Kendini motive edebilmen özellikle bu alerji vs. sıkıntılara rağmen takdire şayan ne güzel hayal etmişsin canım inş. her birimize öyle göstersin
Ayaktayız elhamdülillahvalla son ses ağlayıp annesini yarım saatlik uykudan uyandırmayan beybilere sahipseniz çok şanslısınız keyfini çıkarabilirsiniiz
Bizimki de devlet aşısı yapmadı inşallah seninkinden de yapmazOzel aşıyı yaptirmadm ben de devlet asisi yaptiriyorm işte diger aşılar hic ates yapmamıştı bu da smdilik yapmadi bakalm yarin olur mu ama bilmem
Ben de bir hafta geçirip yaptırdım , aşı sonrası gündüz uykusu sıfırlandı, meme reddi başladı . Atak filan değildir bu herhalde yahu .aynen ben de bunu düşünüyorum
çünkü herkes 4. aya girer girmez atak yaşadık deyince ben de aman atakla aynı zamana denk gelmesin dedim 1 hafta geciktirdim.ama değisen bisi olmadi
Ay insallah ya. Diyorum hrp kucuk cocuk bebek farketmiyo tek onlar hastalanmasn da ben hastalaniyim yerine bizler yine bi sekilde duzeliriz de onlara cok zorBizimki de devlet aşısı yapmadı inşallah seninkinden de yapmaz
5 yaş canımmimsy cnm çocukların yaş aralığı nasıl? merak ettim de
5 ayı bekliyorum 6 ayı bekliyorum diyorsunuz ya. Degisen birşey olmuyor. 6 aylık oldu kızım 2 saatte bir memeye kalkar ve arada abisini de kaldırırdı. Gece muhallebi yap gece çok kalkmasın dedi doktorumuz. Ne fayda 2 saatte bir kalkiyor 2 saat uyanik kaliyor, oglumuda kaldiriyor. Uykular haram kızım nazaramı geldi bilmem cok ağlıyor artık, en ufak bisi ağlıyor. Hep kucakta geziyor, gecede kucaktan inmiyor. Surekli duru kucakta olunca oglumda sinir oluyor, oda ağlıyor. Yoksa 2 saatte bir kalkmasina razıydim, cok zor gunler bekliyor beniher bebeyi bizim bebeler gibi aksiyonlu mu sandın lepim..millet mışıl mışılbiz de pış pış pıııış
Ne oldu dudu ya yaa5 ayı bekliyorum 6 ayı bekliyorum diyorsunuz ya. Degisen birşey olmuyor. 6 aylık oldu kızım 2 saatte bir memeye kalkar ve arada abisini de kaldırırdı. Gece muhallebi yap gece çok kalkmasın dedi doktorumuz. Ne fayda 2 saatte bir kalkiyor 2 saat uyanik kaliyor, oglumuda kaldiriyor. Uykular haram kızım nazaramı geldi bilmem cok ağlıyor artık, en ufak bisi ağlıyor. Hep kucakta geziyor, gecede kucaktan inmiyor. Surekli duru kucakta olunca oglumda sinir oluyor, oda ağlıyor. Yoksa 2 saatte bir kalkmasina razıydim, cok zor gunler bekliyor beni
Karışık , anne sütü + mama veriyorum . Hiç su vermedim
Dudu böyleydi zaten cok sık kalkardı ama çok ağlamazdı. Simdi herseyi anlıyor surekli oyun istiyor, oynama hemen ağlıyor. Verdigim oyuncaktan cabuk sıkılıyor 10 saniyede bit drgistirmemi istiyor. Evin icinde gezmek istiyor. Hep kucakta durmak istiyor ama oturdugum anda kızıyor. Ayakta hoplat zıplat gezdir diyor. Anladim gece yapmasa bari ozaman umutta kalkıyor, o kalkinca ortalık yıkılıyor. Gorumcemin kizini cagardim oglumu aldi markete gittiler, aglayarak biz gidemiyoruz sen git dedim.Biz gitmedik diye ne dısardan vaz geçti ne bizden ağlayarak dudu dudu diyerek gitti. Aşagı köseden sesi geliyordu hala.Ne oldu dudu ya yaadislerimi zorluyor acaba ? Bende 5. Ay 6. Ay videolarina bakiyordum
Kızım 6 aylık 20 gun lausa kanaması oldu. 38 gunlukken ilk adeti oldum. Lausadan sonra 4 kez adet oldumMerhaba arkadaşlar,
Ben 27 Martta doğum yaptım. 4 ay 25 günlük şuan oğlum. Ne zaman adet kanaması başlıyor biliyor musunuz? Başlayan var mı?
2.ay alısında verem aşısı vardı banyo yapmama sebebi o benim bildiğimO neymis ya kan mi demir mi.? Ozel olarak aliniyo galiba
Aynen valla ben bi 3 gun yikamicam vazgectm ya sünnet yeri iyice bi duzelsin diyorm
Bu 4 ay asisindaki fark netmis merak ettim
Sey dimi o hazir aliniyo cips seklinde dedigin. Bi ara kb da tır soforu ya gittigi sehirden almisti ben sevmedim hic evdekiler nasi yedi. Bi tuhaf kokusu var. Sen evde yapulani yiyo musun peki bunlar kendileri yapip yiyolar corbasini sevmiyolar. Zaten bnde bunlarin yaptiklarindan corba yapmiyorm o gizel olmuyo kirmizi olan daha iyi bunlar sarimsak flan katiyo bizmki oyle olmuyo annem veriyo bama kendim iciyorm zaten sevmiyolarmis
Allah yardimcin olsun gececek bu günlerde. Bu arada benim kiz tv acinca hemen izliyor cizgi film ama bende acmiyorum ama 10 15 dk izlese ne zarari olacak ki bende bi nefes alirimDudu böyleydi zaten cok sık kalkardı ama çok ağlamazdı. Simdi herseyi anlıyor surekli oyun istiyor, oynama hemen ağlıyor. Verdigim oyuncaktan cabuk sıkılıyor 10 saniyede bit drgistirmemi istiyor. Evin icinde gezmek istiyor. Hep kucakta durmak istiyor ama oturdugum anda kızıyor. Ayakta hoplat zıplat gezdir diyor. Anladim gece yapmasa bari ozaman umutta kalkıyor, o kalkinca ortalık yıkılıyor. Gorumcemin kizini cagardim oglumu aldi markete gittiler, aglayarak biz gidemiyoruz sen git dedim.Biz gitmedik diye ne dısardan vaz geçti ne bizden ağlayarak dudu dudu diyerek gitti. Aşagı köseden sesi geliyordu hala.
Merhaba epeydir yoksun . Adet kisiye gore degisiyor bence ben ikisinde de 40 tan sonra oldum .Merhaba arkadaşlar,
Ben 27 Martta doğum yaptım. 4 ay 25 günlük şuan oğlum. Ne zaman adet kanaması başlıyor biliyor musunuz? Başlayan var mı?
Ben hala olmadım sadece anne sütü verenlerde hemen olmuyor bildğim gerçi ben mama da veriyorum ama olmadım yine deMerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?