Valla ben değiştirmeye korkuyorum memeyi bırakır diye . Benim kız tembel . Biberondan daha da hızlı akarsa dönüp benim yüzüme bakmayabilirAnamm 1 numara çok az geliyor , hemmen değiştir
3.5 oldu canımBenimkinin de 1 haftadır saçı dökülmeye başladı. Ay ay gelişimde saçları dökülebilir diyordu bakalım dökülsün yeni saçları çıksın☺
Kaç aylık canım seninki?
Aynen öyle . Öylece duruyorÖylece duruyor mu ya
Kilo alımı az . Bu ay 400 gr almış .Canım kilo alımı nasıl? İyiyse zaten kafaya takmaya hiç gerek yok.
Gecer canım ben belkide cok inandım 3.ayın kerametine şimdi gercekten mutluyuz uykusuz sadece normal ayındaki bir bebege göre o da nazar boncugumuz olsun diyorumİnşallah canım geçecek inşallah.
Biberon için mi ?Almila 3.5 aylık oldu hala genzine kaçırıyor düşün ben hala tek delik kullanıyorum ona rağmen kaçırıyor düşün, ama sen çok içsin bir anda diyorsan bir iki delikli Başlık al
Kehribar kolye koliğede iyi geliyor yazıyorlar denedin mi hiç belki iyi gelirAmin canım insallah .
Bilmiyorum Bahar ben 20 gundur sut yogurt yumurta peynir diyetindeyim . Ve oglum hala öyle. Yani sürekli sallamasam durdurmasam gündüzde krize griiyor . Yani gaz alerji doktorların klasik tavirlari . Bence kolikligi benim bebegin huyundan suyundan bu huysuzlugu .
Maşallah kuzucuğa3 aylık olduk şükür darısı 4 e
Canım maşallahın var bende enerjine tavrına soğukkanlılığına ve pozitifliğine bayılıyorum sen hep yaz istiyorum severek okuyorum hep yorumlarınıCanım benim teşekkür ederim. İnşallah söylediğin gibi iyi idare ediyorum dur. Bundan çok emin değilim artık. Oğlumun doktoruna aradım, sizin söylediklerinizi yapıyorum ama daha kötü oldu dedim. Duru olduğu için oğlum 2 yaş sendromunu biraz ağır geçiriyor, yapacak bir şey yok dedi
Yarın bizimde aşı ve takip günümüz çok merak ediyorum kilo durumunu tabi ki önceliğin sağlıklı olsun ama başımda sürekli "bu çocuk doymuyor kilo almıyor sütün mü yaramıyor mama mı versek zayıf bu çocuk zayıf "cümlelerini duydukça olan sütüm de gidecek diye korkuyorumKilo alımı az . Bu ay 400 gr almış .
Kardesini kıskanıyodur pedegogtan yardım alsanız belki onun için hırcınlıgı artmıştır kızkardesimle erkek kardesimde öyleydi ilk zamanları çok zordu gercekten sen cok iyi bir annesin birazcık büyüsünler en iyi arkadas kendiketi olucaklarKüçüklük halini özledim sorun sadece yemek yememesi değil ki. Her şeyi istiyor hiç olmayacak şeyleri hayır olmaz deyince. Kendini yerden yere vuruyor. Ağlama krizine giriyor kafasını gözünü dudağını her yere çarpıyor. Anlayacağın kendini yaralıyor. İstediği olmayınca deliler gibi ağlıyor. Bez taktırmak istemiyor takmıyorum. Tuvalete götürmeye kalkıyorum gitmeyeceğim diye ağlıyor. Yerlerde kendini sürükletiyor. Kıyamıyorum iyi tamam kal öyle diyorum altına yapıyor. Günde beş altı kere banyo yaptırıyorum. Sadece adda ğa gidiyoruz dersem bez taktırıyor. Bir de bir iki lokma yemek o şekilde yiyor. O yüzden zırt pırt dışarı umut'un yüzünden çıkıyorum
39,5 canım.Kızlar selam ben bugün mutsuz geldimbugün aşı günümüzdü rota ve menenjit oldu Asya aglaya aglaya sızdı şimdi eşimde gececi evde yok belim koptu sağlıklı olsunlarda bu aşılar mahvediyor bizi hem maddi hem manevi canları sağol sun tabi de ya bide benim kızın başı önde gidiyor aramızda yaşayan var mı kafaları kaç cm 3.5 bebekleri olanlar yazabilir mi
Öndeki çıkıntı için değil mi? Beni de etiketler misin canım sonucu yazarksn. İnşallah bir sorun yoktur amin.Yarın sabah 10.30 da çocuk norolojisine gidicek bakalım ne diyecek dua edermisiniz bizim için kötü bişey çıkmasın inş.doktorlar yapısal diyor ama içiniz rahat etsin diye yönlendirdiler umarım öyle olur Rabbim feraha çıkarır...ordan sonrada sağlık ocağı rota ve takip bakalım yarın neler bekliyor bizi
Valla ben de ne isteyeceğimi şaşırdım . İstiyorım ki hem meme yi iyi tutsun hem de biberon u . Aslında tek istediğim doyması , ama emsin de aynı zamandaKız oyuncak bebek gibi annesi benimkide biberon reddi yapıyor diliyle itiyor boşaltıyor agzındakini
3 ay 10 günlüklen 40 cm di kafası canımKızlar selam ben bugün mutsuz geldimbugün aşı günümüzdü rota ve menenjit oldu Asya aglaya aglaya sızdı şimdi eşimde gececi evde yok belim koptu sağlıklı olsunlarda bu aşılar mahvediyor bizi hem maddi hem manevi canları sağol sun tabi de ya bide benim kızın başı önde gidiyor aramızda yaşayan var mı kafaları kaç cm 3.5 bebekleri olanlar yazabilir mi
Evet kuzumBiberon için mi ?
Tabi ki öncelik sağlık . İnşallah kilo alımı güzeldir . Takma kafana diyeceğim ama gerçekten sinir bozucu söylemler . Önceden hiç anlamazdım anneler neden sinir olurlar bu söylemlere ne var ki bunda derdim . Ama Anne olunca bir “emiyor mu ?” Sorusuna bile tahammül edemiyorumMaşallah kuzucuğa
Canım maşallahın var bende enerjine tavrına soğukkanlılığına ve pozitifliğine bayılıyorum sen hep yaz istiyorum severek okuyorum hep yorumlarını
Kardeş kıskançlığı başlıbaşına zor bir durum buna bide 2 yaş eklenince Allah kolaylık versin inş.çabuk toparlar umutcuk
Yarın bizimde aşı ve takip günümüz çok merak ediyorum kilo durumunu tabi ki önceliğin sağlıklı olsun ama başımda sürekli "bu çocuk doymuyor kilo almıyor sütün mü yaramıyor mama mı versek zayıf bu çocuk zayıf "cümlelerini duydukça olan sütüm de gidecek diye korkuyorum
Yarın kontrolden sonra yazarım canım kafa ölçüsü bizim içinde önemli ama tam tersi durum var bizde küçüklüğü sıkıntıKızlar selam ben bugün mutsuz geldimbugün aşı günümüzdü rota ve menenjit oldu Asya aglaya aglaya sızdı şimdi eşimde gececi evde yok belim koptu sağlıklı olsunlarda bu aşılar mahvediyor bizi hem maddi hem manevi canları sağol sun tabi de ya bide benim kızın başı önde gidiyor aramızda yaşayan var mı kafaları kaç cm 3.5 bebekleri olanlar yazabilir mi
Canım hamilelikte mikrosefali teşhisi koymuştu bir perinatolog bi başkası da yapısal bi küçüklük dedi gerçekten kafası küçük ama takibimizi yapan doktorda yapısal olduğunu düşünüyor ama içimiz rahat etsin aklımızda bişey kalmasın diye gidicez yine yoksa eşim elinde mezura habire kafasını ölçekten kafayı yiyecekÖndeki çıkıntı için değil mi? Beni de etiketler misin canım sonucu yazarksn. İnşallah bir sorun yoktur amin.
Memeyi reddeder diye yavaş akışlı ile devam ediyorumEvet kuzum
O doktorları hic sorma zaten bazen çok fazla ukala oluyorlar. Bende kızım diş çıkardı birsey sürmem lazım mı diye sormustum. diş yok birsey sürmeye gerek yok dedi. Var doktor bey altta 2 tane dedim. Yok ben boğazına bakarken baktım yok diş dedi. Bende açtım hocam bu pirinçler sanırım sütten geçti. Birdahakine iyi çiğneyeyim dedim. Siz annneler cok meraklısınız, bıraksaydınızda süpriz yapsaydı dedi.Doktorumuz ısrarla yok diyor ama bence de diş sıkıntısı gibi
Ben çok emsin diye dedim sen bilirsinMemeyi reddeder diye yavaş akışlı ile devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?