Yok kuzum bizde çıkmıyoruz ki bize her gün karantinacanim ben birkac sey aldim onluk silikon kasik mama saklama kavanozu cam rende alistirma bardagi gibi ama tabaklara flan girmedim hic 2 hafta sonra başlıyoruz insallah bakalim tepkileri nasil olacak :)
Canim saglik olsun sizde birşey yok insallah olsaydi belirtileri baslardi bence. Allah korusun. Bizde evdeyiz valla gidecek bir yerimiz yok disariya cikmayada korkuyoruz saglik olsun. Bir an once bitsin artik su hastalik
Masallah hayirlisi olsun :) aradan cikarmissiniz iyi olmus
@Vaveyylla canim hayirli olsun eviniz gule gule oturmak nasip olsun
Ağrı kesici fitil verdik canım ilk akşam. Sonra 4 saatte bir calpol verdik öyle böyle geçti gitti. Ama 2-3 gün huzursuzluğu oldu. 2,5 aylıkken yaptırmıştık çok şükür geçti gitti iyi ki yaptırmışız diyoruz şimdi.Bebegi sunnet olanlar. Kizlar agliyo uyuyamiyo napabilirim. 4 saatte bi calpol ver dedi vermistm zaten ama fayda olmadi galiba. Sizler nasi atlattiniz napabilirim akil verin uyuyamiyo agliyo
Amin sagol canm benin insallahhhhhoyy yerim ben bu kelebeği. çok tatli maşallah. anneyi yoruyor ama şekerligi yeter.
çok geçmiş olsun canim karantinada olmak can sıkıcı. ama hastaliktan korusun Rabbim ne yapacaksin.
gözün aydin. Rabbim çok mutlu günlerini, muruvvetlerini göstersin... damat olsun insallah.
Bana fitil demedi sadece calpol ver 4 saatte dedi fitil daha mi iyi etki ediyo canmBiz ağrı kesici fitilleri kullanmıştık 3saatte bir İbu-Baby ve paranoks vermişti Dr öyle atlattık
Bana fitil demedi ya 4 saatte calpol ver dedi gece aglamazsa da verme dedi bakalm duruma gore vermem belki aglamazsa. Summet kilodu aldk bide elimiz degip acimasin diye.Ağrı kesici fitil verdik canım ilk akşam. Sonra 4 saatte bir calpol verdik öyle böyle geçti gitti. Ama 2-3 gün huzursuzluğu oldu. 2,5 aylıkken yaptırmıştık çok şükür geçti gitti iyi ki yaptırmışız diyoruz şimdi.
Bence de bezlerde genel olarak kalite bozulmuş. Kardeşime de prima kullanırdık biz şimdi primalar çiş yapınca plastk gibi kokuyor. Pure aldım doğal içerik o bir nebze iyi ama çoğu çok kötü yaa gerçekten üzülüyorum. Yıkanabilir bez feasible olsaydı onu kullanırdım ama çok zahmetlikızlar ben de molfix pure soft kullaniyorum..çok memnunum.ama molfix in yesil paket epey kotu.oglumu onla buyutmustum ama kalite bozulmus bence.
oyy canımmm geçmis olsun kiyamam..iyi ki yaptirmissiniz canim o zaman.rahatlar daha iyi olmushayırlı olsun
Cnm bu mesajını gördüm konuyla ilgili ne yaptın varmi gelisme
Kızlar bizim verem aşısı yerinde dokununca hafif şişlik var sizde de var mı
Dışardan bir şey görünmüyor bizimkinde dokununca fark ettim senin de mi öyle ?Benim kızda var. Hatta altı iltihap gibi şiş. Patlayacak sanırım bir süre sonra.
GOON kullanıyorum. Çok çok memnun muyum hayır. Bez çiş ile dolunca hafif ıslaklık oluyor dışardan dokununca fark ediyorsun. Dışarıya taşırma sızdırma yapmadı. Nerdeyse 2 ay oluyor kullanmaya başlayalı. Pişik falan da yapmadı. Bir iki ay daha kullanayım ıslaklık hissi devam ederse değiştirebilirim. Prima Pure en iyisiydi ama kullanmak pek mümkün değil pure serisi ocağımıza incir ağacı diker
Aynen bacım işten de çıktım ona para yetiştiremem sanırım kalbim sleppy diyorBenim kızda var. Hatta altı iltihap gibi şiş. Patlayacak sanırım bir süre sonra.
GOON kullanıyorum. Çok çok memnun muyum hayır. Bez çiş ile dolunca hafif ıslaklık oluyor dışardan dokununca fark ediyorsun. Dışarıya taşırma sızdırma yapmadı. Nerdeyse 2 ay oluyor kullanmaya başlayalı. Pişik falan da yapmadı. Bir iki ay daha kullanayım ıslaklık hissi devam ederse değiştirebilirim. Prima Pure en iyisiydi ama kullanmak pek mümkün değil pure serisi ocağımıza incir ağacı diker
Bakalım dönmez herhalde bu saatten sonra göz rengi . Hiç bir yeri bana benzemiyor kuşumunMaşallah maşallah annesi insan bu meleği göstermeye kıskanır ayy maşallah gözleri müthiş
Teşekkür ederiz teyzesi . Bu arada ben de sleepy , goon karışık kullanıyorum . Sleepy fena değildi . Goonda da çiş dolunca nemli gibi oluyor ve koku yapıyor çişte bile .Kuzummmmm maşallahhhh sana
Teşekkür ederiz teyzesioyy güzellik oyyy
masAllah annesii
geçmis olsun Aslicim..
insAllah bisey yoktur..üzülme olsa anlasilirdi ya..
aa şaşıdim..pazar gunu aniden sünnet kararı almanizi anlayamadim.insAllah bir rahatsizlik yoktur.
gecmis oslun...Allah damatligini da gostersin
Senin kızın da maşallahı varBal olmuş bal maşallah
Amin canımUmudum- Maşşallah Sena kuşuma ne güzel Allah esirgesin
minikbebegim9640 hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz çabucak iyileşir inşallah
@asli emre yoktur canım birşey sayılı gün çabuk geçer sağlıkla geçsin inşallah
Kız kirpikleri nasıl gördünminikbebegim9640 Ay hadi geçmiş olsun kuzuma kolay geçer insallah ağrısı sızısı olmasın ❤
Umudum- milyon kere masallahhhhhh kirpiklerini yiriiimmmm❤❤❤❤
Senin oğlanla benim kız bir araya gelirse açlıktan ölürlerAllahım bu bir rüyamaşallah kuzuma talibim oğlum huysuz ama büyüynce akıllı olur diyorlar
Dışardan bir şey görünmüyor bizimkinde dokununca fark ettim senin de mi öyle ?
Yemesi dışında çok şükür bana zorluğu yok kuşumunoyy yerim ben bu kelebeği. çok tatli maşallah. anneyi yoruyor ama şekerligi yeter.
çok geçmiş olsun canim karantinada olmak can sıkıcı. ama hastaliktan korusun Rabbim ne yapacaksin.
gözün aydin. Rabbim çok mutlu günlerini, muruvvetlerini göstersin... damat olsun insallah.
Aynen bacım işten de çıktım ona para yetiştiremem sanırım kalbim sleppy diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?