- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
allah kabul etsin canım çok güzel görünüyorsunuz bizde keseceğiz adağımız varKizlar bende ozendim foto koyayim dedim ama benim kiz durmuyor yine:)
Bu arada kizimin niyetine turbede kurban kestik. Allah hepsine saglik versin
Valla bakıyorum da nisan bebelerinin çoğu tombul tombik maşallahbenimki neden zayıf ki ya gerçi gazdan ememedi doğru düzgün ikinci aydan beri ama
aynn bizde 3 ay 18 günlüğüz 3. Ayda su vermeye başladım o da çişin rengi koyu geldiği için onu da 3 çay kaşığıHanımlar ek gıdaya mı başladınızerken değil mi ya. Biz 3 ay 12 günlüğüz su bile doğru düzgün vermiyorum ben işe başlayacağım biberondan süt içmesini bile sevmiyor bizimki. Ben 5 aylık olsun bi diyordum ama başlamak mı gerek yavaştan
Insallah cnm.Kız
allah kabul etsin canım çok güzel görünüyorsunuz bizde keseceğiz adağımız var
Ya inşallah bizimkide zayıf değildir canım ya,arkadaşların bebişlerinin yüzü tombik tombik görünüyor ama.bizde hiç tombiklik yok dümdüz bi yüz.inşallah ek gıda ile toparlayabiliriz.3650 doğdu ama gazdan çok ememediği için 3 ayda alması gereken kiloyu alamadı.şuan 6 600.bizde 3 buçuk aylığızKuzum bence fotolarda öyle çıkıyor birde insana kendi yavrusu çok küçük geliyor ondan bende senin gibi düşünüyorum ama kim görse tombul değil ama zayıfta değil diyor
Yok canım ben daha başlamadım.sadece bi heves ettim 2 çay kaşığı kızımın kahvaltısından verdim ama birdaha vermem herhalde.5 aylıkken başlamayı düşünüyorum ben.veya 4 buçukHanımlar ek gıdaya mı başladınızerken değil mi ya. Biz 3 ay 12 günlüğüz su bile doğru düzgün vermiyorum ben işe başlayacağım biberondan süt içmesini bile sevmiyor bizimki. Ben 5 aylık olsun bi diyordum ama başlamak mı gerek yavaştan
Maşallahınız var canım kilonuz da güzel . Sağlıklı olsunlar tek . Bazı bebeklerin kilosu yüzünde bazıları vücudunda . Benim kız da 3,5 aylık kilosu yüzünde . Fotoğraflarda sanarsın tombul bir bebek . Halbuki en son 5300 dü bir hafta öncesinde . Yanaklar tombul ama çırpı bacaklıYa inşallah bizimkide zayıf değildir canım ya,arkadaşların bebişlerinin yüzü tombik tombik görünüyor ama.bizde hiç tombiklik yok dümdüz bi yüz.inşallah ek gıda ile toparlayabiliriz.3650 doğdu ama gazdan çok ememediği için 3 ayda alması gereken kiloyu alamadı.şuan 6 600.bizde 3 buçuk aylığız
Eki Görüntüle 2668645
Tombik duruyor canım yine de bizde 3. Ayda 5600dük şimdi bilmiyorumYa inşallah bizimkide zayıf değildir canım ya,arkadaşların bebişlerinin yüzü tombik tombik görünüyor ama.bizde hiç tombiklik yok dümdüz bi yüz.inşallah ek gıda ile toparlayabiliriz.3650 doğdu ama gazdan çok ememediği için 3 ayda alması gereken kiloyu alamadı.şuan 6 600.bizde 3 buçuk aylığız
Eki Görüntüle 2668645
Ya ama bu kadar güzel bu kadar minnoş olunabilir mi acabaaaaaaMaşallahınız var canım kilonuz da güzel . Sağlıklı olsunlar tek . Bazı bebeklerin kilosu yüzünde bazıları vücudunda . Benim kız da 3,5 aylık kilosu yüzünde . Fotoğraflarda sanarsın tombul bir bebek . Halbuki en son 5300 dü bir hafta öncesinde . Yanaklar tombul ama çırpı bacaklı
Allahım tokasını yesinler yaaMaşallahınız var canım kilonuz da güzel . Sağlıklı olsunlar tek . Bazı bebeklerin kilosu yüzünde bazıları vücudunda . Benim kız da 3,5 aylık kilosu yüzünde . Fotoğraflarda sanarsın tombul bir bebek . Halbuki en son 5300 dü bir hafta öncesinde . Yanaklar tombul ama çırpı bacaklı
Bak senin prensesinde tombik duruyor yanakları bizimkinden tombik.oyy yerim kurban olurumTombik duruyor canım yine de bizde 3. Ayda 5600dük şimdi bilmiyorum
Ahahha aynn ama kilosu az 2800 doğdu zaen çok da kilo almadı ama yanaklı babasına çekmiş gerçi benim de yüzüm topludur yani zaten bizde kilo bebeği yaramaz derler. Kilolu bebek nazar olduğu için olaya öyle bakBak senin prensesinde tombik duruyor yanakları bizimkinden tombik.oyy yerim kurban olurumbu nisan bebelerine dişlerim kamaşıyooooo
Henüz kahvaltıya başlamadık meymeMaşallah canım çok sevindim,kahvaltıda ne veriyorsun?
Sağol canım benimki sizinkiler den büyük 5 aylik oldu.kac haftalik dogum yaptin 3 ayda bitiyor ama erken dogum yaptiysan 3bucuk 4 diye hesapla.Cnm masallah bu oturuyor artik birde benimkinin boynu hala birlesik. He birde su gaz alma ne zaman bitecek ya amma sıkıldım
Tm canim herşeyin ustune iciyor suyu ne bilim fazlami acaba demistim. Gerci sıcak havada hararet yapiyor galiba.Oyyy yerim ya tatlı kuzucukiçebildiği kadar ver canım suyun zararı olmaz önce emiyormuş zaten sonrasında da suyunu verirsin. Suyu vermeyi mide dolmasın kilo alımı yavaşlar diye pek istemiyor doktorlar ama ek gıdadan sonra normal bizim gibi su içerler artık.
Maşallah kuzuma tatlim benimki 5 aylik 7 kilo bebegin zayif degil.Ya inşallah bizimkide zayıf değildir canım ya,arkadaşların bebişlerinin yüzü tombik tombik görünüyor ama.bizde hiç tombiklik yok dümdüz bi yüz.inşallah ek gıda ile toparlayabiliriz.3650 doğdu ama gazdan çok ememediği için 3 ayda alması gereken kiloyu alamadı.şuan 6 600.bizde 3 buçuk aylığız
Eki Görüntüle 2668645
Ben altıda çıplak tutucam ama malesef tutamıyorum. Bacaklarini yirtiyor.Bu arada kızlar bakıyorum da siz bebeleri baya soyuyorsunuz ben daha hiç kısa kollu giydirmedim hep ince zıbınlar giydirdşm yeni yeni yelek giydirmeyi de bıraktım gerçi ben bitlisteyşm esiyor buralar ama Baya sıcak yine de
Sebze ve meyve püreleri veriyorumMaşallah canım çok sevindim,kahvaltıda ne veriyorsun?
Aynen bizimki de 10 nisan doğumluYa ama bu kadar güzel bu kadar minnoş olunabilir mi acabaaaaaabenim kızımda öyleydi ufak tefekti,hala ufak tefek kaldı besleyemedim.ama senin prenses o kadar ufak görünmüyor canım ya bi kız bebek için ideal gibi bence.burdan öyle görünüyor yani.sende benimle aynı gün doğum yapmıştın dimi 10 nisan
Çok tatlisinizz siz ya masallahh kizin da pek kurtlu duramamış yerindeKizlar bende ozendim foto koyayim dedim ama benim kiz durmuyor yine:)
Bu arada kizimin niyetine turbede kurban kestik. Allah hepsine saglik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?