Kabağı seftaliyi çiğden koydum. Seftaliyi soydum dilimleyip öyle koydum. Domates bir kısmını kabuğunu soyup doğradım öyle koydum. Bir kısminida pisirip kavonoza koydum. Karniyarik güzel kızartırsan tadında bir deşiklik olmuyor. Fasulyeyi bende domatesle kavurdum ama cocuklar için çiğden domatessizde koydum,corbalarına katmak için.Yani ağzım açık kaldı helal olsun canım ya,galiba biraz da pratiksin kimisinin eli çok pratik olurmuş.bende aldım kışlık yarın hazırlamaya başlayacağım haftasonu nasılsa çocuklarla eşim ilgilenecek.uykusuzluk beni en çok bitiren şey nasıl dayanıyorsun bu kadar uykusuzluğa?
Bu arada hazır lafını almışken sana bi sorayım kuzum bende domates kabak taze fasulye patlıcan şeftali falan aldım.patlıcanın birazını közleyip atıcam buzluğa,birazını da karnıyarık yapılan.karnıyarık hiç denememiştim ilk defa deneyeceğim çıkarıp pişirdiğimizde tadı değişiyor mu?
Domateslerin bi kısmını kurutmayı düşünüyorum,bir kısmını da çiğden buzluğa kaldırmayı düşünüyorum olur diymi?
Fasulyeleri zaten domatesiyle birlikte az kavurup öyle koycam dolaba.
Şeftaliyi çiğden mi koysam yoksa kurutsam mı sence?
Anladım canım,peki güzel kızartmaktan kasıt yani iyice mi kızartmak gerekiyor?hafif kahverengileşene kadar yani? Yoksa az mı kızartcaz.kaç tane attın karnıyarık dolaba öyle?Kabağı seftaliyi çiğden koydum. Seftaliyi soydum dilimleyip öyle koydum. Domates bir kısmını kabuğunu soyup doğradım öyle koydum. Bir kısminida pisirip kavonoza koydum. Karniyarik güzel kızartırsan tadında bir deşiklik olmuyor. Fasulyeyi bende domatesle kavurdum ama cocuklar için çiğden domatessizde koydum,corbalarına katmak için.
Şekerparem sağol çiçeğem iyiyim çok şükür sizi özledim çok çok
biz de seniiii özledik cocooooŞekerparem sağol çiçeğem iyiyim çok şükür sizi özledim çok çok
Yaaaaa yerim kiiiiiii
Ooyy çiçeğem benim al benden de o kadar canımsın ciğerimsin bide öpem şu bal yanağındansamimiyetini ta kalbimden hissediyorum..canım cocoom benim
Kuzum topaklanma oluyor ya öyle olmuyor muCanım aşağı yukarı değil de çember çizerek karıştır ben öyle yapınca baya azaldı köpük ilk günden beride veriyorum aptanil hiç değiştirmedik
Kuzum dedi tabi doğum lekesi büyük ihtimal hayatı boyunca bir anı olarak kalacakKızlar selam herkese kusura bakmayın anca girebiliyorum ah o kadar yorgunum ki.beni merak etmişsiniz yerim la hepinizi4-5 gün önce falan ton balığı yemiştim akşamüstü,gece de ekmeğe labne peyniri sürüp yemiştim unutup.ertesi gün akşam çok fena oldum zehirlenmişim meğerse.sürekli kusuyorum çok kötü ishalim karnımda bi ağrı komaya girecektim resmen.şu korona zamanı hastaneye yatış yapmak serum yemek zorunda kaldım.çocuklar perişan oldu.sütümden de geçti herhalde çocuğa çocukta o gün hep köpük köpük ishal kaka yaptı.dahası bizim apartman da 2 aile de korona çıktı korka korka dışarı çıkıp geliyoruz.çok yorgunum arkadaşlar çok..kızım sürekli ilgi istiyor oğlum deseniz artık durmuyor oyun halısı şu bu işe yaramıyor artık.etrafı keşfetmek istiyor kucağımda gezmek istiyor.çok yorgunum çok halsizim başaramıyorum artık. @Helinnnnn mesajını okudum şimdi bende aynı şekildeyim.yardımcı tutalım desek tanımadığımız bilmediğimiz bi şehir ayrıca korona var.zaten eşim hayatta tutmaz sen ne işe yarıyorsun der bana öyle birşey desem huyunu biliyorum.günler çok yorucu geçiyor.geceleri kızım ağlıyor oğlum uyanıyor oğlum ağlıyor kızım uyanıyor böyle bi kısır döngü içindeyiz.
@bhrkk canım hamilelik yok çok şükür
@ebru_can_ebruu canım doktor bişey dedi mi morlukla ilgili
@şekerpareLepistesb canlar alerji maması gaz yapmaz.
@Jadesi jadem yerim senihepinizi yerim
Maşallah canımKabağı seftaliyi çiğden koydum. Seftaliyi soydum dilimleyip öyle koydum. Domates bir kısmını kabuğunu soyup doğradım öyle koydum. Bir kısminida pisirip kavonoza koydum. Karniyarik güzel kızartırsan tadında bir deşiklik olmuyor. Fasulyeyi bende domatesle kavurdum ama cocuklar için çiğden domatessizde koydum,corbalarına katmak için.
Dur sana cesaret vereyimaman Allah isteyene versin diyorum ben de
sezeryan olmasam belki 3. isterdim ama 3. sezeryan korkusu var
8 yıl oldu canım benim ortancamın doğumu olalı pek hatırlamıyırum ama o zaman bu kadar ayrıntı yoktu bebek neyi yiyebiliyorsa onu verdim ben diye hatırıyorum. Tarhanada alerji riski yoksa verilebilir sanırım. Ekmek içi de hiç vermedim kızlara beyaz ekmek 1 yaşında kadar sanırım ekmek değil de el kesmesi şehriye, bulgur vs atıp özlendirdim çorbalarını. Halen çok yemezler ekmek.misskokulumm @dilzar canlarım sizlere birşey soracaktım. Kabak havuç patates denedim yedi. Tarhanayı kaç aylıkken verebiyorduk, birde ekmek içi kaç aylıkken çorbasına katabiliyorum.kızım 5 buçuğu geçti
Yok canım henüz başlamadım ben 5.ay bitti 2 kere şeftali ezip verdim 2 kaşık dün kavun yalattım falan öyle. Benim oğlan pek hevesli değil gibi
Gayet normal canım boyu de kilosu da.Bu arada 4.ay alışı oldu oğlum kilosu 6800 boyu 65 cm miş.eşim götürdü Aşıya.boyu normal mi kızlar
Çok geçmiş olsun canım kapmamışsındır inşallah içini ferah tut sen de. O vitamini kardeşim de önerdi bugün koronaya karşı kullanıyormuş sağlıkçılar hep. Biz de yarın alacaz bakalım maaile kullanalım bir sürecanım bir dene...et en cabuk geçen alerjimiz oldu.merak etme.akşam osteocare kalsiyum aliyorum iceriginde magnezyum kalsiyum d3 cinko selenyum var..acaip iyi geldi bana .sabah da gyno ferro sanol alıyorum.onda da demir folik asit ve b12 var.. bu vitaminler sana yeter.
osteocare i burda arkadaslar önermisti iceriginde hic alerjen yokmuş.doktora danistim ic dedi.onu icene kadar sanki kafam durmustu artik..ama bana cook iyi geldi.depresyonumu aldi resmen.vitaminsizlik gucten düşürüyor.depresyon yapiyor.anliyorum seni
birkac gun dedigim gibi hafif beslen.bakalim ne olacak? zaten canim bebegim sustugu zaman dedim ki aman ben ac kalayim da o oyle aglamasin yeter
şu an aşıdan dolayi atesli ve huzursuz..ben de çok mutsuzum
Yaa ne yollardan geçtik kuzum demi. Yarım litrelik şişeyi yanına koyup fotoğraf çekmişim vucudu o kadarmış canımınGÖKTUĞ um maaşallah sende az yol katetmedin maaşallah
Kanka yeminlen daha aksam etiket yapayim epeydir yazmıyor dedim sonra sabah yazayim dedim oglan durmayinca . Geçmiş olsun cok üzüldüm nerden cikmis o aksllik oyle yahu tühKızlar selam herkese kusura bakmayın anca girebiliyorum ah o kadar yorgunum ki.beni merak etmişsiniz yerim la hepinizi4-5 gün önce falan ton balığı yemiştim akşamüstü,gece de ekmeğe labne peyniri sürüp yemiştim unutup.ertesi gün akşam çok fena oldum zehirlenmişim meğerse.sürekli kusuyorum çok kötü ishalim karnımda bi ağrı komaya girecektim resmen.şu korona zamanı hastaneye yatış yapmak serum yemek zorunda kaldım.çocuklar perişan oldu.sütümden de geçti herhalde çocuğa çocukta o gün hep köpük köpük ishal kaka yaptı.dahası bizim apartman da 2 aile de korona çıktı korka korka dışarı çıkıp geliyoruz.çok yorgunum arkadaşlar çok..kızım sürekli ilgi istiyor oğlum deseniz artık durmuyor oyun halısı şu bu işe yaramıyor artık.etrafı keşfetmek istiyor kucağımda gezmek istiyor.çok yorgunum çok halsizim başaramıyorum artık. @Helinnnnn mesajını okudum şimdi bende aynı şekildeyim.yardımcı tutalım desek tanımadığımız bilmediğimiz bi şehir ayrıca korona var.zaten eşim hayatta tutmaz sen ne işe yarıyorsun der bana öyle birşey desem huyunu biliyorum.günler çok yorucu geçiyor.geceleri kızım ağlıyor oğlum uyanıyor oğlum ağlıyor kızım uyanıyor böyle bi kısır döngü içindeyiz.
Sizin arkanızdan geliyorum siz biraz rahatlarsiniz benim burnum boka giriyorcanım bir dene...et en cabuk geçen alerjimiz oldu.merak etme.akşam osteocare kalsiyum aliyorum iceriginde magnezyum kalsiyum d3 cinko selenyum var..acaip iyi geldi bana .sabah da gyno ferro sanol alıyorum.onda da demir folik asit ve b12 var.. bu vitaminler sana yeter.
osteocare i burda arkadaslar önermisti iceriginde hic alerjen yokmuş.doktora danistim ic dedi.onu icene kadar sanki kafam durmustu artik..ama bana cook iyi geldi.depresyonumu aldi resmen.vitaminsizlik gucten düşürüyor.depresyon yapiyor.anliyorum seni
birkac gun dedigim gibi hafif beslen.bakalim ne olacak? zaten canim bebegim sustugu zaman dedim ki aman ben ac kalayim da o oyle aglamasin yeter
şu an aşıdan dolayi atesli ve huzursuz..ben de çok mutsuzum
Çok geçmiş olsun canımKızlar selam herkese kusura bakmayın anca girebiliyorum ah o kadar yorgunum ki.beni merak etmişsiniz yerim la hepinizi4-5 gün önce falan ton balığı yemiştim akşamüstü,gece de ekmeğe labne peyniri sürüp yemiştim unutup.ertesi gün akşam çok fena oldum zehirlenmişim meğerse.sürekli kusuyorum çok kötü ishalim karnımda bi ağrı komaya girecektim resmen.şu korona zamanı hastaneye yatış yapmak serum yemek zorunda kaldım.çocuklar perişan oldu.sütümden de geçti herhalde çocuğa çocukta o gün hep köpük köpük ishal kaka yaptı.dahası bizim apartman da 2 aile de korona çıktı korka korka dışarı çıkıp geliyoruz.çok yorgunum arkadaşlar çok..kızım sürekli ilgi istiyor oğlum deseniz artık durmuyor oyun halısı şu bu işe yaramıyor artık.etrafı keşfetmek istiyor kucağımda gezmek istiyor.çok yorgunum çok halsizim başaramıyorum artık. @Helinnnnn mesajını okudum şimdi bende aynı şekildeyim.yardımcı tutalım desek tanımadığımız bilmediğimiz bi şehir ayrıca korona var.zaten eşim hayatta tutmaz sen ne işe yarıyorsun der bana öyle birşey desem huyunu biliyorum.günler çok yorucu geçiyor.geceleri kızım ağlıyor oğlum uyanıyor oğlum ağlıyor kızım uyanıyor böyle bi kısır döngü içindeyiz.
Yapan her türlü yapar canim baska konu kalmadi küslük icin mi yapicanya ben ileriye yatırım olarak seeettiydim
ya üç kardeş sanki daha iyi ne bileyim...birbirlerini tutarlar.küs kalamazlar..biri küsse öbürü barıştırır falan
ama tabi artik düşünmüyorum..bakalım bu ekipten kimler ilk hamileyim diye gelecek..
şimdi biribirini kıskanıp kavga çıkarırsa diye korkuyorum...
Masallah bunlari yapmak kolay degil canim ama kiz cadi diye hayiflandin dün iste o cadi olsa degil bunlari yapmak ikinci kiside gerek olurdu zira biz esimle küçüğe anca yetiyoruz cooook zor huysuz bebeyle ugrasmak büyükte arada büyüyor git odana git oyna git uyu diyorum sadece cok hakkina giriyorum cocugumun ama elimden gelen bu kadar .Yok kapmamışsındır inşallah.Dur sana nispet yapayım ozaman. Evim tertemiz ve toplu. Camlarım bile gıcır gıcır. Kışlıklarımıda hazırladı.. hatta tarhana yaptım kurumasını bekliyorum. Her sabah kahvaltıdan sonra duru'yu uyutuyorum.Oglumla evi toplamaya ve temizlemeye başlıyorum. 2 saat kalkmazsa şanşlı günümdeyim. Genelde kalkıyor yarım bırakıyorum.tekrar uyuduğunda devam ediyorum. Sonra oğlumla kızımı aynı anda uyutuyorum, yemegimi veya ektra buZluk islerimi yapıyorum. Onlar uyanikken zaten surekli onlarla ilgileniyorum. 1 tanesi yattığı anda ortalığı tekrar topluyorum. Hatta surekli ev topluyor supuruyorum. Surekli yaptığım için toplu oluyor. Ama gözlerimin altı morardı. Az uyuyorum hiç dinlenmiyorum. Birde hava alsınlar diye dışarı çıkarıyorum 1 saat kadar. Hepten yoruluyorum, ertesi gun bu kadar yormıyacağım kendimi diyorum, bi bakmışım aynı şeyleri yapıyorum. Mesela şuan 2 side uyuyor ben telde bdv de dert okuyorum
Bendede suç var
Ben de zorla tıkıyorum o geri itiyor kendini bi daha tıkıyorum kucağımda hoplatip zıplatıp emmesini sağlıyorumYa işin garibi ben ağzına zorla memeyi tikmasam hiç emecegi yok ağlamıyor yani açım diye iki gündür huysuzdu ama 4 gündür kaka yapmamıştı fitille destekledik akşam yaptı rahat rahat uyuyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?