2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Kakasını yaptı benim oğlan dezzeleri
Demek spa istermiş poposu sıpanın
Maşallah maşallah
Bilirim bu hâlleri nerdeyse kalkıp oynayacak kadar insan mutlu olur büyük kızım düzenli kaka yaparken 1 hafta oldu kaka yok doktora gittik normal demişti sonra kakasini yapınca ben de çok mutlu olmuştum

Hiçbir fikrim yok ama çok çol geçmiş olsun canım.

Teyzelerimiz biz de sünnet olduk 14 temmuzda
6 nisan doğumluyuz
Ilk yapıldığı gün çok ağladı zor durdurdumerken mı yaptırdım acaba demiştin ama
Çok şükür şimdi iyiyiz
geçmiş olsun. Rabbim güzel günlerini göstersin kuzunun. darisi bizim başımıza inşallah.

6 nisan doğumluyuz
Çok şükür şimdi iyiyiz
Hayırlı olsun inşallah canım güzel günlerini gör inşallah hep. Erken değil tam zamanında olmuş sünnetini de biz 2,5 aylıkken yaptırmıştık en fazla 1 hafta sürdü iyileşmesi dikişler falan düştü geçti gitti şükür

Ay sorma canım babası uyuyordu bezi aldım koklata koklata uyandırdım.adam bi mutlu fırladı yataktan

Geçmiş olsun canım benim de doğumdan sonra adetim çok geliyor ama göbekten gelen kanı bilemedim inşallah önemli bir durum yoktur

Maşallah kuzulara bizim kız çok kilo alamıyor cuma 3 aylık olucaz merak ediyorum boy kilosu nasıl gözüme büyümemiş geliyor
Aynısı bendede vardı calışmaya basladım 2 haftadır 4 saat calışıyorum gülceksiniz ama büyümüş sanki gibi geliyor saglıgı yerinde olsun kilo boy çok önemli degil hamilelikte hep önden gidiyodu benim 36.haftadan sonra bişeyler oldu kilo aldı almadı derken minnak dogdu doktor aldıgım ürünler kocaman içinde yüzüyodu

Sezeryab mu oldun oradan mı kan geldi

Kızlar selam ben bugün mutsuz geldim bugün aşı günümüzdü rota ve menenjit oldu Asya aglaya aglaya sızdı şimdi eşimde gececi evde yok belim koptu sağlıklı olsunlarda bu aşılar mahvediyor bizi hem maddi hem manevi canları sağol sun tabi de ya bide benim kızın başı önde gidiyor aramızda yaşayan var mı kafaları kaç cm 3.5 bebekleri olanlar yazabilir mi

6 nisan doğumluyuz
Çok şükür şimdi iyiyiz
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun allah damatlığını görmeyi nasip etsin

Zaman zaman yapıyorlar sen hemen telaş etme inş.meme reddi değildir sıkma canını
Canım en azından sıkıntısının nedenini öğrenmiş oldun inş.mama iyi gelirde 6 ayı beklemeden rahatlar kuzucuk

Benim kız gibi aynı . Benim kız da aç olduğunda ağlamıyor pek . Ancak sırtı yere değmesin tek. Alın beni gezdirin diye ağlar. Çişli bez de sizinki gibi . Ama kaka sayısı bazen bir kere bazen 4-5 kere olduğu da oluyor . Biberonu da çoğunlukla reddediyor ama belli olmuyor bazen bir bakıyorum tutmuş biberonu. Tutmazsa diye 30 cc yapıyorum . Baktım ki içiyor koştur koştur bir 60 cc daha Ama çoğunlukla da ağzında bekliyoruz bir saat . Uykusunda mecbur biberonla besliyorum çünkü memeyi hiç tutamıyor . Tamamen uyandırmak lazım meme için . Bugün güya hep emzirecektim . Öğlen banyo sonrası bir uyudu ki 6 saat . Emzirmek yalan oldu . Biberonu da 4 saatte bir verdim hiç beklemedim ağzında bugün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…