Teşekkür ederiz teyzesi yanaklarından öperDurummm maaşallah çok güzelsin, maşallah
Bn isterdim cnm
Oyyy yerim bizimli 6900 olmuş az almış bu ay kilo sıcak haraket derken yaramamış süt2900 doğdu şuan 7 kilo
Önemli olan gönüller bir olsun12 saat var aramızda ama gönlüm sizle adaşım
Biraz duruldu dememe kalmiyor bu cocuk ya hep bi beteriyle basa sarıyoruz. Salladik uyudu dedim koyduk besige 10 dk sonra agladi . Salladik istemiyor . Odaya getirdik takılsın biraz diye yok viz viz yapti sonra agladi kıyameti kopardi . Sinirlerim oynadi artik . Parmaklarim agriyor besige koydum inat ettim salladim krize girdi . Aldik yine carsafa uyumuyor yok yok yookkk . Biraksak agliyor birakmasak carsaftayiz bakalim parmaklar ne kadar dayanacak. Ben resmen dogmadan oncesi halimi özlüyorum büyüdükçe duzelmiyor kafayi yemem yakındır . Dua edin kızlar nolur duzelsin artik uyusunnn derin uykulari olsun çünkü uyumayinca tek uyutma yontemimiz carsafta sallamak ne bel ne kol ne parmak kalmiyor
ben varım. gıdım gıdım her gün eriyorum mersinin sicaginda ama göbek masallah duruyor öyle. normal doğum yaptım regl olmadım
2 saat maksimum. aslında bana büyüğü sorsan net cevap veririm küçük resmen arada büyüyor ya tam bir şey diyemiyorum.
tabi ki kondom la eşim korunuyor zaten. kv sağolsun onu kırmamak için bende çok dikkat ederim. eşim düşünmez benim düşündüğüm kadar. görümce de var bi tane dünya tatlısı melek bir kız ama çok uzakta keşke dibidbe olaydı o abla kardeş gibiyizdir taaa ogrenci zamanlarimizdsn beri
ben 3. düşünmüyorum ya yani kız bebe içimde kalacak ama hem kapasite yok hem de kız olacak diye garantisi yok onun için 2 oğlan anasıyım artık ben.
7700 cıktı canim. anne sütü alıyor sadece. emziriyorum sagdigimi da abisine veriyorum. zaten sadece gece 100 ml anca.
Ilk gün ve anlıksizde yapın kızlar acayip değişmişler büyümüşler ❤❤❤
İlk doğduğu an ve dün cektigim resim.
Bizimki evrime kafa göz daldı alakası bile yok anambembeyaz dogdu esmerlesti
Bizden
Yapabiliyor canım karma aşı hepatit b ve polio var. Polio çocuk felci aşısı damla olarak veriliyor ama canlı aşı olduğu için risk var baharın dediği gibi bir de fitil al ateş düşürücü oda baya etkili olur zorda kalırsan onu kullanırsın
Ben de yaptım ama bu nasıl bir değişimdir kendim bile inanamadım maşallah Oğluşuma...
Bu da bizden
Bu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun
Oyyy yerim bizimli 6900 olmuş az almış bu ay kilo sıcak haraket derken yaramamış süt
Ayyy ya maşallah
Bahtı güzel olsun kendi gibi maşallah şaşkın suratBen de yaptım ama bu nasıl bir değişimdir kendim bile inanamadım maşallah Oğluşuma...
O saç ne yaBu da bizden
Ay nasıl büyümüş maşallah 41 kereBu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun
4 gün leslie yaptım ondan gitmişhep bu leslie yuzunden
Maşallah canımEki Görüntüle 2675349 Bebeklerimize Maşşallah hepsi nasıl tatlılar Allahım esirgesin iyi günler görsünler inşallah
Gülüşü bal kendi bal masallahhhBu da bizden
Oy kuzuumm severim seni masallahh ne tatlı olmuşBu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun
Maşallah Allah nazarlardan korusun.Hep güzel günleriniz olsun inşallahBu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun
Maşallah Allah kimseye yaşatmasın o kuvez günleri ne zordu bin şükür şimdi ki hallerineBu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun
Maşallah o nasıl güzel bir gülücük öyleBu da bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?