2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ooohh genler saglam kizlar fisitik bizde büyük bana benziyor küçük babasi huyuda ayni sen diyorum esime Allah korusun ben böyle huysuz muyum diyor
Bizde de ikisinde kötü olan tüm huyları bana benzetiliyor kv tarafından ama iyi olan bütün özellikleri babasına babaannesine ve halasına benziyor

Yarın şükür evimize dönüyoruz son veda turları köye geldik bugün ama okulların açılması uzayınca işlerimizi halledip 10 gün içinde geri gelicez ama ne yapsam bilemedim eşimle geri gelsem mi annemlerde kalsam mı bakalım durum neyi gösterecek

Kız dediğin cadı olacak en sevdiğim model, dediğini yaptıracak. Benim kız tam tersi şükretmelimiyim, yoksa bir cadı olması için uğraşmalımıyım. Tecrübeli anne ne dersin
Bence de azcık cadılık olsun uğraş ama bizimki gibi abartmasın Yaa ama senin minnoşa cadılık nasıl olcak çok tatlı

Anlaşılan tüm bebeler aynı bu ara Allah kolaylık versin

Ayy kızlarr elim ayağım titriyor. Eşimin bir akrabası geçen haftasonu Almanyadan geldi. Bugün döneceklerdi korona olmuşlar uçağa alınmamış ateşi çıkınca. Biz görüşmedik ama tüm köye gitmiş yemek yemiş oturmuşlar. Köy karantinaya alınmış. Eşimin teyzesi hastane personeli onun yanına uğramış test yaptırmak için 2 gün önce de. Teyzeyi dün biz alıp beraber ev bakmaya gittik bir de. Teyzeyle konuştum maskemiz 2 kat mesafemizi koruyoruz biz hastanede merak etme dedi ama panik olduk iyice. Bir daha tövbe ay kimseyle görüşmem ben. Geldiğime de pişman oldum zaten yoktur inşallah ya evde herkes kendini dinliyor şimdi ateş ölçüp duruyoruz

Ah kuzum ya zor mu oluyor sana çıkınca dışarı
Büyük kızım kendi işinikendi yapıyor artık da küçük Sinem küresel felaket ee bebek de öyle zor işte böyle
Geçen bir yemeğe gittik büyük kızım yedi doydu
Küçük kızımı zorla biz yedirdik arada tuvalete gitti tabi oğlan durmadı emzirmeye gittim etrafı seyrediyor dönüyorum basıyor çığlığı sanra bi daha emzirmeye gittim orda uyudu kaldı
Eşim doydu kuzlar doydu ben kaldım ben de yedim yemeğimi bem yerken kızlar kalktı restoranın ici de oyun oynamaya tam bir stres ortamı ister esimleyken böyleyiz tek başıma ıı maalesef

Yoktur inşallah canim sizde. Gozlemleyin kendinizi. Ailecek takılmak en guzeli bu aralar

Yoktur inşallah canım sizde biz de aynı durumdayız tetikte bekliyoruz bakalım

gecen ben de yasadim aynisini
cok duygulandim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…