Ben hiç içini silmiyordum benim de oldu sebebini tam bilemiyorlar canım canını sıkma hiç. Ben doktor tavsiyesiyle estriol diye bir krem kullandım 1 hafta. Kontrolde azalmış demişti ben arada kontrol ediyorum yine kapanıyor gibi hissediyorum her seferinde elimle açıyorum hava aldırıyorım arayı silip kuru peçeteyle kuruluyorum. Nemli kalması sebep olabilir dedi. Bezin emiciliğiyle alakalı olabilir ya da uzun süre değiştirmemekle. Ben uzun süre değiştirmediğim oluyordu uyuyor veya yeni yedi kusmasın diye ona bağladım. Şimdi gece uykuda bile değiştiriyorum. Ama hiç sebepsiz de olabilir son zamanlarda çok görüyoruz bezlerdeki kimyasallardan mıdır nedir demişti.S Susam_tanesi canim ya senin kizda olmustu naptin nasil suan vajinal yapisiklik devam ediyor mu of nasil canim sıkıldı ya bende pamukla suyla siliyordum ama biraz icini temizliyordum ondan mi oldu ki acaba insallah gecer hemen bu verdigi krem de antibiyotikli zarari olur mu ya surdum ama bilemedim.fucicort diye
Hepsiburada n11 Gittigidiyor falan aynı gün kargo yazanlar gerçekten kargoluyor. Trendyolda da altta yazan teslimat tarihlerine uyuyor.kızlar..
online alişveriş yapanlar?
hangi sitenin kargolamasi daha iyi desem...acaba sorun olur mu? ben dolap ici nem alma tablet alacagim ama kararsiz kaldim.trendyol mu hepsiburada mi n11 mi?
Yok canm kan baslayacaklar 4 ayinda gidince oyle demislerdiKızlar bebeğinize d vitamini dışında doktor başka damla verdi mi
Bende onu merak ediyorum biz misafir kaydı ile sağlıkocağında gidiyoruz bir şey demedilerde kan ilacı duydum merak ettim bendeYok canm kan baslayacaklar 4 ayinda gidince oyle demislerdi
Pztesi gideceğim bakalım nasıl biseymsBende onu merak ediyorum biz misafir kaydı ile sağlıkocağında gidiyoruz bir şey demedilerde kan ilacı duydum merak ettim bende
Sorar mısın canım herkes mi kullanıyor yoksa hangi durumlarda kullanılırPztesi gideceğim bakalım nasıl biseyms
Ben sadece d vitamini kullanıyorum. Başka bişey vermediler 4. Ay kontrolüne haftaya gideceğiz.Kızlar bebeğinize d vitamini dışında doktor başka damla verdi mi
Vegaferon diye bi kan damlası verdi ama ben kullanmıyorumKızlar bebeğinize d vitamini dışında doktor başka damla verdi mi
Neden kullanmıyorsun başka bir damla mı kullanıyorsunVegaferon diye bi kan damlası verdi ama ben kullanmıyorum
Canım gidince sorar mısınBen sadece d vitamini kullanıyorum. Başka bişey vermediler 4. Ay kontrolüne haftaya gideceğiz.
Bende bunu soracaktımEk gıda için kullanan oldu mu acaba. Çalışıyorum da kolaylık olur diye düşünüyorum ama pahalı biraz değer mi bilemedim
Gayet iyi fikir bence. Hayırlı olsun yeni evin de hoşgeldinKızlar merhabaa bayadır giremiyorum. Nasılsınız? umarım herkes iyidir
Biz taşındıkk sonunda içime sinen bir evdeyim şükürler olsunn
Hemen gelir gelmez bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Şöyle ki ; yarın denize gitmeyi ve gece çadırda kalmayı planlıyoruz. Ama ben çok endişeliyim kızım hasta olursa diye. Hava rüzgarlı olmassa sadece ayaklarını sokucam denize. Malum bu aralar hava rüzgarlı.Kulaklarını bandanayla örtmeyi gerekirse gündüzde çoğunlukla çadırda oyalamayı düşünüyorum. Çadır sıcak oluyormuş görümcemler kaldı geçen hafta kampta. Yerden üşümesin diye bebek arabasının büyük aparatını götürüp ona yatırmayı , bebek arabasının altınada bi battaniye sermeyi düşünüyorum. Sizce iyi bi fikir mi bu?
Canim cok sagol oglusta hapsuruyor bugun korkugum olmaz insallah biraz sicak caylar yaptim bakalimLepistesb gecmis olsun canm dikkat et sicak seyler ye bol bol
Hic güleceğim yoktu gercekten cok kotu bu oyun halisi benimkide gecen kopardi ustundeki oyuncagi cekerkenByle oyun halısında oynamayan da ne bileyimmm
canim ya benimkide ayaklarini tutmaya calisiyor 1 2 gundur cok komik birde yuvarlanıyor :) benim kzin vajendede yapisiklik olmus cok az bir aciklik var bn burds yazildiktan sonra bakiyordum hic yoktu bugun kntrolse doktor söyledi cok moralim.bozuk herşey düzeliyor derken boyle birsey cikiyorBenim oğlan ayaklarını keşfetti dünden beri kızlarayaklarını kaldırıp tutuyor sırt üstü kendi etrafında çember çiziyor ayaklarını tuta bıraka çıngıraklı çoraplarını da giydiriyorum delleniyor almak için
canim bu ayda normal diyorlar istahsizliga ama seninki asidan olabilir benc ateside hafif varms.yaa kizlar bugun benim kiz asiri istahsizz ne anne sutu ne mama almıyor.aldigi 2 yudumu da kusuyor..
oglumun da 4. ayda boyle olduguna eminim..cçok net hafizamda..denk gelme midir aşi kaynakli midir? yasayan var mi ne kadar surdu.ates de 37.6 ve uzeri..
Canim ben ne yalan soylim icini siliyordum ama pamuk ve suyla ne sra kapandi anlamadkk cok ccanim sıkılıyor ins hemenccjk gecer yaBen hiç içini silmiyordum benim de oldu sebebini tam bilemiyorlar canım canını sıkma hiç. Ben doktor tavsiyesiyle estriol diye bir krem kullandım 1 hafta. Kontrolde azalmış demişti ben arada kontrol ediyorum yine kapanıyor gibi hissediyorum her seferinde elimle açıyorum hava aldırıyorım arayı silip kuru peçeteyle kuruluyorum. Nemli kalması sebep olabilir dedi. Bezin emiciliğiyle alakalı olabilir ya da uzun süre değiştirmemekle. Ben uzun süre değiştirmediğim oluyordu uyuyor veya yeni yedi kusmasın diye ona bağladım. Şimdi gece uykuda bile değiştiriyorum. Ama hiç sebepsiz de olabilir son zamanlarda çok görüyoruz bezlerdeki kimyasallardan mıdır nedir demişti.
Hepsiburada n11 Gittigidiyor falan aynı gün kargo yazanlar gerçekten kargoluyor. Trendyolda da altta yazan teslimat tarihlerine uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?