Kızlar hemen hemen hepiniz kucaktan şikayet ediyorsunuz ya benim moralim acayip bozuluyorkeşke benimki öyle olsa benim oglum asla uyku oncesi kucağımi istemiyor. Kucagimla pek isi yok diye sanırım. Bizim anne cocuk bagimiz pek yok bakıcı gibiyim
Yok canim verir miyimÇağırirsan bebişi kimsenin kucağına verme ama yada aslında hiç riske atılacak bir dönemde de değiliz çağırma kiz sonuçta mikrobun eve girmesi yeter allah korusunhastane ortamında bence çok daha iyi koruyoruz minikleri çok dikkat ediyoruz o yüzden hastaneyle kıyaslama ben mesela alt açma bi kaç tane alıyorum hiç bi yere temas ettirmiyorum falan
Git o zaman canım aynn adettir büyük ihtimalle adet olmadan da hamilelik riski vardı valla ben çok korkuyorum ya en sağlıklısı nedir bilmiyorum ama spiral da korkuyorum takan var mı acaba regl sancıların eskisi gibi yoğun olmaz bence hep derler ya evlenince öoçuk doğunc Sancılar geçer diyeSordum korona var mi sizde diye yiok dediler.
Cagirsam mi bilmiorum..
Amim canim insallah
Sagol rabbim.korusun hepsini
Gitmedim iste 40 cikinca canim
Simdi bu olan adettir dimi baska ne olacak.
Haydi bakalim gelsin riskli tarihler,hamilelik korkulari, sancilar. Biraz daha gec olsaydi bari puff..
Erkek bebek, huuyu degisiktir, kucak sicak oluyor istemiordur, bizimkilerde canim gezmek icin istiyor, memeye koyunca atiuor kendini. Uzme kendini cok fazla, insallah duzene girecek. Hem hepimiz bakici gibiyiz ki zaten. Kucakta yuzu one donuk gezdirsen hosuna gidiyor muKızlar hemen hemen hepiniz kucaktan şikayet ediyorsunuz ya benim moralim acayip bozuluyorkeşke benimki öyle olsa benim oglum asla uyku oncesi kucağımi istemiyor. Kucagimla pek isi yok diye sanırım. Bizim anne cocuk bagimiz pek yok bakıcı gibiyim
Insallah.Git o zaman canım aynn adettir büyük ihtimalle adet olmadan da hamilelik riski vardı valla ben çok korkuyorum ya en sağlıklısı nedir bilmiyorum ama spiral da korkuyorum takan var mı acaba regl sancıların eskisi gibi yoğun olmaz bence hep derler ya evlenince öoçuk doğunc Sancılar geçer diye
Dün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dediya kuzu neden hep olumsuz dusunuyorsun..benim kuzular da benle yatmaz..olmadi basaramadim.oglum sabah yanima geliyor ayak ucuma yatiyor.gonul ister sarılsın sokulsun anacim diye ama o kedi gibi ayaklarıma sariliyor
kucak meselesi biraz alistirmakla ilgili.demekki alistirmamissin canim.benim de uyumadan once tek istedigi karni doysun yatagina yatsin.
Rota 2 doz 3 ve 5.ayBexero ve rotateq canım. Sanırım rota 2 menenjit 3 doz diye hatırlıyorum çok emin değilim
Evet canım. Ama bence yumurta bu çocuğa cidden iyi gelmiyor. Bak emerken kivrandi yine az önce. Bugün hep kustu. Kesicem ben doktor ye dese de napalim yeter ki iyi olsun.insAllah.agzin bal yesin
tesekkur ederiz teyzesi
canim valla ne diyim bilmiyorum yanlis yonlendirmek istemem.ama bana ebenin dedigi simdi cogu cocuk alerjili dedi bazi anne anlamayabiliyor dedi.hafif seyrederse demek
yoksa anlasilmayacak gibi degil ki
birkac gun gozlemle.sen yumurta tukettigin zamanlar et sut tavuk tuketiyor muydun?
Rotayı yaptırdım 1. Dozunu 2. Yi bu ay yaptırcam. Menenjiti simdi yaptırmıyacağım. Oglum 22 aylık onunki bile gecen ay bitti. 1 yasta yaptırıyorum. Kızıda büyük bir ihtimal yaşında yaptırcam. Rotada ates olmadı. Menenjitte oglumda ates yapmadi sadece 3 gun alerjen seyleri yasaklıyorlar o kadarSenin bebis biizden ondeydi dimi canim.sen yaptirdin mi rota ve menenjiti 3. Ayda.
Isimleri neydi peki. Ates oluyor mu.
O ne demek kız nereye gidiyorsun?Dün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dedi
Bugünde annem dedi . Asiya gittiğimizde hemşire ne huzursuz bir bebeksin sen dedi . Evden disari adim atamiyorum huzursuz aglak diye . Sizin bebeklere göre farklı ve daha sorunluyuz . Hersey beni etkiliyor Galiba ben biraz dis dunyayla mola vermeliyim . Yakında duzelirsek insallah yazarim kizlar öpüyorum sizleri
Biz daha Yapmadık kendimi hazır hissetmiyorum zaten annemlere geldim hemen o da bir süredir annesine gitti biz rahat 1 ay daha yapmayız ama sonrası nasıl olacak bilmiyorumInsallah.
Ben de korkuyorum.
Spiral mi taktirsak bilmiorum.
Ya da esler korunsa.
Ya da hic yapilmasa o is en iyisi en rahati
Amin amin amin. Sen kullanmaya devam edeceksin o zaman yani?Bence benimki fazla rahattı. Sen aklını karıştırma hiç, gönlünü ferah tutmaya çalış. D vitamini için kan da almadı. Biz özellikle sorduk, kullanın dediAnnem, biz erken kapanınca bebeğin gelişimi iyi derdik diyor bizim de kapanması hızlı olmuş. Çok şükür bir sıkıntımız yok, ben bu konuda biraz rahat olmaya çalışıyorum. Aklıma ne getirdiysem şimdiye kadar başıma geldiği için.. Allah yavrularımızı korusun, hepsi sağlıkla büyüsün inşallah
Canım sarılığı nasıl takip ediyorsun?Beni yoran ve sevmediğim bu sıcakta kucağımda taŞımak sanırım. Hormonlardan heralde hiç terlemeyen ben duştan sonra bile terliyorum hemen. Bu yaz çok zorlu geçiyor
En sevdiğimde gece uykuları gözleri bile açmadan emip geri yatıyor yavrum☺
Korktuğumuz İse hala geçmeyen sarılığımız idrar kültüründe hep çıkan bakterimiz birde çok terlediğiNden dolayı üşütüp hasta etmek
Bi konsep de bizden gelsin o zaman uyuyan yakışıklı konsepti
Menektra 9 aydan önce yapılmıyor ama..Rota 2 doz 3 ve 5.ay
Beksora 2 doz
Menenjit 3 doz 1 yaş öncesi ise
beksorada menektrada menenjit aşısı. Ben beksorayida yaptiriyormusun diye merak etmistim. Beksora yeni çıktıya bazıları yaptırmıyor
Sagol canim.Rotayı yaptırdım 1. Dozunu 2. Yi bu ay yaptırcam. Menenjiti simdi yaptırmıyacağım. Oglum 22 aylık onunki bile gecen ay bitti. 1 yasta yaptırıyorum. Kızıda büyük bir ihtimal yaşında yaptırcam. Rotada ates olmadı. Menenjitte oglumda ates yapmadi sadece 3 gun alerjen seyleri yasaklıyorlar o kadar
Ya Lepi saçmalama, bak buraya da dökmezsen içini hepten kafana takarsın. Evet senin bebiş sınırları biraz zorluyor ama başka arkadaşlar da var senin gibi olan, en azından burada yalnız olmadığını fark ediyorsun. Gitme kuzummDün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dedi
Bugünde annem dedi . Asiya gittiğimizde hemşire ne huzursuz bir bebeksin sen dedi . Evden disari adim atamiyorum huzursuz aglak diye . Sizin bebeklere göre farklı ve daha sorunluyuz . Hersey beni etkiliyor Galiba ben biraz dis dunyayla mola vermeliyim . Yakında duzelirsek insallah yazarim kizlar öpüyorum sizleri
Evet onlar koruunsun.Biz daha Yapmadık kendimi hazır hissetmiyorum zaten annemlere geldim hemen o da bir süredir annesine gitti biz rahat 1 ay daha yapmayız ama sonrası nasıl olacak bilmiyorum
6 aya kadar korunma adına bir şey düşünmüyorum eşim korunsun
Sonra grupta spiral takanlar olurda inş cesaret eder takarım bende
Amin amin amin. Sen kullanmaya devam edeceksin o zaman yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?