Tesekkur ederim canim ates yok tipik sogukGeçmiş olsun canım ateşiniz var mı kontrol et sık sık.
Aynen canim nezle belli . Sağol kuzummvitamin adi ne canim?
ins bisi olmaz ya..ama kardeşini cagirdiklarina gore durum vahim
ooyy yavrum..neler atlattin sen kuzuuuugrubun minik savascisi hey gidi günler...normalde kuzularımız birlikte dogacakti.gunumuz yakındı...ama senin fıstık aceleci çıkti
yaa ama jadeeee..ama bu nasıl gülüşssss
masAllah subhanAllah..
yaaa kuzum bizim saclar hic yok yollayin bizeeeyaa bu kızlar çok güzel amaaa
valla ben de düşünmüyor değilim... 2. sezeryan 1
den iyi gectiacaba diye ama..sonra vazgeçiyorum yine de ama Allah bilir...
ama kalp hisseder ya..icimden bir his bir evladim daha olacak diyor.hissetmiş miydin?
oyyy kuzum oyy kıyamam sana ben..seni de tebrik ediyorum valla..çok zor bir işi basardin miss
siz de rahatlayacaksiniz..ara ara yukseliyor canim.veriyorum calpol.
yaa artik rüyalarıma giriyordusunup korktuugm icin herhalde..yok istemiyorun..Ama Allah bilir...bizim gibi zor buyuyen bebegi olanlar hele hic istemez
gecmsi olsun kuzu..korona da nezle belirtisi yokmuş .rahat ol.oyle diyorlar..
ya büyük konusmayim ama vermezdim çocuğumu..neyse bisi demicem..acaip kizdim
Aynen canim halsizlik zorluyor bide maskeyle geziyorum bunaltti bi bu eksik diyorumGeçmiş olsunçok zordur eminim Rabbim şifa versin
Süt Veriyorsun ilaç da kullanamıyorsun değil mi. Çok geçmiş olsun ay o maskeyi, Sağlamken takmak nefes aldırmıyor. Bir de hasta iken ağzında o cok zor. Bir an evvel iyileşirsin inşallah, Geçmiş olsun.Aynen canim halsizlik zorluyor bide maskeyle geziyorum bunaltti bi bu eksik diyorum
Tesekkur ederim insallah gecmis olur bir an önceLepistesb geçmiş olsun cnm.
Evet tatlim sadece parol ictim oda etkisiz bir ilac aynen öyle cok zorluyor beni maske burun tıkalı bol su meyve bitki cayi deniyoruz bakalimSüt Veriyorsun ilaç da kullanamıyorsun değil mi. Çok geçmiş olsun ay o maskeyi, Sağlamken takmak nefes aldırmıyor. Bir de hasta iken ağzında o cok zor. Bir an evvel iyileşirsin inşallah, Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat etKızlar selam herkese kusura bakmayın anca girebiliyorum ah o kadar yorgunum ki.beni merak etmişsiniz yerim la hepinizi4-5 gün önce falan ton balığı yemiştim akşamüstü,gece de ekmeğe labne peyniri sürüp yemiştim unutup.ertesi gün akşam çok fena oldum zehirlenmişim meğerse.sürekli kusuyorum çok kötü ishalim karnımda bi ağrı komaya girecektim resmen.şu korona zamanı hastaneye yatış yapmak serum yemek zorunda kaldım.çocuklar perişan oldu.sütümden de geçti herhalde çocuğa çocukta o gün hep köpük köpük ishal kaka yaptı.dahası bizim apartman da 2 aile de korona çıktı korka korka dışarı çıkıp geliyoruz.çok yorgunum arkadaşlar çok..kızım sürekli ilgi istiyor oğlum deseniz artık durmuyor oyun halısı şu bu işe yaramıyor artık.etrafı keşfetmek istiyor kucağımda gezmek istiyor.çok yorgunum çok halsizim başaramıyorum artık. @Helinnnnn mesajını okudum şimdi bende aynı şekildeyim.yardımcı tutalım desek tanımadığımız bilmediğimiz bi şehir ayrıca korona var.zaten eşim hayatta tutmaz sen ne işe yarıyorsun der bana öyle birşey desem huyunu biliyorum.günler çok yorucu geçiyor.geceleri kızım ağlıyor oğlum uyanıyor oğlum ağlıyor kızım uyanıyor böyle bi kısır döngü içindeyiz.
@bhrkk canım hamilelik yok çok şükür
@ebru_can_ebruu canım doktor bişey dedi mi morlukla ilgili
@şekerpareLepistesb canlar alerji maması gaz yapmaz.
@Jadesi jadem yerim senihepinizi yerim
Bende evdeyken hep öyleydim büyük kızın hakkına giriyorum ona vakit ayıramıyorum yeterince ilgilenemiyorumMasallah bunlari yapmak kolay degil canim ama kiz cadi diye hayiflandin dün iste o cadi olsa degil bunlari yapmak ikinci kiside gerek olurdu zira biz esimle küçüğe anca yetiyoruz cooook zor huysuz bebeyle ugrasmak büyükte arada büyüyor git odana git oyna git uyu diyorum sadece cok hakkina giriyorum cocugumun ama elimden gelen bu kadar .
Evet ya öyleymiş çok sevindim diğer türlü kv çocuğun kontrollerini aşılarını yaptırıp tekrar gelin diyordu bu durumda gidemeyeceğiz çok üzgünümÖğretmen kızlar seminerler okullarda olacakmış kesin karar çıkmış
Yolunuz açık olsun canimHeeee yooo evime dönüyorum yoldayız az bi yolumuz kaldı eşyaları eve bırakıp doğru anneme çok mutluyum çok özledim herkesi annemin yemeklerini
Teşekkür ederim canimm iciyorum suyu baya amin insallah olur şifaLepistesb geçmiş olsun lepicim sabah uyaninca ılık su iç şifa olur
Kalppare osteocare canım vitaminin adı
Normal degiller de bakma işte esimle de bi yere gttik dedim iste yine ayri ev konusunu actm bu iş yeri sıkıntılı cikacak diger iş olsun da hemen ciksriz toplayim kendimj dedi bakalmOlmamıştır inşallah canım ya ne cahillerpis hastalık kendini hemen belli etmiyor ki tedbirli olmak şsrt
Normal degiller de bakma işte esimle de bi yere gttik dedim iste yine ayri ev konusunu actm bu iş yeri sıkıntılı cikacak diger iş olsun da hemen ciksriz toplayim kendimj dedi bakalmOlmamıştır inşallah canım ya ne cahillerpis hastalık kendini hemen belli etmiyor ki tedbirli olmak şsrt
Kalppare canım ben hep 2 kızım 1 oğlum olacak derdim 2. De ağır bir lohusa depresyonuna girince korktum vazgeçtim bir dönem asla diyip tüm eşyaları dağıttım kızlar büyüyüp rahata erince sanki beni bekliyor oğlum gelecek gibi hissettim Allah da nasip etti şükür. Tabi zaman zaman çok zorlandım eski rahat yaşamımı özledim çok sanki kızları ben büyütmemişim gibi geldi. Öyle böyle büyüyor bu da çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?