2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öylece duruyor mu ya
Aynen öyle . Öylece duruyor ağzında evirip çeviriyorum . Yanaklarıyla oynuyorum . Kulağıyla filan oynuyorum . Olmadı altını açıyorum ama yok . Bugun 4 saatte bir verdim uykusunda çekti şükür . Ama gece uykusu çok daha ağır oluyor sanırım 4 hatta 5-6 saat beklesem yine öylece durup çekmediği çok oluyor

Kehribar kolye koliğede iyi geliyor yazıyorlar denedin mi hiç belki iyi gelir

3 aylık olduk şükür darısı 4 e
Maşallah kuzucuğa
Canım maşallahın var bende enerjine tavrına soğukkanlılığına ve pozitifliğine bayılıyorum sen hep yaz istiyorum severek okuyorum hep yorumlarını
Kardeş kıskançlığı başlıbaşına zor bir durum buna bide 2 yaş eklenince Allah kolaylık versin inş.çabuk toparlar umutcuk
Kilo alımı az . Bu ay 400 gr almış .
Yarın bizimde aşı ve takip günümüz çok merak ediyorum kilo durumunu tabi ki önceliğin sağlıklı olsun ama başımda sürekli "bu çocuk doymuyor kilo almıyor sütün mü yaramıyor mama mı versek zayıf bu çocuk zayıf "cümlelerini duydukça olan sütüm de gidecek diye korkuyorum

Kardesini kıskanıyodur pedegogtan yardım alsanız belki onun için hırcınlıgı artmıştır kızkardesimle erkek kardesimde öyleydi ilk zamanları çok zordu gercekten sen cok iyi bir annesin birazcık büyüsünler en iyi arkadas kendiketi olucaklar

Yarın sabah 10.30 da çocuk norolojisine gidicek bakalım ne diyecek dua edermisiniz bizim için kötü bişey çıkmasın inş.doktorlar yapısal diyor ama içiniz rahat etsin diye yönlendirdiler umarım öyle olur Rabbim feraha çıkarır...ordan sonrada sağlık ocağı rota ve takip bakalım yarın neler bekliyor bizi

39,5 canım.

Öndeki çıkıntı için değil mi? Beni de etiketler misin canım sonucu yazarksn. İnşallah bir sorun yoktur amin.

Kız oyuncak bebek gibi annesi benimkide biberon reddi yapıyor diliyle itiyor boşaltıyor agzındakini
Valla ben de ne isteyeceğimi şaşırdım . İstiyorım ki hem meme yi iyi tutsun hem de biberon u . Aslında tek istediğim doyması , ama emsin de aynı zamanda çocuğun kafası karışıyor valla bravo hem emip hem biberonla mama alan bebeklere . Bizimki ikisini de tam başaramıyor şu an

3 ay 10 günlüklen 40 cm di kafası canım

Tabi ki öncelik sağlık . İnşallah kilo alımı güzeldir . Takma kafana diyeceğim ama gerçekten sinir bozucu söylemler . Önceden hiç anlamazdım anneler neden sinir olurlar bu söylemlere ne var ki bunda derdim . Ama Anne olunca bir “emiyor mu ?” Sorusuna bile tahammül edemiyorum

Yarın kontrolden sonra yazarım canım kafa ölçüsü bizim içinde önemli ama tam tersi durum var bizde küçüklüğü sıkıntı
Öndeki çıkıntı için değil mi? Beni de etiketler misin canım sonucu yazarksn. İnşallah bir sorun yoktur amin.
Canım hamilelikte mikrosefali teşhisi koymuştu bir perinatolog bi başkası da yapısal bi küçüklük dedi gerçekten kafası küçük ama takibimizi yapan doktorda yapısal olduğunu düşünüyor ama içimiz rahat etsin aklımızda bişey kalmasın diye gidicez yine yoksa eşim elinde mezura habire kafasını ölçekten kafayı yiyecek

Doktorumuz ısrarla yok diyor ama bence de diş sıkıntısı gibi
O doktorları hic sorma zaten bazen çok fazla ukala oluyorlar. Bende kızım diş çıkardı birsey sürmem lazım mı diye sormustum. diş yok birsey sürmeye gerek yok dedi. Var doktor bey altta 2 tane dedim. Yok ben boğazına bakarken baktım yok diş dedi. Bende açtım hocam bu pirinçler sanırım sütten geçti. Birdahakine iyi çiğneyeyim dedim. Siz annneler cok meraklısınız, bıraksaydınızda süpriz yapsaydı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…