- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
3 oldu canmBebeğin kaç aylık
4 aydan snra sebze puresi yaparken yine mama da mi verecegimCanım bebeğin 4 ayı doldursun sebze püreleriyle başlarsın pirinç unu hiç faydalı değil onun yerine mama içsin daha iyi. Hazır bebe bisküviai de yedirme hiç kendimiz yaparız inşallah bisküvi zamanı gelince. Face kullanıyorsan anne bebek grupları falan var ek gıda paylaşımları çok çıkıyor. Yada google a yaz ilk verilecek ek gıdalar, sıralamaları falan. Burda beraber de geçeriz ek gıdaya biraz daha büyüsünler inşallah
Ablalar çok seviyor inşallah o da onları üzmezohh miss yorulmuştur iyice kuzucuk. abla da nasıl sevgiyle bakiyor. göz şekli de ablayi andırıyor sanki.
Tabi canım mamayı anne sütü gibi düşün. 1 yaşına kadar en az vermelisin. Ek gıda önce doyumluk olmaz zamanla porsiyonlar artar. Nasıl bebek anneyi emerken yemek yer gider bir de anneyi emer onun gibi uykularından önce falan mamasını verirsin4 aydan snra sebze puresi yaparken yine mama da mi verecegim
Oyle miymis canim ya.S Sonsuzsukurler canım benim doktor 6'dan fazlaysa ishal deriz dedi.
Gazı mı var acaba canımSevincim sadece 30 dk sürdü canı yanıyor gibi ağlayarak uyandı...hoyy Allah ım nesi var yavrumun ya
oyuncak ben eline verirsem tutuyor. ama henüz bilinçli bir tutma yok. asılı oyuncaklara vuruyor. kucagimizdayken kiyafetimizde ilgi çekici bir şey varsa ona eliyor, tutmaya çalışıyor. iki elini birleştiriyor evirip çeviriyor ama oyuncaklar hem daha ağır geliyor. hem göz hizasindan kaçırınca ilgisini kaybediyor. aslında yanındayken temiz renkli hışır hışır bir poşet ya da iyice yıkanmış bir küçük pet şişe versek daha kolay olur tutmalari oynamalari. ( tabi asla yanliz birakmamak lazim, ağzına vs kaçar Allah korusun. buradaki tanıdığım arkadaşlar hep bilinçli ama tanımadığımız biri okuyordur vs kimsenin vebaline de girmeyeyim. Rabbim saklasin bebeklerimizi.. balonlar poşetler bebekler için çok tehlikeli.)Kızlar sizin bebekler tutmaya başladılar mı? Oyuncakları tutturmayı öğretmeye çalışıyoruz henüz başarılı olamadık. Ama elini denk getirip vuruyor şükür artık asılı oyuncaklara
Calpol ver canımSevincim sadece 30 dk sürdü canı yanıyor gibi ağlayarak uyandı...hoyy Allah ım nesi var yavrumun ya
Oooo misss çok güzel yapmışsınız bende bir türlü cesaret edemiyorum gitmeye. Hangi şehirdesiniz memnun kaldınız muEki Görüntüle 2662838
Biz ilk spa ve masajımıza girdik teyzelerimasajın sonunda yoruldu ağladı artık yarım saat yüzdü yarım saat de masaj yapıldı. Masajı iyice anlattı yapan kız ben de evde küveti doldurup şu simitlerden alıp soksam diyorum haftada bir en azından yoruldu iyice uyudu bakalım nasıl uyuycak. Sürekli gaz çıkarıyor geldiğimizden beri. Hayırlısıyla kakayı da bir görsek çocuk sevindirecez eşimle konuştuk
Canımın içi çok küçük bebeğin.mama haricinde bir şeylerle beslemek istiyorsun ama, bu mümkün değil. Reflüden dolayı pek içmiyor diyorsun. Anca reflu adına bir şeyler yapabilirsin. Mesela az besleye bilirsin,besledikten sonra bir yarım saat yatırmaya bilirsin. Yatırdığında dik vaziyette yatırırsın. Zaten 5 aylık olduğunda da baktın çare bulamadı doktor. Zaten gaviscon toz olanına başlatır seni. Ama gene de mamayı vermeni ister mama haricinde bir şeylerle beslemen mümkün değil. En az 1 yaşına kadar eğer anne sütü almıyorsa mama vereceksin. 3 ay Çünkü çok küçük geçen gün de pirinç unundan bahsettin. Onunla bebeğini besle yemezsin sadece karnını doyurursun. Gereksiz bir kilo aldırırsın. Bebeğin sağlığı açısından az da olsa mamasını yemeli.hiç de yemezse zaten sana doktor gerekli yönlendirmeyi yapacak. 5 aydan sonra ufak ufak bir şeyleri tattırmaya başlarsın. 6. ayda da eğer ek gıda başarılı olduysa. Ufak ufak doyurursun. Ama gene de mamayı kesemezsin tatlım3 oldu canm
Kayserideyim ben canım memnun kaldık masaj sırasında yaklaştı kız zaten hep uzak durdu ağzından maskeyi de hiç çıkarmadı. Benim oğlan mis gibi uyur derken yarım saat sonra açtı gözlerini ablasıyla oynuyor şimdiOooo misss çok güzel yapmışsınız bende bir türlü cesaret edemiyorum gitmeye. Hangi şehirdesiniz memnun kaldınız mu
Oy maşallah paşamızdaki keyfe bak.Eki Görüntüle 2662838
Biz ilk spa ve masajımıza girdik teyzelerimasajın sonunda yoruldu ağladı artık yarım saat yüzdü yarım saat de masaj yapıldı. Masajı iyice anlattı yapan kız ben de evde küveti doldurup şu simitlerden alıp soksam diyorum haftada bir en azından yoruldu iyice uyudu bakalım nasıl uyuycak. Sürekli gaz çıkarıyor geldiğimizden beri. Hayırlısıyla kakayı da bir görsek çocuk sevindirecez eşimle konuştuk
Aynen bizim daha çok ihtiyacımız var yoruldum vallahi bugün evde bi başıma keyif yapayım derken bizimkinin huysuzluğu tuttu kucağımda uyudu şimdi ama busefer koymaya cesaret edemedim öyle duruyoruz bakalım.tek elle kahve mi yapsam kiOy maşallah paşamızdaki keyfe bak.Bebeklerden çok eminim biz annelerin ihtiyacı var, ama malesef. 3 dk duş alabildiysek ne mutlu bize.
Hm gerci o da dogru canmTabi canım mamayı anne sütü gibi düşün. 1 yaşına kadar en az vermelisin. Ek gıda önce doyumluk olmaz zamanla porsiyonlar artar. Nasıl bebek anneyi emerken yemek yer gider bir de anneyi emer onun gibi uykularından önce falan mamasını verirsin
Evet suan asla dusunmuyorm zaten cok kucuk gecn kv yogurt verms azcik ona bile korktum. Ama bu ek gidaya basladigimda benm demek istedigim sey mama da illaki katki var hani ben evde guzel gözüm gore gore yapiyim diye dusunuyorm o açıdan soyledimCanımın içi çok küçük bebeğin.mama haricinde bir şeylerle beslemek istiyorsun ama, bu mümkün değil. Reflüden dolayı pek içmiyor diyorsun. Anca reflu adına bir şeyler yapabilirsin. Mesela az besleye bilirsin,besledikten sonra bir yarım saat yatırmaya bilirsin. Yatırdığında dik vaziyette yatırırsın. Zaten 5 aylık olduğunda da baktın çare bulamadı doktor. Zaten gaviscon toz olanına başlatır seni. Ama gene de mamayı vermeni ister mama haricinde bir şeylerle beslemen mümkün değil. En az 1 yaşına kadar eğer anne sütü almıyorsa mama vereceksin. 3 ay Çünkü çok küçük geçen gün de pirinç unundan bahsettin. Onunla bebeğini besle yemezsin sadece karnını doyurursun. Gereksiz bir kilo aldırırsın. Bebeğin sağlığı açısından az da olsa mamasını yemeli.hiç de yemezse zaten sana doktor gerekli yönlendirmeyi yapacak. 5 aydan sonra ufak ufak bir şeyleri tattırmaya başlarsın. 6. ayda da eğer ek gıda başarılı olduysa. Ufak ufak doyurursun. Ama gene de mamayı kesemezsin tatlım
Canim bunu görünce aklima sen geldin. Doktoruna bi sor belki isinize yararKuzum becerebildiğim kadar enjektör sıkıyorum ama işte açılmayınca durum fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?