2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok kuzum bizde çıkmıyoruz ki bize her gün karantinakafayı yemem ykakaın strabucks ta oturup gıybet yapmayı özledim be

Bebegi sunnet olanlar. Kizlar agliyo uyuyamiyo napabilirim. 4 saatte bi calpol ver dedi vermistm zaten ama fayda olmadi galiba. Sizler nasi atlattiniz napabilirim akil verin uyuyamiyo agliyo
Ağrı kesici fitil verdik canım ilk akşam. Sonra 4 saatte bir calpol verdik öyle böyle geçti gitti. Ama 2-3 gün huzursuzluğu oldu. 2,5 aylıkken yaptırmıştık çok şükür geçti gitti iyi ki yaptırmışız diyoruz şimdi.

Amin sagol canm benin insallahhhhh

Biz ağrı kesici fitilleri kullanmıştık 3saatte bir İbu-Baby ve paranoks vermişti Dr öyle atlattık
Bana fitil demedi sadece calpol ver 4 saatte dedi fitil daha mi iyi etki ediyo canm
Bana fitil demedi ya 4 saatte calpol ver dedi gece aglamazsa da verme dedi bakalm duruma gore vermem belki aglamazsa. Summet kilodu aldk bide elimiz degip acimasin diye.

Bence de bezlerde genel olarak kalite bozulmuş. Kardeşime de prima kullanırdık biz şimdi primalar çiş yapınca plastk gibi kokuyor. Pure aldım doğal içerik o bir nebze iyi ama çoğu çok kötü yaa gerçekten üzülüyorum. Yıkanabilir bez feasible olsaydı onu kullanırdım ama çok zahmetli

Cnm bu mesajını gördüm konuyla ilgili ne yaptın varmi gelisme

Muayeneye gidince doktor açtı. Oraya nemlendirici sür dedi. Kapanmaya başladığını fark edersen aç dedi. Bence ne bez ne de başka bir şey ile ilgili. Tamamen bebeğin yapısıyla ilgili. Çok önemli bir şey değil sanırım doktor çok önemsemedi.

Kızlar bizim verem aşısı yerinde dokununca hafif şişlik var sizde de var mı

Benim kızda var. Hatta altı iltihap gibi şiş. Patlayacak sanırım bir süre sonra.

GOON kullanıyorum. Çok çok memnun muyum hayır. Bez çiş ile dolunca hafif ıslaklık oluyor dışardan dokununca fark ediyorsun. Dışarıya taşırma sızdırma yapmadı. Nerdeyse 2 ay oluyor kullanmaya başlayalı. Pişik falan da yapmadı. Bir iki ay daha kullanayım ıslaklık hissi devam ederse değiştirebilirim. Prima Pure en iyisiydi ama kullanmak pek mümkün değil pure serisi ocağımıza incir ağacı diker

Dışardan bir şey görünmüyor bizimkinde dokununca fark ettim senin de mi öyle ?

Aynen bacım işten de çıktım ona para yetiştiremem sanırım kalbim sleppy diyor

Teşekkür ederiz teyzesi

Yemesi dışında çok şükür bana zorluğu yok kuşumun gruptaki diğer anneleri okuyunca bin şükür diyorum . Özellikle lepi ve alerjik bebekleri olanlara , uykusuz bebeklilere de çokça sabır diliyorum . İnşallah hepimizin ki bir an önce düzene girer .

Aynen bacım işten de çıktım ona para yetiştiremem sanırım kalbim sleppy diyor

Ben sleppy’yi de sevemedim. Bez çok haşır haşır gibi, lastikleri de çok sıkı. GOON ona göre daha yumuşak, lastiği daha gevşek.
Ben şimdiye kadar prima premium care, prima pure, sleppy, GOON kullandım. Pure kalitesinde yarı fiyatında bez arayışındayım bulan olursa beni de haberdar ederse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…