Herkescikler nerelerde ya bir durgunlaştı forum?
Maşallah kuzucuğa
Canım maşallahın var bende enerjine tavrına soğukkanlılığına ve pozitifliğine bayılıyorum sen hep yaz istiyorum severek okuyorum hep yorumlarını
Kardeş kıskançlığı başlıbaşına zor bir durum buna bide 2 yaş eklenince Allah kolaylık versin inş.çabuk toparlar umutcuk
Yarın bizimde aşı ve takip günümüz çok merak ediyorum kilo durumunu tabi ki önceliğin sağlıklı olsun ama başımda sürekli "bu çocuk doymuyor kilo almıyor sütün mü yaramıyor mama mı versek zayıf bu çocuk zayıf "cümlelerini duydukça olan sütüm de gidecek diye korkuyorum
Kuzum gündüz beslendiği kar diyecen artık gece benimki de 6 7 saat aç normal diyorum bende artık dokunmuyorum . Valla işin zor Allah bebeğine iştah sana da sabır versin ek gıda da zorlamazsın inşallahAynen öyle . Öylece duruyorağzında evirip çeviriyorum . Yanaklarıyla oynuyorum . Kulağıyla filan oynuyorum . Olmadı altını açıyorum ama yok . Bugun 4 saatte bir verdim uykusunda çekti şükür . Ama gece uykusu çok daha ağır oluyor sanırım 4 hatta 5-6 saat beklesem yine öylece durup çekmediği çok oluyor
Bebe uyutmaya çalışıyoruz canımHerkescikler nerelerde ya bir durgunlaştı forum?
Benimki büyük ya işte 43 cm koca kafalı kızımne zararı olur ki baş büyüklüğünün doktor takipte kalalım dedi bakalım39,5 canım.
Oy ben nerelere gidem3 ay 10 günlüklen 40 cm di kafası canım
Bizim kide yapısal olabilir diyor ama benim ve eşimin kafası öyle büyük değil bilemedim kiYarın kontrolden sonra yazarım canım kafa ölçüsü bizim içinde önemli ama tam tersi durum var bizde küçüklüğü sıkıntı
Canım hamilelikte mikrosefali teşhisi koymuştu bir perinatolog bi başkası da yapısal bi küçüklük dedi gerçekten kafası küçük ama takibimizi yapan doktorda yapısal olduğunu düşünüyor ama içimiz rahat etsin aklımızda bişey kalmasın diye gidicez yine yoksa eşim elinde mezura habire kafasını ölçekten kafayı yiyecek
Nolurmuşki azcık büyük olursaOy ben nerelere gidembenimki 43 cm
Bilmiyorum ki şimdilik yapısal olabilir net bişey yok diye açıklama yapmadıNolurmuşki azcık büyük olursa
İnşallah canım getirdim pedagogun söylediklerini yapıyorum. Aglayarak elde etmek istedigi seylerde pes edip verme dedi. Sakinlesmesini bekle konuş dedi. Kendini yerden yere vurduğunda hayır demememi dikkatini baska yere cekmemi. Bu gibi bircok şey söyledi. İki çocugada esit derece yaklaşmamı, yoksa kızında depresyon a girebilecegini söyledi. Söylediklerini yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamadım.bugun kac kere mutfak tezgahina cikip lavabo ya giriyor suyu aciyor. Bardakla dışarı atıyor suyu. Ben indiriyorum o kriz geciriyor.tekrar tekrar.Onun yaptini yaptim sonra attim kendimi yere aglamaya basladim. Hemen geldi hayir olmaz cıs diyor bana. Sanada cıs dedim tm adda gidelim dedi. Olmaz baba gelsin gidicez dedim. Tekrar vurdu yerden yere kendini. Doktor öyle yaptığında kazanmasın diyor ama brn başaramıyorum.dışardada arabada durmuyor.Kardesini kıskanıyodur pedegogtan yardım alsanız belki onun için hırcınlıgı artmıştır kızkardesimle erkek kardesimde öyleydi ilk zamanları çok zordu gercekten sen cok iyi bir annesin birazcık büyüsünler en iyi arkadas kendiketi olucaklar
Benim kayınvalidemde öyle ben bakarım dedim yolladım şimdiMaşallah kuzucuğa
Canım maşallahın var bende enerjine tavrına soğukkanlılığına ve pozitifliğine bayılıyorum sen hep yaz istiyorum severek okuyorum hep yorumlarını
Kardeş kıskançlığı başlıbaşına zor bir durum buna bide 2 yaş eklenince Allah kolaylık versin inş.çabuk toparlar umutcuk
Yarın bizimde aşı ve takip günümüz çok merak ediyorum kilo durumunu tabi ki önceliğin sağlıklı olsun ama başımda sürekli "bu çocuk doymuyor kilo almıyor sütün mü yaramıyor mama mı versek zayıf bu çocuk zayıf "cümlelerini duydukça olan sütüm de gidecek diye korkuyorum
Bende emiyor sütüm yetmiyor emmiyor meme reddi derken şimdi biberon reddi aglamıyorda demekki sütüm yetiyor diyip mutlu oluyorum kendi çapımda.senin kız nazlı anacım formuna dikkat ediyor birazcıkValla ben de ne isteyeceğimi şaşırdım . İstiyorım ki hem meme yi iyi tutsun hem de biberon u . Aslında tek istediğim doyması , ama emsin de aynı zamandaçocuğun kafası karışıyor valla bravo hem emip hem biberonla mama alan bebeklere . Bizimki ikisini de tam başaramıyor şu an
Sanırım sana daha baglı babası geldiğinde yalnız vakit geçirin sonra duru ve umutla birlikte geçirebilecek zamanlar yaratsanız.doktorlar nesnel konuşuyor çoğu zaman çocuk o kadar aglarken alman disiplini bende yapamam.zamanla yok denilebilir.İnşallah canım getirdim pedagogun söylediklerini yapıyorum. Aglayarak elde etmek istedigi seylerde pes edip verme dedi. Sakinlesmesini bekle konuş dedi. Kendini yerden yere vurduğunda hayır demememi dikkatini baska yere cekmemi. Bu gibi bircok şey söyledi. İki çocugada esit derece yaklaşmamı, yoksa kızında depresyon a girebilecegini söyledi. Söylediklerini yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamadım.bugun kac kere mutfak tezgahina cikip lavabo ya giriyor suyu aciyor. Bardakla dışarı atıyor suyu. Ben indiriyorum o kriz geciriyor.tekrar tekrar.Onun yaptini yaptim sonra attim kendimi yere aglamaya basladim. Hemen geldi hayir olmaz cıs diyor bana. Sanada cıs dedim tm adda gidelim dedi. Olmaz baba gelsin gidicez dedim. Tekrar vurdu yerden yere kendini. Doktor öyle yaptığında kazanmasın diyor ama brn başaramıyorum.dışardada arabada durmuyor.Eki Görüntüle 2663555
41.339,5 canım.
Allah yardimcin olsun canim..Küçüklük halini özledim sorun sadece yemek yememesi değil ki. Her şeyi istiyor hiç olmayacak şeyleri hayır olmaz deyince. Kendini yerden yere vuruyor. Ağlama krizine giriyor kafasını gözünü dudağını her yere çarpıyor. Anlayacağın kendini yaralıyor. İstediği olmayınca deliler gibi ağlıyor. Bez taktırmak istemiyor takmıyorum. Tuvalete götürmeye kalkıyorum gitmeyeceğim diye ağlıyor. Yerlerde kendini sürükletiyor. Kıyamıyorum iyi tamam kal öyle diyorum altına yapıyor. Günde beş altı kere banyo yaptırıyorum. Sadece adda ğa gidiyoruz dersem bez taktırıyor. Bir de bir iki lokma yemek o şekilde yiyor. O yüzden zırt pırt dışarı umut'un yüzünden çıkıyorum
O cikinti nasil oluyor ki.Öndeki çıkıntı için değil mi? Beni de etiketler misin canım sonucu yazarksn. İnşallah bir sorun yoktur amin.
Haha bi de hala laf sokuyor yani peess.O doktorları hic sorma zaten bazen çok fazla ukala oluyorlar. Bende kızım diş çıkardı birsey sürmem lazım mı diye sormustum. diş yok birsey sürmeye gerek yok dedi. Var doktor bey altta 2 tane dedim. Yok ben boğazına bakarken baktım yok diş dedi. Bende açtım hocam bu pirinçler sanırım sütten geçti. Birdahakine iyi çiğneyeyim dedim. Siz annneler cok meraklısınız, bıraksaydınızda süpriz yapsaydı dedi.
Şimdi yazmak için girdim ilk adetimi aşırı kanamam var benim deQUOTE="Jadesi, post: 64543396, member: 960275"]Kizlar adetim cok fazla oluyordu benm 1 saat gelmeden doluyordu hatta camasirim dahi batiyordu. 1 haftadir oyleydim gobegmden de kan gelmesi durumu da vardi iki sefer kurumhs sekilde gördüm. Devlette sira yok randevu yok diye ozel hastahane var oraya gidiyim dedim pandemiden dolayi doktorlar yeni gelmeye baslams kadin dogum doktoru 1 hafta snra gelir dediler. Geri devletteki doktorlara rica ediyim dedim kabul eden olmadi. Acile gittim 3 gun once de gitmistim zaten kan aldilar düşük kan dediler acil yine aldi kanin cok dusmus eger az daha duserse sıkıntı dedi. Ultrasona girdim idrar kan alındı kan ayni düşük ama bisey biraz yukselmis böbrek tasindan şüphelendi büyük ihtimal de var ama emin degilim dedi genel cerraha gidiceksn dedi. Bu karin ağrım ondan mi olur basina boyle bisey gelen var mi ya. Gobekten gelen kanı cozemediler birde
Kuzum gündüz beslendiği kar diyecen artık gece benimki de 6 7 saat aç normal diyorum bende artık dokunmuyorum . Valla işin zor Allah bebeğine iştah sana da sabır versin ek gıda da zorlamazsın inşallah
İştahsız bir bebek , sanırım ek gıdada da beni peşinden koşturur gibime geliyorKuzum gündüz beslendiği kar diyecen artık gece benimki de 6 7 saat aç normal diyorum bende artık dokunmuyorum . Valla işin zor Allah bebeğine iştah sana da sabır versin ek gıda da zorlamazsın inşallah
[/QUOTE]Şimdi yazmak için girdim ilk adetimi aşırı kanamam var benim deQUOTE="Jadesi, post: 64543396, member: 960275"]
Kızlar selam ben bugün mutsuz geldimbugün aşı günümüzdü rota ve menenjit oldu Asya aglaya aglaya sızdı şimdi eşimde gececi evde yok belim koptu sağlıklı olsunlarda bu aşılar mahvediyor bizi hem maddi hem manevi canları sağol sun tabi de ya bide benim kızın başı önde gidiyor aramızda yaşayan var mı kafaları kaç cm 3.5 bebekleri olanlar yazabilir mi
Slm bizimki biraz küçük kafalı 107 günlüğüz 7 kilo kafa ölçüsü 40 boy 61
Ay cok sagol canmHiçbir fikrim yok ama çok çol geçmiş olsun canım.
Cok sagol canm.. Her ay mi oyle cok geliyor adetin yoksa ilk adetin de mi oyle oldu.? Bakalm yarin genel cerraha gidecegm ne diyecekGeçmiş olsun canım benim de doğumdan sonra adetim çok geliyor ama göbekten gelen kanı bilemedim inşallah önemli bir durum yoktur
Yok canm normal doğum yaptimSezeryab mu oldun oradan mı kan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?