- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Canım bu kucakta dik duruyor uyuyakaldığı için 2 büklüm mesela en son 2 saat önce emdi gazını falan çıkardı kalmadı gaz, uyuması lazım uyumuyor annem yarım saat kolunda öyle gezdiriyor orda uyuyor yatırınca yine aynıCanım o gazını tam çıkartmamaktan dolayı mecburen öyle duruyor bizim oğluş da aynı iki büklüm olduğu zaman rahatlıyor ve kesinlikle gazı hiç kalmayasıya kadar ben de bırakamıyorum ne zaman agzindan gırp gırp çıkartıyor o zaman yüzüstü yatar
Gazını çıkarmıştık canım en son2 saat önce emmişti, kakada sıkıntı yok günde 5-6 kere yapıyorCanım gazdan dolayı yatırınca ağlıyordur,karnı ağrıyordur.kakasını hergün yapıyor mu bu arada
Napsaydım böyle olmazdı diye düşünmekten kafayı yicem artıkYa cok tatli masallahne guzel de uyumus yaa
O yanlisi ben de bulamadim,kucaktayiz hep.
Benim bi de yaklaşık 20 santimim eksikHemen söylüyorum neyimiz eksikparamız ve bakıcımız anam ne podyumu ben balkona zor çıkıom
Başlıcam tarzına sıpanınAhahah ha ay güldüm kusura bakma valla enteresanherkesin bi tarzı var ne diyelim
Canım benim hiç düşünme böyle çünkü onlarda bi birey bi karakterleri var sonuçta bunu biz belirleyemeyiz ki kucağa alışmayan bebek demekki yatmayı seven karakterde bizimkiler kucağı seviyo saygı duymak zorundayızNapsaydım böyle olmazdı diye düşünmekten kafayı yicem artık
Doğru diyosun canım doktora da gidiyoruz düzenli, hiç bir sorunu yok diyor doktor da böyle kabul etmek lazım kilo alımı iyi ve sağlıklı uyumucaksa uyumasın diyor tamam uyumasın inan umrum değil artık ama ağlıyor ve sürekli kucakta dışarı bakar pozisyonda gezmek istiyor annem babam ben nöbetleşe bakıyoruz haftasonu da eşim dahil oluyor 4 kişi habire gezdiriyoruZ ben emzirceğim zaman herkes mutlu oluyo kafalarını dinliyolar içler acısı bi haldeyiz maaileCanım benim hiç düşünme böyle çünkü onlarda bi birey bi karakterleri var sonuçta bunu biz belirleyemeyiz ki kucağa alışmayan bebek demekki yatmayı seven karakterde bizimkiler kucağı seviyo saygı duymak zorundayızbunu kabullenmeliyiz değiştirebileceğimiz huylar da var tabi ki ama inatla degismiyosa demek ki duruşu bu deyip pusacaz yapacak bişey yok
O zamn gaz değil, bilemedim nrde uyumak isterse orda uyuyo herhalde bebeCanım bu kucakta dik duruyor uyuyakaldığı için 2 büklüm mesela en son 2 saat önce emdi gazını falan çıkardı kalmadı gaz, uyuması lazım uyumuyor annem yarım saat kolunda öyle gezdiriyor orda uyuyor yatırınca yine aynı
Tam bir sıpa, yatak düşmanıO zamn gaz değil, bilemedim nrde uyumak isterse orda uyuyo herhalde bebe
Kafayi yemis bu bebelerimiz bizede yedirecekKafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
Geldim geri
Aynı işte ne derdi var çözemedim ay bir gece uyurdu ne güzel en azından gece uyuyor derdim dün gece 4 kere kalktıKafayi yemis bu bebelerimiz bizede yedirecek
Benimki de uyku geliyor agliyor yatiriyorum eti kesilmiş gibi bagiriyor
Geceleri de mi öyle canımKafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
Valla kuzum salıncak yapmayı denesene belki öyle uyurKafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
diş mi çıkarıyoe acabaBenimki emiyo ve canı isterse emiyo o yüzden saatli hiç bişeyimiz yok 2 saatte bir besleyemiyorum, uykusu geldiğini anlayınca huysuzlanmadan uyutmaya çalışıyorum ama sırtı yere gelince bağırmaya başlıyor çocuk adeta uykuya tepki olarak dünyaya gelmişNaptıysam olmuyor sakinleştirip beşiğe koyuyorum ağlıyor tekrar alıyorum tekrar sakinleştirip koyuyorum yine olmuyor ayağımızda sallıyoruz olmuyor kucakta gezdiriyoruz en son bayılana kadar geziyor sürekli kucakta da gezdiremeyizki beller kollar koptu bi çarşaf kaldı sallamadığımız Böyle değildi 1 haftadır böyle oldu napcağımızı bilmiyorum canım tükendim artık
aynen dediğin gibi herkes tatilde hani bu seneyi boş geçecektik
Uuuu peki sende var mı o hastalıklı temizlik hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?