Evet maalesef . Yakınında olunca tehlikeyi insan daha çok hissediyor .çok dikkat etmek gerekiyor. Yasaklar yok diye insanlar bir rehavete kapıldı . Kardeşimin de düğünü var sağ Salim atlatsaydıkKızlar geçen hafta buraya yeni geldiğimizde eşimin teyzesi ve eniştesi ziyarete gelmişlerdi hiç temasta bulunmadık maskelilerdi bi yarım saat oturup gittiler sonra eniştemiz yaşlı bir akrabaları rahatsızlanınca onu hastaneye götürmüş ve onun testi pozitif çıkmış bizimkilerde temasta diye onları da karantinaya almışlardı bugün test sonuçları pozitif çıkmış ve ambulansla gelip hastaneye il merkezine götürmüşler ve vaka sayısı çok fazla diyorlar ilk kez bu kadar yakından hissettik çok tedirgin olduk yarın mezar ziyaretlerimizi yapıp köyden ayrılıcaz dua edin lütfen ve herkes çok çok dikkat etsin galiba yine sıkıntılı günler bizi bekliyor
Allahim korusun cnm.bnde memlekettyim burayada yurtdsndan geln cok 2 haftadr koyden cikmamistim esim geldi merkezdeki eve gectik bugun ciktik acik hvadaydk ama insn tedrgin oluyorKızlar geçen hafta buraya yeni geldiğimizde eşimin teyzesi ve eniştesi ziyarete gelmişlerdi hiç temasta bulunmadık maskelilerdi bi yarım saat oturup gittiler sonra eniştemiz yaşlı bir akrabaları rahatsızlanınca onu hastaneye götürmüş ve onun testi pozitif çıkmış bizimkilerde temasta diye onları da karantinaya almışlardı bugün test sonuçları pozitif çıkmış ve ambulansla gelip hastaneye il merkezine götürmüşler ve vaka sayısı çok fazla diyorlar ilk kez bu kadar yakından hissettik çok tedirgin olduk yarın mezar ziyaretlerimizi yapıp köyden ayrılıcaz dua edin lütfen ve herkes çok çok dikkat etsin galiba yine sıkıntılı günler bizi bekliyor
Yaa ay canım size de mi test yapılacak simdiKızlar geçen hafta buraya yeni geldiğimizde eşimin teyzesi ve eniştesi ziyarete gelmişlerdi hiç temasta bulunmadık maskelilerdi bi yarım saat oturup gittiler sonra eniştemiz yaşlı bir akrabaları rahatsızlanınca onu hastaneye götürmüş ve onun testi pozitif çıkmış bizimkilerde temasta diye onları da karantinaya almışlardı bugün test sonuçları pozitif çıkmış ve ambulansla gelip hastaneye il merkezine götürmüşler ve vaka sayısı çok fazla diyorlar ilk kez bu kadar yakından hissettik çok tedirgin olduk yarın mezar ziyaretlerimizi yapıp köyden ayrılıcaz dua edin lütfen ve herkes çok çok dikkat etsin galiba yine sıkıntılı günler bizi bekliyor
Ay çok geçmiş olsun bunla atlatmışsınız ya dikkat etmek lazım tabi hala bitmedi bu illetKızlar geçen hafta buraya yeni geldiğimizde eşimin teyzesi ve eniştesi ziyarete gelmişlerdi hiç temasta bulunmadık maskelilerdi bi yarım saat oturup gittiler sonra eniştemiz yaşlı bir akrabaları rahatsızlanınca onu hastaneye götürmüş ve onun testi pozitif çıkmış bizimkilerde temasta diye onları da karantinaya almışlardı bugün test sonuçları pozitif çıkmış ve ambulansla gelip hastaneye il merkezine götürmüşler ve vaka sayısı çok fazla diyorlar ilk kez bu kadar yakından hissettik çok tedirgin olduk yarın mezar ziyaretlerimizi yapıp köyden ayrılıcaz dua edin lütfen ve herkes çok çok dikkat etsin galiba yine sıkıntılı günler bizi bekliyor
Burda kayınpederimin mezarı var yarın onu ziyaret edip merkeze geçicez bizimde kurban orda sonrasında bir hafta daha kalmayı düşünüyorduk ama bilmiyorum korkuyorum bi de tekrar karantina çıkarsaHerkesçok rahat malesef. Yasaklar kalkınca bitti sanıldı. Benim eşimin köyünde de varmış biz gitmiyoruz oğlumla ama eşim gidicek kurbanımız orada. Dediğin gibi zorgünler geliyor
Aynen öyle inş.sıkıntısız atlatırsınizEvet maalesef . Yakınında olunca tehlikeyi insan daha çok hissediyor .çok dikkat etmek gerekiyor. Yasaklar yok diye insanlar bir rehavete kapıldı . Kardeşimin de düğünü var sağ Salim atlatsaydık
Hemde nasıl tedirgin oldum korkuyorum tansiyon fırlayacak yineAllahim korusun cnm.bnde memlekettyim burayada yurtdsndan geln cok 2 haftadr koyden cikmamistim esim geldi merkezdeki eve gectik bugun ciktik acik hvadaydk ama insn tedrgin oluyor
Yok canım bizimle görüştükten baya sonra çıktı hasta olan bir yakınlarını hastaneye götürünce enisteye bulaşmışYaa ay canım size de mi test yapılacak simdi
Ay çok geçmiş olsun bunla atlatmışsınız ya dikkat etmek lazım tabi hala bitmedi bu illet
Simdi eylul ekim aylarinda tabloyi yavas yavas yukseltip patlatacaklarSadece bugün burda ki hastanede 100 vaka var dediler günlük tablolar hikaye toz pembe gösteriyorlar herşeyi
Katlaman bence yanls cunku ne kdar genis olirsa cikma sansi azalir bence ama yine de bilemem tabi. Ay ben yasamak istemiyorum o olayi ne kötü ustten bastan cikip da diger hersey batiyooo.... Ayy neyse yazmasi bile beni benden aldi3 numara 7 kiloydu iki hafta önce. Doğduğundan beri böyle bizimkinin kakası. Sıvı. anne sütü sadece. İshal değil ondan eminimbel kısmı düz bunda geçen burdan bi arkadaş katla demişti. Öyle de çıktı. Bide gazla yapıyor Torul torul ondan belki
Evet canm yani leke bile olsa geliyorsa bi damla dahi yikanmak lazimTabi lekelenme şeklinde kandı. Şimdi çok dikkatli baktığımda peçeteye görüyorum yine ama ped falan hiç kullanamadım yani çok çok azdı. Bekleyim bi gün daha. Böyle on gün olursa yıkanmam gerek dimi
Valla benim 2 adetim de dogumdan snra onceki duzenim gbi 1 hafta surdu sadece 2 nci adetim gecikti snra da cok fazla oldum iste ama o galiba benm rahatsizligimla ilgiliydi. Belki seninde duzenli olur. 3 4 gun olmal da guzlmis yaa 1 hafta net oluyorm benAcaba kaç gün sürer benim 3-4 gün sürerdi öncenden
Evet canm verem asisi yeriAşı yeri mi burası verem aşısı?
Yaaa nolacak boyle bu virüs mahvetti bizi artk. Heleki yakininda olmasi daha bi zor olur aman cok dikkat edin. İste bende korkumdan bi uere gitmek istemiyorm da olmuyor malesef gelen oluyo gidiyorz cocuk hep kucaklarinda kimse demiyo ki ya bisey olursa diye. Cok cok gecmis olsn canm bence onlarin gidebilecegi kisilerle uzak durun yine de önlem alinKızlar geçen hafta buraya yeni geldiğimizde eşimin teyzesi ve eniştesi ziyarete gelmişlerdi hiç temasta bulunmadık maskelilerdi bi yarım saat oturup gittiler sonra eniştemiz yaşlı bir akrabaları rahatsızlanınca onu hastaneye götürmüş ve onun testi pozitif çıkmış bizimkilerde temasta diye onları da karantinaya almışlardı bugün test sonuçları pozitif çıkmış ve ambulansla gelip hastaneye il merkezine götürmüşler ve vaka sayısı çok fazla diyorlar ilk kez bu kadar yakından hissettik çok tedirgin olduk yarın mezar ziyaretlerimizi yapıp köyden ayrılıcaz dua edin lütfen ve herkes çok çok dikkat etsin galiba yine sıkıntılı günler bizi bekliyor
3.4. Aylarda böyle şeyler olabiliyor algıları açıldığı için etrafı seyrediyorlarKizlar merhanaba.nasilsiniz
Bi sey soracaktim.
3 ay 19 gunluguz herhalde iki haftayi gecti emme suresi cok kisaldi.
Memeye gelmesi sorun zaten gelince iki emiyor ceviriyor kafayi tam terse rtrafi izliyor bazen direkt atiyor kendimi agliyor.
Distenmi,sicaktan mi yoksa tok mu oluyor yoksa baska bir sorun mu var anlayamiorum
Sabah 8 den beri simdi uyudu sallayinca bakalimkac dakika cok da uyksuuz yani.abisi 10 da uyuyor kizim,12 ye kadar duruyor mesela.sabah kalkiorlar yine 7 8.
Bi de su veriorum mesela cok cok icmek istiyor agliyor vermeyi birakincca.
Emmekten memeden mi sıkıldi acaba.
Ek gidaya mi ozendi ne oldu biz yerken baka baka, sapirdatiyor agzini cunku.
Anlamadim gitti.
Bi de ek gidaya erken diordum ben aslinda da anlamadim kizimin skntisini.
Hep agliyor ta ki kucaga alana kadar ama ne aglamak..en son kizdim bugun korktu
Bizimki alerji yüzünden kusuyormuş o yüzden gaviscon hiç işe yaramadı. Süt ürünlerini kestim diyet yapıyorm suan daha iyi canmGeçmiş olsun canım. Kendine yeten sütü çıkarır kusmazsa yeter tabiki. Kusmaması afına bisi kullanıyormsunuz. Ben 2 hafta gaviscon kullandim. Doktorum başlattı Allah'a şükür şuan iyi kusmamız durdu. Arada cok beslenirse sızdırma yapiyor oda normal.
Evet benmki de artık sığmıyor atıyor kendini Bende kendim yaptımBiz smradam oldu reflu ama basta yoktu reflu yatagina da sigmaz dediler burada almadim o yzden yorganiyla kendim yapiyprm dik sekilde
Bazı bebeklerin gaz dönemi uzun sürüyor o geçince daha rahat olacaksınız baharım merak etme senKizlae bugun disardaydim butun gun bizim bebek yine uyumadi tabi 10 dk uyuyp gozunu acti hep simdi salincakta uytyrum yine. Zavalli anam duvara dubel caktrip salinck yapmis.. bnm kiz ne zaman duzene girecek umutla bekliyorum gaz devam uykusuzluk devam bagirarak aglamalar devam 4 aylık oluyruz hala ayni hatta biraz daha hareletlendi gucum kalmiyor artik
Deme ya off valla bütün ülke geçircez bu gidişle dikkat etmezsekSadece bugün burda ki hastanede 100 vaka var dediler günlük tablolar hikaye toz pembe gösteriyorlar herşeyi
Anladım canım Dahada iyi olur inşallahBizimki alerji yüzünden kusuyormuş o yüzden gaviscon hiç işe yaramadı. Süt ürünlerini kestim diyet yapıyorm suan daha iyi canm
Kaka mukuslu mu oluyor yine düzelmediğini öyle mi anlıyorsun ? Benmki de mukusu bıraktı bu sefer de ishal gibi yapıyor bi kaÇ gün bekleyip düzelip düzelmediğine bakacağımsutu kestigim halde kaka duzelmeyince (21 gun) eti kesyim duzelmeyince yumurta ve tavugu.sonra kirmizi meyveleri.su an yesil kabak mercimek pirinc de dokunuyor bunlar disinda.her birsey eksiltmemde rahatlama oldu.o sekilde anladim.gecmis olsun canimcim.
Ne iş yapıyorsun kuzumYazdan sonra daha kotunolacak bu virus bitmedi gitti.. birde ise başlama durumlari var sizlerindd vardir illaki kara kara düşünüyorum cocugu birakmak istemiyorum isim cok iyi kaybetmek istemiyorumhakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?