2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne tarafa bayilsaaam allahım esirgesin ay maşallah ya
Amin canım hepimizin evlatlarını esirgesin Rabbim
İçini ferah tut canım inş.bişey yoktur bizde yaşadık aynı şeyi eşimin eniştesi hasta olan bi komşularını hastaneye götürüyor oda corona çıkıyor teyzeyle enişte karantinaya alındı enistede değil teyze de pozitif çıktı hastanede yattı bulaştıran adam vefat etti biz de akla karayı seçtik teyzeler bize hoşgeldin gelmişlerdi ama çok şükür bişey çıkmadı

ay ay masallah bu ne guzellik
canim korkma ve kotu dusunme birsey yoktur insallah hastanede korunuyorlar. Bende ucakla geldim yuzlerce kişinin icinden gectim ucakta maskesini cikaran mi dersin hersey var iste yarinda hastaneye kntrole goturuyoruz cocugu artik bir yerden sonra Allaha emanet diyorum. Su sura yinede cok fazla kisiyke gorusmemk lazim
Şimdide çok büyük sayılmaz akranlarına göre
erken dogdu annesi cok normal :) ayrica cokta iyi duruyor masallah
Ben de yaptım ama bu nasıl bir değişimdir kendim bile inanamadım maşallah Oğluşuma...
cok tatli ya gitgide guzellesiyorlar.
Saclara bak tokada takmis

Sağol canım benim evet 36 haftalık doğdu. Gelişiminde sıkıntısı yok şükürler olsun. Bir tek zayif ve kısa. 6 aylık 7 kilo 62 cm

Ayy neyini merak ediyosun canim bu huysuz oğlanın bize kök söktürüyor duruyor gecen profile resim koydugumuzda esim oglumu koyma ama dedi şimdi o öyle diyince sey yapmak istemiyorum
Anladım tatlım peki o zaman . Ben görememiştim o gün ondan merak ettim ama istemiyorsanız kalsın

Canım üzülme yoktur sizde dikkat etmiş zaten teyze daha dikkatli olursunuz ama böyle yaparsan gerçekten hasta olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…