2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlı olsun canım tasınmak zor, ama sen üstesinden gelirsin. Senin çaban yeter gece gece iş yapmaya çalışıyorsun. bi bakmış sın istediğin zamanda sın. Yeni evin sana daha fazla huzur, daha fazla mutluluk getirsin. En başta sağlık,güle oynaya yaşayın yuvanızda.

Kızlar merhaba 50 sayfa vardı okuya okuya 30 kaldı... Zamanla artıyor o ayrı, valla maşallah size

Kızlar az önce karşıma çok iyi bir iş teklifi çıktı. Maaşıda iyi. Şu sıralarda çok borcumuz var, çalışsam bayağı rahatlarız.

Ama full mesai (09.00-17.00) çalışabilir miyim bebek varken bilmiyorum. İşe başladığımda yavrum 4,5 aylık olacak. Çalışan arkadaşlar yarım gün mü gidiyorsunuz full mu? Yapılabilir miyim? Bebeğim annesiz ne yapar? Yan komşum var çok iyi bakacağına eminim bakıcı olmaya talip oldu. Var mı full mesai çalışan kızlar?

Oglumdada kızımdada ilk alttan çıktı. 2 sini aynı anda patlattı. Simdi sıra üst 2 diş

7/24 hizmet veriyor canım duymamak etkilenmemek elde değil ne badireler atlattı yavrum yeter ki sağlıklı olsun varsın kilolu olmasın...

Yükselti farkliliginsan olabilir mi seninki canım?

Cik, etmiyorum. Sadece kv kp gidip geliyoruz.

rakımı aynı sayılır canım...
ben de daha kimseyi kabul etmedim...ama insanlar durmuyor basladilar israra

ben de ayni kanaatteyim...

iyi ki diyorum gelen giden yok

Bağladım canım, canı öyle istiyor

oyyu ebru oyy..

canim bana da doktor Allah yardimcin olsun dedi
mamayi once yalattirdim canim.hergun bir tık fazla icti.su an en fazla 80 cc içebiliyor.ama ben anne sutu ile destekliyorum.diyete dikkat ediyorum.

süt dokunuyorsa et,yumurta dokunuyorsa tavuk da dokunabilirmis.ama 20 gunluk diyette rahatlama olmadiysa kolik olabilir ya belki baska yedigin seylere de alerjisi olabilir.ama hic mi rahatlama olmadi? yani bir tık bile degisme olmadiysa zaten alerji olmayadabilir.bilemedim

istersen anlamak icin birkac gun sadece mama ver bakalım.ama sütünü sağ sakla canım.eger duzelmezse mamayla anlarsin zaten alerjisi olmadigini.ama bize iyi geldi mama.ben de sutum yetmeyecek stresinden kurtuldum.gunde 2 defa veriyorum.zaten cok istahli degil.

ama sutu kesme derim ben canim ya.doktorum bana da ayni seyi dedi.ama ben kesmedim.alerjik bebekler zaten cabuk hastalaniyor.anne sutu hastaliklardan korur.

Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz Allah kolaylık versin canım.

7/24 hizmet veriyor canım duymamak etkilenmemek elde değil ne badireler atlattı yavrum yeter ki sağlıklı olsun varsın kilolu olmasın...

Bir kere terslesen susmazmı acaba?

Dün sabah 6 da uyudu saat başı kalkıp 10 da geri uyandı

Gündüz nasıl uykusu hiç uzun uyku yapmıyor mu kesintisiz?

Canım hakkında hayırlısı olsun. Ben yarın gün çalışıtyoeum. Bu üçüncü haftam. Bebeğim bugün 100 günlük. Bayramdan itibaren izine ayrılacağım. Dairem evimin dibinde. İki saat sabah 2 saat öğleden sonra gidiyorum. Kuzumu çok özlüyorum. Güvenilir birini bulmuşsan başlaman lazım. İlk günler daha zor ama zamanla alışıyorsun. Hayırlısı olsun inşallah

Ay kıyamam kuzum ya 2yaş çok zor biri erken ergenlik işte valla kuzum Allah yardım etsin inşallah size

Ala ala. Sancısı falan oluyor mu peki. Uyumasını engelleyen bir şey mi var ki anlamadım ya.
Bende cecen şu an oturdum ağlıyorum günlerdir bir kaç saat uyuyorum gerçekten çok yoruldum kimse de durmuyor sancı ağrı yok bence her gün aynı şeyler çok kötüyüm

Bizim ebe şu kadarı normal falan diye açıklıyor hep maşallah boy kilo falan normal ilerliyor şükğr senin değerin normal kuzum bazılarının aklına sormadan söylemek gelmez ondandır

[/QUOTE]
Yok canım normal ölçüsü bizde 114 günlüğüz arada 1 hafta var seninki normal ölçülerde ebenin bana söylediğine göre kilosu maşallah iyiymiş nazar değmesin erkek miydi seninki

Slm herkese önemli birşey soracağım oğlum ikidir birşeylerden korkup irkiliyor kafasını göğsüme saklıyor bugün de babasının sesiden irkilip korktu yaşayan var mı çok üzüldük
Bizimki debazen sebepsiz yapıyor bi anda telefondaki sese televizyondaki sese ya da babasının sesine falan sıçrayabiliyor bence normal dalgınlığına falan denk geliyordur

Sana kolaylar gelsin kuzum çocukla çok zor ya valla hele böyle ufakken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…