2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Allah yardımcın olsun canım
canım acaba et ve tavugu da mi kessen? ben sakinlesene kadar diyete devam ettim..başka türlü sakinlesmedi..baktim o gece cok agliyor ne yedim diye denedim..eger ayni yiyecekte hep aglıyorsa yemeyi kestim.alerji sadece mukus veya döküntü degil ki..agri da yapıyor agzi ykk söyleyemiyor ağliyor .yani ne dersin mesela 2 gun sadece hafif gida ye bakalim degisim olacak mi? yesillik salatalik patates zeytin ekmek ye bakalim 2 gun.hafif bir corba mesela şehriye.ama ev yapimi.boyle dene bakalim.

yok canim ben 3. demedim ya tuvalet egitimi icin bekle bari 2.5 olsun dedim.cunku simdi iki bebekle bunun takibi seni yorar dedim.

Ilk gün ve anlık sizde yapın kızlar acayip değişmişler büyümüşler ❤❤❤

masAllah haydoya
Allah korusun haydoyu korona falan olmasın
misskokulumm canım Allah korusun bisey olmaz insAllah..

takipte fayda var kızlar..sağlıklı beslenmeye gayret edin.

İlk doğduğu an ve dün cektigim resim.

Bizimki evrime kafa göz daldı alakası bile yok anam bembeyaz dogdu esmerlesti

vay yakışıklım benim

grubun ilk goz ağrısı..bir hafta girememistim.bir baktim foruma bahar dogurmuş fotosunu gorunce ağlamıştım hamilelik ve hormonlar ..insan bir hoş oluyor ya cok yasa duru hanım.ömrun uzun olsun

masAllah fıstık nasil da büyümüş bence degismis

risk var derken ebru

büyümüş de küçülmüş hissi verdi bu prenses bana masAllah

Ben de yaptım ama bu nasıl bir değişimdir kendim bile inanamadım maşallah Oğluşuma...

masAllah annesi gitgide yakisikli olmus

oyy sacina kurban

Bu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun

ya nzh nasil duygulandim..nasil da acip acip bakardim bir haber var mi senden diye..hay Allahım ne gunlerdi..şükür Ata iyi ve sağlıklı

Sağolun kızlar yoktur inşallah biraz sakinledik parka çıkıp yürüyüş yaptık geldik bir kızkardeşimi aradım. Ankara berbat halde aman dikkat edin diyor anlattım yok bulaş ihtimali çok az o şekilde . Aynı evde yada işte maskesiz olanlar oluyor maske varsa korkma dedi inşallah. Diş hekimlerinin hepsi filyasyon ekibine alınmış nöbetleşe birer kişi hasta bakıyoruz Vitamin tavsiye etti onu kullanın koruyucu niyetine dedi.Bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…