2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kabağı seftaliyi çiğden koydum. Seftaliyi soydum dilimleyip öyle koydum. Domates bir kısmını kabuğunu soyup doğradım öyle koydum. Bir kısminida pisirip kavonoza koydum. Karniyarik güzel kızartırsan tadında bir deşiklik olmuyor. Fasulyeyi bende domatesle kavurdum ama cocuklar için çiğden domatessizde koydum,corbalarına katmak için.

Anladım canım,peki güzel kızartmaktan kasıt yani iyice mi kızartmak gerekiyor?hafif kahverengileşene kadar yani? Yoksa az mı kızartcaz.kaç tane attın karnıyarık dolaba öyle?

Kuzum dedi tabi doğum lekesi büyük ihtimal hayatı boyunca bir anı olarak kalacak çok geçmiş olsın ya çok üzüldüm ama geçmiş neyse üzülme dikkat ediyormışsınız zaten artık

Maşallah canım

aman Allah isteyene versin diyorum ben de
sezeryan olmasam belki 3. isterdim ama 3. sezeryan korkusu var
Dur sana cesaret vereyim 3.sezeryanım ilk ikiisnden kolay geçti. Ayağa şıp diye kalktım gerçekten ben de şaşırdım. Bilemiyorum doktırla mı alakalı ama başım bile dönmedi ilk kalkışta
8 yıl oldu canım benim ortancamın doğumu olalı pek hatırlamıyırum ama o zaman bu kadar ayrıntı yoktu bebek neyi yiyebiliyorsa onu verdim ben diye hatırıyorum. Tarhanada alerji riski yoksa verilebilir sanırım. Ekmek içi de hiç vermedim kızlara beyaz ekmek 1 yaşında kadar sanırım ekmek değil de el kesmesi şehriye, bulgur vs atıp özlendirdim çorbalarını. Halen çok yemezler ekmek.
misskokulumm @dilzar canlar ek gıdaya başladınız mı?
Yok canım henüz başlamadım ben 5.ay bitti 2 kere şeftali ezip verdim 2 kaşık dün kavun yalattım falan öyle. Benim oğlan pek hevesli değil gibi ilk kızım meyveyi yalatıp çekince ağlardı daha istiyorum diye hırslanırdı bunun umrunda değil iştahsız olursa yandık ki ne yandık. Ortancama benziyor fizik olarak da zaten iştahı da benzerse çubuk kraker olur bu da. Neyse sağlık olsun bakalım yaşayıp görecez.
Bu arada 4.ay alışı oldu oğlum kilosu 6800 boyu 65 cm miş.eşim götürdü Aşıya.boyu normal mi kızlar
Gayet normal canım boyu de kilosu da.
Çok geçmiş olsun canım kapmamışsındır inşallah içini ferah tut sen de. O vitamini kardeşim de önerdi bugün koronaya karşı kullanıyormuş sağlıkçılar hep. Biz de yarın alacaz bakalım maaile kullanalım bir süre

GÖKTUĞ um maaşallah sende az yol katetmedin maaşallah
Yaa ne yollardan geçtik kuzum demi. Yarım litrelik şişeyi yanına koyup fotoğraf çekmişim vucudu o kadarmış canımın bana normal bebek gibi geliyordu o zamanlar tabi hergüne binlerce şükür şimdi aynı şişeyi tutup oynuyor kuzum

Kanka yeminlen daha aksam etiket yapayim epeydir yazmıyor dedim sonra sabah yazayim dedim oglan durmayinca . Geçmiş olsun cok üzüldüm nerden cikmis o aksllik oyle yahu tüh bazen olCak oluyor gecmis şükür. Cocuklar konusunda aksam rüyamda üniden bir arkadaşı görüyorum ikinciyi yapma cok zor oluyor arkadaşım bosver diyorum napalim zaman geçiyor büyüyorlar oyle boyle canimiz çıka çıka . Demek gaz yapmaz kim yaptı ogluma bu gazi cabuk desin 4.ay atagina girmişiz fenalardayimmm

Sizin arkanızdan geliyorum siz biraz rahatlarsiniz benim burnum boka giriyor bizim canimiz yokki onlar iyiyse iyiyiz degilse beteriz . Gecmedi mi aşı etkisi canim calpol 4 saatte bir ver yinede .

Çok geçmiş olsun canım

Yapan her türlü yapar canim baska konu kalmadi küslük icin mi yapican ben kalabalik aileyi severdim bu doğmadan önce simdi 1 çocukta ayniymis 2 de Allahim cok görmesin . ömrümüz gidiyor bilmiyorum bu oglus zor diye mi ben boyle düşünüyorum bir tane daha boyle cikarsa kecileri kacirirz kocayla dünya da kardasimsin artik dokunma bana diyorum dün ama yapana bakabilene de helal olsun gecmis olsun ne diyim

Masallah bunlari yapmak kolay degil canim ama kiz cadi diye hayiflandin dün iste o cadi olsa degil bunlari yapmak ikinci kiside gerek olurdu zira biz esimle küçüğe anca yetiyoruz cooook zor huysuz bebeyle ugrasmak büyükte arada büyüyor git odana git oyna git uyu diyorum sadece cok hakkina giriyorum cocugumun ama elimden gelen bu kadar .

Ya işin garibi ben ağzına zorla memeyi tikmasam hiç emecegi yok ağlamıyor yani açım diye iki gündür huysuzdu ama 4 gündür kaka yapmamıştı fitille destekledik akşam yaptı rahat rahat uyuyor şimdi
Ben de zorla tıkıyorum o geri itiyor kendini bi daha tıkıyorum kucağımda hoplatip zıplatıp emmesini sağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…