- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Sağolasın canım dokundum çok şükür bir şey yok gibi şimdicanım burnuna bak dudaklarina bir de kanama yara var mi? göğüs kafesine parmaklarinda cok hafif dokun sıra sıra.eger bir yeri aciyorsa bagirir zaten.heryerine dokun dizlerine ayak parmaklarina alnina burnuna cenesine ve hatta boynuna minik minik dokun.sakin bastirma.hafif de dokunsan aciyorsa bagirir zaten.ama sıcağıyla anlamayabilirsin o yuzden arada kontrol et yarina kadar.cok aglar susmazsa kusarsa ateslenirse uyuklama cok olursa uykusundq burnunu falan ellediginde tepki vermezse veya sana anormal gelen her turlu durumda doktora gitmelisin canim.
gecmis olsun
Uyutmamaya çalışıyorum , çok şükür şimdilik morluk filan yok . Nasıl oldu bir anda anlamadım . Tüm vücut yüz üstü düştü . Burnu tıkalı zaten şimdi açmaya korkuyorum aspiratör le . Ya açıyorsa diye .Uyutma birkaç saat bir şey olmamıştır inş sen şubede iyice bak sağına soluna bir yeri şişip morarmasının hastanelerde güvenli değil ki bir acile gitsen yine de iyi olur ama kafasını falan çarptı öı çok Geçmiş olsun
Öyle valla ayağım vardı halbuki önünde . Bir anlık tv ye dönmemle çocuğu düşerken görmem bir oldu .Geçmiş olsun canım yoktur bişeyi sena kuşun inşallah. Benimki de düşmüştü kanepeden bi kere ondan sonra bırakmadım hiç kanepede yere koyuyorum napacakları belli olmuyor Allah korusun
sagol cnm geçmezse alicam.İnşallah canım endişe etme geçer estriol kremi bulabilirsen o geçirdi bizimkini
Gecmis olsun cnm insallh birseyi yoktur kuzunun ☹Sena kuşum koltuktan düştübir anlık oldu, ne ara döndü bilemedim halbuki yanındaydım da . Yüz üstü düştü içim gitti . Bir şey olmuş mudur ki acaba ? Bir şey olsa ağlaması devam ederdi herhalde değil mi ? Ne yapmam gerekiyor bilemedim uyutmamaya çalışıyorum sadece
Ona da gerek yok diye yorumlar okudum araştırdım mantıksız geldi çünkü 1-2 ay sonra zaten kendi oturabilecek bebeyatmaz a gerek duymucakKizlar bebek oturmaya baslayinca dusmemesi icin oturma minderleri var sizce alsak ise yarar mi ne düşünüyorsunuz
Ona da gerek yok diye yorumlar okudum araştırdım mantıksız geldi çünkü 1-2 ay sonra zaten kendi oturabilecek bebeyatmaz a gerek duymucak
Onun yerine çamaşır sepeti öneriyolar yastıklarla çevreleyip oturtun diyolar mantıklı geldi bana da ☺
Sağolasın canım dokundum çok şükür bir şey yok gibi şimdi
Uyutma hemen canim gecmis olsun bebeklerde düşmeden korkarim gozlemle biraz gözlerine falan bakSağolasın canım dokundum çok şükür bir şey yok gibi şimdi
Geçmiş olsun canım inşallah bişey yokturSena kuşum koltuktan düştübir anlık oldu, ne ara döndü bilemedim halbuki yanındaydım da . Yüz üstü düştü içim gitti . Bir şey olmuş mudur ki acaba ? Bir şey olsa ağlaması devam ederdi herhalde değil mi ? Ne yapmam gerekiyor bilemedim uyutmamaya çalışıyorum sadece
Canım ben de keşke daha çok sağsam sütüm artsaymış diyorum Sütüm iyice azaldı nerdeyse ful mama veriyorum şu an. O yüzden canını sıkma. Ek gıdaya az kaldı. O zaman sütün yeter onaBenim oglan benim sütun tadina alışmış galiba mama tadını istemiyor seker atsamda icmiyor . Keske sagdigim sütü de acıktım ictim yapsa . Agzina sıkıyorum resmen biberonu . Sütümü arttirmanin yoluna gitmeliyim . Asıl ben bu konuda destek almak istiyorum ama kimden olabilir beslenme sorunu konusunda yani .
Az once mamayi agzina sikarak verdim 30 kadar hop kustu . Aglayarak . Agladi mi da masallah hic susmaz o günümüz gider . Zaten anne sütü de versem gazdan sonra ara ara cikariyor bazen kesik yogurt gibi bazen su gibi . Keske hic sağmasaymışım emmedi mi tamam mama ver yapsaymışım cok stresliyim cok yorgunum kendimi tepe taklak şöyle sarkitasim var kızlar acaip bunaldim bebegim mi zor ben mi anneligi beceremedim . Bu konuda destek alabileceğim bir kisi var midir . Uykusundan cok beslenme sıkıntısı beni geriyor
Canım kendini hissettirmiş bile şimdiden kolaylıklarMerhaba anneler Allah bagislasin.2.çocuğum bulantılarım yeni basladi okudukça doğurmayasım geliyor
Canım hayırlı olsun bebeğin Sağlıkla kucağına al inşallah ama çok yanlış yerdesin 6 aylık olanların konulara git,biz kafayı kırdık bu ayMerhaba anneler Allah bagislasin.2.çocuğum bulantılarım yeni basladi okudukça doğurmayasım geliyor
o bulantılar da zor. Sağlıkla kucağına al inşallah. ne kadar zor olsa da tatlari çoook.Merhaba anneler Allah bagislasin.2.çocuğum bulantılarım yeni basladi okudukça doğurmayasım geliyor
oyyy kuzucugum. şimdiye kadar belli olurdu bir şey olsa. yoktur Allah'ın izniyle. melekler tutar bebekleri derler bizim oralarda. bir gerçekliği olmasa da severim bu sözüSena kuşum koltuktan düştübir anlık oldu, ne ara döndü bilemedim halbuki yanındaydım da . Yüz üstü düştü içim gitti . Bir şey olmuş mudur ki acaba ? Bir şey olsa ağlaması devam ederdi herhalde değil mi ? Ne yapmam gerekiyor bilemedim uyutmamaya çalışıyorum sadece
Valla kimi zaman zor kimi zaman kolay dün büyük ablamızın yanına gittik küçük kızım çok özlemiş agladi da ağladı bugün eve geldik ama büyük gelmedi yine kaldı anneannesinin yanındaasysss heh ben seni de etiketlicektim 3 cocuklu anne olarak aklimdasin sen de bi dr cihangirin yakisikliligiyla.nasil gidior 3 cocuklu hayat benim de biri aneanneande evde kaldi 1 ama yine se evden cikamiyoruz zor sa geliyor yalniz degilsin buyuklerin istekleri ne yazik ki cevapsiz kaliyor ne yazik ki uzuluorum ama mecburen iste..
Benim kizim da aynen dedigin gibi tipkisi.
Yuruyerek emiyoruz memeyi, ya da ziplayarak otururken. Galiba donemsel etrafi izlemekten bi de skldi galiba memeden yemeklere heves ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?