş yavaş. Eski fotolarına bakıyorum de su şişem kadarmış minnak oğlum
Çağırirsan bebişi kimsenin kucağına verme ama yada aslında hiç riske atılacak bir dönemde de değiliz çağırma kiz sonuçta mikrobun eve girmesi yeter allah korusunKizlar kizlar gelem mi
size soru sorem mii
cuma oglumun dogum gunu.
Yok mu artırangrubumuzun en kibarı da yeşim cıktı hobalaaaa
Kızlar hemen hemen hepiniz kucaktan şikayet ediyorsunuz ya benim moralim acayip bozuluyorkeşke benimki öyle olsa benim oglum asla uyku oncesi kucağımi istemiyor. Kucagimla pek isi yok diye sanırım. Bizim anne cocuk bagimiz pek yok bakıcı gibiyim
Yok komşum. Aslında dün yaptıracaktık. Geçen hafta çocuk cerrahı ile görülmeye gittik, gitmişken önce yenidoğan doktoruna uğrayalım Ata’ yı görsün dedik. Doktorumuz Ata mızı iyi gördü büyümüş, güzel bakmışsınız dedi sevindik. Sünnet için geldik dedik, doktor: “hastalık var çocuk anestezi alacak, ortalık durulsun, şu sıcak geçsin Eylül gibi yaptırın” dedi. Biz de döndük geldik. Zaten bu hafta bir ağıt öğrendi, Etini parçalıyormuşsun gibi ağlıyor iyi ki yaptırmadık diyorum eşime . Belki sakinler o zamana kadar. Sen ne düşünüyorsun. Hemen yaptıracak mısın. Eylül’de beraber yaptıralım ne dersinnzh99 sünnet yaptırdınız mi canım
Ahaha zor çıkacak ve bak gör cok gür cikacak bence. Tek gec gelsin saç da erkenden dökülmesin
Oyy ne tatlı bunlar ya. Aynı benim kızımın kafası gibi. O elleri tam yemelik.
Bilmem ki canım sen benden tecrübelisin bu konuda, öyle midir acaba?
Hadii al işte.. ya benimki niye ultrason istedi ☹ kan aldı mı peki?
D vitamini hizlandiriyomus
Valla bebişimin bir şikayeti yok pek öyle düzenli devam eden. Var dersem yalan söylemiş olurum. Çok şükürKizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ En sevdiğiniz özelliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?