- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
can bebenin lila paketleri kızım 6,5 kilo ama 4 numara kullanıyorum gayet memnunum dene istersen uygundaBen sleppy’yi de sevemedim. Bez çok haşır haşır gibi, lastikleri de çok sıkı. GOON ona göre daha yumuşak, lastiği daha gevşek.
Ben şimdiye kadar prima premium care, prima pure, sleppy, GOON kullandım. Pure kalitesinde yarı fiyatında bez arayışındayım bulan olursa beni de haberdar ederse çok sevinirim
Ya orasida hassas ve kucucuk acip bakmaya korkuyorumMuayeneye gidince doktor açtı. Oraya nemlendirici sür dedi. Kapanmaya başladığını fark edersen aç dedi. Bence ne bez ne de başka bir şey ile ilgili. Tamamen bebeğin yapısıyla ilgili. Çok önemli bir şey değil sanırım doktor çok önemsemedi.
Can
can bebenin lila paketleri kızım 6,5 kilo ama 4 numara kullanıyorum gayet memnunum dene istersen uygunda
Ya orasida hassas ve kucucuk acip bakmaya korkuyoruminsallah hemen gecer
Allah korusun kaynanaSenin oğlanla benim kız bir araya gelirse açlıktan ölürler
Ben de ilk ay pirima ve sleppy kullandım Sonra eşim canbebbe almıştı eğlendim sürekli kullandım daha hiç taşmadı evet ya çok önermiyorlar sen niye Farklı Farklı kullandın bizim acemilik oldu ilk ay o yüzden Farklı Farklı olduKız bebeklerde çok bez değişimi enfeksiyon yapar dediler korkuttular beni. Zaten yeterince değiştirdim ☺ Bir sonraki bezi artık sürekli kullanmak istiyorum. Bunu aldım listeme. Birkaç seçenek kaldı zaten piyasada
Ahahahah çok güldüm allah siziAllah korusun kaynanapozitif bakalim olaya benim oğlan kuzusun gozlerine baktikca istaha gelir ve gelinim bizimkinin ağlamasını duyunca uykusundan uyanır lıkır lıkır icer mamayı
Hahahaa bu cocuklar hep mi istahsiz olur icin oynayin uyuyun iste ayy ne kolay sey yapmiyorlarAhahahah çok güldüm allah siziUmudum-
Benimkinde eklense yediklerini tükürür bağırıp durur şenlik olur tam görümce
Ben de ilk ay pirima ve sleppy kullandım Sonra eşim canbebbe almıştı eğlendim sürekli kullandım daha hiç taşmadı evet ya çok önermiyorlar sen niye Farklı Farklı kullandın bizim acemilik oldu ilk ay o yüzden Farklı Farklı oldu
Gözlerde kaybolayım diye zoom yaptım da azıcıkKız kirpikleri nasıl gördünteşekkür ederiz teyzesi
İyimiş evet lastik olayı oturunca hele popoda can sıkıcı oluyorKızım doğmadan önce Prima Pure almıştım 3 paket. Kızım bir doğdu 2500 gr. Prima premium care’in 0 numarasını almak zorunda kaldım. Başka markanın prematüre boyu yoktu. Çok minikti bezler epey büyük geliyorduPure ile devam edemedik günde 10bez değiştirdim 3 aya kadar. Çok pahalıya geliyordu. İçeriği temiz olmadığı için premium care’de almadım. Sonra içeriği temiz olan sleppy aldım. Beğenmedim bu bezi de. Kızım kilo aldıkça lastikleri çok sıktı, dokusunu sevmedim. En son GOON aldım. Benim değişiklikler gayet bilinçli oldu
Bu saatten sonra dönmesi mümkün değilBakalım dönmez herhalde bu saatten sonra göz rengi . Hiç bir yeri bana benzemiyor kuşumunuykuya düşkünlüğü hariç
Sleppy de büyük beden alıp denedin mi Prima da sıkıyor. Canbebe de taşma oldu bizde. Bez değişince Neden enfeksiyon olsun kiBen sleppy’yi de sevemedim. Bez çok haşır haşır gibi, lastikleri de çok sıkı. GOON ona göre daha yumuşak, lastiği daha gevşek.
Ben şimdiye kadar prima premium care, prima pure, sleppy, GOON kullandım. Pure kalitesinde yarı fiyatında bez arayışındayım bulan olursa beni de haberdar ederse çok sevinirim
Allah allah hiç duymamıştımKız bebeklerde çok bez değişimi enfeksiyon yapar dediler korkuttular beni. Zaten yeterince değiştirdimBir sonraki bezi artık sürekli kullanmak istiyorum. Bunu aldım listeme. Birkaç seçenek kaldı zaten piyasada
Canım ya bize okumak bile zor gelirken sana Allah kolaylık güç kuvvet versin bu akşam bizim kızı susturamayınca geldin aklıma ne yapsak susmuyor ağla ağla deliye döndük artık soyduk çırılçıplak biyerinde bişey mi var bişey mi ısırdı ki diyeKuzum büyük meyve sebze et hiçbirsey sevmez karpuzun tadını bilmez kızartma yemez patatesi fırında yaparım çatalla ezerim . Pütür değil sıkıntısı kendi sadece çikolata yer . meyveyi püre yaparım zorla yediririm yemekleri benim zorumla yasıcak kadar yer . Biraz daha yesin desem kusar bazı yemekleri hiç yemez . Ben hariç kimse ona bir kaşık yemek yediremez yemez benden çekinip yer . Gün boyu açbırak açım deyip gelmez . 3 yasında evolvia mamayı bıraktık ki pahasıda yerinde onun . 8 ay odaları geze geze emzirdim bide alerjik çıktı ek gıda dönemi anladık. Bağışıklığı düşük 20 günlükken bronşitten yoğun bakımda kaldı buda alerjidenmiş sagolsun doktorlar hiç anlamadı büyüyünce çözdük.
heveslendim her çocuk bir olmaz inşallah bu emer iştahlı olur dedim emzirme yastıgı aldım süt için bestlak aldım kuruyemişler caylar aldım . Bu ondan kötü çıktı 20 gün zorla emzirebildim bari biberonun hakkını verse yok iştahsız alerji daha ekstra . O küçükken hiç değilse ağlamaz hatta bu bebek niye ağlamıyor derdik ve bebekken uyurdu bu vayyy anam vayyy krizlerden kriz beyendik . Sallarsan salıncağında az buçuk uyur paşam sallamazsan ıngaaaane dertli dolapmışım bee amma yazdım Lepi anne olmak zoooorrrr ama yinede ne diyoruz iyi ki anneyim iyi ki varlar Yaradana kurban sağlıklarına bin Şükür
ya ben hiç gerekli görmedim oğlanda valla büyüyor da. para tuzağı. güvenlik dışında hiçbirşeye çok para vermeyin kızlar çünkü yaşi büyüdükçe zaten ona ayrılan bütçe de zorlanıyor. 22 aylık bir bebenin anası olarak söylüyorumKızlar bu ek gıda tabak çanağı ne pahalı ya alıştırma bardağı 100 lira oioi tabak seti 160 lira ne ulen bu çeyiz mi diziyoz
oyyy masallah ne kadar tatlı. Allah bağışlasın sizlereBu da bizdeki değişim.
ay çok geçmiş olsun canim. inşallah temiz.cikarsiniz maaile karantinadan.Kızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındıkriskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?