Masallahhhh kuzuma nasıl masumYa inşallah bizimkide zayıf değildir canım ya,arkadaşların bebişlerinin yüzü tombik tombik görünüyor ama.bizde hiç tombiklik yok dümdüz bi yüz.inşallah ek gıda ile toparlayabiliriz.3650 doğdu ama gazdan çok ememediği için 3 ayda alması gereken kiloyu alamadı.şuan 6 600.bizde 3 buçuk aylığız
Eki Görüntüle 2668645
Allahiim saçlar kirpiklerrrMaşallahınız var canım kilonuz da güzel . Sağlıklı olsunlar tek . Bazı bebeklerin kilosu yüzünde bazıları vücudunda . Benim kız da 3,5 aylık kilosu yüzünde . Fotoğraflarda sanarsın tombul bir bebek . Halbuki en son 5300 dü bir hafta öncesinde . Yanaklar tombul ama çırpı bacaklı
oyy maşallah kuzuya. biblo gibi.Günaydın biz baya baya ek gıdaya geçtik. @misskokulumm D dilzar yanlız size birsey sormak istiyorum. Kızım meme emiyor üstüne püresini yiyor, tekrar meme emiyor. Birde üstüne su iciyor. Suyu ne kadar verebilirim versem baya baya iciyor.Eki Görüntüle 2668570
Boncuuukkk kuzu ya bu bebeleri ısırırım benTombik duruyor canım yine de bizde 3. Ayda 5600dük şimdi bilmiyorum
Gözüm gönlüm açıldı ama ya masallahh oturumunu seveyim seninGünaydın biz baya baya ek gıdaya geçtik. @misskokulumm D dilzar yanlız size birsey sormak istiyorum. Kızım meme emiyor üstüne püresini yiyor, tekrar meme emiyor. Birde üstüne su iciyor. Suyu ne kadar verebilirim versem baya baya iciyor.Eki Görüntüle 2668570
Ya inşallah bizimkide zayıf değildir canım ya,arkadaşların bebişlerinin yüzü tombik tombik görünüyor ama.bizde hiç tombiklik yok dümdüz bi yüz.inşallah ek gıda ile toparlayabiliriz.3650 doğdu ama gazdan çok ememediği için 3 ayda alması gereken kiloyu alamadı.şuan 6 600.bizde 3 buçuk aylığız
Eki Görüntüle 2668645
minik kuş. yerim ben onu. gözümüzgönlümüz açıldı yahuuuBu da benim haydo napim bi tek uyurken hareket cekmiyo diye bunu atiyim dedim
Bende 6.ayda başlamıştım bunda da 5 buçuk 6 da başlıcam inşallahherkese selam olsunnnnn. ozlendiniz ama yazamıyorum bu ara offff. bebeler masallah çok tatlı bayıldım. ek gıda başlamış erken değil mi ya ben buyugunde de 6 ayken başladım.
Biz de 3 ay 12 günlüğüz aynı gün doğmuş herhalde. Bizim doktor 5. Ayda başlarız dedi ben başlamadım dahaHanımlar ek gıdaya mı başladınızerken değil mi ya. Biz 3 ay 12 günlüğüz su bile doğru düzgün vermiyorum ben işe başlayacağım biberondan süt içmesini bile sevmiyor bizimki. Ben 5 aylık olsun bi diyordum ama başlamak mı gerek yavaştan
Ben hep kısa kollu zıbın ve çorapla tutuyorum yaklaşık 1 aydır. Banyo sonrası bir süre şapka takıyorum saçları uzun kurusun diye o kadar. Çocuk yanmıyor mu o kadar katla yaa?? Bizimki bile pişiyor özellikle kucağımızdaykenBu arada kızlar bakıyorum da siz bebeleri baya soyuyorsunuz ben daha hiç kısa kollu giydirmedim hep ince zıbınlar giydirdşm yeni yeni yelek giydirmeyi de bıraktım gerçi ben bitlisteyşm esiyor buralar ama Baya sıcak yine de
Anammm maşallah Duru kıza çok tatlı Allahım esirgesinGünaydın biz baya baya ek gıdaya geçtik. @misskokulumm D dilzar yanlız size birsey sormak istiyorum. Kızım meme emiyor üstüne püresini yiyor, tekrar meme emiyor. Birde üstüne su iciyor. Suyu ne kadar verebilirim versem baya baya iciyor.Eki Görüntüle 2668570
Çok tatlısınız Bahar maaşallahKizlar bende ozendim foto koyayim dedim ama benim kiz durmuyor yine:)
Bu arada kizimin niyetine turbede kurban kestik. Allah hepsine saglik versin
Teşekkür ederim canım. Meme emmesinde sıkıntı yok aslında. Ne zaman teklif etsem emiyor ben ağzımdan çekmediğim sürece devam ediyor. Ama suyu da çok sevdi o biraz benim kafamı karıştırdı. Ek gıdaya kadar ben hiç su vermiyordumoyy maşallah kuzuya. biblo gibi.❤❤çok terlemiyorsa 4 5 tatli kaşığı yeter sanki. ben de çok bilemiyorum bu su miktarini. çok içerse anne sütü alımını azaltir mi acaba?
Sağol canım benimAnammm maşallah Duru kıza çok tatlı Allahım esirgesin
Doktor demir ilacı verdi püreye karıştırılan ben o yüzden başladım. 5 ayı doldurdu 6 aya girdiherkese selam olsunnnnn. ozlendiniz ama yazamıyorum bu ara offff. bebeler masallah çok tatlı bayıldım. ek gıda başlamış erken değil mi ya ben buyugunde de 6 ayken başladım.
Maşallah bebişede güzeller güzeli annesinede.Allah kabul etsinKizlar bende ozendim foto koyayim dedim ama benim kiz durmuyor yine:)
Bu arada kizimin niyetine turbede kurban kestik. Allah hepsine saglik versin
sağol kuzum ilk ay 900 aldı ikinci ay 560 600 arası aldı.sonraısnı bilmiyorum götürmedim daha.evde kendim tartınca 6 600 çıkıyor ne kadar doğru bilmiyorum tabi belkide daha düşük.senin bebişin maşallah uzun boylu geldi bana boya gidiyordur belki kilosuMaşallah kuzuma tatlim benimki 5 aylik 7 kilo bebegin zayif degil.
sağol teyzesiMasallahhhh kuzuma nasıl masum
ilk ay 900 almıştı dilzarımm,ikinci ay 560 600 arası aldı.başkada götürmedim pandemiden dolayı sağlık ocağına dördüncü ay aşıları olcak 15 gün sonra falan.evde kendim tartıyorum 6 600 çıkıyor.belki de daha düşük bilmiyorum ki.gerideyiz gibi geldi bana.hele ilk aylar bebişleri 1 buçuk kilo alan oldu biz hep geriden geldik.inşallah yakalamıştır.çok teşekkür ederiz teyzesi7
nerdeyse her ay bir kilo almış olmuyor mu? ben mi yanlış hesapladım. 3 aylık 6600 olunca
bazi bebek yüzünden kilo almaz. daha sıkı olur. bakma sen görünüşe. maşallah kuzucuguma nasil da masum...daha ne yapayim anneciğim diyor sana
Allahım haydoma bak sen lokum olmuş bildiğin lokummmBu da benim haydo napim bi tek uyurken hareket cekmiyo diye bunu atiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?