Hayırlı olsun canım tasınmak zor, ama sen üstesinden gelirsin. Senin çaban yeter gece gece iş yapmaya çalışıyorsun. bi bakmış sın istediğin zamanda sın. Yeni evin sana daha fazla huzur, daha fazla mutluluk getirsin. En başta sağlık,güle oynaya yaşayın yuvanızda.ev taşıyanlar grubuna biz de katıldık. şu anda oturduğumuz evi sattık ve alıcı acele ettiği için 9 gün sonra taşınıyoruz. herşey birbirine girdi. bir taraftan taşınacağımız evin eksikleri tamamlanirken bir taraftan evi toparliyoruz. inşallah yetişir eksikleri taşınmaya. bizden haberler böyle.
tabi minik kuzu da stres ölçer gibi anlıyor ve huysuzlanıyor bu aralar.. ben de gece o uyuduktan sonra yapmaya çalışıyorum ama coooook da uykum geliyor. 1 ay sonrasına isinlansam ne güzel olur.
Oglumdada kızımdada ilk alttan çıktı. 2 sini aynı anda patlattı. Simdi sıra üst 2 dişAllah yardimcin olsun canim..
Cok zor evet o donemler.
O krizlerdr cok kafa atmisligi var bana umutun. Krizlerde emzik verirdik agzina sakinlesirdi..
Tuvalet zaten dedigin gibi..
Ah bu umutlar..
Hele simdi daha beter. Eve gelmiyor. Resmen kuzenlerinin kontrolunde anneannesi teyzesi gyvenmiorum onlara yasak oldugu hamde yaninda et tavuk yiyorlar cocuk bu cani cekip yiyir yedoriorlar olan benm oglumun bobrekkerine oluyor..
Cok kotu kavga ettim onkarla, oglum yine de gelmedi. Cok uzuluorum bu yasta gitti ellerimden..
Senin umutunun yasi da cok kucuk, kardesini de kiskaniyor demek ki cok zor.
Her dedigini bi sekilde yine yaptiriyor dimi disari ciksan da ayni cikmasan da..
Ben cok pismanim alistirdim hep mutlu olsub diye her deidigini yaptim..
Insallah kolaylik versib rabbim iki kucuk bebek ama cok iyi gidiosun bence de ikisini alip dsari cikiosun, ikisi de bezli,biri emior biri yemek istemior, ikisi de sana bagimli ooo sen supersin bence hep de pozitifsinn. Masallah sana
2 yas sendorumunda umut iste yaptiklari normal.kendini yipratma suclama bence cok iyi gidiosunn. Sakinlescek zamanla, acsa yicek🖐
O cikinti nasil oluyor ki.
Kafa yapisi degil mi o. Benim kizimin da alninin iki yani cikik kemikler kafa genislior orfan itibaren anlatamadim pek de.
40.5 cm dedi kafasinaJadesi
Kac olmali ne olmali hic bir sey demediler bize ya.
Anormal degildir insallahZeyay1420 ve @BlupBlupBlup korkmayin Allahin izniyle.
Haha bi de hala laf sokuyor yani peess.
Ilk alttaki disler mi cikiordu.
7/24 hizmet veriyor canım duymamak etkilenmemek elde değil ne badireler atlattı yavrum yeter ki sağlıklı olsun varsın kilolu olmasın...Evet ya bende merak ediyorum bu sessizlik neden
Canım sen o doymuyor diyenleri dinleme. Sen anne değil misin hissedersin zaten millete ne. Her çocuk ille kilolu mu olacak. Banada komşumuz çocuğun zayıfmış diyor ee ne bekliyorsun kilolu olsa ne olacak. Doktor gayet beğeniyor gelişimini bende takmıyorum kimseyi valla.
Yükselti farkliliginsan olabilir mi seninki canım?
Cik, etmiyorum. Sadece kv kp gidip geliyoruz.
Günaydın herkesemisafir konusu konuşulmuş, kızlar sakın millet alıncak kırılcak diye düşünmeyin. Alınan alınsın, kırılan kırılsın. Kimse sizden ve bebeğinizden daha önemli değil.
İlla gelmek istiyoruz diyenlerede resti çekin. Biz şu ana kadar sadece annemlere ve eşimin ailesine götürdük. O da 3 ayda 2 kere. He 1 kerede teyzesine gitti 3 ayda. Geri kalan insanlarda çok mühim değil zaten.
İnsanlar çok cahil anlamıyor özellikle yaşlılar bebek görmeye gidelin ayıp olur diye düşünüyor ama iş öyle değil işte.
Allahtan pandemide doğurmuşum diyorum bazen, ben öyle gelen giden çok sevmem çünkü.
Bağladım canım, canı öyle istiyor
Kalppare benim dert küpü oglum alerjikmis neocate diye mama verdi . Rapor cikaracak oyle alacaz . Tadi kotu pek icmiyor cocuklar dedi . Bunu icince hepsi duzelir dedi . Sende kullaniyordun nasıl anlatsana
Bizimki doktorda krize girdi . Doktor bizden sonraki hastayı almayın dedi adam bunaldi baya baya kafasini dinlicek sanirim birazAllah yardimcin olsun kizim 6. Aylarini bekle dedi gönderdi eve geldik krizlerde bu . Esimle de birbirimize girdik. Guya size iyi haberlerle gelecektim sihirli degnegim olsa da zamani o mucize olacak 6. Aylara akitsam hizla .
ev taşıyanlar grubuna biz de katıldık. şu anda oturduğumuz evi sattık ve alıcı acele ettiği için 9 gün sonra taşınıyoruz. herşey birbirine girdi. bir taraftan taşınacağımız evin eksikleri tamamlanirken bir taraftan evi toparliyoruz. inşallah yetişir eksikleri taşınmaya. bizden haberler böyle.
tabi minik kuzu da stres ölçer gibi anlıyor ve huysuzlanıyor bu aralar.. ben de gece o uyuduktan sonra yapmaya çalışıyorum ama coooook da uykum geliyor. 1 ay sonrasına isinlansam ne güzel olur.
7/24 hizmet veriyor canım duymamak etkilenmemek elde değil ne badireler atlattı yavrum yeter ki sağlıklı olsun varsın kilolu olmasın...
Dün sabah 6 da uyudu saat başı kalkıp 10 da geri uyandı
Hiç yok kuzum hiç en uzun 2 saatHayırlı uğurlu olsun yeni eviniz Allah kolaylık versin canım.
Bir kere terslesen susmazmı acaba?
Gündüz nasıl uykusu hiç uzun uyku yapmıyor mu kesintisiz?
Canım hakkında hayırlısı olsun. Ben yarın gün çalışıtyoeum. Bu üçüncü haftam. Bebeğim bugün 100 günlük. Bayramdan itibaren izine ayrılacağım. Dairem evimin dibinde. İki saat sabah 2 saat öğleden sonra gidiyorum. Kuzumu çok özlüyorum. Güvenilir birini bulmuşsan başlaman lazım. İlk günler daha zor ama zamanla alışıyorsun. Hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba 50 sayfa vardı okuya okuya 30 kaldı... Zamanla artıyor o ayrı, valla maşallah size
Kızlar az önce karşıma çok iyi bir iş teklifi çıktı. Maaşıda iyi. Şu sıralarda çok borcumuz var, çalışsam bayağı rahatlarız.
Ama full mesai (09.00-17.00) çalışabilir miyim bebek varken bilmiyorum. İşe başladığımda yavrum 4,5 aylık olacak. Çalışan arkadaşlar yarım gün mü gidiyorsunuz full mu? Yapılabilir miyim? Bebeğim annesiz ne yapar? Yan komşum var çok iyi bakacağına eminim bakıcı olmaya talip oldu. Var mı full mesai çalışan kızlar?
Hiç yok kuzum hiç en uzun 2 saat
Ay kıyamam kuzum ya 2yaş çok zor biriİnşallah canım getirdim pedagogun söylediklerini yapıyorum. Aglayarak elde etmek istedigi seylerde pes edip verme dedi. Sakinlesmesini bekle konuş dedi. Kendini yerden yere vurduğunda hayır demememi dikkatini baska yere cekmemi. Bu gibi bircok şey söyledi. İki çocugada esit derece yaklaşmamı, yoksa kızında depresyon a girebilecegini söyledi. Söylediklerini yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamadım.bugun kac kere mutfak tezgahina cikip lavabo ya giriyor suyu aciyor. Bardakla dışarı atıyor suyu. Ben indiriyorum o kriz geciriyor.tekrar tekrar.Onun yaptini yaptim sonra attim kendimi yere aglamaya basladim. Hemen geldi hayir olmaz cıs diyor bana. Sanada cıs dedim tm adda gidelim dedi. Olmaz baba gelsin gidicez dedim. Tekrar vurdu yerden yere kendini. Doktor öyle yaptığında kazanmasın diyor ama brn başaramıyorum.dışardada arabada durmuyor.Eki Görüntüle 2663555
Anlaşıldı grubun koca kafası bende
Bende cecen şu an oturdum ağlıyorum günlerdir bir kaç saat uyuyorum gerçekten çok yoruldum kimse de durmuyor sancı ağrı yok bence her gün aynı şeyler çok kötüyümAla ala. Sancısı falan oluyor mu peki. Uyumasını engelleyen bir şey mi var ki anlamadım ya.
Bizim ebe şu kadarı normal falan diye açıklıyor hep maşallah boy kilo falan normal ilerliyor şükğrAllah yardimcin olsun canim..
Cok zor evet o donemler.
O krizlerdr cok kafa atmisligi var bana umutun. Krizlerde emzik verirdik agzina sakinlesirdi..
Tuvalet zaten dedigin gibi..
Ah bu umutlar..
Hele simdi daha beter. Eve gelmiyor. Resmen kuzenlerinin kontrolunde anneannesi teyzesi gyvenmiorum onlara yasak oldugu hamde yaninda et tavuk yiyorlar cocuk bu cani cekip yiyir yedoriorlar olan benm oglumun bobrekkerine oluyor..
Cok kotu kavga ettim onkarla, oglum yine de gelmedi. Cok uzuluorum bu yasta gitti ellerimden..
Senin umutunun yasi da cok kucuk, kardesini de kiskaniyor demek ki cok zor.
Her dedigini bi sekilde yine yaptiriyor dimi disari ciksan da ayni cikmasan da..
Ben cok pismanim alistirdim hep mutlu olsub diye her deidigini yaptim..
Insallah kolaylik versib rabbim iki kucuk bebek ama cok iyi gidiosun bence de ikisini alip dsari cikiosun, ikisi de bezli,biri emior biri yemek istemior, ikisi de sana bagimli ooo sen supersin bence hep de pozitifsinn. Masallah sana
2 yas sendorumunda umut iste yaptiklari normal.kendini yipratma suclama bence cok iyi gidiosunn. Sakinlescek zamanla, acsa yicek🖐
O cikinti nasil oluyor ki.
Kafa yapisi degil mi o. Benim kizimin da alninin iki yani cikik kemikler kafa genislior orfan itibaren anlatamadim pek de.
40.5 cm dedi kafasinaJadesi
Kac olmali ne olmali hic bir sey demediler bize ya.
Anormal degildir insallahZeyay1420 ve @BlupBlupBlup korkmayin Allahin izniyle.
Haha bi de hala laf sokuyor yani peess.
Ilk alttaki disler mi cikiordu.
[/QUOTE]Şimdi yazmak için girdim ilk adetimi aşırı kanamam var benim deQUOTE="Jadesi, post: 64543396, member: 960275"]
Kızlar selam ben bugün mutsuz geldimbugün aşı günümüzdü rota ve menenjit oldu Asya aglaya aglaya sızdı şimdi eşimde gececi evde yok belim koptu sağlıklı olsunlarda bu aşılar mahvediyor bizi hem maddi hem manevi canları sağol sun tabi de ya bide benim kızın başı önde gidiyor aramızda yaşayan var mı kafaları kaç cm 3.5 bebekleri olanlar yazabilir mi
Slm bizimki biraz küçük kafalı 107 günlüğüz 7 kilo kafa ölçüsü 40 boy 61
Bizimki debazen sebepsiz yapıyor bi anda telefondaki sese televizyondaki sese ya da babasının sesine falan sıçrayabiliyor bence normal dalgınlığına falan denk geliyordurSlm herkese önemli birşey soracağım oğlum ikidir birşeylerden korkup irkiliyor kafasını göğsüme saklıyor bugün de babasının sesiden irkilip korktu yaşayan var mı çok üzüldük
Bakarsın seni utandırır umarım öyle olur annesiİştahsız bir bebek , sanırım ek gıdada da beni peşinden koşturur gibime geliyor
Sana kolaylar gelsin kuzum çocukla çok zor ya valla hele böyle ufakkenev taşıyanlar grubuna biz de katıldık. şu anda oturduğumuz evi sattık ve alıcı acele ettiği için 9 gün sonra taşınıyoruz. herşey birbirine girdi. bir taraftan taşınacağımız evin eksikleri tamamlanirken bir taraftan evi toparliyoruz. inşallah yetişir eksikleri taşınmaya. bizden haberler böyle.
İnşallah inşallahBakarsın seni utandırır umarım öyle olur annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?