2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Kuzum öyle düşünme ya. Benimki de kucak sevmiyor yattığı yerde daha bir mutlu. Uyumadan önce illa kucağa geleceğim diye bir huyu da yok valla. Niye bağ olmasın böyle düşünüp kendini üzme.

Yok canim verir miyim
Annem kardesim bile el yikayip alin diorum. Hos ustleri baslari da bana gore uygun degil ya.
Kendi evime almicam zaten anneme,ben eski titierdenim o alt acma ortusunu biz 5 yil once de sererdik ogluma, simdi devam..
Ya ben @cecen in dsdigi gibi icinde kalmasin diye.. kardesi dogunca da cok etkilendi, dislanmis gibi oldu hamilelikten beri hatta.
Huyumu bilior zaten arkadaslar, biz de ssnin gibi olduk diyor abla ya dedim demek ki herkes yapsaydi zamaninda bulasmicakti boyle
Bilemedim canim ya, cidden bana Kalsa cagirmam da oglum icin iste
Bir de bu ara bobrek degerleri yuksek cikti, uzuldu de.. ben de bunalttim baya onu.. anneannesindr suan gelmior zaten eve karisan yok orda ona diye sanirim.
Sen cagirma diosun yani iki cocuk anneleri bir de kardesim ve cocukkari olacaktik iste.
Hastane ama sonucta daha yogun her turlu hastalik acisindan. Doktor ellior hemsire ellior cocugu ne durumda elleri bilemioruz da.. dusununce sonu gelmez yani bu isin, ne yazik ki.

Git o zaman canım aynn adettir büyük ihtimalle adet olmadan da hamilelik riski vardı valla ben çok korkuyorum ya en sağlıklısı nedir bilmiyorum ama spiral da korkuyorum takan var mı acaba regl sancıların eskisi gibi yoğun olmaz bence hep derler ya evlenince öoçuk doğunc Sancılar geçer diye ‍♀

Erkek bebek, huuyu degisiktir, kucak sicak oluyor istemiordur, bizimkilerde canim gezmek icin istiyor, memeye koyunca atiuor kendini. Uzme kendini cok fazla, insallah duzene girecek. Hem hepimiz bakici gibiyiz ki zaten. Kucakta yuzu one donuk gezdirsen hosuna gidiyor mu

Cherrygum oy benim canımcımmmm cherycimmmm doğum günün kutlu olsun kuzum kızınla sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrün olsun

Insallah.
Ben de korkuyorum.
Spiral mi taktirsak bilmiorum.
Ya da esler korunsa.
Ya da hic yapilmasa o is en iyisi en rahati

Dün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dedi
Bugünde annem dedi . Asiya gittiğimizde hemşire ne huzursuz bir bebeksin sen dedi . Evden disari adim atamiyorum huzursuz aglak diye . Sizin bebeklere göre farklı ve daha sorunluyuz . Hersey beni etkiliyor Galiba ben biraz dis dunyayla mola vermeliyim . Yakında duzelirsek insallah yazarim kizlar öpüyorum sizleri

Bexero ve rotateq canım. Sanırım rota 2 menenjit 3 doz diye hatırlıyorum çok emin değilim
Rota 2 doz 3 ve 5.ay
Beksora 2 doz
Menenjit 3 doz 1 yaş öncesi ise
beksorada menektrada menenjit aşısı. Ben beksorayida yaptiriyormusun diye merak etmistim. Beksora yeni çıktıya bazıları yaptırmıyor

Evet canım. Ama bence yumurta bu çocuğa cidden iyi gelmiyor. Bak emerken kivrandi yine az önce. Bugün hep kustu. Kesicem ben doktor ye dese de napalim yeter ki iyi olsun.

Senin bebis biizden ondeydi dimi canim.sen yaptirdin mi rota ve menenjiti 3. Ayda.
Isimleri neydi peki. Ates oluyor mu.
Rotayı yaptırdım 1. Dozunu 2. Yi bu ay yaptırcam. Menenjiti simdi yaptırmıyacağım. Oglum 22 aylık onunki bile gecen ay bitti. 1 yasta yaptırıyorum. Kızıda büyük bir ihtimal yaşında yaptırcam. Rotada ates olmadı. Menenjitte oglumda ates yapmadi sadece 3 gun alerjen seyleri yasaklıyorlar o kadar

O ne demek kız nereye gidiyorsun?

Insallah.
Ben de korkuyorum.
Spiral mi taktirsak bilmiorum.
Ya da esler korunsa.
Ya da hic yapilmasa o is en iyisi en rahati
Biz daha Yapmadık kendimi hazır hissetmiyorum zaten annemlere geldim hemen o da bir süredir annesine gitti biz rahat 1 ay daha yapmayız ama sonrası nasıl olacak bilmiyorum
6 aya kadar korunma adına bir şey düşünmüyorum eşim korunsun
Sonra grupta spiral takanlar olurda inş cesaret eder takarım bende

Amin amin amin. Sen kullanmaya devam edeceksin o zaman yani?

Canım sarılığı nasıl takip ediyorsun?
Rota 2 doz 3 ve 5.ay
Beksora 2 doz
Menenjit 3 doz 1 yaş öncesi ise
beksorada menektrada menenjit aşısı. Ben beksorayida yaptiriyormusun diye merak etmistim. Beksora yeni çıktıya bazıları yaptırmıyor
Menektra 9 aydan önce yapılmıyor ama..
Biz şunları yaptıracağız.

Sagol canim.
Oglumu tam emin olmasam da 9 ayda olandan yaptirdik sanki.
Ama doktor 3.ayda yapicaz menenjit dedi. Sorucam yarin bakalim.ertelenir mi diye. Tek doz da degil ki surekli asi asi..

Ya Lepi saçmalama, bak buraya da dökmezsen içini hepten kafana takarsın. Evet senin bebiş sınırları biraz zorluyor ama başka arkadaşlar da var senin gibi olan, en azından burada yalnız olmadığını fark ediyorsun. Gitme kuzumm

Evet onlar koruunsun.
Insallah canimm

Kızlar sma mama kullananlara soruyorum benim oğlan smayı içince daha erken acıkıyo bu sorunu yaşayan var mı? Evolvia da kullandık onda da 1-2 gün kaka yapmadığı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…