2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öncelikle içine sinen bi eve taşınmana çok sevindim güle güle otur. Deniz macerası seni o kadar korkutmasın biz gidiyoruz arada günü birlik ama hamak götürüyorum ben sadece bandana falan takmıyorum bişey olmadı şükür sen arabasını al rüzgar eserse huzursuz olursan çadıra girersin ev gibi ne güzel iyi eğlenceler

S Susam_tanesi canim sen hangi bezi kullaniyorsun ki? bezden kaynakli olabilir demiş ya? BKGK bahar canim size de gecmis olsun..ins gececektir..hangi marka bez kullanıyorsun canim.kizlar bir de pisik.kremi olarak ne kullaniyorsunuz.burada paylasin bakalim.belki onlardan degildir.belki bizim de normalde kullandigimiz urunlerdir.ya da belki atiyorum pisik kreminiz aynidir.birakirsiniz kullanmayi.. gecmis olsun ikinizin prensesine de.

hayırli uğurlu olsun yeni evin canım..darısi başima

Ben de kakadan sonra yıkamaya çalışıyorum. Doktor pamuk veya ıslak mendille sildikten sonra kutu mendillerde kurula dedi. Onu yapıyorum estrol krem iyi geldi bulabilirsen al piyasadan kalkmış ama eczanelerin elinde kalan olabiliyor.
Ben prima ve sleepy kullandım. Daha çok prima kullanıyorum. Şimdi gündüzleri sleepy geceleri prima kullanacağım. Sleepy nin içeriği daha temiz ama kakayı falan taşırıyordu. Pişik kremi de mustela ve bepantol kullanıyordum bu yapışmadan sonra bıraktıö kullanmayı dikkat ediyorum hiç pişik olmadı

Hic güleceğim yoktu gercekten cok kotu bu oyun halisi benimkide gecen kopardi ustundeki oyuncagi cekerken
Ay kibar oynamiyo sipa ya bi de gorseldeki buyuk gibiydi aldandim ona geldi byle bisey. Ama sevdi ya oyuncaklarini vuruyo oyle snra da sekil a da göründüğü üzere boyle oluyo

kızlar..
online alişveriş yapanlar?
hangi sitenin kargolamasi daha iyi desem...acaba sorun olur mu? ben dolap ici nem alma tablet alacagim ama kararsiz kaldim.trendyol mu hepsiburada mi n11 mi?
Ben trendyoldan alışveriş yapıyorum ama o mağazanın işi ya değişir tabi sorun olur mı olmaz mı bilemedim

Bende Prima kullanıyorum aktif bebek ama hiç içime sinmiyor denemek için goon aldım olmadı sleppy alacağım primauı gündüzleri takarım 3 no elimde az ama 4 den 2 paket var

Uykusuz her gece sen kuzum

aynen uykusuz canım..Allahtan alt kattakiler gezmeye gitti..çok çığlık attı..kah güldü kah agladı ..ya 1 gün rezene içmeyi unutayım..gazdan mahvoluyor çocuk şimdi de sallıyorum..sallanmak bile istemiyor..üzüldüm ya..en azında 2 gibi uyumaya başlamıştı

Kalppare aksam bir saat ugrasarak bebege 50 cc mama icirdim ama ne icirme halimi görsen damla damla agiz burun kustu . Büyüğe gittim iki kaşık yemek yedireyim dedim açlıktan ölmesin diye hop oda kustu . Sinirden deliye döndüm. Gittim esime dert yandim ikiside alerjik ikisinden de tek istediğim beslensin oynasın uyusun bunlar hicbirini yapmiyor. Yaptiriyorum sabote ediyor kusuyorlar uyutuyorum uyaniyorlar bari biri normal olaydi kimsede yok böyle ki diyelim ona cekmisler o yuzden birde üçüncü olursa ona bakamayiz maalesef tımarhanelik olacağımız icin benden çıkanlar hep bir zor hep bir uğraştırıcı bunlari akıl sagligimla bir buyuteydim

Emdikçe sütün artar üzülme , eğer bebek tartın yoksa belki daha fazla da almış olabilir. Eşinin götürmemesine de sinir olmadım değil yani tam kaç aylık oldu
Emmesi de emmeye benzese keşke . Gece emmiyor zaten . GÜn içinde 200 cc bile içmedi dün . Bebek tartım olsaydı keşke . Gerçi o zaman da daha fazla mı takıntı yapardım bilmiyorum . Eşim benim ayrı bir sıkıntım zaten hiç girmiyorum artık o konulara . 4 ay 6 günlüğüz.

Ev bulmuşsunuz hayırlı olsun canım . Mamayı biberonla vermeye çalışıyorum ama uyanıkken biberon hiç almıyor . Uyanıkken şu an genelde emiyor ama ben sürekli emme sonrası mama yapıp yapıp döküyorum . Gün içinde emiyor benim süt direkt akşama azalıyor . Gün içinde emdiği için artık uykumuz iyice azaldı . Doyamadığı için sanırım uyuyamıyor . Gece hiç ememiyor . Gece emse artar belki . Gün içinde göğsümde mayışınca hemen tıkıyorum ağzına biberonu . Bu ara çok fazla iştahsız . Bakalım daha 4. Ay aşısını da olamadık . Meme reddi olmuyor bu ara .

Aman Maşşallah meme reddi olmasın inşallah besleniyordur. Uyumamasının sebebi artık daha az uyuyacapından da olabilir. Hemen doymadı diye düşünme.
Ben de oğlan mıkırdanınca sabaha karşı yanıma alıp emzirebiliyorum gün içinde de öyle uykusu biterken yanına uzanıyorum eğer keyfi gelirse emiyor paşa.

Kızlar bu ek gıda tabak çanağı ne pahalı ya alıştırma bardağı 100 lira oioi tabak seti 160 lira ne ulen bu çeyiz mi diziyoz
Aman napacan yağmur o kadar pahalıyı para tuzağı onlar bir tane alıştırma bardağı alsan yeter o da kendi alıp içsin diye kulplu. Tabak seti falan gereksiz. Mama sandalyesine koyuyorum önce tek tek kendi yiyebileceklerini tepsisi çıkıp yıkanıyor mama sandalyemizin. Tabak olunca tabağı alıp yere atıyorlar çünkü bir çift silikon kaşık ve weenin damlatmayan alıştırma bardağını aldım marketten. Meyve fileleri çıkmış onu da doktorlar önermiyor sadece meyvenin suyunu emiyorlar posası, faydalı yeri kalıyor diye. Oyalamak için belki alınabilir ama ben direk meyveyi dilimleyip veririm diye düşünüyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…