2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım yoktur bişeyi sena kuşun inşallah. Benimki de düşmüştü kanepeden bi kere ondan sonra bırakmadım hiç kanepede yere koyuyorum napacakları belli olmuyor Allah korusun

Sağolasın canım dokundum çok şükür bir şey yok gibi şimdi

Uyutmamaya çalışıyorum , çok şükür şimdilik morluk filan yok . Nasıl oldu bir anda anlamadım . Tüm vücut yüz üstü düştü . Burnu tıkalı zaten şimdi açmaya korkuyorum aspiratör le . Ya açıyorsa diye .

Geçmiş olsun canım yoktur bişeyi sena kuşun inşallah. Benimki de düşmüştü kanepeden bi kere ondan sonra bırakmadım hiç kanepede yere koyuyorum napacakları belli olmuyor Allah korusun
Öyle valla ayağım vardı halbuki önünde . Bir anlık tv ye dönmemle çocuğu düşerken görmem bir oldu .

İnşallah canım endişe etme geçer estriol kremi bulabilirsen o geçirdi bizimkini
sagol cnm geçmezse alicam.
Gecmis olsun cnm insallh birseyi yoktur kuzunun ☹

Kizlar bebek oturmaya baslayinca dusmemesi icin oturma minderleri var sizce alsak ise yarar mi ne düşünüyorsunuz
Ona da gerek yok diye yorumlar okudum araştırdım mantıksız geldi çünkü 1-2 ay sonra zaten kendi oturabilecek bebeyatmaz a gerek duymucak
Onun yerine çamaşır sepeti öneriyolar yastıklarla çevreleyip oturtun diyolar mantıklı geldi bana da

Aslinda evet bir süre sonra tam oturacak ama bilemedim

Umudum- ah sena balım cadı kız senii canım hiç korkma soğuk kanlı ol panik yapma bebekler düşmeye çok dayanıklı sadece kaburgasına bileklerine ve burnuna dokun bak acırsa tepki verir ağlar göz temasına bak takip edip etmediğine ki bisey yoktur eminim moralini bozma sadece takip et

Benim oglan benim sütun tadina alışmış galiba mama tadını istemiyor seker atsamda icmiyor . Keske sagdigim sütü de acıktım ictim yapsa . Agzina sıkıyorum resmen biberonu . Sütümü arttirmanin yoluna gitmeliyim . Asıl ben bu konuda destek almak istiyorum ama kimden olabilir beslenme sorunu konusunda yani .
Az once mamayi agzina sikarak verdim 30 kadar hop kustu . Aglayarak . Agladi mi da masallah hic susmaz o günümüz gider . Zaten anne sütü de versem gazdan sonra ara ara cikariyor bazen kesik yogurt gibi bazen su gibi . Keske hic sağmasaymışım emmedi mi tamam mama ver yapsaymışım cok stresliyim cok yorgunum kendimi tepe taklak şöyle sarkitasim var kızlar acaip bunaldim bebegim mi zor ben mi anneligi beceremedim . Bu konuda destek alabileceğim bir kisi var midir . Uykusundan cok beslenme sıkıntısı beni geriyor

Geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur

Canım ben de keşke daha çok sağsam sütüm artsaymış diyorum Sütüm iyice azaldı nerdeyse ful mama veriyorum şu an. O yüzden canını sıkma. Ek gıdaya az kaldı. O zaman sütün yeter ona

oyyy kuzucugum. şimdiye kadar belli olurdu bir şey olsa. yoktur Allah'ın izniyle. melekler tutar bebekleri derler bizim oralarda. bir gerçekliği olmasa da severim bu sözü

Valla kimi zaman zor kimi zaman kolay dün büyük ablamızın yanına gittik küçük kızım çok özlemiş agladi da ağladı bugün eve geldik ama büyük gelmedi yine kaldı anneannesinin yanında
Inşallah dönemsel.olur yoksa çok zor emmesi
Bizimki ağlıyor da emmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…