2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar nerden nereye ya çok şükür Rabbime bu duyguyu yaşattığı için maşallah çok tatlı bu grubun minikleri burada hep beraber büyümelerine şahitlik edip nice güzel günlerini görelim inş.birlikte güzel günlere büyütelim yavrularımızı...Rabbim isteyen bekleyen herkese yaşatsın tattırsın bu güzel duyguyu inş.

Ateş olabilir yani

Sağol canım benim evet 36 haftalık doğdu. Gelişiminde sıkıntısı yok şükürler olsun. Bir tek zayif ve kısa. 6 aylık 7 kilo 62 cm
canim sağlık olsun zayif olsun zamanla erisiyorlar zaten.
Bu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun
Ayy canim benim yaa annesi ellerinde can bulmus bu Masallah Allahim guzel bir ömür nasip etsin !
Eki Görüntüle 2675349 Bebeklerimize Maşşallah hepsi nasıl tatlılar Allahım esirgesin iyi günler görsünler inşallah
Kurban olduklarım hepsi birbirinden tatlı ne tuhaf bir duygu ya elinde buyuyor Allah sagliklarini versin..
Güleryüzlü kuzuu yerim seni been

Saol şekerparem Allah razı olsun. Hepimiz birbirimize ne can olduk. Yavrularımızı sağlıkla büyütelim inşsllah

korkudan 3. diye anlamışım ben valla az önce büyüğü uyuturken d3dim nisanda 2bucuk yaş olacan o zaman görüşelim

inşallah birşey çıkmaz. içini ferah tut canim. tedbire devam.dualarim seninle olacak bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…