2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

aynen canım..prima çook kötü..adına aldanmayın..oglum zamaninda sleppyy yeni çıkmıştı.tanitim fiyatiydi.cok uygundu ama coook kaliteliydi.ama yurumeye baslayinca molfixe gectim.sleppyy kalin geliyordu.

Canim benim insallah hepsi biran evvel geçer. Geriye dönüp baktığında, hiçbirini hatırlamayacak kadar mutlu günlerin olsun. Tabiki sen bilirsin ama, bencede evlat evlattır kızda olmıyiversin. Allah ikisine sağlık sıhhat huzur versin. Hem garantiside yok. 3 çocuk olup sen çöktükten,sen yıprandıktan sonra, zaten anlamı yok, onlara faydan olmaz. En kısa zamanda İnşallah hersey yoluna girerde toparlanırsın.

Sagol canim napti sustu mu kuzu neymis sebebi çözdünüz mu
Heran hemen ağlayabilir endişesi bile totodan cok guzel ter attiriyor

Aynen öyle Baharim aminnn insallah . Seninde benimde hepimizin cocuklari saglikli mutlu huzurlu olur inşallah

Doga Delisi molfix pure soft kullanıyorum canım.. prima pure denemedim hiç.kalitesini bilmiyorum.ama bu bez guzel.90 kurusa geliyor bir tanesi

neyse ben şoyle güzel bir araştırma yaptim sizler icin.asagidaki bezlerin hepsi 4 numara üzerinden hesaplanmistir.tabi indirimli fiyatlar da olabilir..ama ortalama fiyatlar bu sekilde
haydi hayırli geceler

sleppy adet 60 kr
goon premium adet 95 kr
goon mutlu bebek adet 65 kr
baby turco adet 65 kr
canbebe 40 kr a bile var ama ortalama 65 kr civarı
baby me adet 90 kr
evy baby 45 kr bile var ama ortalama 65 kr civari
komili bebek bezi adet 1.30 kr
minies bebek bezi adet 60 kr
prima aktif bebek 75 kr
prima premium care 1.20 kr
prima pure adet 2.10 kr
molfix pure soft adet 90 kr
molfix normal adet 70 kr
soffio a101 adet 50 kr
bebeland şok marketin bezi adet 1 lira

Simdi gördüm yazdığını biz dayanamiyoruz hastalığa ah kuzum benim hasta olmuş demek. Hava degisimi bile yapabilir doktora yarin goturmekte fayda var canim insallah hemen duzelir

Ve evet yeni uyuduk biz cok zorlandk her ciş yapmada oyle agladk girip yazamadm bile resmen sebeklik yaptm oynamaya calistm vs derken sustu biraz snra yatti uyuduk bakalm. Bende yatacagim gözler pert oldu artk. Kacta uyanir geri bilmiyorm ama bunla iyi yatar heralde saatlerdir uykusuz kaldi yorgun düştü o da iyice

Yarına normale döner insallah
Bende yaptırayım küçükken diyordum ama zaten aglayip susmuyor benimki diye korkumdan yaptirmiyorum

Yarına normale döner insallah
Bende yaptırayım küçükken diyordum ama zaten aglayip susmuyor benimki diye korkumdan yaptirmiyorum
Buyuk daha zor bnce elini kolunu degdircek e emeklicek yerinde durmicak daha cok acicak. Smdi yattigi yerde duruyo bemce smdi daha iyi yine de sen bilirsn canm. Yatarak iyilesiyo valla iyiki de oldu iyice hareketlenmeden yavas yavas donmeleri oluyo tam beceremiyo cnku e 3 4 gune de iyilesir diyolar zaten. Yaptiracaksan eger en uyi donemi bu halleri canm. Nasilsa agliyosa her turlu aglar atlatirsn hepsini bir. Ailenden biri de gelirse yardimci faydasi olur sana dinlenmen icin

8

İyimiş evet lastik olayı oturunca hele popoda can sıkıcı oluyor
Goon migrosun mu ürünü

Hayır Migros’un değil.

Sleppy de büyük beden alıp denedin mi Prima da sıkıyor. Canbebe de taşma oldu bizde. Bez değişince Neden enfeksiyon olsun ki

Ben de bilmiyorum öyle dediler bir süre değişim için bekleme kararı aldım. Sleppy 3 numara kullanmıştım kızım 4,5 kg’ken . Bizim kızın totosu büyük herhalde anlamadım. Bezin kilo aralığında olmasına rağmen sıkıyor.

Allah allah hiç duymamıştım
Ben de duyunca bir korktum. Belki şehir efsanesidir.

Bundan sonra deneyeceğim molfix pure sanırım. Az daha bekleyeyim de

Bezin kilo ağırlığına değil rahat etmesine bak kullanan birinden kalıbının resmini iste

Tecrübeli annelerin söyledikleri çok kıymetli

Ben canbebe kullanıyorum ilk doğduğundan beri çok ishal olup kaka yaptığı günler dışında sızdırma yapmadı hiç dörtbuçuk aylığız 3 numarasını kullanıyoruz fiyat olarak da uygun önerebilirim kızlar

günaydın teyzeler ..annesinin canına okumada okuyan başarılı öğrencim bu gece gene büyük bir itina ve azimle annesinin canına okudu..sabaha karşı uyuyan azimli bebeğimiz zabahın olmasıyla okula geç kaldım edasıyla uyanıp var gücüyle cıyaklamıştır..
sabah cıyaklamasını yapıp rahatlayan kızımız şu an tavana ve evin duvarlarına itina ile gözlerini belerte belerte bakıp kendisini sallattırmaktadır..

ama işte bu da bir anne kalbidir..kıyamaz dayanamaz kuzusuna

Ah bu bebeler nee cektik be sekerpare ne cektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…