2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındık riskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde
Üzme kendini kuzum işine geldiği gibi karantina benim eşimde geçen birini almışlar pozitif test yapmışlar 23 kişiye eşimde dahil aralarında bi tek eşimin sonucu kayboldu karantina falan yok o çalışmaya devam ediyo

Kizlaar oğlum erkek olacak bugn yarım saat snra sünnet ettiriyoruz ani karar verdik üstüne biseyler aliyim dedim pazar günü oldugu icin bisey bulamadim malesef resim işini sonraya birakacagim
Hadi hayırlısı olsun Rabbim damatlığını da göstersin kolay geçsin inşallah

Cnm bu mesajını gördüm konuyla ilgili ne yaptın varmi gelisme

Nenen ölsün oioi ocağımıza incir acağı dikecek
canim ben birkac sey aldim onluk silikon kasik mama saklama kavanozu cam rende alistirma bardagi gibi ama tabaklara flan girmedim hic 2 hafta sonra başlıyoruz insallah bakalim tepkileri nasil olacak :)
Kızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındık riskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde
Canim saglik olsun sizde birşey yok insallah olsaydi belirtileri baslardi bence. Allah korusun. Bizde evdeyiz valla gidecek bir yerimiz yok disariya cikmayada korkuyoruz saglik olsun. Bir an once bitsin artik su hastalik
Sagol canm oyle kucukken olsun istedik 3 ayi gectiginden beridir diyordk yaptirmiyolardi bende dedm arayinca bugn gelirim dedi labul ettik oyle ama cok iltihap cikti iyiki de yaptirdiniz dedi adam.
Masallah hayirlisi olsun :) aradan cikarmissiniz iyi olmus
Vaveyylla canim hayirli olsun eviniz gule gule oturmak nasip olsun

Sağıl canım inşallah

Evet kizlar oglum ilk igne vurunca baya agladi ben bakmiyodum kesti sandm bu oyle aglayinca. Adam kb hemen kucagina alacakti dur annesi alsn dedi aldm biraz daha agladi sustu bitti aglama oglum dedim ne bitmesi igme vurdum sadece dedi bekledi o sıra pansumani anlatti bana eşime flan. Ben uzakta durdum yatirinca lazerle kesildi zaten oglum aglamadi ama ben ogladm
aynen iyi oldu valla

Evet kizlar oglum ilk igne vurunca baya agladi ben bakmiyodum kesti sandm bu oyle aglayinca. Adam kb hemen kucagina alacakti dur annesi alsn dedi aldm biraz daha agladi sustu bitti aglama oglum dedim ne bitmesi igme vurdum sadece dedi bekledi o sıra pansumani anlatti bana eşime flan. Ben uzakta durdum yatirinca lazerle kesildi zaten oglum aglamadi ama ben onun yerine ağladım bakalm bugun nasil geçecek neler bekliyo beni

Ben de çok merak ediyorum şu an inanılmaz hevesli kucağımda bişey yiyemiyorum kendi ağzına gircek sanıyo ağlıyo sonra inşallah bu performansı başlayınca da gösterir

Çok sağolun kızlar inşallah ya böyle insan başına gelince bi tuhaf hissediyor aslında keşke test yapılsa ona gore karantina uygulansa ne bileyim boyle yırtık dondan cikar gibi evde kalin dediler

Kizlaar oğlum erkek olacak bugn yarım saat snra sünnet ettiriyoruz ani karar verdik üstüne biseyler aliyim dedim pazar günü oldugu icin bisey bulamadim malesef resim işini sonraya birakacagim
Neden ani bi karar oldu bence beklemeliydin. Ortalık çok karışık gerçekten. Bende ettirecektim doktor önerdi hatta bakteri çıkıyor idrarımızda devamlı ona rağmen erteledim napsam bilemiyorum

Evde oldu canm hastahaneye gitmedim zaten maske ve eldiveni ile elleri iyice silerek geldi adam tek kisiydi hepimiz yine de maske taktik cok cabuk oldu şükür buyudukce zor olacakti diye yapilsin istedim. Hatta icinden cok iltihap cikti iyiki beklemediniz dedi adam

Bende yaptırmak istiyorum ama erteledim Korkuyorum açıkçası. Tekrar muayene gitmemiz gerek ona bile götürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…