2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle olunca çok zor. Ama bu seferde öyle alışırsa ozaman daha kötü. O kahveden öyle keyif almazsınki. Sana gaz vermek gibi olmasın, ben olsam uyanmasını göze alırım. Bir şansımı denerdim ya tutarsa. Şaka maka Allah yardımcın olsun. Ben de geçtim o aylardan, Allah'a şükür şimdi iyiyiz. İnşallah seninki de bir an evvel bir düzene girer.

Mama kullanmadım ama eger emmeseydiler. Kesinlikle mama kullanirdim. Neden mamaya karsı biraz soğuksun. Ne katkısı var onu bilmiyorum ama, o kadar çok bebek kullanıyor. Kesinlikle gerekli demekki. Evde katkısız ne vereceksin onlarda illa katkılı. Sebzeni meyveni kendinmi yetistireceksin. Bu kadar takılma canim. Yada diyelim doğru düşünüyorsun, 3 ay mama yedirmissin vermissin katkıyı. 1 yasına kadar versen ne olur. Mama veren biri olarak önce senin o mamaya öcü gibi bakmaman lazım. Negatif enerjiyle doldurma kendini. Sen öcü gibi bakarsan mamaya, bebeginin istahla yemesinimi bekliyorsun. Yapma kuzum her seyin bir zamanı var. Biraz idare et elbet o mamayı bırakacaksın

O riski göze aldım ve bıraktım önce bi wc ye gideyim dedim bil bakalım ne oldu

Atak haftasında olabilirsiniz bir bak istersen sebebsiz yere atak zamanlarında huysuzlaşıyorlar canım

Aynen bizimki uykuya dalmamışsa hafif bir tıkırtıya gözlerini açıp bakıyor ama derin uyuyunca caddeden geçen kamyonu bile duysa uyanmaz, derin uykuyla hafif uykunun farkı

Kızlar sizin bebekler tutmaya başladılar mı? Oyuncakları tutturmayı öğretmeye çalışıyoruz henüz başarılı olamadık. Ama elini denk getirip vuruyor şükür artık asılı oyuncaklara

Yok benimki sadece iki elini birleştirip parmaklarını tutabiliyor bir oyuncağı genelde tutmaktan çok ona tekme veya tokat savurabiliyor henüz

Kizimin karnindan hep ses geliyor gurul gurul gibi su sesi gibi.

gaz mi oluyor bu arkadaslar.

Aynen gaz bağırsaklarda gezerken çıkıyor o ses canım, karnına dairesel masaj yap ben onu anca masajla gideriyorum

Evet bu hafta 12 haftalık ve atak haftasında

Benimki de doğduğundan beri bana göre fazla kaka yapıyor. 5-6 yaptıysa az yaptı diye sayıyorum 7-8-9 oluyor. Doktoru da sadece anne sütü ile besleniyorsa 10’a kadar normal diyor. Bu kadar kaka yapıp nasıl kilo alıyor ben de şaşırıyorum.

Kızlar sizin bebekler tutmaya başladılar mı? Oyuncakları tutturmayı öğretmeye çalışıyoruz henüz başarılı olamadık. Ama elini denk getirip vuruyor şükür artık asılı oyuncaklara
Eline degdirince tutuyor ama kendi kendine nadiren tuttuğu oldu canım.
Oyle miymis canim ya.
Ne yapicaz o zaman peki.
Sen patates ye, sütünden ona geçer düzenler inşallah.

Ben çok sıvı acaba ishal mi diye sormuştum, 6'dan fazla değilse ishal değildir demişti.

Heh benim kizim da boyle canim basindan beri. Ama blupun doktoru da 6 daz fazlasi ishal demis.
Aynen he ben de seviniordum 5 e
He bi de meshur laf yiyor ki miciyor

Canım ama 4 ay çok erken ek Gıda için tadım bile yapma bence neden acele ediyorsunuz ki illa yiyecekler bir iki ay sonra, doymazsa mama ver kesinlikle kendin yapma. Bütçene göre çok mama var onlarla uğraşma derim

Kizlar ben memleketteyim kiza hava carpti sanirim ilk gunler mamadan sonra kustu migdesini bulandiriyordu. Birde bir sefer sari kustu cok az korktum doktor malfor plus damla demis esime aldirdim birşekilde ama sari kusma devami olmayinca vermek istemedim. Bugun sanki daha iyi gibi. Onun disinda ana kucagi siparis etmistim cok kotu geldi tas gibi hic begenmedim birde kiz dusecek diye tedirgin oldum ani bir hareketle elimdeki kamera kizin alnina dustu agladi biraz sonra durdu hafif kirmizi olmustu annemler yoktur birsey deyince sakinlestim iki gündür daha iyi gibi insallah iyi olur buradada yoruluyorum ablamlar gezmelere gidiyor ben bebekle evdeyim annemde yasli kolu agriyor bebegi veremiyorum cogu zaman. Sagolsun salincak yaptik sallanıyor. He birde yemek flan yapmiyorum tabi o konuda rahatim. Herkese selamlar..

Cok gecmis olsun canim..
Zor bebekle bi yerden bi yere gitmek.
Ben anneme alt kata inince bile duzen sasiyor
Normal canim iyilesir insalah.
Ama iste ablanlar geziuor sen evdesin o kotu.ama bizde cogumuz evdeyiz galiba🖐
En azindan yemek derdin yok, sohbet de oluyordur canim tadini cikarmaya devam, selamlar

Heh benim kizim da boyle canim basindan beri. Ama blupun doktoru da 6 daz fazlasi ishal demis.
Aynen he ben de seviniordum 5 e
He bi de meshur laf yiyor ki miciyor

Ben 2 doktora götürüyorum. İkisi de 10’a kadar yolu var diyor. Bizimkinin düzeni böyle alıştık artık. Biriktirip yapmıyor pırtları çıkartırken bile kaka çıkıyor tutamıyor ne yapsın

Cadı ya bıraksa da anne uyusa biraz

noluyosa gece sessizliginde cenesi dusuyor qgu bugu deyip duruyor.dinlemezsem bi de agliyor kiziyor.ona bakmam lazim

Oo sekerparecim gunduz zaten oglanin sesine uyumaz, sen onu 7 24 nobete cikarirsin bu gidisle🖐

Allah tan annenlerdeyim cicisko

yaaa ölürüm yaaa bu ne guzellik cifter cifter kızına da oglusuna da ba yıl dım

S Sonsuzsukurler canım benim doktor 6'dan fazlaysa ishal deriz dedi.

bizim hep 6 dan fazla

dilzar ben degisik dokuda kumaşlar veriyorum.kadife yun saten gibi gibi.cook hosuna gidiyor

alerjik bebekler biraz fazla kakaliyor canim.

canim ben de annemdeyim..yemek derdi yok şükür ama yine de cok yoruluyorum.nornal yani..benim de annemin amelyattan kalan kesi fitigi var bebegi kucaga almasi yasak veremiyorum maalesef.o da cok uzuluyor.kafam dinlendi bir nebze ama iste cocukla hayat ne olursa olsun birazcık mini minnacik da olsa zor
ama cooook tatlı

bugun bi delilik yaptim N Nehir8077 bahara ozendim disari ciktim..bahaar hani cocuklar yorulacakti ben daha cooooo yoruldum..gel eve sira sıra cocuklari yika.karinlarini doyur.uyut.oglan da uyumadı zaten..ben de pert oldum.oglan o yana kosuyor bu yana kosuyor.agliyor.. kucak istiyor.ogluma kontrollu bisiklet almam lazim.bebek arabasi icin büyük kaçıyor biraz.

Geçmiş olsun canım sen keyfini çıkar annenle sohbet etsen yeter

Benim minnoş 3 den sonra düzgün dalamadı bir türlü babası geldi 5 gibi uyuttu yatış o yatış yorgunluğu atıyor sanırım gece uykusu mu yaptı naptı o saatten beri. Az önce uyandı eşim kucağına almış getirdi dedim kalkayım bir yıkayıp pijamalarını giydirelim. Bi baktık babasının kucağında uyuyakaldı tekrar yatırdık bakalım uyusun bugün baya yoruldu suda tepine tepine
Ben de yemekten sonra geçtim uzandım tv izliyorum çay içip. Nasıl özlemişim akşam kanepeye uzanıp tv izlemeyi meğer 4 ay olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…