- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Kuzum siz bilirsiniz ama 180 günlük iken ek Gıda daha doğru olur biz sadece mama ile beslenen bebeklere 5. Ay diyorduk Ya da mama reddi olup doymayanlar için. Sen prinç unu ile mamada ki vitaminleri veremezsin sadece kilo alır. Tabi herkesin kendi kararı ama bence doğru değilKatı yapmayacagm eger yaparsam o da mi olmaz canm ya. Pff ek gidaya bi gecseydik hayirlisi ile
Ya refluden dolayi zaten zor iciyor mamayi da. Baska ne yapabilirim peki canm oneri verirsen. Mama yine alirim ama baska biseyler de yapip vermek istiyorum evde vitaminli olacagi biseylerKuzum siz bilirsiniz ama 180 günlük iken ek Gıda daha doğru olur biz sadece mama ile beslenen bebeklere 5. Ay diyorduk Ya da mama reddi olup doymayanlar için. Sen prinç unu ile mamada ki vitaminleri veremezsin sadece kilo alır. Tabi herkesin kendi kararı ama bence doğru değil
Biraz daha büyüsün oda olacak 2 saattende fazla duracak. Benim kızda artık kendi eee sini kendi söyleyerek uyuyor 3 gündür. Biyeri ağrıyor sandım ilkkin. Baktım besiğe koyar koymaz başlıyor eee eee demeye sonra dalıyor kesiliyor sesi. Anamın çenesi yorulmasın dedi galiba, yada benim sesimi beğenmiyor artık
Malesef ne görseler onu yapıyorlar. Bian yalnız bırakamıyorum dikkat etmek lazım. Benimkide kusunca azını siliyorum oda görüyor. Arkamı döndüğüm anda ne bulsa ağzını siliyor hesapta bastıra bastıra boğacak gibi. Kızım ellerini yaladığı için umutta elini iyice kızın ağzına sokmaya çalışıyor, birde ham mama diyor.bilmiyorlar zarar verdiklerini. Zamana ihtiyacımız varDun oglum kizimin tirnagini kesmeye calismis,yanimdaydi ikisi de saniyelik is..
etini de kesmis kizin kanadi cok. Simdi korkar okdum ben de kesmeye..
kizdim da ama orali olmadi,bi zaman sonra ozur diledi yanlislikla olmus.
kiskaniyor mu,bilereķ mi yapiyor,iyilik mi yapmak istedi anlamiyorum.
Bebeğin kaç aylıkYa refluden dolayi zaten zor iciyor mamayi da. Baska ne yapabilirim peki canm oneri verirsen. Mama yine alirim ama baska biseyler de yapip vermek istiyorum evde vitaminli olacagi biseyler
Doktor bizede ilk 3 ayda doğum boyundan en az 8cm uzamalı 6 aydada dogum kilosun 2 katı olması beklenir dedi benimki minnak dogmustu cabucak 2 katına ulasır ama 4.5 kilo doğan nasıl alıcak bilmiyorumKilo alımı iyiymiş bence seninkinin. Doktora söyledin mi peki kaka durumunu bir şey dedi mi? Benimki 4-5 günde bir kendisi yapıyor. Ama karnında sertlik olmuyorsa normal demişti doktor, o yüzden ekstra bir şey yapmıyorum. Doğum kilosunu 6 ayda mı 2ye katlamalıymış?
Yerini yadırgamış olabilir inş.eve dönünce düzelir...ağlamadan uyanık kalsa hadi neyse canı yanıyor gibi ağlıyor bi sıkıntısı olmasındaBen de sün gece 6.denemede uyuttum, annemlerdeyiz diye yadırgadı sanırım. Gece de kıpraştı durdu. Bugün döneceğiz bakalım inşallah düzenimiz geri gelir.
Çok kaka yapması neden acaba bişey demedimi doktor..Benimki de oyle bu aralar.
Cok fazla kaka yapior bi de.
Uyuyamiorlar o yuzden de keyifsiz oluyolar sanirim..
Kucakta olsa uyur benimki aslinda bi sure de.. ben de anlamadim.
Evet serinledi ruzgar da var.acaba cikilir mi ruzgarda gezmeye,kalabalik midir bugun tatil ya bi de.
Ya sen daha dün miniciktin büyüdün abini mi uyandıeıyorsunBugün abimizi bir türlü kaldıramadık, başka ne yapsak acaba.Eki Görüntüle 2662748 Eki Görüntüle 2662749
Benimki tatildeyken daha çok uyuyorduBen de sün gece 6.denemede uyuttum, annemlerdeyiz diye yadırgadı sanırım. Gece de kıpraştı durdu. Bugün döneceğiz bakalım inşallah düzenimiz geri gelir.
Ben denize gitmedim çok rüzgar var kalabalık olur diye ama sahile gitcem inşallah yaBenimki de oyle bu aralar.
Cok fazla kaka yapior bi de.
Uyuyamiorlar o yuzden de keyifsiz oluyolar sanirim..
Kucakta olsa uyur benimki aslinda bi sure de.. ben de anlamadim.
Evet serinledi ruzgar da var.acaba cikilir mi ruzgarda gezmeye,kalabalik midir bugun tatil ya bi de.
canim benim oğlum da çok kaka yapıyor günde 4 5 kez yapıyor. doktora sormuştum aylik kontrolünde yapsın daha iyi gazi olmaz demişti.Cok uyaran oluyor canim ondan sasiriorlar, yoruluorlar galiba. Uyumuyor aynen baska ortamda insallah duzene donersiniz evde..
Kiskanior da aslinda bence.
Kizima az sevgi gostersem heh sen onu sev, bana hic sarki soyleme.
Ama kuzenlerini gorsun yuzume bakmaz eve gelmez. Cozemedim ben oglumu daha bu yasta tam bir klasik erkek
Sagol canim acimistir tabi batikon surunce agladi hep yavrum. Olsun rabbim beterlerinden korusun
Bilmiorum ki az sanki kilo almasi. ama fazla kilo zaten iyi degil organlari icin falan. Ona takmiorum da bu kaka olayi fena
Doktora dedim. Beslenmesi iyi demek ki bu kadar kaka yaptigina gore dedi
Evet canim sert degilse sorun yokmus, huzursuz da degilse varsin 4 gun olmasa da 2 gune yapsin
Evet 6. Ay sonunda katlamissa sorun yokmu, ortalama olarak bakiyor saniirim doktorlar..
Hazirlanior musun tasinmak icin, bu arada nasil gidiyor.
Bu umutlar hep ayni o zaman baharcim.
Bana kok sokturrdu her sabah 5 6.
Sosyallesmis ble simdiden senin prenses o zaman
Eki Görüntüle 2662838
Biz ilk spa ve masajımıza girdik teyzelerimasajın sonunda yoruldu ağladı artık yarım saat yüzdü yarım saat de masaj yapıldı. Masajı iyice anlattı yapan kız ben de evde küveti doldurup şu simitlerden alıp soksam diyorum haftada bir en azından yoruldu iyice uyudu bakalım nasıl uyuycak. Sürekli gaz çıkarıyor geldiğimizden beri. Hayırlısıyla kakayı da bir görsek çocuk sevindirecez eşimle konuştuk
Canım bebeğin 4 ayı doldursun sebze püreleriyle başlarsın pirinç unu hiç faydalı değil onun yerine mama içsin daha iyi. Hazır bebe bisküviai de yedirme hiç kendimiz yaparız inşallah bisküvi zamanı gelince. Face kullanıyorsan anne bebek grupları falan var ek gıda paylaşımları çok çıkıyor. Yada google a yaz ilk verilecek ek gıdalar, sıralamaları falan. Burda beraber de geçeriz ek gıdaya biraz daha büyüsünler inşallahYa refluden dolayi zaten zor iciyor mamayi da. Baska ne yapabilirim peki canm oneri verirsen. Mama yine alirim ama baska biseyler de yapip vermek istiyorum evde vitaminli olacagi biseyler
Biraz mızırdadı ama emzik verince sustu hoşuna gitti su sıcaktı tepindi durdu epey. Yarısında da jakuziyi açtı onu daha çok sevdi alttan hava gelince.Ya maşallah çok güzel görünüyor. Yüzerken ağladı mı. 1 saat baya uzunmuş ya. Ama iyi gelmiştir bebişe inşallah yapar kakasını da.
ohh miss yorulmuştur iyice kuzucuk. abla da nasıl sevgiyle bakiyorEki Görüntüle 2662838
Biz ilk spa ve masajımıza girdik teyzelerimasajın sonunda yoruldu ağladı artık yarım saat yüzdü yarım saat de masaj yapıldı. Masajı iyice anlattı yapan kız ben de evde küveti doldurup şu simitlerden alıp soksam diyorum haftada bir en azından yoruldu iyice uyudu bakalım nasıl uyuycak. Sürekli gaz çıkarıyor geldiğimizden beri. Hayırlısıyla kakayı da bir görsek çocuk sevindirecez eşimle konuştuk
Maşallah göktuğ paşaya sıhhatler olsun inş.Eki Görüntüle 2662838
kiyamam ya öyle ağlayınca da stres oluyor insan. inşallah iyidir şimdi.Ağlamaktan katıldı benim kız ya hiç böyle yapmazdı evde de yanlızım elim ayağıma dolandı eşimi arayacaktım da neyse ki yoruldu ağlamaktan da sızdı kucağımda ama yatağına bırakmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?