Amin canım hepimizin evlatlarını esirgesin RabbimNe tarafa bayilsaaam allahım esirgesin ay maşallah ya
İçini ferah tut canım inş.bişey yoktur bizde yaşadık aynı şeyi eşimin eniştesi hasta olan bi komşularını hastaneye götürüyor oda corona çıkıyor teyzeyle enişte karantinaya alındı enistede değil teyze de pozitif çıktı hastanede yattı bulaştıran adam vefat etti biz de akla karayı seçtik teyzeler bize hoşgeldin gelmişlerdi ama çok şükür bişey çıkmadıAyy kızlarr elim ayağım titriyor. Eşimin bir akrabası geçen haftasonu Almanyadan geldi. Bugün döneceklerdi korona olmuşlar uçağa alınmamış ateşi çıkınca. Biz görüşmedik ama tüm köye gitmiş yemek yemiş oturmuşlar. Köy karantinaya alınmış. Eşimin teyzesi hastane personeli onun yanına uğramış test yaptırmak için 2 gün önce de. Teyzeyi dün biz alıp beraber ev bakmaya gittik bir de. Teyzeyle konuştum maskemiz 2 kat mesafemizi koruyoruz biz hastanede merak etme dedi ama panik olduk iyice. Bir daha tövbe ay kimseyle görüşmem ben. Geldiğime de pişman oldum zaten yoktur inşallah ya evde herkes kendini dinliyor şimdi ateş ölçüp duruyoruz
4 5 gün oldu canimİnşallah canım kaç gün oldu sizin temastan sonra 3-5 gün arası belli olurmuş
Benim oğlan biraz saçlıBu da bizden
Masallah senin oğlana bizimkisi saç döküyor keltos oldu iyiceBu da bizden
Masallahhh biraz miBenim oğlan biraz saçlı
ay ay masallah bu ne guzellik
canim korkma ve kotu dusunme birsey yoktur insallah hastanede korunuyorlar. Bende ucakla geldim yuzlerce kişinin icinden gectim ucakta maskesini cikaran mi dersin hersey var iste yarinda hastaneye kntrole goturuyoruz cocugu artik bir yerden sonra Allaha emanet diyorum. Su sura yinede cok fazla kisiyke gorusmemk lazimAyy kızlarr elim ayağım titriyor. Eşimin bir akrabası geçen haftasonu Almanyadan geldi. Bugün döneceklerdi korona olmuşlar uçağa alınmamış ateşi çıkınca. Biz görüşmedik ama tüm köye gitmiş yemek yemiş oturmuşlar. Köy karantinaya alınmış. Eşimin teyzesi hastane personeli onun yanına uğramış test yaptırmak için 2 gün önce de. Teyzeyi dün biz alıp beraber ev bakmaya gittik bir de. Teyzeyle konuştum maskemiz 2 kat mesafemizi koruyoruz biz hastanede merak etme dedi ama panik olduk iyice. Bir daha tövbe ay kimseyle görüşmem ben. Geldiğime de pişman oldum zaten yoktur inşallah ya evde herkes kendini dinliyor şimdi ateş ölçüp duruyoruz
erken dogdu annesi cok normal :) ayrica cokta iyi duruyor masallahŞimdide çok büyük sayılmaz akranlarına göre
cok tatli ya gitgide guzellesiyorlar.Ben de yaptım ama bu nasıl bir değişimdir kendim bile inanamadım maşallah Oğluşuma...
Saclara bak tokada takmisBu da bizden
Sağol canım benim evet 36 haftalık doğdu. Gelişiminde sıkıntısı yok şükürler olsun. Bir tek zayif ve kısa. 6 aylık 7 kilo 62 cmay ay masallah bu ne guzellik
canim korkma ve kotu dusunme birsey yoktur insallah hastanede korunuyorlar. Bende ucakla geldim yuzlerce kişinin icinden gectim ucakta maskesini cikaran mi dersin hersey var iste yarinda hastaneye kntrole goturuyoruz cocugu artik bir yerden sonra Allaha emanet diyorum. Su sura yinede cok fazla kisiyke gorusmemk lazim
erken dogdu annesi cok normal :) ayrica cokta iyi duruyor masallah
cok tatli ya gitgide guzellesiyorlar.
Saclara bak tokada takmis
Anladım tatlım peki o zaman . Ben görememiştim o gün ondan merak ettim ama istemiyorsanız kalsınAyy neyini merak ediyosun canim bu huysuz oğlanın bize kök söktürüyor duruyorgecen profile resim koydugumuzda esim oglumu koyma ama dedi şimdi o öyle diyince sey yapmak istemiyorum
Yerim allah maşallajjjBen de yaptım ama bu nasıl bir değişimdir kendim bile inanamadım maşallah Oğluşuma...
Maşallah kuzuya nasıl tatlıBu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun
Canım üzülme yoktur sizde dikkat etmiş zaten teyze daha dikkatli olursunuz ama böyle yaparsan gerçekten hasta olursunAyy kızlarr elim ayağım titriyor. Eşimin bir akrabası geçen haftasonu Almanyadan geldi. Bugün döneceklerdi korona olmuşlar uçağa alınmamış ateşi çıkınca. Biz görüşmedik ama tüm köye gitmiş yemek yemiş oturmuşlar. Köy karantinaya alınmış. Eşimin teyzesi hastane personeli onun yanına uğramış test yaptırmak için 2 gün önce de. Teyzeyi dün biz alıp beraber ev bakmaya gittik bir de. Teyzeyle konuştum maskemiz 2 kat mesafemizi koruyoruz biz hastanede merak etme dedi ama panik olduk iyice. Bir daha tövbe ay kimseyle görüşmem ben. Geldiğime de pişman oldum zaten yoktur inşallah ya evde herkes kendini dinliyor şimdi ateş ölçüp duruyoruz
Durummm maaşallah çok güzelsin, maşallah
Evet bende kimseyi görmedim genelde girerim, o gün girmeyeceğim tuttu tühhhAnladım tatlım peki o zaman . Ben görememiştim o gün ondan merak ettim ama istemiyorsanız kalsın
Maşallah pamuk prenseseBizden
Oy kuzummm maaşallahBu da bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?