Ateş olabilir yaniAllah yardımcın olsun canım
canım acaba et ve tavugu da mi kessen? ben sakinlesene kadar diyete devam ettim..başka türlü sakinlesmedi..baktim o gece cok agliyor ne yedim diye denedim..eger ayni yiyecekte hep aglıyorsa yemeyi kestim.alerji sadece mukus veya döküntü degil ki..agri da yapıyor agzi ykk söyleyemiyor ağliyor .yani ne dersin mesela 2 gun sadece hafif gida ye bakalim degisim olacak mi? yesillik salatalik patates zeytin ekmek ye bakalim 2 gun.hafif bir corba mesela şehriye.ama ev yapimi.boyle dene bakalim.
yok canim ben 3. demedim yatuvalet egitimi icin bekle bari 2.5 olsun dedim.cunku simdi iki bebekle bunun takibi seni yorar dedim.
masAllah haydoya
Allah korusun haydoyu korona falan olmasın
@misskokulumm canım Allah korusun bisey olmaz insAllah..
takipte fayda var kızlar..sağlıklı beslenmeye gayret edin.
vay yakışıklım benim
grubun ilk goz ağrısı..bir hafta girememistim.bir baktim foruma bahar dogurmuşfotosunu gorunce ağlamıştım hamilelik ve hormonlar ..insan bir hoş oluyor ya cok yasa duru hanım.ömrun uzun olsun
masAllah fıstık nasil da büyümüşbence degismis
risk var derken ebru
büyümüş de küçülmüş hissi verdi bu prenses bana masAllah
masAllah annesi gitgide yakisikli olmus
oyy sacina kurban
ya nzh nasil duygulandim..nasil da acip acip bakardim bir haber var mi senden diye..hay Allahım ne gunlerdi..şükür Ata iyi ve sağlıklı
Maşallah kuzumaBu da bizden
Öyle gülmese deliririm sanırımGülüşü bal kendi bal masallahhh
Elimde telefon bekliyorum gülse de çeksem diyeMaşallah o nasıl güzel bir gülücük öyle
Ablaları da küçükken böyle şaşkın şaşkın bakıyorlardı demek ki genetikBahtı güzel olsun kendi gibi maşallah şaşkın surat
Maşallah bahtı güzel olsunnBu da bizden
Ben de yaptım ama bu nasıl bir değişimdir kendim bile inanamadım maşallah Oğluşuma...
Bu da bizden
Bu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun
Maşallah bütün kuzulara anneleri birer bal doğurmuşsunuzBu da bizden
canim sağlık olsun zayif olsun zamanla erisiyorlar zaten.Sağol canım benim evet 36 haftalık doğdu. Gelişiminde sıkıntısı yok şükürler olsun. Bir tek zayif ve kısa. 6 aylık 7 kilo 62 cm
Ayy canim benim yaa annesi ellerinde can bulmus bu Masallah Allahim guzel bir ömür nasip etsin !Bu da bizden öncesi ve sonrası bugüne hamdolsun
Kurban olduklarım hepsi birbirinden tatlı ne tuhaf bir duygu ya elinde buyuyor Allah sagliklarini versin..Eki Görüntüle 2675349 Bebeklerimize Maşşallah hepsi nasıl tatlılar Allahım esirgesin iyi günler görsünler inşallah
Güleryüzlü kuzuuBu da bizden
Ya senin kafandaki badana ne ya
Saol şekerparem Allah razı olsun. Hepimiz birbirimize ne can olduk. Yavrularımızı sağlıkla büyütelim inşsllahAllah yardımcın olsun canım
canım acaba et ve tavugu da mi kessen? ben sakinlesene kadar diyete devam ettim..başka türlü sakinlesmedi..baktim o gece cok agliyor ne yedim diye denedim..eger ayni yiyecekte hep aglıyorsa yemeyi kestim.alerji sadece mukus veya döküntü degil ki..agri da yapıyor agzi ykk söyleyemiyor ağliyor .yani ne dersin mesela 2 gun sadece hafif gida ye bakalim degisim olacak mi? yesillik salatalik patates zeytin ekmek ye bakalim 2 gun.hafif bir corba mesela şehriye.ama ev yapimi.boyle dene bakalim.
yok canim ben 3. demedim yatuvalet egitimi icin bekle bari 2.5 olsun dedim.cunku simdi iki bebekle bunun takibi seni yorar dedim.
masAllah haydoya
vay yakışıklım benim
grubun ilk goz ağrısı..bir hafta girememistim.bir baktim foruma bahar dogurmuşfotosunu gorunce ağlamıştım hamilelik ve hormonlar ..insan bir hoş oluyor ya cok yasa duru hanım.ömrun uzun olsun
risk var derken ebru
oyy sacina kurban
ya nzh nasil duygulandim..nasil da acip acip bakardim bir haber var mi senden diye..hay Allahım ne gunlerdi..şükür Ata iyi ve sağlıklı
GÖKTUĞ um maaşallah sende az yol katetmedin maaşallahEki Görüntüle 2675349 Bebeklerimize Maşşallah hepsi nasıl tatlılar Allahım esirgesin iyi günler görsünler inşallah
Oy Asyam maaşallah kuşummmBu da bizden
korkudan 3. diye anlamışım benAllah yardımcın olsun canım
masAllah haydoya
vay yakışıklım benim
risk var derken ebru
oyy sacina kurban
inşallah birşey çıkmaz. içini ferah tut canim. tedbire devam.dualarim seninle olacak bu geceAyy kızlarr elim ayağım titriyor. Eşimin bir akrabası geçen haftasonu Almanyadan geldi. Bugün döneceklerdi korona olmuşlar uçağa alınmamış ateşi çıkınca. Biz görüşmedik ama tüm köye gitmiş yemek yemiş oturmuşlar. Köy karantinaya alınmış. Eşimin teyzesi hastane personeli onun yanına uğramış test yaptırmak için 2 gün önce de. Teyzeyi dün biz alıp beraber ev bakmaya gittik bir de. Teyzeyle konuştum maskemiz 2 kat mesafemizi koruyoruz biz hastanede merak etme dedi ama panik olduk iyice. Bir daha tövbe ay kimseyle görüşmem ben. Geldiğime de pişman oldum zaten yoktur inşallah ya evde herkes kendini dinliyor şimdi ateş ölçüp duruyoruz
korkudan 3. diye anlamışım benvalla az önce büyüğü uyuturken d3dim nisanda 2bucuk yaş olacan o zaman görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?