- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Canım cidden yaşını göstermiyorsun daha küçük duruyorsun.çok tatlısınız çok❤❤❤ Canım sizi gördüm dün Maşşallah siz de çok güzelsinizherkesler gencecik en yaşlınız ben miyim acaba 36 yaşındayım
Teşekkür ederim çiçeğemCocoChanelmademoiselle kayısı, şeftali, kabak alabilirsin canım. Domates konservesini her yıl yaparım ben doğrayıp pişirip sıcak sıcak kavanozlarım. Ben meyve koymayı pek düşünmüyorum mevsim meyvesi yediririm. Nar portakal, elma, armut yesin seneye yazın yer artık
Bide anlamam ki parana yazık olur gerçi sizden para mı alcam haydo dan iki ısırık işimi görürilk müsterin ben olurum
Hemen söylüyorum neyimiz eksikBelki olur tülin şahinden ne eksiğimiz varbak doğurdu podyumlarda hemen
Sexi bedenim ve yırtıcı bakışlarım öyle hissettirdi demiTeşekkür ederim sen de öylesin maşallah
Burcun akrep mi Jadesi, sana bakinca akrep kadını hayal ettim ben BalığımLepistesb ile beraber duygusalız
Ay hadi inşallah olmazYok canim daha ek gida olur mu
Alerji mi degil mi anlarim vereyim de dedim . Kizarma falan olmadi
Aynen aynen, bir an dedim asil duruşun ve delici bakışlar atman akrep kadını mı acaba dedirtti.Ney başak mı başaklar çoook titizdir.Sexi bedenim ve yırtıcı bakışlarım öyle hissettirdi demiaman ne mütevazilik ne mütevazilik yok bebeğim ben başak olmayan birbaşağım
Aynen aynen, bir an dedim asil duruşun ve delici bakışlar atman akrep kadını mı acaba dedirtti.Ney başak mı başaklar çoook titizdir.
Sana pasifsin demiyorum yanlış anlama demek istediğim geri duruyorsun gibi bişeydiBu kadar olur yavarkadaşlar güzin abla derler bana gece biri WhatsApptan yazmış hatta bişey sormuş cevap verdim şimdi yazmış ki ne zaman başım sıkışsa sen aklıma geliyorsun diye
Grup işlerinde biraz ağzım yandı diyim ben üzüldüm bir dönem çok değer vermiştim arkadaşlara buluşma vs de yapmıştık. Sonra basit mevzulardan kalpler kırıldı. O yüzden burda dediğin gibi biraz geri duruyor olabilirim.
Ahahah ha ay güldüm kusura bakma valla enteresanKafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
Öncelikle iltifatların için çok teşekkür ederim o senin akrepliğinAynen aynen, bir an dedim asil duruşun ve delici bakışlar atman akrep kadını mı acaba dedirtti.Ney başak mı başaklar çoook titizdir.
Uuuu peki sende var mı o hastalıklı temizlik haliöhöm öhöm ben de bir basağım
Ah kuzuuum tartı yalan söylemezÇok güzelsin maşallah asla 100 kilo durmuyorsun ya bebeğinle olan fotonda emin misin
Benimki emiyo ve canı isterse emiyo o yüzden saatli hiç bişeyimiz yok 2 saatte bir besleyemiyorum, uykusu geldiğini anlayınca huysuzlanmadan uyutmaya çalışıyorum ama sırtı yere gelince bağırmaya başlıyor çocuk adeta uykuya tepki olarak dünyaya gelmişYa kolaylıklar diliyorum canım. Benim oğlan evde fena değil beşiğine alıştırdım hafif tıngır mıngır sallıyorum uyuyor. Bir de mamayı saatli veriyorum artık bakıyorum ağlamadan uyandıysa alıp oynuyoruz yoksa ağlıyorsa geri yatırıyorum durmuyor çünkü. Dışarda da zor sürekli kucakta pış pış yapıp uyutuyorum arabasında baka baka asla uyumuyor. Otele gitsek eşim odada oğlanla kalır biz kızlarla takılırız ama onu da eşim kabul etmez tabineyse bu yıl da böyle olsun bakalım. Millet de inadına inadına geziyor bu yıl sanki sürekli foto paylaşa paylaşa
Sende çok güzelsin canım bizde yarın 4 aylık oluyoruzYaa kızlar dün giremedim kaçırmışım fotoları bikaç kişiyi gördüm çok güzellerdi öğleden sonra açmıştım. Akşam 9 buçukta uyuyakalmışım oğlanla birliktegece 3 te uyandı emzirdim eşim mamasını hazırladı beşikte içirecekti baktı mama yok biberonda hepsi dökülmüş beşiğe. Doyurduk karnını yatak yorgan üst baş değiştirdik çildir çildir bakıyo sıpa. Biraz beşikte salladım da uyudu şükür. Tabi saat 4 olmuştu namaz flan kıldım ben de uykum haram oldu gençliğim yalan oldu şükür erken yatmıştım sabah da keyfimiz yerindeyken 4.ay fotolarını çektim oğlanı giydirip
Yüzüstü de deniyorum canım durmuyo kafayı gömüyo ellerini yiyo uyuma yine yok. Ağlayınca hemen almıyorum bekliyorum biraz susar diye ama volümü arttırıyo sesi kısılacakmış gibi bağırıyo mecbur alıyorum kucağa. Gören de kucağa alıştırmışsın diyo e napcaktım ağlaya ağlaya çatlasın mı inan bi kere 10 dk bekledim almadım ağlamaktan helak oldu yine susmadı mecbur aldımKıyamam yayüzüstü yatırmayı denedin mi hiç?
Ağlayınca hemen alma alınca da sakinleştirip geri yatır. Yatır kaldır yap bir süre öyle öyle alışır. Benimki beşikte yatmıycakmış babasının kucağında uyuycakmış bi de gülüyo babası kucağında yatırıncaaldım yatırdım beşiğe ağladı kucağıma aldım eeee eee yapacaz şimdi oğlum pış pış dedim. Dinledi sonra yatırdım tekrar yüzünü kapattım emzik verdim 2 dk salladım biraz mızırdandı emziğini attı falan derken uyudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?