- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Aynen bende oyle ya kurums sekilde gordm ikisinde de dogm snrasinda da iltuhaptan dolayi gobej deligim ici kıpkırmızı olmustu krem ve antibiyotik ile gecmisti smdi de buİlk kez duydum göbekten kan geldiğini. Çok geçmiş olsun canım
Sagol canm..Aynen bende oyle ya kurums sekilde gordm ikisinde de dogm snrasinda da iltuhaptan dolayi gobej deligim ici kıpkırmızı olmustu krem ve antibiyotik ile gecmisti smdi de bu
Doktorumuz ısrarla yok diyor ama bence de diş sıkıntısı gibiBenim kizimin da elleri hep agzinda. Yumrugunu bile sokuyor. Cenesi islak da oluyir. Sanirim dis oncesi islemler bunlar. Erkenmis evet ama olabiliormus sanirim
Maşallah maşallah ne tatlılar...Bugün abimizi bir türlü kaldıramadık, başka ne yapsak acaba.Eki Görüntüle 2662748 Eki Görüntüle 2662749
Bu yöntemi ben de deneyeyim bari, eline dişlikli eldiven taktım ama onu da pek sevemedi belki biraz zaman vermem gerek...S
ok 106 günlüğüz aynı bizde de öyle e el hep ağızda salyalar akıyor ağız bezini veriyorum eline o sürekli agzında
Maşallah maşallah
Kakasını yaptı benim oğlan dezzeleri
Demek spa istermiş poposu sıpanın
Kizlar adetim cok fazla oluyordu benm 1 saat gelmeden doluyordu hatta camasirim dahi batiyordu. 1 haftadir oyleydim gobegmden de kan gelmesi durumu da vardi iki sefer kurumhs sekilde gördüm. Devlette sira yok randevu yok diye ozel hastahane var oraya gidiyim dedim pandemiden dolayi doktorlar yeni gelmeye baslams kadin dogum doktoru 1 hafta snra gelir dediler. Geri devletteki doktorlara rica ediyim dedim kabul eden olmadi. Acile gittim 3 gun once de gitmistim zaten kan aldilar düşük kan dediler acil yine aldi kanin cok dusmus eger az daha duserse sıkıntı dedi. Ultrasona girdim idrar kan alındı kan ayni düşük ama bisey biraz yukselmis böbrek tasindan şüphelendi büyük ihtimal de var ama emin degilim dedi genel cerraha gidiceksn dedi. Bu karin ağrım ondan mi olur basina boyle bisey gelen var mi ya. Gobekten gelen kanı cozemediler birde
geçmiş olsun. Rabbim güzel günlerini göstersin kuzunun.Teyzelerimiz biz de sünnet olduk 14 temmuzda
6 nisan doğumluyuz
Ilk yapıldığı gün çok ağladı zor durdurdumerken mı yaptırdım acaba demiştin ama
Çok şükür şimdi iyiyiz
Hayırlı olsun inşallah canım güzel günlerini gör inşallah hep. Erken değil tam zamanında olmuş sünnetini de biz 2,5 aylıkken yaptırmıştık en fazla 1 hafta sürdü iyileşmesi dikişler falan düştü geçti gitti şükürTeyzelerimiz biz de sünnet olduk 14 temmuzda
6 nisan doğumluyuz
Çok şükür şimdi iyiyiz
Ay sorma canım babası uyuyordu bezi aldım koklata koklata uyandırdım.adam bi mutlu fırladı yataktanMaşallah maşallah
Bilirim bu hâlleri nerdeyse kalkıp oynayacak kadar insan mutlu olur büyük kızım düzenli kaka yaparken 1 hafta oldu kaka yok doktora gittik normal demişti sonra kakasini yapınca ben de çok mutlu olmuştum
Geçmiş olsun canım benim de doğumdan sonra adetim çok geliyor ama göbekten gelen kanı bilemedim inşallah önemli bir durum yokturKizlar adetim cok fazla oluyordu benm 1 saat gelmeden doluyordu hatta camasirim dahi batiyordu. 1 haftadir oyleydim gobegmden de kan gelmesi durumu da vardi iki sefer kurumhs sekilde gördüm. Devlette sira yok randevu yok diye ozel hastahane var oraya gidiyim dedim pandemiden dolayi doktorlar yeni gelmeye baslams kadin dogum doktoru 1 hafta snra gelir dediler. Geri devletteki doktorlara rica ediyim dedim kabul eden olmadi. Acile gittim 3 gun once de gitmistim zaten kan aldilar düşük kan dediler acil yine aldi kanin cok dusmus eger az daha duserse sıkıntı dedi. Ultrasona girdim idrar kan alındı kan ayni düşük ama bisey biraz yukselmis böbrek tasindan şüphelendi büyük ihtimal de var ama emin degilim dedi genel cerraha gidiceksn dedi. Bu karin ağrım ondan mi olur basina boyle bisey gelen var mi ya. Gobekten gelen kanı cozemediler birde
Aynısı bendede vardı calışmaya basladım 2 haftadır 4 saat calışıyorum gülceksiniz ama büyümüş sanki gibi geliyor saglıgı yerinde olsun kilo boy çok önemli degil hamilelikte hep önden gidiyodu benim 36.haftadan sonra bişeyler oldu kilo aldı almadı derken minnak dogdu doktor aldıgım ürünler kocaman içinde yüzüyoduMaşallah kuzulara bizim kız çok kilo alamıyor cuma 3 aylık olucaz merak ediyorum boy kilosu nasıl gözüme büyümemiş geliyor
Sezeryab mu oldun oradan mı kan geldiKizlar adetim cok fazla oluyordu benm 1 saat gelmeden doluyordu hatta camasirim dahi batiyordu. 1 haftadir oyleydim gobegmden de kan gelmesi durumu da vardi iki sefer kurumhs sekilde gördüm. Devlette sira yok randevu yok diye ozel hastahane var oraya gidiyim dedim pandemiden dolayi doktorlar yeni gelmeye baslams kadin dogum doktoru 1 hafta snra gelir dediler. Geri devletteki doktorlara rica ediyim dedim kabul eden olmadi. Acile gittim 3 gun once de gitmistim zaten kan aldilar düşük kan dediler acil yine aldi kanin cok dusmus eger az daha duserse sıkıntı dedi. Ultrasona girdim idrar kan alındı kan ayni düşük ama bisey biraz yukselmis böbrek tasindan şüphelendi büyük ihtimal de var ama emin degilim dedi genel cerraha gidiceksn dedi. Bu karin ağrım ondan mi olur basina boyle bisey gelen var mi ya. Gobekten gelen kanı cozemediler birde
Kız oyuncak bebek gibi annesi benimkide biberon reddi yapıyor diliyle itiyor boşaltıyor agzındakiniBazen gerçekten emme refleksinin olmadığını düşünüyorum
Geçmiş olsun ve hayırlı olsunTeyzelerimiz biz de sünnet olduk 14 temmuzda
6 nisan doğumluyuz
Çok şükür şimdi iyiyiz
Zaman zaman yapıyorlar sen hemen telaş etme inş.meme reddi değildir sıkma canınıİnşallah. Bu ara kendini geri atmaya başladı çekip geri atıyor kendini . Ağzından dökülüyor süt hep . Bir de boğazına durmaya başladı hep . Acaba tazyikli geldiği için ememiyor mu ki . Önceden bırakmadan emerdi ama . Ya da tekrar meme reddi mi geliyor yoksa
Canım en azından sıkıntısının nedenini öğrenmiş oldun inş.mama iyi gelirde 6 ayı beklemeden rahatlar kuzucuk@sekerpare5939 benim dert küpü oglum alerjikmis neocate diye mama verdi . Rapor cikaracak oyle alacaz . Tadi kotu pek icmiyor cocuklar dedi . Bunu icince hepsi duzelir dedi . Sende kullaniyordun nasıl anlatsana
Bizimki doktorda krize girdi . Doktor bizden sonraki hastayı almayın dedi adam bunaldi baya baya kafasini dinlicek sanirim birazAllah yardimcin olsun kizim 6. Aylarini bekle dedi gönderdi eve geldik krizlerde bu . Esimle de birbirimize girdik. Guya size iyi haberlerle gelecektim sihirli degnegim olsa da zamani o mucize olacak 6. Aylara akitsam hizla .
Benim kız gibi aynı . Benim kız da aç olduğunda ağlamıyor pek . Ancak sırtı yere değmesin tek. Alın beni gezdirin diye ağlar. Çişli bez de sizinki gibi . Ama kaka sayısı bazen bir kere bazen 4-5 kere olduğu da oluyor . Biberonu da çoğunlukla reddediyor ama belli olmuyor bazen bir bakıyorum tutmuş biberonu. Tutmazsa diye 30 cc yapıyorum . Baktım ki içiyor koştur koştur bir 60 cc dahaHe bu arada günde sadece 1 kere kaka yapar 3 cisli bez o kadar. Oda dolu dolu degil. Ama gelisimi iyi kilosuda cok degil ama doktor iyi dedi. Mama brn bir iki denedim dili ile itti. Agzindan cikardi bende birdaha denemedim. Hatta mamayi 6 saat ac kaldiginda denedim icmedi. Aglama krizine girdi memeyi verdim 40 dk emdi. Anne sütünü biberondanda icmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?