2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu şekilde anakucağında duruyor kızlar gerçi fotoda durmuyor ağlıyor da o uykusu geldiği içinablalarımızdan kalma anakucağı da baya işimizi görüyor sağolsunkılığımızın da kusuruna bakmayın ev hali

Eklentiler

• IMG_20200728_080604.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 102
benim ki de öyle. Baya oturmak istiyor bi ay daha dikkat edeyim diyorum. 4 buçuk bitsin ondan sonra
Doktor bana artk yavas yavas yap dedi de ben yapmiyorm korkumdan evdekilere de demedim hemen yapar kv diye
Ben de oturtuyorum
Cok istiyor aglior.erkenmis evet ama destekle olur diyen de var.kizim bazen dik bilee oturuyor. Sıkıldı yatmaktan bu nisanbebeleri.
Benim kizim basmak yurumek bile istiyor,basiyor.
Insallah erkenden yuruurr
Aynen bna da doktor dwdi ama yapmıyorum. Benim oglum da iyi basiyor ayaklarin üstünde iyi duruyor bende oyle diyorm hemen yürür diye bakalm artk
Valla canım çok yoğun sürmüyorum azcık ovup yedir öyle bırakma
Eger yine eli cok giderse baktm kaşınıyor gbi yaparsa sürüyüm o zman canm. Sagol. Aloa vera olur mu evde var da dikilmis çiçek

Yatarak emdirmeyi denedin mi? Belki öle uyur yavaşça birakir kalkarsın

Merhaba arkadaşlar ben şu an 11 haftanın içindeyim hamilelikte ve başından beri depresyon yaşıyorum planlı hatta tüp bebek olduğu halde nedensiz bir depresyona girdim hayattan soğudum iki hafta önce psikiyatra gittik ama şu an ilaç vermiyim dedi tekrar gel dedi ama ben ilaç kullanmam.gerektigini hissediyorum kadın dogumcum da dedi git ilaç yazdır bana bildir diye....sorum şu İstanbul'da gebelikte iyi bir psikaytr var.mi yani halden anlayan biri tavsiyeniz varsa nolur soyleyin

Oyyy yerim ya tatlı kuzucuk içebildiği kadar ver canım suyun zararı olmaz önce emiyormuş zaten sonrasında da suyunu verirsin. Suyu vermeyi mide dolmasın kilo alımı yavaşlar diye pek istemiyor doktorlar ama ek gıdadan sonra normal bizim gibi su içerler artık.

Geçmiş olsun canım umarım hemen atlatırsın bilgim yok maalesef

Cnm masallah bu oturuyor artik birde benimkinin boynu hala birlesik. He birde su gaz alma ne zaman bitecek ya amma sıkıldım

Bugün lor vardı ondan verdim şapur şupur yedi benimki sabah tadım yaptırıyorum yavaştan istekli de baya.
Lor peynir bildiğin çiğneyebildi mi? Ne kadar verdin canım toplam da bir çay kaşığı mı? Ya bende dayanamadım sabah kızıma verdiğim bulamaç kahvaltıdan 2 çay kaşığı yedirdim oğluma içinde bisküvi yumurta peynir vardı

Çay kaşığının yarısı kadar diyeyim canım hemen yaladı yuttu valla yumuşaktı peynir zaten. Kendim yapacam lorunu dondurucuya koyarım taze taze veririm. Yumurtanın beyazını vermiyoruz canım sadece sarısı 1 yaşına kadar afiyet olsun bak yemiş seninki de

Sağol kuzum yumurtanın sarısını katmıştım bende beyazı melisaya hala dokunuyor.lor peyniri nasıl yapıyorsun canım?

Sağol kuzum yumurtanın sarısını katmıştım bende beyazı melisaya hala dokunuyor.lor peyniri nasıl yapıyorsun canım?
Sütü kaynatırken limon sıkıyorum canım lor dibe çöküyor peynirin suyu da üste çıkıyor. Süzme torbasına koyup süzdürüyorum loru. Peynir suyu da çok kıymetli onunla da irmik, yulaf vs pişirebilirsin.

Harikasın be kuzum senden öğreneceğimiz çok şey var desene süper süper süperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…