2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Can
can bebenin lila paketleri kızım 6,5 kilo ama 4 numara kullanıyorum gayet memnunum dene istersen uygunda

Ya orasida hassas ve kucucuk acip bakmaya korkuyorum insallah hemen gecer

Can

can bebenin lila paketleri kızım 6,5 kilo ama 4 numara kullanıyorum gayet memnunum dene istersen uygunda

Kız bebeklerde çok bez değişimi enfeksiyon yapar dediler korkuttular beni. Zaten yeterince değiştirdim Bir sonraki bezi artık sürekli kullanmak istiyorum. Bunu aldım listeme. Birkaç seçenek kaldı zaten piyasada

Kizlar benim.kiz koyde erken yatmaya alisti saat 10 da uyuyor artk en gec 10 bucuk sabahta 7 bcuukta ayakta
Tabi gece 2 3 kez.uyaniyruzml
O yatmisken bemde yatayim bugün temizlik yemek naya is yaptim onuda babasina verdim savaşıyorlardı babasina cok bagirdi esim diyorki rezil bisey olmus bu kafam cok sisti yani bugun iyi geceler hepinize yarinlarimiz guzel huzurlu sağlıklı olsun

Ben de ilk ay pirima ve sleppy kullandım Sonra eşim canbebbe almıştı eğlendim sürekli kullandım daha hiç taşmadı evet ya çok önermiyorlar sen niye Farklı Farklı kullandın bizim acemilik oldu ilk ay o yüzden Farklı Farklı oldu

Allah korusun kaynana pozitif bakalim olaya benim oğlan kuzusun gozlerine baktikca istaha gelir ve gelinim bizimkinin ağlamasını duyunca uykusundan uyanır lıkır lıkır icer mamayı
Ahahahah çok güldüm allah sizi Umudum-
Benimkinde eklense yediklerini tükürür bağırıp durur şenlik olur tam görümce

Kızım doğmadan önce Prima Pure almıştım 3 paket. Kızım bir doğdu 2500 gr. Prima premium care’in 0 numarasını almak zorunda kaldım. Başka markanın prematüre boyu yoktu. Çok minikti bezler epey büyük geliyordu Pure ile devam edemedik günde 10bez değiştirdim 3 aya kadar. Çok pahalıya geliyordu. İçeriği temiz olmadığı için premium care’de almadım. Sonra içeriği temiz olan sleppy aldım. Beğenmedim bu bezi de. Kızım kilo aldıkça lastikleri çok sıktı, dokusunu sevmedim. En son GOON aldım. Benim değişiklikler gayet bilinçli oldu

Iyi geceler kızlar dün yolculuğumuzun sonlarına doğru bizim kız uyumadı bi türlü eve geldik eşya bırakmaya iyice çatladı uykusu annemlere gelene kadar bi yarım saat uyudu uyanınca bastı çığlığı ağla ağla çatlayacaktı nefesi kesildi nasıl gözyaşları akıyor uzun zamandır ağlamamıştı böyle çok özlemişler bizimkiler ama ağlamasından sevemediler akşam burda kaldık bi de hasta oldu şapur şupur burnu akıyor hapşırıyor öksürüyor hasta ettik yavruyu ama nasıl hastalandı anlamadık

8
İyimiş evet lastik olayı oturunca hele popoda can sıkıcı oluyor
Goon migrosun mu ürünü

Sleppy de büyük beden alıp denedin mi Prima da sıkıyor. Canbebe de taşma oldu bizde. Bez değişince Neden enfeksiyon olsun ki

Canım ya bize okumak bile zor gelirken sana Allah kolaylık güç kuvvet versin bu akşam bizim kızı susturamayınca geldin aklıma ne yapsak susmuyor ağla ağla deliye döndük artık soyduk çırılçıplak biyerinde bişey mi var bişey mi ısırdı ki diye

Kızlar bu ek gıda tabak çanağı ne pahalı ya alıştırma bardağı 100 lira oioi tabak seti 160 lira ne ulen bu çeyiz mi diziyoz
ya ben hiç gerekli görmedim oğlanda valla büyüyor da. para tuzağı. güvenlik dışında hiçbirşeye çok para vermeyin kızlar çünkü yaşi büyüdükçe zaten ona ayrılan bütçe de zorlanıyor. 22 aylık bir bebenin anası olarak söylüyorum

Bu da bizdeki değişim.
oyyy masallah ne kadar tatlı. Allah bağışlasın sizlere

Kızlar sağlık bakanlığından arandık söylemiştim eşimin ekip arkadaşı korona diye karantinaya alındık riskteyiz diye su an bisey yok ama olabilme ihtimalinden dolayı ah ya kaldık mi evin icinde
ay çok geçmiş olsun canim. inşallah temiz.cikarsiniz maaile karantinadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…