2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim doktor en son kontrolde emzirme yastığına destekleyerek oturtabilirsin dedi. Ben de bugün denedim. Arkasında sağında solunda destek olunca durdu.

Bizim doktor en son kontrolde emzirme yastığına destekleyerek oturtabilirsin dedi. Ben de bugün denedim. Arkasında sağında solunda destek olunca durdu.
Ya benm oglanda oturma cabasinda cqnm kafa kalkiyo da ben yaptirmiyorm cok küçük degil mi daha yaeim bile olsa oturmak icin

Ya benm oglanda oturma cabasinda cqnm kafa kalkiyo da ben yaptirmiyorm cok küçük degil mi daha yaeim bile olsa oturmak icin
Ben de oturtuyorum
Cok istiyor aglior.erkenmis evet ama destekle olur diyen de var.kizim bazen dik bilee oturuyor. Sıkıldı yatmaktan bu nisanbebeleri.
Benim kizim basmak yurumek bile istiyor,basiyor.
Insallah erkenden yuruurr

Kızlar bir hafta önce falan yüz üstü yatırma konusunu konuşmuştuk,o günden beri günde 4-5 kere yüzüstü yatırıyorum yere.karşısını balık şekilleri olan resim koyuyorum.ilk başta 2 dakika zor duruyordu.şimdi 6-7 dakka duruyor.gerçekten fark ediyor yatırdıkça

Dik değil de arkaya destekli oturtuyorum kızlar ben zaten kendini kaydırıyor bir süre sonra. Oturtun destekle kısa kısa kasları gelişsin daha erken otururlar iyi olur. Benimki 4 ay 10 günlük bu arada 1 gündür falan bu şekildeyiz. Anakucağını da yarım oturur şekilde kullanıyoruz etrafı izliyor

Bebeleri denize girdirmeyi düşünmüyor musunuz. Biz bayramda sokacağız burnuna iyi geleceğini düşünüyorum.

Bize doktor dik duran anakucağı alın etrafı izlesin artık tavanı izlemesini istemiyorum dedi. Gittik bür sürü para bayılıp babybjörn ün anakucağını aldık ama mümkün değil durmuyor oturur gibi olduğu için kalkmaya çalışıyor sinirleniyor ağlıyor. Bunu söyleyince o zaman erken yürüyecek sizinki dedi
Emzirme yastığıyla oturtun dedi. Oturmak zararlı değil mi dedim arkası destekli bişey olmaz dedi dimdik oturmuyor zaten ağırlık arkada ama ondan da kalkmaya çalışıyor. İşimiz var bizim bu kızla. Ayağının üstüne koyunca da baya güçlü basıyor. Yüzüstü de sevmiyor duruyor kafasını da kaldığıyor ama sinirleniyor. Sadece kucakta oturur pozisyonda gezdireceğiz hanımefendiyi
Biz de 3 ay 10 günlüğüz
Ben de oturtuyorum
Cok istiyor aglior.erkenmis evet ama destekle olur diyen de var.kizim bazen dik bilee oturuyor. Sıkıldı yatmaktan bu nisanbebeleri.
Benim kizim basmak yurumek bile istiyor,basiyor.
Insallah erkenden yuruurr
Bize de 5. Ay destekli oturt dedi şimdiden oturtsammı ki
Öyle dediyse bilemiyorum canım

Bende 4 buçuk aylıkken falan oturtmaya başlıycam canım şuan 3 buçuk şu bir ayın geçmesini bekliyorum.çünkü hemen oturmuyorlar alıştıra alıştıra baya zaman alıyor kızım öyle oldu 6 ıncı ayı bekledim 9 aylıkken anca oturdu.gerçi bebeğe göre de değişir de

Kızlar 24 ünde seminerler ve sonrasında okul artı özel dersler şeklinde çalışmaya ve de spor artı İngilizce kursuna başlayacağım yani bol bol dışarıda olacağım bugün 4 ay aşıları oldu ve doktora durumu izah ettim o da meyve suyu meyve püresi yoğurt verebilirsin dedi ki ben persembeden beri yoğurt veriyorum zaten diğerlerini de denicem geçen kabak yerken çay kaşığı ucu ile ezerek verdim bir de beyaz peynir tattırdım ama onlar 1/6 çay kaşığı falan karpuzu da file ile tattırdım ben ek gıdaya erken geçiyorum kozda da öyle yaptım sorun olmadı bize de 2 aylıkken basmış annem pirinç ununu hepimiz baya adam olduk o yüzden korkmadan başlıyorum bismillah.. kilosu 7120 boyu da 64 olmuş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…