Sorma ben de kıyamıyorum. Şimdi çevrenin de farkına varmaya başladı, eminim çok ama çok ağlayacak. Doktora gitmekten vazgecebilirim bileAslında kandaki seviyesine baktırıp kullanmak bana daha mantıklı geliyor ama bebeğime kıyamıyorum. Bir süre kullanmayacağım sanırım
Evet gitmeeeeYa Lepi saçmalama, bak buraya da dökmezsen içini hepten kafana takarsın. Evet senin bebiş sınırları biraz zorluyor ama başka arkadaşlar da var senin gibi olan, en azından burada yalnız olmadığını fark ediyorsun. Gitme kuzumm
Evet canim menektra 9 ay ve sonrası okul öncesine kadar zamanı var ben 1 yasta yaptırdım oğluma beksorayida menektrayıda toplam 5 doz aralarinda zaman koyduklari icin henuz yeni bitti. Birde korana girdi son doz haziranda olduCanım sarılığı nasıl takip ediyorsun?
Menektra 9 aydan önce yapılmıyor ama..
Biz şunları yaptıracağız.
Eki Görüntüle 2659844
Bazi doktor zaten vermior canim hic ya o gaz damlalarini.bana kullan demediler hic ne bileyim. Prebiyotik aslinda ben istedim kullanayim.Benim günlerce kaka yapmayan kız dün bir kere bugün 2 kere yaptı. Tek değişen birkaç gün önce biogaiayı bırakmamız..Biz düzenlesin diye kullanıyorduk da o mu sebep oldu acaba ya kaka olayına anlamadım. Bu arada bırakma sebebimiz 2.şişenin bitmesi ve 3 aydan sonra kullanmayacağımız için yenisi almadık.
Nasil yani iyice karistim.Evet canim menektra 9 ay ve sonrası okul öncesine kadar zamanı var ben 1 yasta yaptırdım oğluma beksorayida menektrayıda toplam 5 doz aralarinda zaman koyduklari icin henuz yeni bitti. Birde korana girdi son doz haziranda oldu
Canım biogaia gaz için değil de prrbiyotik ya ondan kullanıyordum. Gaz damlasını bırakmıştım cidden çocuğu boşuna sıkıntıya sokmuştu o..Bazi doktor zaten vermior canim hic ya o gaz damlalarini.bana kullan demediler hic ne bileyim. Prebiyotik aslinda ben istedim kullanayim.
Masalalh yapsin hep kakalari ipek hanim.
Ama benim güneş hanim gibi gece uykusunda saat 2 de 4 te de yapmasin yani
Ve derken emerken koyverdi alttan haydi bakalimm
Beksorayı da menextra yıda 1 yaşında yaptırdım zaten bexsero 2.doz men extra 3.doz ve bunların aralarında zaman olması gerekiyor. Bir de hasta iken yapılmıyor oğlum şu an 22 aylık 21 aylıkken menenjit aşıları bitti. Beksora da men extra da ikisi de menenjit aşısı. beksora yeni çıkmış bir önceden sadece men extra yapıyorlarmış.Büyük bir ihtimal senin 3 aylıkken istenen beksoradır. 3 ay o aşlılar için bence çok erken. Çoğu kişi çocuğu ele kola geldikten sonra kendimi toparladıktan sonra yapıyorlar. Bana doktorum oğlum da çok hastalanan çok ateşlenen bir çocuk değil. O yüzden menenjit aşılarını bir yaştan sonra yaptır demişti. Mesela arkadaşımın çocuğu bir yaştan önce yaptırdı.her ay boğazları şişiyor ve ateşleniyor diye onun doktoru da erken yaptırmayı tavsiye etmiş. Yani doktordan doktora değişiyor. Şimdi kızım içinde 1 yaşında yaptırmam söylendiNasil yani iyice karistim.
Bekseroyi da mi 1 yasta yaptiniz.simdi ucuncu ayda dedigi o mu benim doktorun.
Ama tikkaninki 5. Ayda demis. Kime nasil guvenilcek karar verebilsem.
Aynen. Tecrubeyle sabit. Bi gece uyandim.saat 3. Bi koku var eksi eksi, diorum buyugu mu yaptii kucugu muCanım biogaia gaz için değil de prrbiyotik ya ondan kullanıyordum. Gaz damlasını bırakmıştım cidden çocuğu boşuna sıkıntıya sokmuştu o..
Ay gece yaparsa kötü ya tüm uyku açılır temizlerken, temizlemesen de olmaz.
Hmm. Tesekkur ettim canim. Ne guzel masallah senin bebislere.Beksorayı da menextra yıda 1 yaşında yaptırdım zaten bexsero 2.doz men extra 3.doz ve bunların aralarında zaman olması gerekiyor. Bir de hasta iken yapılmıyor oğlum şu an 22 aylık 21 aylıkken menenjit aşıları bitti. Beksora da men extra da ikisi de menenjit aşısı. beksora yeni çıkmış bir önceden sadece men extra yapıyorlarmış.Büyük bir ihtimal senin 3 aylıkken istenen beksoradır. 3 ay o aşlılar için bence çok erken. Çoğu kişi çocuğu ele kola geldikten sonra kendimi toparladıktan sonra yapıyorlar. Bana doktorum oğlum da çok hastalanan çok ateşlenen bir çocuk değil. O yüzden menenjit aşılarını bir yaştan sonra yaptır demişti. Mesela arkadaşımın çocuğu bir yaştan önce yaptırdı.her ay boğazları şişiyor ve ateşleniyor diye onun doktoru da erken yaptırmayı tavsiye etmiş. Yani doktordan doktora değişiyor. Şimdi kızım içinde 1 yaşında yaptırmam söylendi
Evet canım. Ama bence yumurta bu çocuğa cidden iyi gelmiyor. Bak emerken kivrandi yine az önce. Bugün hep kustu. Kesicem ben doktor ye dese de napalim yeter ki iyi olsun.
etrafındakilere de sinir oldum lepis. böyle söyleyince ne oluyor yani. bak bazı bebekler daha huysuz olur. sorunlu değil sadece zor bir bebek ve düzelecek. daha önce de yazmıştım sen anlattıkça büyük kızım aklima geliyor diye. acayip huysuz bir bebekti. uyanir uyanmaz ağlamaya başlardi. saniye yerde yatmazdi. hep gezecek. bebek arabasında, arabada durmazdi.Dün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dedi
Bugünde annem dedi . Asiya gittiğimizde hemşire ne huzursuz bir bebeksin sen dedi . Evden disari adim atamiyorum huzursuz aglak diye . Sizin bebeklere göre farklı ve daha sorunluyuz . Hersey beni etkiliyor Galiba ben biraz dis dunyayla mola vermeliyim . Yakında duzelirsek insallah yazarim kizlar öpüyorum sizleri
Dün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dedi
Bugünde annem dedi . Asiya gittiğimizde hemşire ne huzursuz bir bebeksin sen dedi . Evden disari adim atamiyorum huzursuz aglak diye . Sizin bebeklere göre farklı ve daha sorunluyuz . Hersey beni etkiliyor Galiba ben biraz dis dunyayla mola vermeliyim . Yakında duzelirsek insallah yazarim kizlar öpüyorum sizleri
Gaz mi oldukizlar benim kiz boyuna cikariyor..fiskirtma degil de ama sürekli çıkıyor az az karni davul..mama mi dokundu
Dün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dedi
Kiraz,erik,üzüm gibi meyvelerle yapabilirsin cnm ya da bebek bezi,balon,kuru çiçek gibi şeylerde kullanabilirsin güzel oluyor@bharkk @Sonsuz umut öneriler verin banada ay resimleri için neler yapabilirim. İlk ay arılı kıyafet giydirdim limonlarla 1 yazdım 2.ci ay kucuk arabalarla 2 yazdm 3.cü ay napsam bilemedm
Ya yabancilarda goruyorum instada nasi guzel cekiyolar balonlari eline veriyolar salincak gbi flan yapiyolar ben 2 bucuk aylk cocugu durduramiyorm iyi beceriyolar vallaha..Kiraz,erik,üzüm gibi meyvelerle yapabilirsin cnm ya da bebek bezi,balon,kuru çiçek gibi şeylerde kullanabilirsin güzel oluyor☺
Afiyet olsun canım çok sevindim sevmeneeggplantlover Allah senden de bu tarifi sana verenden de razi olsun canim...bidenem..enfes oldu enfes
kurabiye yemeyi ozlemisim❤ ❤ ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?