2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım ton balıkla kabine ikisini çok yemişliğiö var kahvaltıda hiç duymamıştım da ama korktum bak şimdi emzirirlen yemeyeyim bari dikkat et sende haklısın iki bebe ile çok zor allah kolaylık versin

Aaa çok geçmiş olsun kız neler gelmiş başına bende dün yedim ton balığı dikkat edeyim dalgınlıkla unutmayın bende çok yerim çünkü kendine dikkat et yine de apartmana kadar gelmiş ha Ayyy şu illet bitsin artık kaç aydır neler çektik be bebek yaptık hevesini yaşayamıyoruz Asya d a artık oyalanmıyır oyun halısı falan konuşma bile istemiyor pek ters dönmeyi öğrendi emekleme gayretinde bulunuyor bağırıyor deli gibi ilgileri farklı şeylere kaydı sende +1 var bide Allah kolaylık versin

Haklısın bebeğim ama ben kızıma cadı değil diyorum ama neye göre değil. Oğlum tek başına yetiyor bana. Ben anlatırken biraz kolay olarak anlatıyorum. Ama şöyle bir şey var. Eminim çoğunuz 2 saatten fazla uyuyorsunuzdur. Bende o yok işte çoğuda uykudan feragat vererek, evimin islerini tamamlıyorum.Gözlerim berbat durumda sadece iyi tarafından bakıyorum hayata, mutlu olmaya çalışıyorum

Kizlar ya çok sinirlerim bozuk.
Esimgil iste normalde carsamba aksami ankaraya amca oglunun nişanina gidrceklerdi yola ciktilar bni dr ablamlara birakmislardi iste o gun gece aradilar e biz geri geliyoruz niye halangile virüslü biri gelms onun gelini kızı vs kendilerini karantinaya almışlar korkup bizde korktuk gelecegiz. Beni ablamlardan almadilar o gun iste. Neyse dün ogle civari bunlar gidelim dediler yine olmaz vs ayip olur. Bi de canli yayin vs acmislar maske vardi ama oyun da oynadilar eglendiler illaki yakinlastilar birbirlerine. Dede babanne de kronik hasta zaten. Gece 2 de geldiler ben alt kattaydm esim de gec oldu diye ustte yatms sabah dedesigl de bizdeymis bnu ogrendim. Smdi oglum uyandi gorunce hemen yukari cikardi smdi herkes öptü kucak kucak gezdi valla ödüm kopuyo ya. Nasi bu kdar dusuncesiz oluyolar aklım almiyo yemin ederim herkesten iyice soguyorum byle yaptiklari icin zaten de pek sevmiyodm ya nolur dua edin de bisey olmasin sonucta fzla kalabalik da olmasa bir araya gelindi

N Nehir8077 tadimlari bitirip öğüne geçtikten sonra tarhana çorbası kurtarıcılarimdan oluyordu ama 7 sene geçti üzerinden yanlış yönlendirmek de istemem. şimdi ne diyor uzmanlar bilemiyorum. afiyet olsun ismi gibi duru kizimiza

CocoChanelmademoiselle çok geçmiş olsun canimmm.

ben daha ek gıdaya başlamadim. 8 gün sonra 5 ayi bitecek. 5.5 ayi beklerimi kesin de. belki 6 bile beklerim. azcik tembellik var üstümde.

Maaşallah süphanallah rabbim acılarını göstermesin

vitamin adi ne canim?
ins bisi olmaz ya..ama kardeşini cagirdiklarina gore durum vahim

Eki Görüntüle 2675349 Bebeklerimize Maşşallah hepsi nasıl tatlılar Allahım esirgesin iyi günler görsünler inşallah

ooyy yavrum..neler atlattin sen kuzuuuu grubun minik savascisi hey gidi günler...normalde kuzularımız birlikte dogacakti.gunumuz yakındı...ama senin fıstık aceleci çıkti

yaa ama jadeeee..ama bu nasıl gülüşssss

masAllah subhanAllah..

yaaa kuzum bizim saclar hic yok yollayin bizeee yaa bu kızlar çok güzel amaaa

valla ben de düşünmüyor değilim... 2. sezeryan 1
den iyi gecti acaba diye ama..sonra vazgeçiyorum yine de ama Allah bilir...
ama kalp hisseder ya..icimden bir his bir evladim daha olacak diyor.hissetmiş miydin?

oyyy kuzum oyy kıyamam sana ben.. seni de tebrik ediyorum valla..çok zor bir işi basardin miss

Sizin arkanızdan geliyorum siz biraz rahatlarsiniz benim burnum boka giriyor bizim canimiz yokki onlar iyiyse iyiyiz degilse beteriz . Gecmedi mi aşı etkisi canim calpol 4 saatte bir ver yinede .

siz de rahatlayacaksiniz ..ara ara yukseliyor canim.veriyorum calpol.

yaa artik rüyalarıma giriyor dusunup korktuugm icin herhalde..yok istemiyorun..Ama Allah bilir...bizim gibi zor buyuyen bebegi olanlar hele hic istemez

Kızlar baya nezle olmuşum evde maske takmama ragmen çocuklarda hapsırıyor esimde halsizim diyor

gecmsi olsun kuzu..korona da nezle belirtisi yokmuş .rahat ol.oyle diyorlar..

ya büyük konusmayim ama vermezdim çocuğumu..neyse bisi demicem..acaip kizdim

Saol Baharım bakınca o günleri hatırlayınca gözlerim doluyor inan. Amin hepsine güzel ömürler nasip etsin inşallah.

aman Allah isteyene versin diyorum ben de
sezeryan olmasam belki 3. isterdim ama 3. sezeryan korkusu var
valla bende ikiside normal doğum sancısı hala hatrimda ama o değil mevzu o günler geçiyor da işte büyütme süreci uzun mesai. onun için Allah isteyene versin benimkilere de sağlık versin başka birşey istemiyorum

ay canim çok geçmiş olsun neler olmuş öyle. zaten işimiz zordu bi de bu gelmiş başına. benim eşim.diyemez asla öyle birşey. demez de zaten. halimi.goruyor üzülüyor. vakalar da artıyor ya korkuyor. yaylaya bırakayım sizi diyor. ama ayrılmak da istemiyorum ondan. e virüs e yardımsız zorluklar ay ne bilem poff

Kimse yoktu oyle bsey olmaz deyip direk aldilar bu kadar seven insan oyle yapmazdi ya iyice bunalttilar beni. Gercektn bazen delirtiyolar evi ayirana kdar cocuk olmasaydi keşke diyorm ama geri de iyiki olmus diyorm aman herseyden soğuyorm yavaş yavaş

Kalppare canım ben hep 2 kızım 1 oğlum olacak derdim 2. De ağır bir lohusa depresyonuna girince korktum vazgeçtim bir dönem asla diyip tüm eşyaları dağıttım kızlar büyüyüp rahata erince sanki beni bekliyor oğlum gelecek gibi hissettim Allah da nasip etti şükür. Tabi zaman zaman çok zorlandım eski rahat yaşamımı özledim çok sanki kızları ben büyütmemişim gibi geldi. Öyle böyle büyüyor bu da çok şükür

Olmamıştır inşallah canım ya ne cahiller pis hastalık kendini hemen belli etmiyor ki tedbirli olmak şsrt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…