- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Doktor bana artk yavas yavas yap dedi de ben yapmiyorm korkumdan evdekilere de demedim hemen yapar kv diyebenim ki de öyle. Baya oturmak istiyor bi ay daha dikkat edeyim diyorum. 4 buçuk bitsin ondan sonra
Aynen bna da doktor dwdi ama yapmıyorum. Benim oglum da iyi basiyor ayaklarin üstünde iyi duruyor bende oyle diyorm hemen yürür diye bakalm artkBen de oturtuyorum
Cok istiyor aglior.erkenmis evet ama destekle olur diyen de var.kizim bazen dik bilee oturuyor. Sıkıldı yatmaktan bu nisanbebeleri.
Benim kizim basmak yurumek bile istiyor,basiyor.
Insallah erkenden yuruurr
Eger yine eli cok giderse baktm kaşınıyor gbi yaparsa sürüyüm o zman canm. Sagol. Aloa vera olur mu evde var da dikilmis çiçekValla canım çok yoğun sürmüyorum azcık ovup yedir öyle bırakma
Ben migrostan almıştım sanal markettenBörülceyi hamileyken arkadaşım da söylemişti hem deniz börülcesi hem de kuru börülce çok süt yapıyor ne çok yemiştim demişti. Almak kısmet olmadı bulamadım da. Bakayım tekrar bir
Maşallah canım çok sevindim,kahvaltıda ne veriyorsun?Günaydın biz baya baya ek gıdaya geçtik.misskokulumm D dilzar yanlız size birsey sormak istiyorum. Kızım meme emiyor üstüne püresini yiyor, tekrar meme emiyor. Birde üstüne su iciyor. Suyu ne kadar verebilirim versem baya baya iciyor.Eki Görüntüle 2668570
Yatarak emdirmeyi denedin mi? Belki öle uyur yavaşça birakir kalkarsınAynı işte ne derdi var çözemedim ay bir gece uyurdu ne güzel en azından gece uyuyor derdim dün gece 4 kere kalktıEmerken dinleniyorum dedim şimdi iki kolumla zor zaptediyorum Kafa bi o yana bi bu yana. Hayata tutunmaya çalışıyorum vallaa aklıma sen geldin o gün hep sallıyorum beşiği nöbetçi gibi dikiliyoruz diyordun ya aynı biz de öyleyiz tek fark biz ayakta geziyoruz
Oyyy yerim ya tatlı kuzucukGünaydın biz baya baya ek gıdaya geçtik.misskokulumm D dilzar yanlız size birsey sormak istiyorum. Kızım meme emiyor üstüne püresini yiyor, tekrar meme emiyor. Birde üstüne su iciyor. Suyu ne kadar verebilirim versem baya baya iciyor.Eki Görüntüle 2668570
Bugün lor vardı ondan verdim şapur şupur yedi benimki sabahMaşallah canım çok sevindim,kahvaltıda ne veriyorsun?
Geçmiş olsun canım umarım hemen atlatırsın bilgim yok maalesefMerhaba arkadaşlar ben şu an 11 haftanın içindeyim hamilelikte ve başından beri depresyon yaşıyorum planlı hatta tüp bebek olduğu halde nedensiz bir depresyona girdim hayattan soğudum iki hafta önce psikiyatra gittik ama şu an ilaç vermiyim dedi tekrar gel dedi ama ben ilaç kullanmam.gerektigini hissediyorum kadın dogumcum da dedi git ilaç yazdır bana bildir diye....sorum şu İstanbul'da gebelikte iyi bir psikaytr var.mi yani halden anlayan biri tavsiyeniz varsa nolur soyleyin
Sağol canımGeçmiş olsun canım umarım hemen atlatırsın bilgim yok maalesef
Cnm masallah bu oturuyor artik birde benimkinin boynu hala birlesik. He birde su gaz alma ne zaman bitecek ya amma sıkıldımGünaydın biz baya baya ek gıdaya geçtik.misskokulumm D dilzar yanlız size birsey sormak istiyorum. Kızım meme emiyor üstüne püresini yiyor, tekrar meme emiyor. Birde üstüne su iciyor. Suyu ne kadar verebilirim versem baya baya iciyor.Eki Görüntüle 2668570
Lor peynir bildiğin çiğneyebildi mi? Ne kadar verdin canım toplam da bir çay kaşığı mı? Ya bende dayanamadım sabah kızıma verdiğim bulamaç kahvaltıdan 2 çay kaşığı yedirdim oğlumaBugün lor vardı ondan verdim şapur şupur yedi benimki sabahtadım yaptırıyorum yavaştan istekli de baya.
Çay kaşığının yarısı kadar diyeyim canım hemen yaladı yuttu valla yumuşaktı peynir zaten. Kendim yapacam lorunu dondurucuya koyarım taze taze veririm. Yumurtanın beyazını vermiyoruz canım sadece sarısı 1 yaşına kadarLor peynir bildiğin çiğneyebildi mi? Ne kadar verdin canım toplam da bir çay kaşığı mı? Ya bende dayanamadım sabah kızıma verdiğim bulamaç kahvaltıdan 2 çay kaşığı yedirdim oğlumaiçinde bisküvi yumurta peynir vardı
Sağol kuzum yumurtanın sarısını katmıştım bende beyazı melisaya hala dokunuyor.lor peyniri nasıl yapıyorsun canım?Çay kaşığının yarısı kadar diyeyim canım hemen yaladı yuttu valla yumuşaktı peynir zaten. Kendim yapacam lorunu dondurucuya koyarım taze taze veririm. Yumurtanın beyazını vermiyoruz canım sadece sarısı 1 yaşına kadarafiyet olsun bak yemiş seninki de
Sütü kaynatırken limon sıkıyorum canım lor dibe çöküyor peynirin suyu da üste çıkıyor. Süzme torbasına koyup süzdürüyorum loru. Peynir suyu da çok kıymetli onunla da irmik, yulaf vs pişirebilirsin.Sağol kuzum yumurtanın sarısını katmıştım bende beyazı melisaya hala dokunuyor.lor peyniri nasıl yapıyorsun canım?
Harikasın be kuzum senden öğreneceğimiz çok şey var deseneSütü kaynatırken limon sıkıyorum canım lor dibe çöküyor peynirin suyu da üste çıkıyor. Süzme torbasına koyup süzdürüyorum loru. Peynir suyu da çok kıymetli onunla da irmik, yulaf vs pişirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?