ya ben ne edem. Allah yardım etti küçüğü daha kolay uyuyor ama büyüğü sabahın 7bucugunda tepemdeydi. e gece de fix 1 kez uyanıyor. şimdi küçüğü uyuyor ama ben büyüğün pesinde uykusuz dolanıyorum. virüs olmayaydı sabahları bir kreş oyun grubu felan gönderirdim enerjisini atar 4 duvar arasından çıkardı. offffgünaydın teyzeler..annesinin canına okumada okuyan başarılı öğrencim bu gece gene büyük bir itina ve azimle annesinin canına okudu ..sabaha karşı uyuyan azimli bebeğimiz zabahın olmasıyla okula geç kaldım edasıyla uyanıp var gücüyle cıyaklamıştır..
sabah cıyaklamasını yapıp rahatlayan kızımız şu an tavana ve evin duvarlarına itina ile gözlerini belerte belerte bakıp kendisini sallattırmaktadır..
ama işte bu da bir anne kalbidir..kıyamaz dayanamaz kuzusuna
canim sen sunneti neden ani yaptınAhhhh ahhh bi iç cekeyim once...
Bugun 4 ay aşısı var oğlumun hem sünnet hem aşı nasıl atlatacak yavrum bilmiyorum. Bugün de beni çok zorlu bir gün bekliyor galiba. Göz kapaklarım resmen suan ağır geliyoraşı insallh ateş yapmaz ya
Ya aslinda ben 3 ayini gectiginden beri diyodum bi an once yatarken zorluk olmasn sunneti olsn diye dun de sabah kahvaltisinda yine dedim tm deyip orali olmuyosunuz yeter sunnet olsn artk donmeye baslicak zapdedemem zor olur dedim oyle deyince arayalim gûn alalim dedik adam da hemen gelirim dedi oylelikle aniden oldu iste. Aşı icin de gittik aşı bitti dedi hem de sunnet snrasi agir olur du dedi oylelikle aşı olmadan döndük iste. Saat 1 bucuk da pansumani var biraz zor olcak galiba pansumani bakalmya ben ne edem. Allah yardım etti küçüğü daha kolay uyuyor ama büyüğü sabahın 7bucugunda tepemdeydi. e gece de fix 1 kez uyanıyor. şimdi küçüğü uyuyor ama ben büyüğün pesinde uykusuz dolanıyorum. virüs olmayaydı sabahları bir kreş oyun grubu felan gönderirdim enerjisini atar 4 duvar arasından çıkardı. offff
canim sen sunneti neden ani yaptın
yani bizim dr özellikle aşıyla arasında 1 hafta olsun demişti. bende ona göre programladım. sadece şu kadarını söylim şu 2 gün sık dişini sonra birseycigi kalmayacak. öp kokla sarıl sakin sakin ninniler söyle dans et. acıya en dayanıklı canlılar aslında bebelermiş . dikkatini başka yere ver. kendin için sakin olmayı sabırlı olmayı dile. arada kaç bir soğuk su çarp yüzüne derin derin nefes al ve en sakin halinle gel bebisinin yanına. şu iki sadece. öpüyorum geçmiş olsun simdiden
Ya aslinda ben 3 ayini gectiginden beri diyodum bi an once yatarken zorluk olmasn sunneti olsn diye dun de sabah kahvaltisinda yine dedim tm deyip orali olmuyosunuz yeter sunnet olsn artk donmeye baslicak zapdedemem zor olur dedim oyle deyince arayalim gûn alalim dedik adam da hemen gelirim dedi oylelikle aniden oldu iste. Aşı icin de gittik aşı bitti dedi hem de sunnet snrasi agir olur du dedi oylelikle aşı olmadan döndük iste. Saat 1 bucuk da pansumani var biraz zor olcak galiba pansumani bakalmya ben ne edem. Allah yardım etti küçüğü daha kolay uyuyor ama büyüğü sabahın 7bucugunda tepemdeydi. e gece de fix 1 kez uyanıyor. şimdi küçüğü uyuyor ama ben büyüğün pesinde uykusuz dolanıyorum. virüs olmayaydı sabahları bir kreş oyun grubu felan gönderirdim enerjisini atar 4 duvar arasından çıkardı. offff
canim sen sunneti neden ani yaptın
yani bizim dr özellikle aşıyla arasında 1 hafta olsun demişti. bende ona göre programladım. sadece şu kadarını söylim şu 2 gün sık dişini sonra birseycigi kalmayacak. öp kokla sarıl sakin sakin ninniler söyle dans et. acıya en dayanıklı canlılar aslında bebelermiş . dikkatini başka yere ver. kendin için sakin olmayı sabırlı olmayı dile. arada kaç bir soğuk su çarp yüzüne derin derin nefes al ve en sakin halinle gel bebisinin yanına. şu iki sadece. öpüyorum geçmiş olsun simdiden
Oy yavrum ya bisey olmaz insallah. Evi ilacla canm bari bi odaya koy minigi diger her yeri ilacla en son da bulundugunuz yeri yaparsinKizlar dun evi temizlemis piril pril etmistim bugun sabah kzii yere koydum mama yapmaya gittim geldim birde baktim bacaginda siyah birsey var alayim derken zipladi hemen yakaladim oldurdum elimde birde ne göreyim pire yasabah esim camasirlari toplamış masanin uzerinde camasirlar ordan mi geldi nasil oldu anlamiyorum eve didik didik bakıyorum yok birşey deli olacagim
Bilmiyorumki bizim balkona cok kus geliyor bu sene yoktu ama fazla neddn böyle oldu bir tane gordum birde bunlar sürü halinde olmuyorlar mi ya birde bebegimi yesi esolesekOy yavrum ya bisey olmaz insallah. Evi ilacla canm bari bi odaya koy minigi diger her yeri ilacla en son da bulundugunuz yeri yaparsin
Bilmiyorumki bizim balkona cok kus geliyor bu sene yoktu ama fazla neddn böyle oldu bir tane gordum birde bunlar sürü halinde olmuyorlar mi ya birde bebegimi yesi esolesekgecen sene de mutfakta boyle bir tane balkonun kapisinin orda gorup öldürmüştüm sonra daha gormedik. Insallah baska yoktur. Balkonu ilaclicam kesin ama evi cok zor ya bir bakalim daha gorursem evide ilâçlarız mecbur kucuk bebek var insan korkuyor
Bilmem ki iyice bak bakalim hergun sirke flan sik heryere onunla sil yeri flan bak bakalm baska bulursan ilacla cogalmadan bnce ürerse daha zor olurBilmiyorumki bizim balkona cok kus geliyor bu sene yoktu ama fazla neddn böyle oldu bir tane gordum birde bunlar sürü halinde olmuyorlar mi ya birde bebegimi yesi esolesekgecen sene de mutfakta boyle bir tane balkonun kapisinin orda gorup öldürmüştüm sonra daha gormedik. Insallah baska yoktur. Balkonu ilaclicam kesin ama evi cok zor ya bir bakalim daha gorursem evide ilâçlarız mecbur kucuk bebek var insan korkuyor
Var canım hatta sarı gibiydi içinde irin var gibi şimdi kırmızıya döndüKızlar bizim verem aşısı yerinde dokununca hafif şişlik var sizde de var mı
Bende mutfagı toplayım diye geçiyorum 5dk sonra başlıyor ağlamaya baba mücadele ediyorKizlar benim.kiz koyde erken yatmaya alisti saat 10 da uyuyor artk en gec 10 bucuk sabahta 7 bcuukta ayakta
Tabi gece 2 3 kez.uyaniyruzml
O yatmisken bemde yatayim bugün temizlik yemek naya is yaptim onuda babasina verdim savaşıyorlardı babasina cok bagirdi esim diyorki rezil bisey olmus bukafam cok sisti yani bugun iyi geceler hepinize yarinlarimiz guzel huzurlu sağlıklı olsun
Oy kuzum yaa nasıl da dalamış her yerini pis pire kaşınır şimdi oralar sen arada bir elinle ovalaKizlar dun evi temizlemis piril pril etmistim bugun sabah kzii yere koydum mama yapmaya gittim geldim birde baktim bacaginda siyah birsey var alayim derken zipladi hemen yakaladim oldurdum elimde birde ne göreyim pire yasabah esim camasirlari toplamış masanin uzerinde camasirlar ordan mi geldi nasil oldu anlamiyorum eve didik didik bakıyorum yok birşey deli olacagim
Ay allah korusun daha gorursem ilaclaticam ev bembeyaz zaten sabahtan beri didik didik bakiyorum balkonun kapisini salonun kapisini kapadim. Birdr bizim böceğe karsi alerjimiz var gelip bizi buluyor boyle seylerpire için yorgan yakma kizzz
evi pire basmadiysa ilâçlamak gereksiz. çok kimyasal sonuçta. belki bir tanecikdir. tadina bakayim şu tazecik kizin demiştir.. eşşek kafali pire
Ya kuzum ya hemen yikadim kolonya surdum cok ilginc birsey kalmadi. Allahtan gordum yaOy kuzum yaa nasıl da dalamış her yerini pis pire kaşınır şimdi oralar sen arada bir elinle ovala
Valla cadaloz bunlarBende mutfagı toplayım diye geçiyorum 5dk sonra başlıyor ağlamaya baba mücadele ediyor
Pire olduğuna emin misin canım bence siyah başka bir böcektir nereden gelecek ki pireKizlar dun evi temizlemis piril pril etmistim bugun sabah kzii yere koydum mama yapmaya gittim geldim birde baktim bacaginda siyah birsey var alayim derken zipladi hemen yakaladim oldurdum elimde birde ne göreyim pire yasabah esim camasirlari toplamış masanin uzerinde camasirlar ordan mi geldi nasil oldu anlamiyorum eve didik didik bakıyorum yok birşey deli olacagim
Bende gece carsafta salladiktan sonra beşiğinde gece uyuyor demistim dedigim gun ebru besikte yatiyorsa iyi bari dedi hatta. O gunden beridir besikte gecede uyumuyor hatta gece bol bol uykusuzuzHay 3 saat kesintisiz uyuyor diyen dillerimi eşek arısı soksun ya gecemizi anlatıyorum 45 dk uyku 15 dk emme 45 dk uyku 15 dk emme bu çocuk kendini okulda mı sanıyor ya
Canim köyden getirmiş olmayasiniz camasirlari 60 da yika hep krem sür bacağına fena kaşınır oKizlar dun evi temizlemis piril pril etmistim bugun sabah kzii yere koydum mama yapmaya gittim geldim birde baktim bacaginda siyah birsey var alayim derken zipladi hemen yakaladim oldurdum elimde birde ne göreyim pire yasabah esim camasirlari toplamış masanin uzerinde camasirlar ordan mi geldi nasil oldu anlamiyorum eve didik didik bakıyorum yok birşey deli olacagim
Kız bizim bebeler burayı okuyo olmasınlarBende gece carsafta salladiktan sonra beşiğinde gece uyuyor demistim dedigim gun ebru besikte yatiyorsa iyi bari dedi hatta. O gunden beridir besikte gecede uyumuyor hatta gece bol bol uykusuzuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?