2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet bbmm kizimda aynen boyle ya.
Kucaga alistirmaktan mi diosunuz yani.
Ama dogru diosun nasil almicaktik ki kucaga o kadar aglayinca. Ben de bi de abi var ondan sknti oluyor ama abi bugun yok hep gziyoruz, aynada bakiyoruz, spor yapioruz. Emeklemeye baslayinca zaten durmazlar bence napalim drgistiremiorsak tadini cikaricaz
Ben de sordum doktora hep kucak hep meme diýe hos simdi meme istemiyor etraf izlior olsun diyo oynasin memeyle gezsin kucakta kalsin islerin esin yapsin diyo sagliklari yerinde cok sukur diyicez sanirm yagmur allahtan ailen var aynen ben anneme verdim dun annem gezdirmedi otururken kucaginda da durmadi kadinin hic illa kafayi omza gomup ya da sirti yaslâyip gezecek
Eline oyuncak versen belki durur mu.
Bi de aslinda uykulari var bence bilio musun.
Meraktan etraf izlemekten uyumuyor sanki benimki
Suan arabasinda bi ikeri bi geri sallayarak uyuttum, halbuki az once kucakta gezmek icin agliyordu.
Anlayamiyorum

Geceleri de mi öyle canım
Gece yine fena değil en azından 4-5 saat uyuyor uykuya dalarken yine direniyor ama en azından uyuyor. Salıncak iyi fikir hamak gibi bişey yapayım
Dişi de kontrol ettirdik çıkmıyor dedi doktor ama bu huzursuzluk dişten de olabilir bence de

Ah bu doktorlara göre hayat ne güzel bizimki de uyumak istemiyorsa uyutma diyor gel sen eyle o zaman akşama kadar
Kesinlikle uykusu var ondan böyle uyusa dinlense oyun da oynuyor oyuncaklarıyla konuşuyor dönence koyuyorum bebek arabasına ona bakıyor ama ağlıcaksa napsak ilgisni çekemiyoruz
Bir umudum var oturmaya başlayınca biraz kucaktan kurtuluruz belki bebeyatmaz alacağım ona hemenn

Emzik emiyor mu
Kizim emmiyor ama uyumak icin basparmagini sokuyor agzina onu emiyor hen de ne emmek, oyle dalabiliyor. Incelir diyolar parmagina ama bilemicem
Evet aynen katiliyorum sana.
Uykusuzluk dis etrafi merak bence bunlar.
Tabi alistilar da kucakta gezmeye, yatmaktan biktilar artik 4 ay oĺuyor bi otursalar emekleseler hele yuruseler yuzumuze bakmicaklar eminim

Ay keşke yüzüme bakmasa 1-2 saat
Emzik uykuya dalarken veriyorum dalınca atıyo ama bu ara uyku düşmanı olduğu için emziği alınca uyuyacağına anlayıp almıyo

Ay keşke yüzüme bakmasa 1-2 saat
Emzik uykuya dalarken veriyorum dalınca atıyo ama bu ara uyku düşmanı olduğu için emziği alınca uyuyacağına anlayıp almıyo
Ne de akilli ya baksana masallah
Oynatiolar iste bizi parmaklarinda simdidden emir komuta onlarda napicaz bilmemm
Insallah biraz firsat verir de rahatlarsin. 1saat bile yetiyo bazen ama coook da ozleniyoooo

Ne de akilli ya baksana masallah
Oynatiolar iste bizi parmaklarinda simdidden emir komuta onlarda napicaz bilmemm
Insallah biraz firsat verir de rahatlarsin. 1saat bile yetiyo bazen ama coook da ozleniyoooo
Adam diyorum ben bizimkine, bebek değil adam gibi herşeyin farkında benjamin button mıdır nedir babam sırasını savdı annem sırasını savdı, sıra benim kızlar sizi tanımak güzeldi belime kuvvet

Adam diyorum ben bizimkine, bebek değil adam gibi herşeyin farkında benjamin button mıdır nedir babam sırasını savdı annem sırasını savdı, sıra benim kızlar sizi tanımak güzeldi belime kuvvet
Allah yardimcin olsun, yardimcimiz olsun.
Heh benimki de agliyor kafasini kaldirmis koca gozleriyke banabakiyor anne ben kalkamiorum sen kaldir der gibi. Haydi benim de mesai baslar nasik birakayim ki orda onu yerim yerimyerim yerimmmmm

Canım bende oğlak burcuyum ama benden pasaklısı yoktur.çocuklar olmasa kalkıp temizlemiycem evi o derece eriniyorum.ama çocuklarım için her gün temizlemeye çalışıyorum ve ağır geliyor bana vücut bu kadar çalışmaya alışık değil

Ben temizlik delisi de değilim ay aman kız büyüyünce iyice salarım amann ölümlü dünya be

Benim kızım da hep öyle ben hametan sürüyorum bazn de vazelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…