2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım bu kucakta dik duruyor uyuyakaldığı için 2 büklüm mesela en son 2 saat önce emdi gazını falan çıkardı kalmadı gaz, uyuması lazım uyumuyor annem yarım saat kolunda öyle gezdiriyor orda uyuyor yatırınca yine aynı

Napsaydım böyle olmazdı diye düşünmekten kafayı yicem artık
Canım benim hiç düşünme böyle çünkü onlarda bi birey bi karakterleri var sonuçta bunu biz belirleyemeyiz ki kucağa alışmayan bebek demekki yatmayı seven karakterde bizimkiler kucağı seviyo saygı duymak zorundayız bunu kabullenmeliyiz değiştirebileceğimiz huylar da var tabi ki ama inatla degismiyosa demek ki duruşu bu deyip pusacaz yapacak bişey yok

Doğru diyosun canım doktora da gidiyoruz düzenli, hiç bir sorunu yok diyor doktor da böyle kabul etmek lazım kilo alımı iyi ve sağlıklı uyumucaksa uyumasın diyor tamam uyumasın inan umrum değil artık ama ağlıyor ve sürekli kucakta dışarı bakar pozisyonda gezmek istiyor annem babam ben nöbetleşe bakıyoruz haftasonu da eşim dahil oluyor 4 kişi habire gezdiriyoruZ ben emzirceğim zaman herkes mutlu oluyo kafalarını dinliyolar içler acısı bi haldeyiz maaile allahtan annem babam yanımda yoksa harap olmuştum atardım heralde kendimi bir yerden

O zamn gaz değil, bilemedim nrde uyumak isterse orda uyuyo herhalde bebe

Kafayi yemis bu bebelerimiz bizede yedirecek
Benimki de uyku geliyor agliyor yatiriyorum eti kesilmiş gibi bagiriyor
Aynı işte ne derdi var çözemedim ay bir gece uyurdu ne güzel en azından gece uyuyor derdim dün gece 4 kere kalktı Emerken dinleniyorum dedim şimdi iki kolumla zor zaptediyorum Kafa bi o yana bi bu yana. Hayata tutunmaya çalışıyorum vallaa aklıma sen geldin o gün hep sallıyorum beşiği nöbetçi gibi dikiliyoruz diyordun ya aynı biz de öyleyiz tek fark biz ayakta geziyoruz

diş mi çıkarıyoe acaba

Uuuu peki sende var mı o hastalıklı temizlik hali

ya temiz ama daginik biriyim galiba..cok sinir bozucu..yukselen de oglak benim.oglaklar derli toplu olur ama ay arkadasim ben nabiyim cocuklar dagitiyor diyor içimdeki oglak temizlemekten toparlama firsat kalmiyor..ay ne sacma demeyin..oyle valla aslinda bu eve girdim gireli boyle..ev nemli.ve olmadik yerleri bastan bastan tenizlemekten gina geldi..he temizimdi4..ama ben bile bıktım kendimden
ama titizlik konusunda cevremle ters düşerim. genelde hastalikli buluyorlar bu durumu ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…