- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Topak kalıyor kuzum bir de öyle deneyimArkadasım biberonu çalkalamadan yapıyor,kasıkla yavaş yavaş karıştırıyor.Öyle gördüm ondan.
Bende olmuyor biraz hızlı yaparsanKuzum topaklanma oluyor ya öyle olmuyor mu
Geçmiş olsun canım ton balıkla kabine ikisini çok yemişliğiö var kahvaltıda hiç duymamıştım da ama korktum bak şimdi emzirirlen yemeyeyim bari dikkat et sende haklısın iki bebe ile çok zor allah kolaylık versinKızlar selam herkese kusura bakmayın anca girebiliyorum ah o kadar yorgunum ki.beni merak etmişsiniz yerim la hepinizi4-5 gün önce falan ton balığı yemiştim akşamüstü,gece de ekmeğe labne peyniri sürüp yemiştim unutup.ertesi gün akşam çok fena oldum zehirlenmişim meğerse.sürekli kusuyorum çok kötü ishalim karnımda bi ağrı komaya girecektim resmen.şu korona zamanı hastaneye yatış yapmak serum yemek zorunda kaldım.çocuklar perişan oldu.sütümden de geçti herhalde çocuğa çocukta o gün hep köpük köpük ishal kaka yaptı.dahası bizim apartman da 2 aile de korona çıktı korka korka dışarı çıkıp geliyoruz.çok yorgunum arkadaşlar çok..kızım sürekli ilgi istiyor oğlum deseniz artık durmuyor oyun halısı şu bu işe yaramıyor artık.etrafı keşfetmek istiyor kucağımda gezmek istiyor.çok yorgunum çok halsizim başaramıyorum artık. Helinnnnn mesajını okudum şimdi bende aynı şekildeyim.yardımcı tutalım desek tanımadığımız bilmediğimiz bi şehir ayrıca korona var.zaten eşim hayatta tutmaz sen ne işe yarıyorsun der bana öyle birşey desem huyunu biliyorum.günler çok yorucu geçiyor.geceleri kızım ağlıyor oğlum uyanıyor oğlum ağlıyor kızım uyanıyor böyle bi kısır döngü içindeyiz.
@bhrkk canım hamilelik yok çok şükür
@ebru_can_ebruu canım doktor bişey dedi mi morlukla ilgili
@şekerpareLepistesb canlar alerji maması gaz yapmaz.
Jadesi jadem yerim seni hepinizi yerim
Aaa çok geçmiş olsunKızlar selam herkese kusura bakmayın anca girebiliyorum ah o kadar yorgunum ki.beni merak etmişsiniz yerim la hepinizi4-5 gün önce falan ton balığı yemiştim akşamüstü,gece de ekmeğe labne peyniri sürüp yemiştim unutup.ertesi gün akşam çok fena oldum zehirlenmişim meğerse.sürekli kusuyorum çok kötü ishalim karnımda bi ağrı komaya girecektim resmen.şu korona zamanı hastaneye yatış yapmak serum yemek zorunda kaldım.çocuklar perişan oldu.sütümden de geçti herhalde çocuğa çocukta o gün hep köpük köpük ishal kaka yaptı.dahası bizim apartman da 2 aile de korona çıktı korka korka dışarı çıkıp geliyoruz.çok yorgunum arkadaşlar çok..kızım sürekli ilgi istiyor oğlum deseniz artık durmuyor oyun halısı şu bu işe yaramıyor artık.etrafı keşfetmek istiyor kucağımda gezmek istiyor.çok yorgunum çok halsizim başaramıyorum artık. Helinnnnn mesajını okudum şimdi bende aynı şekildeyim.yardımcı tutalım desek tanımadığımız bilmediğimiz bi şehir ayrıca korona var.zaten eşim hayatta tutmaz sen ne işe yarıyorsun der bana öyle birşey desem huyunu biliyorum.günler çok yorucu geçiyor.geceleri kızım ağlıyor oğlum uyanıyor oğlum ağlıyor kızım uyanıyor böyle bi kısır döngü içindeyiz.
Geçmiş olsun canım ateşiniz var mı kontrol et sık sık.Kızlar baya nezle olmuşum evde maske takmama ragmen çocuklarda hapsırıyor esimde halsizim diyor
Haklısın bebeğim ama ben kızıma cadı değil diyorum ama neye göre değil. Oğlum tek başına yetiyor bana. Ben anlatırken biraz kolay olarak anlatıyorum. Ama şöyle bir şey var. Eminim çoğunuz 2 saatten fazla uyuyorsunuzdur. Bende o yok işte çoğuda uykudan feragat vererek, evimin islerini tamamlıyorum.Gözlerim berbat durumda sadece iyi tarafından bakıyorum hayata, mutlu olmaya çalışıyorumMasallah bunlari yapmak kolay degil canim ama kiz cadi diye hayiflandin dün iste o cadi olsa degil bunlari yapmak ikinci kiside gerek olurdu zira biz esimle küçüğe anca yetiyoruz cooook zor huysuz bebeyle ugrasmak büyükte arada büyüyor git odana git oyna git uyu diyorum sadece cok hakkina giriyorum cocugumun ama elimden gelen bu kadar .
Maaşallah süphanallah rabbim acılarını göstermesinYaa ne yollardan geçtik kuzum demi. Yarım litrelik şişeyi yanına koyup fotoğraf çekmişim vucudu o kadarmış canımın❤ bana normal bebek gibi geliyordu o zamanlar tabihergüne binlerce şükür şimdi aynı şişeyi tutup oynuyor kuzumEki Görüntüle 2675595
Sağolun kızlar yoktur inşallah biraz sakinledik parka çıkıp yürüyüş yaptık geldik bir kızkardeşimi aradım. Ankara berbat halde aman dikkat edin diyor anlattım yok bulaş ihtimali çok az o şekilde . Aynı evde yada işte maskesiz olanlar oluyor maske varsa korkma dedi inşallah. Diş hekimlerinin hepsi filyasyon ekibine alınmış nöbetleşe birer kişi hasta bakıyoruz Vitamin tavsiye etti onu kullanın koruyucu niyetine dedi.Bakalım hayırlısı
Eki Görüntüle 2675349 Bebeklerimize Maşşallah hepsi nasıl tatlılar Allahım esirgesin iyi günler görsünler inşallah
Bu da bizden
Dur sana cesaret vereyim3.sezeryanım ilk ikiisnden kolay geçti. Ayağa şıp diye kalktım gerçekten ben de şaşırdım. Bilemiyorum doktırla mı alakalı ama başım bile dönmedi ilk kalkışta
8 yıl oldu canım benim ortancamın doğumu olalı pek hatırlamıyırum ama o zaman bu kadar ayrıntı yoktu bebek neyi yiyebiliyorsa onu verdim ben diye hatırıyorum. Tarhanada alerji riski yoksa verilebilir sanırım. Ekmek içi de hiç vermedim kızlara beyaz ekmek 1 yaşında kadar sanırım ekmek değil de el kesmesi şehriye, bulgur vs atıp özlendirdim çorbalarını. Halen çok yemezler ekmek.
Yok canım henüz başlamadım ben 5.ay bitti 2 kere şeftali ezip verdim 2 kaşık dün kavun yalattım falan öyle. Benim oğlan pek hevesli değil gibiilk kızım meyveyi yalatıp çekince ağlardı daha istiyorum diye hırslanırdı bunun umrunda değil iştahsız olursa yandık ki ne yandık. Ortancama benziyor fizik olarak da zaten iştahı da benzerse çubuk kraker olur bu da. Neyse sağlık olsun bakalım yaşayıp görecez.
Gayet normal canım boyu de kilosu da.
Çok geçmiş olsun canım kapmamışsındır inşallah içini ferah tut sen de. O vitamini kardeşim de önerdi bugün koronaya karşı kullanıyormuş sağlıkçılar hep. Biz de yarın alacaz bakalım maaile kullanalım bir süre
Yaa ne yollardan geçtik kuzum demi. Yarım litrelik şişeyi yanına koyup fotoğraf çekmişim vucudu o kadarmış canımın❤ bana normal bebek gibi geliyordu o zamanlar tabihergüne binlerce şükür şimdi aynı şişeyi tutup oynuyor kuzumEki Görüntüle 2675595
Sizin arkanızdan geliyorum siz biraz rahatlarsiniz benim burnum boka giriyorbizim canimiz yokki onlar iyiyse iyiyiz degilse beteriz . Gecmedi mi aşı etkisi canim calpol 4 saatte bir ver yinede .
Yapan her türlü yapar canim baska konu kalmadi küslük icin mi yapicanben kalabalik aileyi severdim bu doğmadan önce simdi 1 çocukta ayniymis 2 de Allahim cok görmesin . ömrümüz gidiyor bilmiyorum bu oglus zor diye mi ben boyle düşünüyorum bir tane daha boyle cikarsa kecileri kacirirz kocayla dünya da kardasimsin artik dokunma bana diyorum dün ama yapana bakabilene de helal olsun gecmis olsun ne diyim
Kızlar baya nezle olmuşum evde maske takmama ragmen çocuklarda hapsırıyor esimde halsizim diyor
Kizlar ya çok sinirlerim bozuk.
Esimgil iste normalde carsamba aksami ankaraya amca oglunun nişanina gidrceklerdi yola ciktilar bni dr ablamlara birakmislardi iste o gun gece aradilar e biz geri geliyoruz niye halangile virüslü biri gelms onun gelini kızı vs kendilerini karantinaya almışlar korkup bizde korktuk gelecegiz. Beni ablamlardan almadilar o gun iste. Neyse dün ogle civari bunlar gidelim dediler yine olmaz vs ayip olur. Bi de canli yayin vs acmislar maske vardi ama oyun da oynadilar eglendiler illaki yakinlastilar birbirlerine. Dede babanne de kronik hasta zaten. Gece 2 de geldiler ben alt kattaydm esim de gec oldu diye ustte yatms sabah dedesigl de bizdeymis bnu ogrendim. Smdi oglum uyandi gorunce hemen yukari cikardi smdi herkes öptü kucak kucak gezdi valla ödüm kopuyo ya. Nasi bu kdar dusuncesiz oluyolar aklım almiyo yemin ederim herkesten iyice soguyorum byle yaptiklari icin zaten de pek sevmiyodm yanolur dua edin de bisey olmasin sonucta fzla kalabalik da olmasa bir araya gelindi
Saol Baharım bakınca o günleri hatırlayınca gözlerim doluyor inan. Amin hepsine güzel ömürler nasip etsin inşallah.canim sağlık olsun zayif olsun zamanla erisiyorlar zaten.
Ayy canim benim yaa annesi ellerinde can bulmus bu Masallah Allahim guzel bir ömür nasip etsin !
Kurban olduklarım hepsi birbirinden tatlı ne tuhaf bir duygu ya elinde buyuyor Allah sagliklarini versin..
Güleryüzlü kuzuuyerim seni been
valla bende ikiside normal doğum sancısı hala hatrimda ama o değil mevzu o günler geçiyor da işte büyütme süreci uzun mesai. onun için Allah isteyene versin benimkilere de sağlık versin başka birşey istemiyorumaman Allah isteyene versin diyorum ben de
sezeryan olmasam belki 3. isterdim ama 3. sezeryan korkusu var
ay canim çok geçmiş olsun neler olmuş öyle. zaten işimiz zordu bi de bu gelmiş başına. benim eşim.diyemez asla öyle birşey. demez de zaten. halimi.goruyor üzülüyor. vakalar da artıyor ya korkuyor. yaylaya bırakayım sizi diyor. ama ayrılmak da istemiyorum ondan. e virüs e yardımsız zorluklar ay ne bilem poffKızlar selam herkese kusura bakmayın anca girebiliyorum ah o kadar yorgunum ki.beni merak etmişsiniz yerim la hepinizi4-5 gün önce falan ton balığı yemiştim akşamüstü,gece de ekmeğe labne peyniri sürüp yemiştim unutup.ertesi gün akşam çok fena oldum zehirlenmişim meğerse.sürekli kusuyorum çok kötü ishalim karnımda bi ağrı komaya girecektim resmen.şu korona zamanı hastaneye yatış yapmak serum yemek zorunda kaldım.çocuklar perişan oldu.sütümden de geçti herhalde çocuğa çocukta o gün hep köpük köpük ishal kaka yaptı.dahası bizim apartman da 2 aile de korona çıktı korka korka dışarı çıkıp geliyoruz.çok yorgunum arkadaşlar çok..kızım sürekli ilgi istiyor oğlum deseniz artık durmuyor oyun halısı şu bu işe yaramıyor artık.etrafı keşfetmek istiyor kucağımda gezmek istiyor.çok yorgunum çok halsizim başaramıyorum artık. Helinnnnn mesajını okudum şimdi bende aynı şekildeyim.yardımcı tutalım desek tanımadığımız bilmediğimiz bi şehir ayrıca korona var.zaten eşim hayatta tutmaz sen ne işe yarıyorsun der bana öyle birşey desem huyunu biliyorum.günler çok yorucu geçiyor.geceleri kızım ağlıyor oğlum uyanıyor oğlum ağlıyor kızım uyanıyor böyle bi kısır döngü içindeyiz.
Kimse yoktu oyle bsey olmaz deyip direk aldilar bu kadar seven insan oyle yapmazdi ya iyice bunalttilar beni. Gercektn bazen delirtiyolar evi ayirana kdar cocuk olmasaydi keşke diyorm ama geri de iyiki olmus diyorm aman herseyden soğuyorm yavaş yavaşvitamin adi ne canim?
ins bisi olmaz ya..ama kardeşini cagirdiklarina gore durum vahim
ooyy yavrum..neler atlattin sen kuzuuuugrubun minik savascisi hey gidi günler...normalde kuzularımız birlikte dogacakti.gunumuz yakındı...ama senin fıstık aceleci çıkti
yaa ama jadeeee..ama bu nasıl gülüşssss
masAllah subhanAllah..
yaaa kuzum bizim saclar hic yok yollayin bizeeeyaa bu kızlar çok güzel amaaa
valla ben de düşünmüyor değilim... 2. sezeryan 1
den iyi gectiacaba diye ama..sonra vazgeçiyorum yine de ama Allah bilir...
ama kalp hisseder ya..icimden bir his bir evladim daha olacak diyor.hissetmiş miydin?
oyyy kuzum oyy kıyamam sana ben..seni de tebrik ediyorum valla..çok zor bir işi basardin miss
siz de rahatlayacaksiniz..ara ara yukseliyor canim.veriyorum calpol.
yaa artik rüyalarıma giriyordusunup korktuugm icin herhalde..yok istemiyorun..Ama Allah bilir...bizim gibi zor buyuyen bebegi olanlar hele hic istemez
gecmsi olsun kuzu..korona da nezle belirtisi yokmuş .rahat ol.oyle diyorlar..
ya büyük konusmayim ama vermezdim çocuğumu..neyse bisi demicem..acaip kizdim
Olmamıştır inşallah canım ya ne cahillerKimse yoktu oyle bsey olmaz deyip direk aldilar bu kadar seven insan oyle yapmazdi ya iyice bunalttilar beni. Gercektn bazen delirtiyolar evi ayirana kdar cocuk olmasaydi keşke diyorm ama geri de iyiki olmus diyorm aman herseyden soğuyorm yavaş yavaş
Geçmiş olsunKızlar baya nezle olmuşum evde maske takmama ragmen çocuklarda hapsırıyor esimde halsizim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?