Öyle olunca çok zor. Ama bu seferde öyle alışırsa ozaman daha kötü. O kahveden öyle keyif almazsınki. Sana gaz vermek gibi olmasın, ben olsam uyanmasını göze alırım. Bir şansımı denerdim ya tutarsa. Şaka maka Allah yardımcın olsun. Ben de geçtim o aylardan, Allah'a şükür şimdi iyiyiz. İnşallah seninki de bir an evvel bir düzene girer.Aynen bizim daha çok ihtiyacımız var yoruldum vallahi bugün evde bi başıma keyif yapayım derken bizimkinin huysuzluğu tuttu kucağımda uyudu şimdi ama busefer koymaya cesaret edemedim öyle duruyoruz bakalım.tek elle kahve mi yapsam ki
Bunu ben kullanıyorum besigin kenarina, veya yatagin kösesine 2 damla damlatıyorum. Kışında petege damlatıyorum. Büyük insanın bile burnunu ferahlatıyorCanim bunu görünce aklima sen geldin. Doktoruna bi sor belki isinize yarar
Mama kullanmadım ama eger emmeseydiler. Kesinlikle mama kullanirdim. Neden mamaya karsı biraz soğuksun. Ne katkısı var onu bilmiyorum ama, o kadar çok bebek kullanıyor. Kesinlikle gerekli demekki. Evde katkısız ne vereceksin onlarda illa katkılı. Sebzeni meyveni kendinmi yetistireceksin. Bu kadar takılma canim. Yada diyelim doğru düşünüyorsun, 3 ay mama yedirmissin vermissin katkıyı. 1 yasına kadar versen ne olur. Mama veren biri olarak önce senin o mamaya öcü gibi bakmaman lazım. Negatif enerjiyle doldurma kendini. Sen öcü gibi bakarsan mamaya, bebeginin istahla yemesinimi bekliyorsun. Yapma kuzum her seyin bir zamanı var. Biraz idare et elbet o mamayı bırakacaksınEvet suan asla dusunmuyorm zaten cok kucuk gecn kv yogurt verms azcik ona bile korktum. Ama bu ek gidaya basladigimda benm demek istedigim sey mama da illaki katki var hani ben evde guzel gözüm gore gore yapiyim diye dusunuyorm o açıdan soyledim
O riski göze aldım ve bıraktım önce bi wc ye gideyim dedim bil bakalım ne olduÖyle olunca çok zor. Ama bu seferde öyle alışırsa ozaman daha kötü. O kahveden öyle keyif almazsınki. Sana gaz vermek gibi olmasın, ben olsam uyanmasını göze alırım. Bir şansımı denerdim ya tutarsa. Şaka maka Allah yardımcın olsun. Ben de geçtim o aylardan, Allah'a şükür şimdi iyiyiz. İnşallah seninki de bir an evvel bir düzene girer.
Kesinlikle viyak viyakkkO riski göze aldım ve bıraktım önce bi wc ye gideyim dedim bil bakalım ne oldu
Aynen öyle şimdi kucakta yine mışıl mışıl uyuyorKesinlikle viyak viyakkk
Atak haftasında olabilirsiniz bir bak istersen sebebsiz yere atak zamanlarında huysuzlaşıyorlar canımAğlamaktan katıldı benim kız ya hiç böyle yapmazdı evde de yanlızım elim ayağıma dolandı eşimi arayacaktım da neyse ki yoruldu ağlamaktan da sızdı kucağımda ama yatağına bırakmaya korkuyorum
Aynen bizimki uykuya dalmamışsa hafif bir tıkırtıya gözlerini açıp bakıyor ama derin uyuyunca caddeden geçen kamyonu bile duysa uyanmaz, derin uykuyla hafif uykunun farkıkiyamam ya öyle ağlayınca da stres oluyor insan. inşallah iyidir şimdi.
benim oglan da sesten alıyor iyi mi? bu kadar kalabalikta sese alismamayi nasıl becerdi hiç bir fikrim yok. dışarda köpek havliyor bizim ki gözünü açıyor.
Kızlar sizin bebekler tutmaya başladılar mı? Oyuncakları tutturmayı öğretmeye çalışıyoruz henüz başarılı olamadık. Ama elini denk getirip vuruyor şükür artık asılı oyuncaklara
Kizimin karnindan hep ses geliyor gurul gurul gibi su sesi gibi.
gaz mi oluyor bu arkadaslar.
Evet bu hafta 12 haftalık ve atak haftasındaAtak haftasında olabilirsiniz bir bak istersen sebebsiz yere atak zamanlarında huysuzlaşıyorlar canım
Aynen bizimki uykuya dalmamışsa hafif bir tıkırtıya gözlerini açıp bakıyor ama derin uyuyunca caddeden geçen kamyonu bile duysa uyanmaz, derin uykuyla hafif uykunun farkı
Yok benimki sadece iki elini birleştirip parmaklarını tutabiliyor bir oyuncağı genelde tutmaktan çok ona tekme veya tokat savurabiliyor henüz
Aynen gaz bağırsaklarda gezerken çıkıyor o ses canım, karnına dairesel masaj yap ben onu anca masajla gideriyorum
Tikkacim hep yapiordu aslinda fazla fazla.
Bir haftadir asiri, 6 gun once rota olduk. Ben karpuz sut yedim ne bikeyim. Enfeksiyin mu acaba kokulu oluor bazen. Yesil bazen sari..
Kilo alimi 5 haftada 800 almis iyi dedi doktor az dedim iyi dedi.
6400 du gecen hafta. Masallah subhanallah tombik gibi aslinda.
Dogum kilosunu iki kati yapacak mi 6 ayda ona bakio bu doktorlar hep. 3475 dogmustu.
Anlamadim bu kakayi.
Seninki yapmaya basladi mi rahat rahat
Eline degdirince tutuyor ama kendi kendine nadiren tuttuğu oldu canım.Kızlar sizin bebekler tutmaya başladılar mı? Oyuncakları tutturmayı öğretmeye çalışıyoruz henüz başarılı olamadık. Ama elini denk getirip vuruyor şükür artık asılı oyuncaklara
Sen patates ye, sütünden ona geçer düzenler inşallah.Oyle miymis canim ya.
Ne yapicaz o zaman peki.
Heh benim kizim da boyle canim basindan beri. Ama blupun doktoru da 6 daz fazlasi ishal demis.Benimki de doğduğundan beri bana göre fazla kaka yapıyor. 5-6 yaptıysa az yaptı diye sayıyorum 7-8-9 oluyor. Doktoru da sadece anne sütü ile besleniyorsa 10’a kadar normal diyor. Bu kadar kaka yapıp nasıl kilo alıyor ben de şaşırıyorum.
Hahahahaha kıyamam ya bende Sivas dayım burada da var merkezKayserideyim ben canım memnun kaldık masaj sırasında yaklaştı kız zaten hep uzak durdu ağzından maskeyi de hiç çıkarmadı. Benim oğlan mis gibi uyur derken yarım saat sonra açtı gözlerini ablasıyla oynuyor şimdi
Canım ama 4 ay çok erken ek Gıda için tadım bile yapma bence neden acele ediyorsunuz ki illa yiyecekler bir iki ay sonra, doymazsa mama ver kesinlikle kendin yapma. Bütçene göre çok mama var onlarla uğraşma derimEvet suan asla dusunmuyorm zaten cok kucuk gecn kv yogurt verms azcik ona bile korktum. Ama bu ek gidaya basladigimda benm demek istedigim sey mama da illaki katki var hani ben evde guzel gözüm gore gore yapiyim diye dusunuyorm o açıdan soyledim
Cok gecmis olsun canim..Kizlar ben memleketteyim kiza hava carpti sanirim ilk gunler mamadan sonra kustu migdesini bulandiriyordu. Birde bir sefer sari kustu cok az korktum doktor malfor plus damla demis esime aldirdim birşekilde ama sari kusma devami olmayinca vermek istemedim. Bugun sanki daha iyi gibi. Onun disinda ana kucagi siparis etmistim cok kotu geldi tas gibi hic begenmedim birde kiz dusecek diye tedirgin oldum ani bir hareketle elimdeki kamera kizin alnina dustu agladi biraz sonra durdu hafif kirmizi olmustu annemler yoktur birsey deyince sakinlestim iki gündür daha iyi gibi insallah iyi olur buradada yoruluyorum ablamlar gezmelere gidiyor ben bebekle evdeyim annemde yasli kolu agriyor bebegi veremiyorum cogu zaman. Sagolsun salincak yaptik sallanıyor. He birde yemek flan yapmiyorum tabi o konuda rahatim. Herkese selamlar..
Heh benim kizim da boyle canim basindan beri. Ama blupun doktoru da 6 daz fazlasi ishal demis.
Aynen he ben de seviniordum 5 e
He bi de meshur laf yiyor ki miciyor
Cadı ya bıraksa da anne uyusa biraz
Oo sekerparecim gunduz zaten oglanin sesine uyumaz, sen onu 7 24 nobete cikarirsin bu gidisle🖐
Eki Görüntüle 2662838
Biz ilk spa ve masajımıza girdik teyzelerimasajın sonunda yoruldu ağladı artık yarım saat yüzdü yarım saat de masaj yapıldı. Masajı iyice anlattı yapan kız ben de evde küveti doldurup şu simitlerden alıp soksam diyorum haftada bir en azından yoruldu iyice uyudu bakalım nasıl uyuycak. Sürekli gaz çıkarıyor geldiğimizden beri. Hayırlısıyla kakayı da bir görsek çocuk sevindirecez eşimle konuştuk
S Sonsuzsukurler canım benim doktor 6'dan fazlaysa ishal deriz dedi.
oyuncak ben eline verirsem tutuyor. ama henüz bilinçli bir tutma yok. asılı oyuncaklara vuruyor. kucagimizdayken kiyafetimizde ilgi çekici bir şey varsa ona eliyor, tutmaya çalışıyor. iki elini birleştiriyor evirip çeviriyor ama oyuncaklar hem daha ağır geliyor. hem göz hizasindan kaçırınca ilgisini kaybediyor. aslında yanındayken temiz renkli hışır hışır bir poşet ya da iyice yıkanmış bir küçük pet şişe versek daha kolay olur tutmalari oynamalari. ( tabi asla yanliz birakmamak lazim, ağzına vs kaçar Allah korusun. buradaki tanıdığım arkadaşlar hep bilinçli ama tanımadığımız biri okuyordur vs kimsenin vebaline de girmeyeyim. Rabbim saklasin bebeklerimizi.. balonlar poşetler bebekler için çok tehlikeli.)
Benimki de doğduğundan beri bana göre fazla kaka yapıyor. 5-6 yaptıysa az yaptı diye sayıyorum 7-8-9 oluyor. Doktoru da sadece anne sütü ile besleniyorsa 10’a kadar normal diyor. Bu kadar kaka yapıp nasıl kilo alıyor ben de şaşırıyorum.
Kizlar ben memleketteyim kiza hava carpti sanirim ilk gunler mamadan sonra kustu migdesini bulandiriyordu. Birde bir sefer sari kustu cok az korktum doktor malfor plus damla demis esime aldirdim birşekilde ama sari kusma devami olmayinca vermek istemedim. Bugun sanki daha iyi gibi. Onun disinda ana kucagi siparis etmistim cok kotu geldi tas gibi hic begenmedim birde kiz dusecek diye tedirgin oldum ani bir hareketle elimdeki kamera kizin alnina dustu agladi biraz sonra durdu hafif kirmizi olmustu annemler yoktur birsey deyince sakinlestim iki gündür daha iyi gibi insallah iyi olur buradada yoruluyorum ablamlar gezmelere gidiyor ben bebekle evdeyim annemde yasli kolu agriyor bebegi veremiyorum cogu zaman. Sagolsun salincak yaptik sallanıyor. He birde yemek flan yapmiyorum tabi o konuda rahatim. Herkese selamlar..
Geçmiş olsun canım sen keyfini çıkar annenle sohbet etsen yeterKizlar ben memleketteyim kiza hava carpti sanirim ilk gunler mamadan sonra kustu migdesini bulandiriyordu. Birde bir sefer sari kustu cok az korktum doktor malfor plus damla demis esime aldirdim birşekilde ama sari kusma devami olmayinca vermek istemedim. Bugun sanki daha iyi gibi. Onun disinda ana kucagi siparis etmistim cok kotu geldi tas gibi hic begenmedim birde kiz dusecek diye tedirgin oldum ani bir hareketle elimdeki kamera kizin alnina dustu agladi biraz sonra durdu hafif kirmizi olmustu annemler yoktur birsey deyince sakinlestim iki gündür daha iyi gibi insallah iyi olur buradada yoruluyorum ablamlar gezmelere gidiyor ben bebekle evdeyim annemde yasli kolu agriyor bebegi veremiyorum cogu zaman. Sagolsun salincak yaptik sallanıyor. He birde yemek flan yapmiyorum tabi o konuda rahatim. Herkese selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?