Canım bence bişey sürme riskli göz bölgesiYa kizlar benm oglan tam gözünün alt kısmını çizmiş hemde baya çizmiş kanadi ora sildim yine oyle deriyi ince sekilde kavlatmis. Göze yakın yer bi de ne sürebilirim ki ya. Aciyo da galiba elini gozune goturmeye calisiyo eşek
Tüh biz 2 posta yaptık bugün bilsem atardımKizlar bana iki kaka geldi coco ve asli dan . Sizlerden de bekliyorum arge ekibine katilacam da yakinda
Bizim doktor en son kontrolde emzirme yastığına destekleyerek oturtabilirsin dedi. Ben de bugün denedim. Arkasında sağında solunda destek olunca durdu.Ah bu doktorlara göre hayat ne güzel bizimki de uyumak istemiyorsa uyutma diyor gel sen eyle o zaman akşama kadar
Kesinlikle uykusu var ondan böyle uyusa dinlense oyun da oynuyor oyuncaklarıyla konuşuyor dönence koyuyorum bebek arabasına ona bakıyor ama ağlıcaksa napsak ilgisni çekemiyoruz
Bir umudum var oturmaya başlayınca biraz kucaktan kurtuluruz belkibebeyatmaz alacağım ona hemenn
Gozune kacsa vazelin yanmaz mi canm.?
Benim kızım da hep öyle ben hametan sürüyorum bazn de vazelin
Aynen ya bende korkuyorm o yüzdenCanım bence bişey sürme riskli göz bölgesi
Ya benm oglanda oturma cabasinda cqnm kafa kalkiyo da ben yaptirmiyorm cok küçük degil mi daha yaeim bile olsa oturmak icinBizim doktor en son kontrolde emzirme yastığına destekleyerek oturtabilirsin dedi. Ben de bugün denedim. Arkasında sağında solunda destek olunca durdu.
benim ki de öyle. Baya oturmak istiyor bi ay daha dikkat edeyim diyorum. 4 buçuk bitsin ondan sonraYa benm oglanda oturma cabasinda cqnm kafa kalkiyo da ben yaptirmiyorm cok küçük degil mi daha yaeim bile olsa oturmak icin
Ben de oturtuyorumYa benm oglanda oturma cabasinda cqnm kafa kalkiyo da ben yaptirmiyorm cok küçük degil mi daha yaeim bile olsa oturmak icin
Valla canım çok yoğun sürmüyorum azcık ovup yedir öyle bırakmaGozune kacsa vazelin yanmaz mi canm.?
Bize de 5. Ay destekli oturt dedi şimdiden oturtsammı kiBizim doktor en son kontrolde emzirme yastığına destekleyerek oturtabilirsin dedi. Ben de bugün denedim. Arkasında sağında solunda destek olunca durdu.
Bebeleri denize girdirmeyi düşünmüyor musunuz. Biz bayramda sokacağız burnuna iyi geleceğini düşünüyorum.Benimde hayallerim bu sene tam rahatlarım diyeydi ki bizim küçük hanım yıktı hayallerimi eşimle büyük kız gidiyorlar da ben bir kez girebildim daha gözüm kesmiyor bebek arabasında durmuyor acıkınca kıyametleri koparıyor memeyi açana kadar bile sabrı yok bi gün süt sağıp bıraktım koştur koştur gittim geldim ondan da bişey anlamadım
Ya benm oglanda oturma cabasinda cqnm kafa kalkiyo da ben yaptirmiyorm cok küçük degil mi daha yaeim bile olsa oturmak icin
Ben de oturtuyorum
Cok istiyor aglior.erkenmis evet ama destekle olur diyen de var.kizim bazen dik bilee oturuyor. Sıkıldı yatmaktan bu nisanbebeleri.
Benim kizim basmak yurumek bile istiyor,basiyor.
Insallah erkenden yuruurr
Öyle dediyse bilemiyorum canımBize de 5. Ay destekli oturt dedi şimdiden oturtsammı ki
En yaşlınız benim. Ruhum genç ama❤❤❤ Canım sizi gördüm dün Maşşallah siz de çok güzelsinizherkesler gencecik en yaşlınız ben miyim acaba 36 yaşındayım
Bende 4 buçuk aylıkken falan oturtmaya başlıycam canım şuan 3 buçuk şu bir ayın geçmesini bekliyorum.çünkü hemen oturmuyorlar alıştıra alıştıra baya zaman alıyor kızım öyle oldu 6 ıncı ayı bekledim 9 aylıkken anca oturdu.gerçi bebeğe göre de değişir deDik değil de arkaya destekli oturtuyorum kızlar ben zaten kendini kaydırıyor bir süre sonra. Oturtun destekle kısa kısa kasları gelişsin daha erken otururlar iyi olur. Benimki 4 ay 10 günlük bu arada 1 gündür falan bu şekildeyiz. Anakucağını da yarım oturur şekilde kullanıyoruz etrafı izliyor
Oy kuzum kıyamam çok tatlı amaKafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
Ben de 172 97.5 um kilo vermem lazım168 boyum kuzum çok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?