Üzme kendini kuzum işine geldiği gibi karantina benim eşimde geçen birini almışlar pozitif test yapmışlar 23 kişiye eşimde dahil aralarında bi tek eşimin sonucu kayboldu karantina falan yok o çalışmaya devam ediyoKızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındıkriskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde
Maşallah hadi darısı başımıza.Benim 5 aylık olmasına 1 hafta var biraz düzeldi canım sabret tam düzeldi sayılmaz ama en azından gece 3 saat uyuyo deliksiz
Neyse geçicidir zamanla yine yerler uyurlar inş. uzun sürmese baricanim biz de 4 ay 10 gunluğuz..durumalr ayni..kilo da az...bilmem ne olacak?
Hadi hayırlısı olsunKizlaar oğlum erkek olacak bugn yarım saat snra sünnet ettiriyoruz ani karar verdik üstüne biseyler aliyim dedim pazar günü oldugu icin bisey bulamadim malesef resim işini sonraya birakacagim
Cnm bu mesajını gördüm konuyla ilgili ne yaptın varmi gelismeVajinal yapışıklık geçen ay ben de fark ettim. Doktor da hafif var dedi. İlerleyen zamanlarda artarsa çocuk cerrahına gidersiniz dedi. Bana bir dert dahaBu arada ben doğduğundan beri pamuk ıslatıp temizliyorum. Mümkün olduğunca o araya dokunmuyorum. Kuruluyorum her seferinde. Pişik kremi sürüyorum ön tarafa getirmemeye çalışıyorum yine de geliyor demek ki. Çok kaka yapıyor poposu kızarıyor sürmek zorunda kalıyorum
canim ben birkac sey aldim onluk silikon kasik mama saklama kavanozu cam rende alistirma bardagi gibi ama tabaklara flan girmedim hic 2 hafta sonra başlıyoruz insallah bakalim tepkileri nasil olacak :)Nenen ölsün oioi ocağımıza incir acağı dikecek
Canim saglik olsun sizde birşey yok insallah olsaydi belirtileri baslardi bence. Allah korusun. Bizde evdeyiz valla gidecek bir yerimiz yok disariya cikmayada korkuyoruz saglik olsun. Bir an once bitsin artik su hastalikKızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındıkriskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde
Masallah hayirlisi olsun :) aradan cikarmissiniz iyi olmusSagol canm oyle kucukken olsun istedik 3 ayi gectiginden beridir diyordk yaptirmiyolardi bende dedm arayinca bugn gelirim dedi labul ettik oyle ama cok iltihap cikti iyiki de yaptirdiniz dedi adam.
Sağıl canım inşallahcanim ben birkac sey aldim onluk silikon kasik mama saklama kavanozu cam rende alistirma bardagi gibi ama tabaklara flan girmedim hic 2 hafta sonra başlıyoruz insallah bakalim tepkileri nasil olacak :)
Canim saglik olsun sizde birşey yok insallah olsaydi belirtileri baslardi bence. Allah korusun. Bizde evdeyiz valla gidecek bir yerimiz yok disariya cikmayada korkuyoruz saglik olsun. Bir an once bitsin artik su hastalik
Masallah hayirlisi olsun :) aradan cikarmissiniz iyi olmus
Vaveyylla canim hayirli olsun eviniz gule gule oturmak nasip olsun
aynen iyi oldu vallacanim ben birkac sey aldim onluk silikon kasik mama saklama kavanozu cam rende alistirma bardagi gibi ama tabaklara flan girmedim hic 2 hafta sonra başlıyoruz insallah bakalim tepkileri nasil olacak :)
Canim saglik olsun sizde birşey yok insallah olsaydi belirtileri baslardi bence. Allah korusun. Bizde evdeyiz valla gidecek bir yerimiz yok disariya cikmayada korkuyoruz saglik olsun. Bir an once bitsin artik su hastalik
Amin canm cabucak yapildi şükürHadi hayırlısı olsunRabbim damatlığını da göstersin kolay geçsin inşallah
Ben de çok merak ediyorum şu an inanılmaz hevesli kucağımda bişey yiyemiyorum kendi ağzına gircek sanıyo ağlıyo sonracanim ben birkac sey aldim onluk silikon kasik mama saklama kavanozu cam rende alistirma bardagi gibi ama tabaklara flan girmedim hic 2 hafta sonra başlıyoruz insallah bakalim tepkileri nasil olacak :)
İnsallh canm sagolUmudum- Maşşallah Sena kuşuma ne güzel Allah esirgesin
minikbebegim9640 hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz çabucak iyileşir inşallah
Aslihaydo yoktur canım birşey sayılı gün çabuk geçer sağlıkla geçsin inşallah
Sagl canm kolay gecti canm ama aglamalar basladi igne etkisi gidiyo galibaminikbebegim9640 Ay hadi geçmiş olsun kuzuma kolay geçer insallah ağrısı sızısı olmasın ❤
Umudum- milyon kere masallahhhhhh kirpiklerini yiriiimmmm❤❤❤❤
Neden ani bi karar oldu bence beklemeliydin. Ortalık çok karışık gerçekten. Bende ettirecektim doktor önerdi hatta bakteri çıkıyor idrarımızda devamlı ona rağmen erteledim napsam bilemiyorumKizlaar oğlum erkek olacak bugn yarım saat snra sünnet ettiriyoruz ani karar verdik üstüne biseyler aliyim dedim pazar günü oldugu icin bisey bulamadim malesef resim işini sonraya birakacagim
Evde oldu canm hastahaneye gitmedim zaten maske ve eldiveni ile elleri iyice silerek geldi adam tek kisiydi hepimiz yine de maske taktik cok cabuk oldu şükür buyudukce zor olacakti diye yapilsin istedim. Hatta icinden cok iltihap cikti iyiki beklemediniz dedi adamNeden ani bi karar oldu bence beklemeliydin. Ortalık çok karışık gerçekten. Bende ettirecektim doktor önerdi hatta bakteri çıkıyor idrarımızda devamlı ona rağmen erteledim bulunduğum ilde ameliyathane ekininde hep pozitif çıkmış doktordan bulaşmış onlara da. Seni korkutmak istemem ama bence ertelemeliydin
Bende yaptırmak istiyorum ama erteledim Korkuyorum açıkçası. Tekrar muayene gitmemiz gerek ona bile götürmedimEvde oldu canm hastahaneye gitmedim zaten maske ve eldiveni ile elleri iyice silerek geldi adam tek kisiydi hepimiz yine de maske taktik cok cabuk oldu şükür buyudukce zor olacakti diye yapilsin istedim. Hatta icinden cok iltihap cikti iyiki beklemediniz dedi adam
Premium care da mı katkı maddesi varPamuk oluyor poposu ayrıca onda da katkı maddesi var pure serisi doğal ondanda iki paket aldım geceleri takıyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?