- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ay maşallah nasıl bir güzellik gözler yakıyor
Saol canımAy maşallah nasıl bir güzellik gözler yakıyor
Ooohh genler saglam kizlar fisitikAblasına benziyor canım tabi oda babasına
Bizde de ikisinde kötü olan tüm huyları bana benzetiliyor kv tarafından ama iyi olan bütün özellikleri babasına babaannesine ve halasına benziyorOoohh genler saglam kizlar fisitikbizde büyük bana benziyor küçük babasi huyuda ayni sen diyorum esime Allah korusun ben böyle huysuz muyum diyor
Bence de azcık cadılık olsun uğraş ama bizimki gibi abartmasınKız dediğin cadı olacak en sevdiğim model, dediğini yaptıracak. Benim kız tam tersi şükretmelimiyim, yoksa bir cadı olması için uğraşmalımıyım. Tecrübeli anne ne dersin
bemde babası da iriceyiz ama minnak biraz bizim cadıMasallah ufacikmis ya cnm bnm
Tşkr Ediriz teyzesimasallahhhh ya
Ilk günü ayrı şimdiki ayrı tatlı ya maşallah ❤
Sorma biraz memnuniyetsiz bizim kızMutsuzluktan mutluluğamaşallah kuzuya ya
Anlaşılan tüm bebeler aynı bu ara Allah kolaylık versinBiz de bu aralar sürekli bir ağlak moddayız uykuya direniyor sonra daha da huysuzlaşıyor. Bizimki kucakta pışpışla uyuyor omzumda itiyor emme pozisyonunda çığlık en son dün gece uçak yapar gibi sallaya sallaya sersemletip omzuma aldım. Amuda kalkıp uyutmadığım kaldı. Bi de 2,5-4 arası uyandı çığlık çığlık bağırıyor ağlama gibi de değil sinir gibi bizimki çok aksi sinirli bişey olacak galiba korkuyorum. Ben de atak mağduruyum galiba
Ne tarafa bayilsaaam allahım esirgesin ay maşallah ya
Maşallah
Ay ne guzel ya iyi ki gozler oyle olmus cok seviyorm renkli gozlu ama bizde babam da var sadeceAmin çok saol bir tek gözleri bizim tarafa benziyor benim ela ama annemin anneannemin teyzelerimin hep renkli
yavruların hepsine maşallah Rabbim esirgesin korusun onları
Büyük kızım kendi işinikendi yapıyor artık da küçük Sinem küresel felaket ee bebek de öyle zor işte böyleAh kuzum ya zor mu oluyor sana çıkınca dışarı
Yoktur inşallah canim sizde. Gozlemleyin kendinizi. Ailecek takılmak en guzeli bu aralarAyy kızlarr elim ayağım titriyor. Eşimin bir akrabası geçen haftasonu Almanyadan geldi. Bugün döneceklerdi korona olmuşlar uçağa alınmamış ateşi çıkınca. Biz görüşmedik ama tüm köye gitmiş yemek yemiş oturmuşlar. Köy karantinaya alınmış. Eşimin teyzesi hastane personeli onun yanına uğramış test yaptırmak için 2 gün önce de. Teyzeyi dün biz alıp beraber ev bakmaya gittik bir de. Teyzeyle konuştum maskemiz 2 kat mesafemizi koruyoruz biz hastanede merak etme dedi ama panik olduk iyice. Bir daha tövbe ay kimseyle görüşmem ben. Geldiğime de pişman oldum zaten yoktur inşallah ya evde herkes kendini dinliyor şimdi ateş ölçüp duruyoruz
Şimdide çok büyük sayılmaz akranlarına göreMasallah ufacikmis ya cnm bnm
Yoktur inşallah canım sizde biz de aynı durumdayız tetikte bekliyoruz bakalımAyy kızlarr elim ayağım titriyor. Eşimin bir akrabası geçen haftasonu Almanyadan geldi. Bugün döneceklerdi korona olmuşlar uçağa alınmamış ateşi çıkınca. Biz görüşmedik ama tüm köye gitmiş yemek yemiş oturmuşlar. Köy karantinaya alınmış. Eşimin teyzesi hastane personeli onun yanına uğramış test yaptırmak için 2 gün önce de. Teyzeyi dün biz alıp beraber ev bakmaya gittik bir de. Teyzeyle konuştum maskemiz 2 kat mesafemizi koruyoruz biz hastanede merak etme dedi ama panik olduk iyice. Bir daha tövbe ay kimseyle görüşmem ben. Geldiğime de pişman oldum zaten yoktur inşallah ya evde herkes kendini dinliyor şimdi ateş ölçüp duruyoruz
Bu akşam 1 saatlik bir işimiz vardı uyuttum babannesine bıraktım bakarım ben sen merak etme diyordu kv ben çıkarkengeldim ki kadın perişan oğlan ağlamaktan kıpkırmızı kesilmiş aman çok ağladı kızımmm hakkından gelemedim Allah kimseyi anasız koymasın diyor aldım hemen oğlum noldu dedim gülüyor sıpa gözünde yaşlarla yatırdım konuştuk noldu oğlum niye ağladın beni mi aradın dedim aguu guuu ıgıııı diyo gözümün içine baka baka kuzuşum baya bir konuştuk banyosunu yaptırdım kucağımda uyudu iyice öğrendi bunlar anneyi bundan sonra ayrılmak daha zor olacak
İnşallah canım kaç gün oldu sizin temastan sonra 3-5 gün arası belli olurmuşYoktur inşallah canım sizde biz de aynı durumdayız tetikte bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?