2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hmmm doğru diyorsun ya ne bileyim hep karşıma onlar çıkıyor ben de herkes alıyo sanıyorum ben de wee ye bakayım peki bu tepsiye yapışan Vakumlu tabak almak nasıl fikir yere atamaz o zaman

Hevesi olan parası olmayan ne yapsın lüzumsa almayacağım tabiki yaa kendime öyle pahalı tabak almadım o zaman bi alıştırma bardağı alıyorum bir de çatal kaşık belki bi de ucuza bulursam vakumlu tabak oldu da bitti maşallah

Canım benim Allah kolaylık versin.Kusan bebege bakmak ekstra zor, ne desem bilemedim. Kimisi cok beslenmesinden kimisi beslenmemesinden, kimisi kusmasindan şikayetçi. Ay bebek bakmak gerçekten cok zor. Her cocuk bi 5 yıl yaşlandırıyor. İstekler azaldıkça dahada azalıyor, hep daha azına razı oluyoruz.Alıştırıyorlar bizi

Benim 5 aylık olmasına 1 hafta var biraz düzeldi canım sabret tam düzeldi sayılmaz ama en azından gece 3 saat uyuyo deliksiz

Kızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındık riskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde
Geçmişler olsun canım size bişey olmasın da kalın evde allah beterinden korusun

napalim bizim bebeleŕ boyle
aman lepim şükredelim akılları yerinde..çok şükür bedenleri sağlam..
Allah beterinden saklasın...
büyük olanın kusma huyu var mıydı?
nezle oldu o da demistin.geniz akıntısı kusma yapiyor çocuklarda..
kustugunda kızma sakin.kusmamak için kendini şartlandirir daha cok kusar korkudan..
benim oğlanın da en hassas organları sindirim organları..azıcık üşüsun ya da üzülsün hemen mide bağırsak bozuluyor...ama öyle böyle değil..çok kilo veriyor.sonra o kiloları geri alana kadar vaay ki ne vay halime...o yüzden avucumda bakıyorum desem yeridir yani..aman sag olsunlar da..

bak bu saat oldu birkaç dilim patates kızartmasi yedirebildim..ben her sabah ona sorarim oglum ne pisireyim sana diye..ama bu sabah yumurta yoktu.menemen de sevmez.direk patates kizarttim.mutfaga geldi..aaa anne sen benden habersiz yemek mi yapıyorsun? neden bana sormadin dedi kendimi cok acaip hissettim

canim biz de 4 ay 10 gunluğuz..durumalr ayni..kilo da az...bilmem ne olacak?

Bu da bizdeki değişim.

oyy güzellik oyyy
masAllah annesii

Kızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındık riskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde

geçmis olsun Aslicim..

insAllah bisey yoktur..üzülme olsa anlasilirdi ya..

Kizlaar oğlum erkek olacak bugn yarım saat snra sünnet ettiriyoruz ani karar verdik üstüne biseyler aliyim dedim pazar günü oldugu icin bisey bulamadim malesef resim işini sonraya birakacagim

aa şaşıdim..pazar gunu aniden sünnet kararı almanizi anlayamadim.insAllah bir rahatsizlik yoktur.
gecmis oslun...Allah damatligini da gostersin

Sagol canm oyle kucukken olsun istedik 3 ayi gectiginden beridir diyordk yaptirmiyolardi bende dedm arayinca bugn gelirim dedi labul ettik oyle ama cok iltihap cikti iyiki de yaptirdiniz dedi adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…