- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Allah yardım etsin sana canım ya kurtulursunuz inşallah şu alerji belasından en kısa zamanda. Bol bol sabır diliyorum geçecek inşallah bu günler.@sekerpare5939 aksam bir saat ugrasarak bebege 50 cc mama icirdim ama ne icirme halimi görsen damla damlaagiz burun kustu . Büyüğe gittim iki kaşık yemek yedireyim dedim açlıktan ölmesin diye hop oda kustu . Sinirden deliye döndüm. Gittim esime dert yandim ikiside alerjik ikisinden de tek istediğim beslensin oynasın uyusun bunlar hicbirini yapmiyor. Yaptiriyorum sabote ediyor kusuyorlar uyutuyorum uyaniyorlar bari biri normal olaydi kimsede yok böyle ki diyelim ona cekmisler o yuzden birde üçüncü olursa ona bakamayiz maalesef tımarhanelik olacağımız icin benden çıkanlar hep bir zor hep bir uğraştırıcı bunlari akıl sagligimla bir buyuteydim
Ohh hayırlı olsun canım sonunda sevdiğin bir eve taşındın Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. Deniz meselesi de sıkıntı olmaz bence sen kapışonlu ceket, yelek tarzı bişeyler de al rüzgar olursa kafasına geçirirverirsin. Gidin bence halledersin. Dün biz de gezmeye çıktık oğlanı da götürdük şükür hiç sıkıntı çıkarmadı. Artık büyümüş olmuş bu dedimKızlar merhabaa bayadır giremiyorum. Nasılsınız? umarım herkes iyidir
Biz taşındıkk sonunda içime sinen bir evdeyim şükürler olsunn
Hemen gelir gelmez bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Şöyle ki ; yarın denize gitmeyi ve gece çadırda kalmayı planlıyoruz. Ama ben çok endişeliyim kızım hasta olursa diye. Hava rüzgarlı olmassa sadece ayaklarını sokucam denize. Malum bu aralar hava rüzgarlı.Kulaklarını bandanayla örtmeyi gerekirse gündüzde çoğunlukla çadırda oyalamayı düşünüyorum. Çadır sıcak oluyormuş görümcemler kaldı geçen hafta kampta. Yerden üşümesin diye bebek arabasının büyük aparatını götürüp ona yatırmayı , bebek arabasının altınada bi battaniye sermeyi düşünüyorum. Sizce iyi bi fikir mi bu?
Neden kullanmıyorsun başka bir damla mı kullanıyorsun
[/QUOTE
damlanın içeriğini biraz araştırdım internette kötü yorumlar dikkatimi çekti birde paraben varmış yine içeriğinde korktum açıkçası kullanmaya içeriği daha temiz olan bi damla kullanılabilir doktora sormayı düşünüyorumNeden kullanmıyorsun başka bir damla mı kullanıyorsun
Sağol canım teşekkür ederimGayet iyi fikir bence. Hayırlı olsun yeni evin de hoşgeldin
Sağol canım bende çok sevinçliyim vallaÖncelikle içine sinen bi eve taşınmana çok sevindim güle güle otur. Deniz macerası seni o kadar korkutmasın biz gidiyoruz arada günü birlik ama hamak götürüyorum ben sadece bandana falan takmıyorum bişey olmadı şükür sen arabasını al rüzgar eserse huzursuz olursan çadıra girersin ev gibi ne güzel iyi eğlenceler
Amin canımOhh hayırlı olsun canım sonunda sevdiğin bir eve taşındın Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. Deniz meselesi de sıkıntı olmaz bence sen kapışonlu ceket, yelek tarzı bişeyler de al rüzgar olursa kafasına geçirirverirsin. Gidin bence halledersin. Dün biz de gezmeye çıktık oğlanı da götürdük şükür hiç sıkıntı çıkarmadı. Artık büyümüş olmuş bu dedimbebek arabamızı geetirmedik arabada yer kaplar diye babanneye bırakırız gezeceğimiz zaman dedik ama kıyıp da bırakıp çıkamıyoruz küçük kızım da diyor anne borakmayalım bakamazlar diye kucağımızda sıra sıra gezdi ağaçlara baktı yemek yedik sıra sıra baktım uykusu geldi kucağıma yatırdım uyuya uyuya geldi eve kuzu
Ya bu ara burada vaka çok fazla gitmeye korkuyorum açıkçası ya eğer doktora sorarsanız buraya da yazar msıısnzdamlanın içeriğini biraz araştırdım internette kötü yorumlar dikkatimi çekti birde paraben varmış yine içeriğinde korktum açıkçası kullanmaya içeriği daha temiz olan bi damla kullanılabilir doktora sormayı düşünüyorum
Ben evybaby kullaniyorum bezden oldugunu sanmiyorum islak mendilden olabilir evy baby kullaniyordum memlkette bulamadik unibaby almisti esim. Birde ben arasini siliyordum geneldr pamuk ve suyla yapiyordum ama cok ellememek lazimmis orayi. Doktor son zamanlarda cok oluyor dedi kilodan da kaynaklanabilir dedi ama bilmiyorum ya insallah hemen gecer. Pisik kremide sebamed kullaniyordum ama artik kullanmiycam ya kafam allak bullak oldu@Susam_tanesi canim sen hangi bezi kullaniyorsun ki? bezden kaynakli olabilir demiş ya?BKGK bahar canim size de gecmis olsun..ins gececektir..hangi marka bez kullanıyorsun canim.kizlar bir de pisik.kremi olarak ne kullaniyorsunuz.burada paylasin bakalim.belki onlardan degildir.belki bizim de normalde kullandigimiz urunlerdir.ya da belki atiyorum pisik kreminiz aynidir.birakirsiniz kullanmayi.. gecmis olsun ikinizin prensesine de.
aynen cnm cok dikkat ettim temiz olsun pisik olmasin kaliteli alayim flan diye bol bol suruyordum kremi basima gelene bak acaba kremden mi anlamadim ki sendd vok sürüyordun sanirim oyle yazdigini hatrliyorumBen de kakadan sonra yıkamaya çalışıyorum. Doktor pamuk veya ıslak mendille sildikten sonra kutu mendillerde kurula dedi. Onu yapıyorum estrol krem iyi geldi bulabilirsen al piyasadan kalkmış ama eczanelerin elinde kalan olabiliyor.
Ben prima ve sleepy kullandım. Daha çok prima kullanıyorum. Şimdi gündüzleri sleepy geceleri prima kullanacağım. Sleepy nin içeriği daha temiz ama kakayı falan taşırıyordu. Pişik kremi de mustela ve bepantol kullanıyordum bu yapışmadan sonra bıraktıö kullanmayı dikkat ediyorum hiç pişik olmadı
insallah duzelir cisini yapsinda rahat insan korkuyor ya minicik yavrum.. birde interneti acip okudugunda binbir turlu sey yaziyor insanin cani sikiliyorBKGK canım geçmiş olsun. Üzülme oluyor bebeklerde maalesef düzelir sen kuru tutmaya çalış o bölgeyi bir de her zaman pişik kremi sürme.zamanla düzelir. Ben biobaby bebek yağını sürüyorum çok güzel ufak kızarıklıkları hemen söndürüyor. Pişik kremi kullanmıyorum pek zaten sık değiştiriyorum. Minies in 4 numarasına geçtik çok memnunum ben sleepy ıslak bırakıyor gibiydi bu baya iyi.
Yok cnm aksine cok irdeleyip icini iyice sildigim icin sanirimBKGK canım geçmiş olsun inş kısa sürede geçer yapılıklık neden oluyormuş temiz silmediğin için mi
Birde merak etme üşümez havalar çok sıcak ayrıca altını silip Banyo lavabosunda poposunu 2 dk yıkoyorum ben. Öyle yapsan belki daha rahat edersin bebeğinde üşüme ihtimali kalmaz
Sidefer demir damlası tavsiye ediliyor canım katkısız.Ya bu ara burada vaka çok fazla gitmeye korkuyorum açıkçası ya eğer doktora sorarsanız buraya da yazar msıısnz
Geçer inş hemencikBen evybaby kullaniyorum bezden oldugunu sanmiyorum islak mendilden olabilir evy baby kullaniyordum memlkette bulamadik unibaby almisti esim. Birde ben arasini siliyordum geneldr pamuk ve suyla yapiyordum ama cok ellememek lazimmis orayi. Doktor son zamanlarda cok oluyor dedi kilodan da kaynaklanabilir dedi ama bilmiyorum ya insallah hemen gecer. Pisik kremide sebamed kullaniyordum ama artik kullanmiycam ya kafam allak bullak oldu
aynen cnm cok dikkat ettim temiz olsun pisik olmasin kaliteli alayim flan diye bol bol suruyordum kremi basima gelene bak acaba kremden mi anlamadim ki sendd vok sürüyordun sanirim oyle yazdigini hatrliyorum
insallah duzelir cisini yapsinda rahat insan korkuyor ya minicik yavrum.. birde interneti acip okudugunda binbir turlu sey yaziyor insanin cani sikiliyor
Yok cnm aksine cok irdeleyip icini iyice sildigim icin sanirimyada islak mendil veya pisik kreminden anlamadm bendr doktr kilolu bebeklerde olabilecegini söyledi birde. Bendd yikiyorum artik lavaboda
4. Aydan itibaren mi kullanılması gerekiyor pekiSidefer demir damlası tavsiye ediliyor canım katkısız.
Aktif bebeği ben hiç sevmedim. Hiç çekmşyor bence. Premium care daha iyiBende Prima kullanıyorum aktif bebek ama hiç içime sinmiyor denemek için goon aldım olmadı sleppy alacağım primauı gündüzleri takarım 3 no elimde az ama 4 den 2 paket var
Kızlar bu ek gıda tabak çanağı ne pahalı ya alıştırma bardağı 100 lira oioi tabak seti 160 lira ne ulen bu çeyiz mi diziyoz
Ah sorma bende ona bakıyorum sonra bi daha bakıyorumKızlar bu ek gıda tabak çanağı ne pahalı ya alıştırma bardağı 100 lira oioi tabak seti 160 lira ne ulen bu çeyiz mi diziyoz
Oioi marka mıymış ben de yazım hatası sandımdıAh sorma bende ona bakıyorum sonra bi daha bakıyorumgerçekken pahalı ama vakumuna çok iyi diyorlar. Alanlar memnun
aynen atana kadar bağırır durur. bir de bir tane olduğu için sürekli elde yikamak zorunda olmak var. yok yok hiiiç bana göre değil..Oioi marka mıymış ben de yazım hatası sandımdıne cahilim vakumlu tabak çıkmış aman Allahım bebe sinir olur onu atamazsa aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?