2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım ateşiniz var mı kontrol et sık sık.
Tesekkur ederim canim ates yok tipik soguk
Aynen canim nezle belli . Sağol kuzumm

CocoChanelmademoiselle canim hosgeldin gecmis olsun bu araa. Ya biz bugun doktora gittik hafif vajinal yapisiklil var dedi baktim gercektende var cunku kontrol ediyordum surekli. Yika dedi her zaman senin ki nasil gecti ? Birde krem verdi fucicort diye canim sen krem kullanmis miydin ?

Aynen canim halsizlik zorluyor bide maskeyle geziyorum bunaltti bi bu eksik diyorum
Süt Veriyorsun ilaç da kullanamıyorsun değil mi. Çok geçmiş olsun ay o maskeyi, Sağlamken takmak nefes aldırmıyor. Bir de hasta iken ağzında o cok zor. Bir an evvel iyileşirsin inşallah, Geçmiş olsun.

Tesekkur ederim insallah gecmis olur bir an önce
Süt Veriyorsun ilaç da kullanamıyorsun değil mi. Çok geçmiş olsun ay o maskeyi, Sağlamken takmak nefes aldırmıyor. Bir de hasta iken ağzında o cok zor. Bir an evvel iyileşirsin inşallah, Geçmiş olsun.
Evet tatlim sadece parol ictim oda etkisiz bir ilac aynen öyle cok zorluyor beni maske burun tıkalı bol su meyve bitki cayi deniyoruz bakalim amin insallah çok sagol

S Susam_tanesi canim ya senin kizda olmustu naptin nasil suan vajinal yapisiklik devam ediyor mu of nasil canim sıkıldı ya bende pamukla suyla siliyordum ama biraz icini temizliyordum ondan mi oldu ki acaba insallah gecer hemen bu verdigi krem de antibiyotikli zarari olur mu ya surdum ama bilemedim.fucicort diye

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et
Bende evdeyken hep öyleydim büyük kızın hakkına giriyorum ona vakit ayıramıyorum yeterince ilgilenemiyorum
Öğretmen kızlar seminerler okullarda olacakmış kesin karar çıkmış
Evet ya öyleymiş çok sevindim diğer türlü kv çocuğun kontrollerini aşılarını yaptırıp tekrar gelin diyordu bu durumda gidemeyeceğiz çok üzgünüm

kızlar..
online alişveriş yapanlar?
hangi sitenin kargolamasi daha iyi desem...acaba sorun olur mu? ben dolap ici nem alma tablet alacagim ama kararsiz kaldim.trendyol mu hepsiburada mi n11 mi?

Olmamıştır inşallah canım ya ne cahiller pis hastalık kendini hemen belli etmiyor ki tedbirli olmak şsrt
Normal degiller de bakma işte esimle de bi yere gttik dedim iste yine ayri ev konusunu actm bu iş yeri sıkıntılı cikacak diger iş olsun da hemen ciksriz toplayim kendimj dedi bakalm

Olmamıştır inşallah canım ya ne cahiller pis hastalık kendini hemen belli etmiyor ki tedbirli olmak şsrt
Normal degiller de bakma işte esimle de bi yere gttik dedim iste yine ayri ev konusunu actm bu iş yeri sıkıntılı cikacak diger iş olsun da hemen ciksriz toplayim kendimj dedi bakalm

yaaa demee
ben de hep iki oğlum bir kızim olacak gibi hissediyorum..yani o yüzden kafamdan bu düşünceyi bütün bütun silemiyorum çünkü eger olursa ciddi depresyona girerim diye..hep kafamın bir yerinde bu düşünce
rüyalarıma giriyor..hatta kardesim annem falan da görüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…