2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
❤❤❤ Canım sizi gördüm dün Maşşallah siz de çok güzelsiniz herkesler gencecik en yaşlınız ben miyim acaba 36 yaşındayım
Canım cidden yaşını göstermiyorsun daha küçük duruyorsun.çok tatlısınız çok

Teşekkür ederim çiçeğem

Teşekkür ederim sen de öylesin maşallah

Burcun akrep mi Jadesi, sana bakinca akrep kadını hayal ettim ben Balığım Lepistesb ile beraber duygusalız
Sexi bedenim ve yırtıcı bakışlarım öyle hissettirdi demi aman ne mütevazilik ne mütevazilik yok bebeğim ben başak olmayan birbaşağım

Sexi bedenim ve yırtıcı bakışlarım öyle hissettirdi demi aman ne mütevazilik ne mütevazilik yok bebeğim ben başak olmayan birbaşağım
Aynen aynen, bir an dedim asil duruşun ve delici bakışlar atman akrep kadını mı acaba dedirtti.Ney başak mı başaklar çoook titizdir.

Sana pasifsin demiyorum yanlış anlama demek istediğim geri duruyorsun gibi bişeydi seni de tutturdum sanırım

Benimki emiyo ve canı isterse emiyo o yüzden saatli hiç bişeyimiz yok 2 saatte bir besleyemiyorum, uykusu geldiğini anlayınca huysuzlanmadan uyutmaya çalışıyorum ama sırtı yere gelince bağırmaya başlıyor çocuk adeta uykuya tepki olarak dünyaya gelmişNaptıysam olmuyor sakinleştirip beşiğe koyuyorum ağlıyor tekrar alıyorum tekrar sakinleştirip koyuyorum yine olmuyor ayağımızda sallıyoruz olmuyor kucakta gezdiriyoruz en son bayılana kadar geziyor sürekli kucakta da gezdiremeyizki beller kollar koptu bi çarşaf kaldı sallamadığımız Böyle değildi 1 haftadır böyle oldu napcağımızı bilmiyorum canım tükendim artık
aynen dediğin gibi herkes tatilde hani bu seneyi boş geçecektik

Sende çok güzelsin canım bizde yarın 4 aylık oluyoruz

Yüzüstü de deniyorum canım durmuyo kafayı gömüyo ellerini yiyo uyuma yine yok. Ağlayınca hemen almıyorum bekliyorum biraz susar diye ama volümü arttırıyo sesi kısılacakmış gibi bağırıyo mecbur alıyorum kucağa. Gören de kucağa alıştırmışsın diyo e napcaktım ağlaya ağlaya çatlasın mı inan bi kere 10 dk bekledim almadım ağlamaktan helak oldu yine susmadı mecbur aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…