Hmmm doğru diyorsun ya ne bileyim hep karşıma onlar çıkıyor ben de herkes alıyo sanıyorumAman napacan yağmur o kadar pahalıyı para tuzağı onlarbir tane alıştırma bardağı alsan yeter o da kendi alıp içsin diye kulplu. Tabak seti falan gereksiz. Mama sandalyesine koyuyorum önce tek tek kendi yiyebileceklerini tepsisi çıkıp yıkanıyor mama sandalyemizin. Tabak olunca tabağı alıp yere atıyorlar çünkü bir çift silikon kaşık ve weenin damlatmayan alıştırma bardağını aldım marketten. Meyve fileleri çıkmış onu da doktorlar önermiyor sadece meyvenin suyunu emiyorlar posası, faydalı yeri kalıyor diye. Oyalamak için belki alınabilir ama ben direk meyveyi dilimleyip veririm diye düşünüyorum bakalım.
Hevesi olan parası olmayan ne yapsınvayyy ki ne vayyy
canim ben onlari para tuzağı olarak görüyorum. ilk etapta silikon kaşık yeterli. zaten şu anda biz yedirecegiz. ne yapacak tabak takımını. hevesi ve parasi olan alir tabi ki ama çok da lüzumlu bir şey değil. alıştırma bardağı olarak da daha ucuza güvenilir bir ürün de bulabiliriz gibi geliyor yani galiba sanirsam
Naapcaz yaa başka marka araştırıyım ben birazAh sorma bende ona bakıyorum sonra bi daha bakıyorumgerçekken pahalı ama vakumuna çok iyi diyorlar. Alanlar memnun
Canım benim Allah kolaylık versin.Kusan bebege bakmak ekstra zor, ne desem bilemedim. Kimisi cok beslenmesinden kimisi beslenmemesinden, kimisi kusmasindan şikayetçi. Ay bebek bakmak gerçekten cok zor. Her cocuk bi 5 yıl yaşlandırıyor. İstekler azaldıkça dahada azalıyor, hep daha azına razı oluyoruz.Alıştırıyorlar biziKalppare aksam bir saat ugrasarak bebege 50 cc mama icirdim ama ne icirme halimi görsen damla damla agiz burun kustu . Büyüğe gittim iki kaşık yemek yedireyim dedim açlıktan ölmesin diye hop oda kustu . Sinirden deliye döndüm. Gittim esime dert yandim ikiside alerjik ikisinden de tek istediğim beslensin oynasın uyusun bunlar hicbirini yapmiyor. Yaptiriyorum sabote ediyor kusuyorlar uyutuyorum uyaniyorlar bari biri normal olaydi kimsede yok böyle ki diyelim ona cekmisler o yuzden birde üçüncü olursa ona bakamayiz maalesef tımarhanelik olacağımız icin benden çıkanlar hep bir zor hep bir uğraştırıcı bunlari akıl sagligimla bir buyuteydim
Nenen ölsün oioi ocağımıza incir acağı dikecekOioi marka mıymış ben de yazım hatası sandımdıne cahilim vakumlu tabak çıkmış aman Allahım bebe sinir olur onu atamazsa aşağı
Benim 5 aylık olmasına 1 hafta var biraz düzeldi canım sabret tam düzeldi sayılmaz ama en azından gece 3 saat uyuyo deliksizMerhaba iyi pazarlar herkesler iyidir inşallah.
Ben giriyorum foruma yazılarınızı geriden okuyorum kendim yazmaya vakit bulamıyorum kızlar ya bu bebeklere ne oluyo 4.ay değişim geçirdi sanki.
Aramızda taşınanlar olmuş güle güle otursunlar.
Bu arada 4 ay 15 gunluğuz. Az daha dayanıyım 4.ay bitince rahatlıcaz diyordum. Hiç umudum kalmadı, bariz huyu değişti hem çok az emiyor zaten kilosu 6,4kg. Hem de az uyuyo ne zaman rahatlayacaklar merak ediyom
Yazarım tabikiYa bu ara burada vaka çok fazla gitmeye korkuyorum açıkçası ya eğer doktora sorarsanız buraya da yazar msıısnz
Geçmişler olsun canım size bişey olmasın da kalın evde allah beterinden korusunKızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındıkriskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde
Maşallah maşallah annesi insan bu meleği göstermeye kıskanır ayy maşallah gözleri müthişBu da bizdeki değişim.
Pamuk oluyor poposu ayrıca onda da katkı maddesi var pure serisi doğal ondanda iki paket aldım geceleri takıyorımAktif bebeği ben hiç sevmedim. Hiç çekmşyor bence. Premium care daha iyi
Kuzummmmm maşallahhhh sanaBu da bizdeki değişim.
Kalppare aksam bir saat ugrasarak bebege 50 cc mama icirdim ama ne icirme halimi görsen damla damla agiz burun kustu . Büyüğe gittim iki kaşık yemek yedireyim dedim açlıktan ölmesin diye hop oda kustu . Sinirden deliye döndüm. Gittim esime dert yandim ikiside alerjik ikisinden de tek istediğim beslensin oynasın uyusun bunlar hicbirini yapmiyor. Yaptiriyorum sabote ediyor kusuyorlar uyutuyorum uyaniyorlar bari biri normal olaydi kimsede yok böyle ki diyelim ona cekmisler o yuzden birde üçüncü olursa ona bakamayiz maalesef tımarhanelik olacağımız icin benden çıkanlar hep bir zor hep bir uğraştırıcı bunlari akıl sagligimla bir buyuteydim
Merhaba iyi pazarlar herkesler iyidir inşallah.
Ben giriyorum foruma yazılarınızı geriden okuyorum kendim yazmaya vakit bulamıyorum kızlar ya bu bebeklere ne oluyo 4.ay değişim geçirdi sanki.
Aramızda taşınanlar olmuş güle güle otursunlar.
Bu arada 4 ay 15 gunluğuz. Az daha dayanıyım 4.ay bitince rahatlıcaz diyordum. Hiç umudum kalmadı, bariz huyu değişti hem çok az emiyor zaten kilosu 6,4kg. Hem de az uyuyo ne zaman rahatlayacaklar merak ediyom
Bu da bizdeki değişim.
Kızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındıkriskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde
Kizlaar oğlum erkek olacak bugn yarım saat snra sünnet ettiriyoruz ani karar verdik üstüne biseyler aliyim dedim pazar günü oldugu icin bisey bulamadim malesef resim işini sonraya birakacagim
Sagol canm oyle kucukken olsun istedik 3 ayi gectiginden beridir diyordk yaptirmiyolardi bende dedm arayinca bugn gelirim dedi labul ettik oyle ama cok iltihap cikti iyiki de yaptirdiniz dedi adam.oyy güzellik oyyy
masAllah annesii
geçmis olsun Aslicim..
insAllah bisey yoktur..üzülme olsa anlasilirdi ya..
aa şaşıdim..pazar gunu aniden sünnet kararı almanizi anlayamadim.insAllah bir rahatsizlik yoktur.
gecmis oslun...Allah damatligini da gostersin
Yok yok annesi olmaz bişey inşallah dirayet de kazansın önümüz kış malumSağol canım bende çok sevinçliyim vallane bilim korktum ya hasta olursa diye
Bal olmuş bal maşallahBu da bizdeki değişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?