2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ya ben ne edem. Allah yardım etti küçüğü daha kolay uyuyor ama büyüğü sabahın 7bucugunda tepemdeydi. e gece de fix 1 kez uyanıyor. şimdi küçüğü uyuyor ama ben büyüğün pesinde uykusuz dolanıyorum. virüs olmayaydı sabahları bir kreş oyun grubu felan gönderirdim enerjisini atar 4 duvar arasından çıkardı. offff
canim sen sunneti neden ani yaptın
yani bizim dr özellikle aşıyla arasında 1 hafta olsun demişti. bende ona göre programladım. sadece şu kadarını söylim şu 2 gün sık dişini sonra birseycigi kalmayacak. öp kokla sarıl sakin sakin ninniler söyle dans et. acıya en dayanıklı canlılar aslında bebelermiş . dikkatini başka yere ver. kendin için sakin olmayı sabırlı olmayı dile. arada kaç bir soğuk su çarp yüzüne derin derin nefes al ve en sakin halinle gel bebisinin yanına. şu iki sadece. öpüyorum geçmiş olsun simdiden

Kızlar aranızda bebeği yüzüstü durmayı hiç sevmeyen var mı benim kızım gibi koyuyorum bikaç dakika sonra gücü tükeniyor sanki neredeyse beş aylık olucaz henüz tam dönemiyor yüzüstü tam yan dönebiliyor duruyor hatta o şekilde ama aşırtamıyor kendini yüzüstü her bebeğin gelişimi kendine özgü biliyorum ama merak ediyorum

Kizlar dun evi temizlemis piril pril etmistim bugun sabah kzii yere koydum mama yapmaya gittim geldim birde baktim bacaginda siyah birsey var alayim derken zipladi hemen yakaladim oldurdum elimde birde ne göreyim pire ya sabah esim camasirlari toplamış masanin uzerinde camasirlar ordan mi geldi nasil oldu anlamiyorum eve didik didik bakıyorum yok birşey deli olacagim

Eklentiler

• 20200817_094453.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 54
Ya aslinda ben 3 ayini gectiginden beri diyodum bi an once yatarken zorluk olmasn sunneti olsn diye dun de sabah kahvaltisinda yine dedim tm deyip orali olmuyosunuz yeter sunnet olsn artk donmeye baslicak zapdedemem zor olur dedim oyle deyince arayalim gûn alalim dedik adam da hemen gelirim dedi oylelikle aniden oldu iste. Aşı icin de gittik aşı bitti dedi hem de sunnet snrasi agir olur du dedi oylelikle aşı olmadan döndük iste. Saat 1 bucuk da pansumani var biraz zor olcak galiba pansumani bakalm

Ya aslinda ben 3 ayini gectiginden beri diyodum bi an once yatarken zorluk olmasn sunneti olsn diye dun de sabah kahvaltisinda yine dedim tm deyip orali olmuyosunuz yeter sunnet olsn artk donmeye baslicak zapdedemem zor olur dedim oyle deyince arayalim gûn alalim dedik adam da hemen gelirim dedi oylelikle aniden oldu iste. Aşı icin de gittik aşı bitti dedi hem de sunnet snrasi agir olur du dedi oylelikle aşı olmadan döndük iste. Saat 1 bucuk da pansumani var biraz zor olcak galiba pansumani bakalm

Oy yavrum ya bisey olmaz insallah. Evi ilacla canm bari bi odaya koy minigi diger her yeri ilacla en son da bulundugunuz yeri yaparsin

Oy yavrum ya bisey olmaz insallah. Evi ilacla canm bari bi odaya koy minigi diger her yeri ilacla en son da bulundugunuz yeri yaparsin
Bilmiyorumki bizim balkona cok kus geliyor bu sene yoktu ama fazla neddn böyle oldu bir tane gordum birde bunlar sürü halinde olmuyorlar mi ya birde bebegimi yesi esolesek gecen sene de mutfakta boyle bir tane balkonun kapisinin orda gorup öldürmüştüm sonra daha gormedik. Insallah baska yoktur. Balkonu ilaclicam kesin ama evi cok zor ya bir bakalim daha gorursem evide ilâçlarız mecbur kucuk bebek var insan korkuyor

pire için yorgan yakma kizzz

evi pire basmadiysa ilâçlamak gereksiz. çok kimyasal sonuçta. belki bir tanecikdir. tadina bakayim şu tazecik kizin demiştir.. eşşek kafali pire

Bilmem ki iyice bak bakalim hergun sirke flan sik heryere onunla sil yeri flan bak bakalm baska bulursan ilacla cogalmadan bnce ürerse daha zor olur

Bende mutfagı toplayım diye geçiyorum 5dk sonra başlıyor ağlamaya baba mücadele ediyor

Oy kuzum yaa nasıl da dalamış her yerini pis pire kaşınır şimdi oralar sen arada bir elinle ovala

pire için yorgan yakma kizzz

evi pire basmadiysa ilâçlamak gereksiz. çok kimyasal sonuçta. belki bir tanecikdir. tadina bakayim şu tazecik kizin demiştir.. eşşek kafali pire
Ay allah korusun daha gorursem ilaclaticam ev bembeyaz zaten sabahtan beri didik didik bakiyorum balkonun kapisini salonun kapisini kapadim. Birdr bizim böceğe karsi alerjimiz var gelip bizi buluyor boyle seyler afedersin stresten ishal oldum 2 dir wcye koşuyorum
Oy kuzum yaa nasıl da dalamış her yerini pis pire kaşınır şimdi oralar sen arada bir elinle ovala
Ya kuzum ya hemen yikadim kolonya surdum cok ilginc birsey kalmadi. Allahtan gordum ya

Pire olduğuna emin misin canım bence siyah başka bir böcektir nereden gelecek ki pire

Hay 3 saat kesintisiz uyuyor diyen dillerimi eşek arısı soksun ya gecemizi anlatıyorum 45 dk uyku 15 dk emme 45 dk uyku 15 dk emme bu çocuk kendini okulda mı sanıyor ya
Bende gece carsafta salladiktan sonra beşiğinde gece uyuyor demistim dedigim gun ebru besikte yatiyorsa iyi bari dedi hatta. O gunden beridir besikte gecede uyumuyor hatta gece bol bol uykusuzuz

Canim köyden getirmiş olmayasiniz camasirlari 60 da yika hep krem sür bacağına fena kaşınır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…