2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkescikler nerelerde ya bir durgunlaştı forum?

Evet ya bende merak ediyorum bu sessizlik neden

Canım sen o doymuyor diyenleri dinleme. Sen anne değil misin hissedersin zaten millete ne. Her çocuk ille kilolu mu olacak. Banada komşumuz çocuğun zayıfmış diyor ee ne bekliyorsun kilolu olsa ne olacak. Doktor gayet beğeniyor gelişimini bende takmıyorum kimseyi valla.

Kuzum gündüz beslendiği kar diyecen artık gece benimki de 6 7 saat aç normal diyorum bende artık dokunmuyorum . Valla işin zor Allah bebeğine iştah sana da sabır versin ek gıda da zorlamazsın inşallah

Bizim kide yapısal olabilir diyor ama benim ve eşimin kafası öyle büyük değil bilemedim ki

İnşallah canım getirdim pedagogun söylediklerini yapıyorum. Aglayarak elde etmek istedigi seylerde pes edip verme dedi. Sakinlesmesini bekle konuş dedi. Kendini yerden yere vurduğunda hayır demememi dikkatini baska yere cekmemi. Bu gibi bircok şey söyledi. İki çocugada esit derece yaklaşmamı, yoksa kızında depresyon a girebilecegini söyledi. Söylediklerini yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamadım.bugun kac kere mutfak tezgahina cikip lavabo ya giriyor suyu aciyor. Bardakla dışarı atıyor suyu. Ben indiriyorum o kriz geciriyor.tekrar tekrar.Onun yaptini yaptim sonra attim kendimi yere aglamaya basladim. Hemen geldi hayir olmaz cıs diyor bana. Sanada cıs dedim tm adda gidelim dedi. Olmaz baba gelsin gidicez dedim. Tekrar vurdu yerden yere kendini. Doktor öyle yaptığında kazanmasın diyor ama brn başaramıyorum.dışardada arabada durmuyor.

Benim kayınvalidemde öyle ben bakarım dedim yolladım şimdi
Bende emiyor sütüm yetmiyor emmiyor meme reddi derken şimdi biberon reddi aglamıyorda demekki sütüm yetiyor diyip mutlu oluyorum kendi çapımda.senin kız nazlı anacım formuna dikkat ediyor birazcık

Sanırım sana daha baglı babası geldiğinde yalnız vakit geçirin sonra duru ve umutla birlikte geçirebilecek zamanlar yaratsanız.doktorlar nesnel konuşuyor çoğu zaman çocuk o kadar aglarken alman disiplini bende yapamam.zamanla yok denilebilir.

Allah yardimcin olsun canim..
Cok zor evet o donemler.
O krizlerdr cok kafa atmisligi var bana umutun. Krizlerde emzik verirdik agzina sakinlesirdi..
Tuvalet zaten dedigin gibi..
Ah bu umutlar..
Hele simdi daha beter. Eve gelmiyor. Resmen kuzenlerinin kontrolunde anneannesi teyzesi gyvenmiorum onlara yasak oldugu hamde yaninda et tavuk yiyorlar cocuk bu cani cekip yiyir yedoriorlar olan benm oglumun bobrekkerine oluyor..
Cok kotu kavga ettim onkarla, oglum yine de gelmedi. Cok uzuluorum bu yasta gitti ellerimden..
Senin umutunun yasi da cok kucuk, kardesini de kiskaniyor demek ki cok zor.
Her dedigini bi sekilde yine yaptiriyor dimi disari ciksan da ayni cikmasan da..
Ben cok pismanim alistirdim hep mutlu olsub diye her deidigini yaptim..
Insallah kolaylik versib rabbim iki kucuk bebek ama cok iyi gidiosun bence de ikisini alip dsari cikiosun, ikisi de bezli,biri emior biri yemek istemior, ikisi de sana bagimli ooo sen supersin bence hep de pozitifsinn. Masallah sana
2 yas sendorumunda umut iste yaptiklari normal.kendini yipratma suclama bence cok iyi gidiosunn. Sakinlescek zamanla, acsa yicek🖐
Öndeki çıkıntı için değil mi? Beni de etiketler misin canım sonucu yazarksn. İnşallah bir sorun yoktur amin.
O cikinti nasil oluyor ki.
Kafa yapisi degil mi o. Benim kizimin da alninin iki yani cikik kemikler kafa genislior orfan itibaren anlatamadim pek de.
40.5 cm dedi kafasina Jadesi
Kac olmali ne olmali hic bir sey demediler bize ya.
Anormal degildir insallah Zeyay1420 ve K Kuf korkmayin Allahin izniyle.
Haha bi de hala laf sokuyor yani peess.
Ilk alttaki disler mi cikiordu.

Şimdi yazmak için girdim ilk adetimi aşırı kanamam var benim deQUOTE="Jadesi, post: 64543396, member: 960275"]
Kızlar selam ben bugün mutsuz geldim bugün aşı günümüzdü rota ve menenjit oldu Asya aglaya aglaya sızdı şimdi eşimde gececi evde yok belim koptu sağlıklı olsunlarda bu aşılar mahvediyor bizi hem maddi hem manevi canları sağol sun tabi de ya bide benim kızın başı önde gidiyor aramızda yaşayan var mı kafaları kaç cm 3.5 bebekleri olanlar yazabilir mi

Slm bizimki biraz küçük kafalı 107 günlüğüz 7 kilo kafa ölçüsü 40 boy 61[/QUOTE]

Slm herkese önemli birşey soracağım oğlum ikidir birşeylerden korkup irkiliyor kafasını göğsüme saklıyor bugün de babasının sesiden irkilip korktu yaşayan var mı çok üzüldük

Kuzum gündüz beslendiği kar diyecen artık gece benimki de 6 7 saat aç normal diyorum bende artık dokunmuyorum . Valla işin zor Allah bebeğine iştah sana da sabır versin ek gıda da zorlamazsın inşallah
İştahsız bir bebek , sanırım ek gıdada da beni peşinden koşturur gibime geliyor

[/QUOTE]
Canm 2nci adetim de byle cok oldu 1 saatten once doldu çamaşırım bile batti hep

Hiçbir fikrim yok ama çok çol geçmiş olsun canım.
Ay cok sagol canm
Geçmiş olsun canım benim de doğumdan sonra adetim çok geliyor ama göbekten gelen kanı bilemedim inşallah önemli bir durum yoktur
Cok sagol canm.. Her ay mi oyle cok geliyor adetin yoksa ilk adetin de mi oyle oldu.? Bakalm yarin genel cerraha gidecegm ne diyecek
Sezeryab mu oldun oradan mı kan geldi
Yok canm normal doğum yaptim

Ah kizlar saglik ocagina gittim oğlum icin kontrole 6815 kilo olmuş boy 62 cm dedi ya birde bıngıldak hakkinda bi kac arkadas vardi valla blup sen miydin hatirlayadm tam. Azalma var ama daha da çok bingildaginin açıklığı normal güzel dedi. Bize oyle geliyor demek ki ben korkmustm acikcasi direk gidince onu sordm yani. Şükür herseyi iyi çıktı oğlumun. 4 aylikken aşı var dedi birde kan ilaci baslanacak dedi o ne icin verilir bilgisi olan var mi.? Şurup seklinde flan mi olacak nasi bisy..

ev taşıyanlar grubuna biz de katıldık. şu anda oturduğumuz evi sattık ve alıcı acele ettiği için 9 gün sonra taşınıyoruz. herşey birbirine girdi. bir taraftan taşınacağımız evin eksikleri tamamlanirken bir taraftan evi toparliyoruz. inşallah yetişir eksikleri taşınmaya. bizden haberler böyle.

tabi minik kuzu da stres ölçer gibi anlıyor ve huysuzlanıyor bu aralar.. ben de gece o uyuduktan sonra yapmaya çalışıyorum ama coooook da uykum geliyor. 1 ay sonrasına isinlansam ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…