2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
yaa kizlar bugun benim kiz asiri istahsizz ne anne sutu ne mama almıyor.aldigi 2 yudumu da kusuyor..
oglumun da 4. ayda boyle olduguna eminim..cçok net hafizamda..denk gelme midir aşi kaynakli midir? yasayan var mi ne kadar surdu.ates de 37.6 ve uzeri..

Ben hiç içini silmiyordum benim de oldu sebebini tam bilemiyorlar canım canını sıkma hiç. Ben doktor tavsiyesiyle estriol diye bir krem kullandım 1 hafta. Kontrolde azalmış demişti ben arada kontrol ediyorum yine kapanıyor gibi hissediyorum her seferinde elimle açıyorum hava aldırıyorım arayı silip kuru peçeteyle kuruluyorum. Nemli kalması sebep olabilir dedi. Bezin emiciliğiyle alakalı olabilir ya da uzun süre değiştirmemekle. Ben uzun süre değiştirmediğim oluyordu uyuyor veya yeni yedi kusmasın diye ona bağladım. Şimdi gece uykuda bile değiştiriyorum. Ama hiç sebepsiz de olabilir son zamanlarda çok görüyoruz bezlerdeki kimyasallardan mıdır nedir demişti.
kızlar..
online alişveriş yapanlar?
hangi sitenin kargolamasi daha iyi desem...acaba sorun olur mu? ben dolap ici nem alma tablet alacagim ama kararsiz kaldim.trendyol mu hepsiburada mi n11 mi?
Hepsiburada n11 Gittigidiyor falan aynı gün kargo yazanlar gerçekten kargoluyor. Trendyolda da altta yazan teslimat tarihlerine uyuyor.

Ek gıda için kullanan oldu mu acaba. Çalışıyorum da kolaylık olur diye düşünüyorum ama pahalı biraz değer mi bilemedim

Eklentiler

• 3A25E5B0-1B62-47B1-A823-5E55E381A2B0.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar merhabaa bayadır giremiyorum. Nasılsınız? umarım herkes iyidir
Biz taşındıkk sonunda içime sinen bir evdeyim şükürler olsunn
Hemen gelir gelmez bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Şöyle ki ; yarın denize gitmeyi ve gece çadırda kalmayı planlıyoruz. Ama ben çok endişeliyim kızım hasta olursa diye. Hava rüzgarlı olmassa sadece ayaklarını sokucam denize. Malum bu aralar hava rüzgarlı.Kulaklarını bandanayla örtmeyi gerekirse gündüzde çoğunlukla çadırda oyalamayı düşünüyorum. Çadır sıcak oluyormuş görümcemler kaldı geçen hafta kampta. Yerden üşümesin diye bebek arabasının büyük aparatını götürüp ona yatırmayı , bebek arabasının altınada bi battaniye sermeyi düşünüyorum. Sizce iyi bi fikir mi bu?

Gayet iyi fikir bence. Hayırlı olsun yeni evin de hoşgeldin

canim ya benimkide ayaklarini tutmaya calisiyor 1 2 gundur cok komik birde yuvarlanıyor :) benim kzin vajendede yapisiklik olmus cok az bir aciklik var bn burds yazildiktan sonra bakiyordum hic yoktu bugun kntrolse doktor söyledi cok moralim.bozuk herşey düzeliyor derken boyle birsey cikiyor simdi suyla yikiyorum hep silme dedi birde ilaç verdi insallah acilir hemen orayi ellemeyede korkuyorum of.
canim bu ayda normal diyorlar istahsizliga ama seninki asidan olabilir benc ateside hafif varms.
Canim ben ne yalan soylim icini siliyordum ama pamuk ve suyla ne sra kapandi anlamadkk cok ccanim sıkılıyor ins hemenccjk gecer ya simdi sadece yıkıyorum çocuğu hasta etmesem iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…