Öncelikle içine sinen bi eve taşınmana çok sevindim güle güle otur. Deniz macerası seni o kadar korkutmasın biz gidiyoruz arada günü birlik ama hamak götürüyorum ben sadece bandana falan takmıyorum bişey olmadı şükür sen arabasını al rüzgar eserse huzursuz olursan çadıra girersin ev gibi ne güzel iyi eğlencelerKızlar merhabaa bayadır giremiyorum. Nasılsınız? umarım herkes iyidir
Biz taşındıkk sonunda içime sinen bir evdeyim şükürler olsunn
Hemen gelir gelmez bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Şöyle ki ; yarın denize gitmeyi ve gece çadırda kalmayı planlıyoruz. Ama ben çok endişeliyim kızım hasta olursa diye. Hava rüzgarlı olmassa sadece ayaklarını sokucam denize. Malum bu aralar hava rüzgarlı.Kulaklarını bandanayla örtmeyi gerekirse gündüzde çoğunlukla çadırda oyalamayı düşünüyorum. Çadır sıcak oluyormuş görümcemler kaldı geçen hafta kampta. Yerden üşümesin diye bebek arabasının büyük aparatını götürüp ona yatırmayı , bebek arabasının altınada bi battaniye sermeyi düşünüyorum. Sizce iyi bi fikir mi bu?
hayırli uğurlu olsun yeni evin canım..darısi başimaKızlar merhabaa bayadır giremiyorum. Nasılsınız? umarım herkes iyidir
Biz taşındıkk sonunda içime sinen bir evdeyim şükürler olsunn
Hemen gelir gelmez bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Şöyle ki ; yarın denize gitmeyi ve gece çadırda kalmayı planlıyoruz. Ama ben çok endişeliyim kızım hasta olursa diye. Hava rüzgarlı olmassa sadece ayaklarını sokucam denize. Malum bu aralar hava rüzgarlı.Kulaklarını bandanayla örtmeyi gerekirse gündüzde çoğunlukla çadırda oyalamayı düşünüyorum. Çadır sıcak oluyormuş görümcemler kaldı geçen hafta kampta. Yerden üşümesin diye bebek arabasının büyük aparatını götürüp ona yatırmayı , bebek arabasının altınada bi battaniye sermeyi düşünüyorum. Sizce iyi bi fikir mi bu?
Ben de kakadan sonra yıkamaya çalışıyorum. Doktor pamuk veya ıslak mendille sildikten sonra kutu mendillerde kurula dedi. Onu yapıyorum estrol krem iyi geldi bulabilirsen al piyasadan kalkmış ama eczanelerin elinde kalan olabiliyor.canim ya benimkide ayaklarini tutmaya calisiyor 1 2 gundur cok komik birde yuvarlanıyor :) benim kzin vajendede yapisiklik olmus cok az bir aciklik var bn burds yazildiktan sonra bakiyordum hic yoktu bugun kntrolse doktor söyledi cok moralim.bozuk herşey düzeliyor derken boyle birsey cikiyorsimdi suyla yikiyorum hep silme dedi birde ilaç verdi insallah acilir hemen orayi ellemeyede korkuyorum of.
canim bu ayda normal diyorlar istahsizliga ama seninki asidan olabilir benc ateside hafif varms.
Canim ben ne yalan soylim icini siliyordum ama pamuk ve suyla ne sra kapandi anlamadkk cok ccanim sıkılıyor ins hemenccjk gecer yasimdi sadece yıkıyorum çocuğu hasta etmesem iyi
Ben prima ve sleepy kullandım. Daha çok prima kullanıyorum. Şimdi gündüzleri sleepy geceleri prima kullanacağım. Sleepy nin içeriği daha temiz ama kakayı falan taşırıyordu. Pişik kremi de mustela ve bepantol kullanıyordum bu yapışmadan sonra bıraktıö kullanmayı dikkat ediyorum hiç pişik olmadıS Susam_tanesi canim sen hangi bezi kullaniyorsun ki? bezden kaynakli olabilir demiş ya?BKGK bahar canim size de gecmis olsun..ins gececektir..hangi marka bez kullanıyorsun canim.kizlar bir de pisik.kremi olarak ne kullaniyorsunuz.burada paylasin bakalim.belki onlardan degildir.belki bizim de normalde kullandigimiz urunlerdir.ya da belki atiyorum pisik kreminiz aynidir.birakirsiniz kullanmayi.. gecmis olsun ikinizin prensesine de.
İhlamur iyi gelir derler nane limon da yap icin bol bol korkma oyle ya kendini yipratma. Sicak süt de icir hep sekerliceCanim cok sagol oglusta hapsuruyor bugun korkugum olmaz insallah biraz sicak caylar yaptim bakalim
Ay kibar oynamiyo sipa ya bi de gorseldeki buyuk gibiydi aldandim ona geldi byle bisey. Ama sevdi ya oyuncaklarini vuruyo oyle snra da sekil a da göründüğü üzere boyle oluyoHic güleceğim yoktu gercekten cok kotu bu oyun halisi benimkide gecen kopardi ustundeki oyuncagi cekerken
Ben trendyoldan alışveriş yapıyorum ama o mağazanın işi ya değişir tabi sorun olur mı olmaz mı bilemedimkızlar..
online alişveriş yapanlar?
hangi sitenin kargolamasi daha iyi desem...acaba sorun olur mu? ben dolap ici nem alma tablet alacagim ama kararsiz kaldim.trendyol mu hepsiburada mi n11 mi?
Uykusuz her gece
Uykusuz her gecesen kuzum
Gecemde gündüz oldu oldu zalım bebelerlepim sen de mi uyanıksın? ahh bu bebeler
Emmesi de emmeye benzese keşke . Gece emmiyor zaten . GÜn içinde 200 cc bile içmedi dün . Bebek tartım olsaydı keşke . Gerçi o zaman da daha fazla mı takıntı yapardım bilmiyorum . Eşim benim ayrı bir sıkıntım zaten hiç girmiyorum artık o konulara . 4 ay 6 günlüğüz.Emdikçe sütün artar üzülme , eğer bebek tartın yoksa belki daha fazla da almış olabilir. Eşinin götürmemesine de sinir olmadım değil yanitam kaç aylık oldu
Ev bulmuşsunuz hayırlı olsun canım . Mamayı biberonla vermeye çalışıyorum ama uyanıkken biberon hiç almıyor . Uyanıkken şu an genelde emiyor ama ben sürekli emme sonrası mama yapıp yapıp döküyorum . Gün içinde emiyor benim süt direkt akşama azalıyor . Gün içinde emdiği için artık uykumuz iyice azaldı . Doyamadığı için sanırım uyuyamıyor . Gece hiç ememiyor . Gece emse artar belki . Gün içinde göğsümde mayışınca hemen tıkıyorum ağzına biberonu . Bu ara çok fazla iştahsız . Bakalım daha 4. Ay aşısını da olamadık . Meme reddi olmuyor bu ara .Umudum- bu arada mamayı biberonla mı veriyorsun şuan? Meme reddi yapmıyor mu artık? Benimki bazen reddediyor bazen alıyo bırakıyor bazen emiyor. Gün içinde ne kadar çok verebilirsem o kadar alıyor memeyi.gece sütümün azalması sıkıntı onu arttıramıyorum gece emiyor doymuyor mama içiyor üstüne öyle uyuyor ancak. Çok aç olursa emmiyor da direk reddediyor bununla mı uğraşacam diyor zaar
Aman Maşşallah meme reddi olmasın inşallah besleniyordur. Uyumamasının sebebi artık daha az uyuyacapından da olabilir. Hemen doymadı diye düşünme.Ev bulmuşsunuz hayırlı olsun canım . Mamayı biberonla vermeye çalışıyorum ama uyanıkken biberon hiç almıyor . Uyanıkken şu an genelde emiyor ama ben sürekli emme sonrası mama yapıp yapıp döküyorum . Gün içinde emiyor benim süt direkt akşama azalıyor . Gün içinde emdiği için artık uykumuz iyice azaldı . Doyamadığı için sanırım uyuyamıyor . Gece hiç ememiyor . Gece emse artar belki . Gün içinde göğsümde mayışınca hemen tıkıyorum ağzına biberonu . Bu ara çok fazla iştahsız . Bakalım daha 4. Ay aşısını da olamadık . Meme reddi olmuyor bu ara .
Aman napacan yağmur o kadar pahalıyı para tuzağı onlarKızlar bu ek gıda tabak çanağı ne pahalı ya alıştırma bardağı 100 lira oioi tabak seti 160 lira ne ulen bu çeyiz mi diziyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?