2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet maalesef . Yakınında olunca tehlikeyi insan daha çok hissediyor .çok dikkat etmek gerekiyor. Yasaklar yok diye insanlar bir rehavete kapıldı . Kardeşimin de düğünü var sağ Salim atlatsaydık

Allahim korusun cnm.bnde memlekettyim burayada yurtdsndan geln cok 2 haftadr koyden cikmamistim esim geldi merkezdeki eve gectik bugun ciktik acik hvadaydk ama insn tedrgin oluyor

Kizlae bugun disardaydim butun gun bizim bebek yine uyumadi tabi 10 dk uyuyp gozunu acti hep simdi salincakta uytyrum yine. Zavalli anam duvara dubel caktrip salinck yapmis.. bnm kiz ne zaman duzene girecek umutla bekliyorum gaz devam uykusuzluk devam bagirarak aglamalar devam 4 aylık oluyruz hala ayni hatta biraz daha hareletlendi gucum kalmiyor artik

Yaa ay canım size de mi test yapılacak simdi

Ay çok geçmiş olsun bunla atlatmışsınız ya dikkat etmek lazım tabi hala bitmedi bu illet

Herkesçok rahat malesef. Yasaklar kalkınca bitti sanıldı. Benim eşimin köyünde de varmış biz gitmiyoruz oğlumla ama eşim gidicek kurbanımız orada. Dediğin gibi zorgünler geliyor
Burda kayınpederimin mezarı var yarın onu ziyaret edip merkeze geçicez bizimde kurban orda sonrasında bir hafta daha kalmayı düşünüyorduk ama bilmiyorum korkuyorum bi de tekrar karantina çıkarsa
Evet maalesef . Yakınında olunca tehlikeyi insan daha çok hissediyor .çok dikkat etmek gerekiyor. Yasaklar yok diye insanlar bir rehavete kapıldı . Kardeşimin de düğünü var sağ Salim atlatsaydık
Aynen öyle inş.sıkıntısız atlatırsıniz
Allahim korusun cnm.bnde memlekettyim burayada yurtdsndan geln cok 2 haftadr koyden cikmamistim esim geldi merkezdeki eve gectik bugun ciktik acik hvadaydk ama insn tedrgin oluyor
Hemde nasıl tedirgin oldum korkuyorum tansiyon fırlayacak yine
Yaa ay canım size de mi test yapılacak simdi
Yok canım bizimle görüştükten baya sonra çıktı hasta olan bir yakınlarını hastaneye götürünce enisteye bulaşmış

Yazdan sonra daha kotunolacak bu virus bitmedi gitti.. birde ise başlama durumlari var sizlerindd vardir illaki kara kara düşünüyorum cocugu birakmak istemiyorum isim cok iyi kaybetmek istemiyorum hakkimizda hayirlisi

Katlaman bence yanls cunku ne kdar genis olirsa cikma sansi azalir bence ama yine de bilemem tabi. Ay ben yasamak istemiyorum o olayi ne kötü ustten bastan cikip da diger hersey batiyooo.... Ayy neyse yazmasi bile beni benden aldi
Evet canm yani leke bile olsa geliyorsa bi damla dahi yikanmak lazim
Acaba kaç gün sürer benim 3-4 gün sürerdi öncenden
Valla benim 2 adetim de dogumdan snra onceki duzenim gbi 1 hafta surdu sadece 2 nci adetim gecikti snra da cok fazla oldum iste ama o galiba benm rahatsizligimla ilgiliydi. Belki seninde duzenli olur. 3 4 gun olmal da guzlmis yaa 1 hafta net oluyorm ben
Aşı yeri mi burası verem aşısı?
Evet canm verem asisi yeri

Yaaa nolacak boyle bu virüs mahvetti bizi artk. Heleki yakininda olmasi daha bi zor olur aman cok dikkat edin. İste bende korkumdan bi uere gitmek istemiyorm da olmuyor malesef gelen oluyo gidiyorz cocuk hep kucaklarinda kimse demiyo ki ya bisey olursa diye. Cok cok gecmis olsn canm bence onlarin gidebilecegi kisilerle uzak durun yine de önlem alin

3.4. Aylarda böyle şeyler olabiliyor algıları açıldığı için etrafı seyrediyorlar

Bizimki alerji yüzünden kusuyormuş o yüzden gaviscon hiç işe yaramadı. Süt ürünlerini kestim diyet yapıyorm suan daha iyi canm

Bazı bebeklerin gaz dönemi uzun sürüyor o geçince daha rahat olacaksınız baharım merak etme sen biz dışarı pek çıkmıyoruz çok sıcak yarın bi sahil yapalım bakalım ilk sefer güzel geçmişti şimdi nolur bilmem

Kaka mukuslu mu oluyor yine düzelmediğini öyle mi anlıyorsun ? Benmki de mukusu bıraktı bu sefer de ishal gibi yapıyor bi kaÇ gün bekleyip düzelip düzelmediğine bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…