evet kabuk yaptı canım...Kızlar bizim verem aşısı yerinde dokununca hafif şişlik var sizde de var mı
Bence de bezlerde genel olarak kalite bozulmuş. Kardeşime de prima kullanırdık biz şimdi primalar çiş yapınca plastk gibi kokuyor. Pure aldım doğal içerik o bir nebze iyi ama çoğu çok kötü yaa gerçekten üzülüyorum. Yıkanabilir bez feasible olsaydı onu kullanırdım ama çok zahmetli
Canim benim insallah hepsi biran evvel geçer. Geriye dönüp baktığında, hiçbirini hatırlamayacak kadar mutlu günlerin olsun. Tabiki sen bilirsin ama, bencede evlat evlattır kızda olmıyiversin. Allah ikisine sağlık sıhhat huzur versin. Hem garantiside yok. 3 çocuk olup sen çöktükten,sen yıprandıktan sonra, zaten anlamı yok, onlara faydan olmaz. En kısa zamanda İnşallah hersey yoluna girerde toparlanırsın.Benim çoklu şikayetim var canım aglama kolik alerji iştahsız uykusuz Kusuyor Hala carsafta sallıyoru ama sağlıklarına şükür napım öyle böyle büyüyorlar . Mesela en son 2. Ay aşısında dışarı çıktı 1.5 aydır evde sadeceBen bu bebede 4 ayda 4 yıldan çok çöktüm bir kızım olsun isterdim bir daha bebek kelimesi duymak istemiyorum zor bebe anneliği daha zor
Oy oyyy maşallah çok çok güzel. Allah nazarlardan korusun. Bayıldım bittimmmmBu da bizdeki değişim.
Sagol canim napti sustu mu kuzu neymis sebebi çözdünüz muCanım ya bize okumak bile zor gelirken sana Allah kolaylık güç kuvvet versin bu akşam bizim kızı susturamayınca geldin aklıma ne yapsak susmuyor ağla ağla deliye döndük artık soyduk çırılçıplak biyerinde bişey mi var bişey mi ısırdı ki diye
Aynen öyle Baharim aminnn insallah . Seninde benimde hepimizin cocuklari saglikli mutlu huzurlu olur inşallahCanim benim insallah hepsi biran evvel geçer. Geriye dönüp baktığında, hiçbirini hatırlamayacak kadar mutlu günlerin olsun. Tabiki sen bilirsin ama, bencede evlat evlattır kızda olmıyiversin. Allah ikisine sağlık sıhhat huzur versin. Hem garantiside yok. 3 çocuk olup sen çöktükten,sen yıprandıktan sonra, zaten anlamı yok, onlara faydan olmaz. En kısa zamanda İnşallah hersey yoluna girerde toparlanırsın.
Simdi gördüm yazdığını biz dayanamiyoruz hastalığa ah kuzum benim hasta olmuş demek. Hava degisimi bile yapabilir doktora yarin goturmekte fayda var canim insallah hemen duzelirIyi geceler kızlar dün yolculuğumuzun sonlarına doğru bizim kız uyumadı bi türlü eve geldik eşya bırakmaya iyice çatladı uykusu annemlere gelene kadar bi yarım saat uyudu uyanınca bastı çığlığı ağla ağla çatlayacaktı nefesi kesildi nasıl gözyaşları akıyor uzun zamandır ağlamamıştı böyle çok özlemişler bizimkiler ama ağlamasından sevemediler akşam burda kaldık bi de hasta oldu şapur şupur burnu akıyor hapşırıyor öksürüyor hasta ettik yavruyu ama nasıl hastalandı anlamadık
Yarına normale döner insallahVe evet yeni uyuduk biz cok zorlandk her ciş yapmada oyle agladk girip yazamadm bile resmen sebeklik yaptm oynamaya calistm vs derken sustu biraz snra yatti uyuduk bakalm. Bende yatacagim gözler pert oldu artk. Kacta uyanir geri bilmiyorm ama bunla iyi yatar heralde saatlerdir uykusuz kaldi yorgun düştü o da iyice
+1Yarına normale döner insallah
Bende yaptırayım küçükken diyordum ama zaten aglayip susmuyor benimki diye korkumdan yaptirmiyorum
Buyuk daha zor bnce elini kolunu degdircek e emeklicek yerinde durmicak daha cok acicak. Smdi yattigi yerde duruyo bemce smdi daha iyi yine de sen bilirsn canm. Yatarak iyilesiyo valla iyiki de oldu iyice hareketlenmeden yavas yavas donmeleri oluyo tam beceremiyo cnku e 3 4 gune de iyilesir diyolar zaten. Yaptiracaksan eger en uyi donemi bu halleri canm. Nasilsa agliyosa her turlu aglar atlatirsn hepsini bir. Ailenden biri de gelirse yardimci faydasi olur sana dinlenmen icinYarına normale döner insallah
Bende yaptırayım küçükken diyordum ama zaten aglayip susmuyor benimki diye korkumdan yaptirmiyorum
8
İyimiş evet lastik olayı oturunca hele popoda can sıkıcı oluyor
Goon migrosun mu ürünü
Sleppy de büyük beden alıp denedin mi Prima da sıkıyor. Canbebe de taşma oldu bizde. Bez değişince Neden enfeksiyon olsun ki
Ben de duyunca bir korktum. Belki şehir efsanesidir.Allah allah hiç duymamıştım
Doga Delisi molfix pure soft kullanıyorum canım.. prima pure denemedim hiç.kalitesini bilmiyorum.ama bu bez guzel.90 kurusa geliyor bir tanesi
neyse ben şoyle güzel bir araştırma yaptim sizler icin.asagidaki bezlerin hepsi 4 numara üzerinden hesaplanmistir.tabi indirimli fiyatlar da olabilir..ama ortalama fiyatlar bu sekilde
haydi hayırli geceler
sleppy adet 60 kr
goon premium adet 95 kr
goon mutlu bebek adet 65 kr
baby turco adet 65 kr
canbebe 40 kr a bile var ama ortalama 65 kr civarı
baby me adet 90 kr
evy baby 45 kr bile var ama ortalama 65 kr civari
komili bebek bezi adet 1.30 kr
minies bebek bezi adet 60 kr
prima aktif bebek 75 kr
prima premium care 1.20 kr
prima pure adet 2.10 kr
molfix pure soft adet 90 kr
molfix normal adet 70 kr
soffio a101 adet 50 kr
bebeland şok marketin bezi adet 1 lira
Bezin kilo ağırlığına değil rahat etmesine bak kullanan birinden kalıbının resmini isteHayır Migros’un değil.
Ben de bilmiyorum öyle dediler bir süre değişim için bekleme kararı aldım. Sleppy 3 numara kullanmıştım kızım 4,5 kg’ken . Bizim kızın totosu büyük herhalde anlamadım. Bezin kilo aralığında olmasına rağmen sıkıyor.
Ben de duyunca bir korktum. Belki şehir efsanesidir.
Bundan sonra deneyeceğim molfix pure sanırım. Az daha bekleyeyim de ☺
Tecrübeli annelerin söyledikleri çok kıymetliya ben hiç gerekli görmedim oğlanda valla büyüyor da. para tuzağı. güvenlik dışında hiçbirşeye çok para vermeyin kızlar çünkü yaşi büyüdükçe zaten ona ayrılan bütçe de zorlanıyor. 22 aylık bir bebenin anası olarak söylüyorum
Ben canbebe kullanıyorum ilk doğduğundan beri çok ishal olup kaka yaptığı günler dışında sızdırma yapmadı hiç dörtbuçuk aylığız 3 numarasını kullanıyoruz fiyat olarak da uygun önerebilirim kızlarBen sleppy’yi de sevemedim. Bez çok haşır haşır gibi, lastikleri de çok sıkı. GOON ona göre daha yumuşak, lastiği daha gevşek.
Ben şimdiye kadar prima premium care, prima pure, sleppy, GOON kullandım. Pure kalitesinde yarı fiyatında bez arayışındayım bulan olursa beni de haberdar ederse çok sevinirim
Ah bu bebeler nee cektik be sekerpare ne cektikgünaydın teyzeler..annesinin canına okumada okuyan başarılı öğrencim bu gece gene büyük bir itina ve azimle annesinin canına okudu ..sabaha karşı uyuyan azimli bebeğimiz zabahın olmasıyla okula geç kaldım edasıyla uyanıp var gücüyle cıyaklamıştır..
sabah cıyaklamasını yapıp rahatlayan kızımız şu an tavana ve evin duvarlarına itina ile gözlerini belerte belerte bakıp kendisini sallattırmaktadır..
ama işte bu da bir anne kalbidir..kıyamaz dayanamaz kuzusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?