2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kendini motive edebilmen özellikle bu alerji vs. sıkıntılara rağmen takdire şayan ne güzel hayal etmişsin canım inş. her birimize öyle göstersin

oglumun boyumu gectigini kizimin bana kurabiye pisirdigi hayal ediyorum

ne yapayım..Allah baska dert vermesin
.geçecek inşAllah...

Ayy gececi tayfasi bugn cokmus yahu. Sabahci tayfasi da var mi benm gbi her zaman 6 da kalkiyodm yda 7 ye gelmeden gec yatti anca işte byle olduk bugn. Ama hâlâ da uykumu alamadm desem bak gececi tayfa linçlemeyelim bende yani bi kalkiyorm acikiyo doyuyo geri pert hemen yataga bnde ama son zamnda 4 5 gndr uyusam da uykumu alamiyorm 2 3 gun uyanmadan yatarm gbi geliyo

aynen ben de bunu düşünüyorum
çünkü herkes 4. aya girer girmez atak yaşadık deyince ben de aman atakla aynı zamana denk gelmesin dedim 1 hafta geciktirdim.ama değisen bisi olmadi
Ben de bir hafta geçirip yaptırdım , aşı sonrası gündüz uykusu sıfırlandı, meme reddi başladı . Atak filan değildir bu herhalde yahu .

her bebeyi bizim bebeler gibi aksiyonlu mu sandın lepim..millet mışıl mışıl biz de pış pış pıııış
5 ayı bekliyorum 6 ayı bekliyorum diyorsunuz ya. Degisen birşey olmuyor. 6 aylık oldu kızım 2 saatte bir memeye kalkar ve arada abisini de kaldırırdı. Gece muhallebi yap gece çok kalkmasın dedi doktorumuz. Ne fayda 2 saatte bir kalkiyor 2 saat uyanik kaliyor, oglumuda kaldiriyor. Uykular haram kızım nazaramı geldi bilmem cok ağlıyor artık, en ufak bisi ağlıyor. Hep kucakta geziyor, gecede kucaktan inmiyor. Surekli duru kucakta olunca oglumda sinir oluyor, oda ağlıyor. Yoksa 2 saatte bir kalkmasina razıydim, cok zor gunler bekliyor beni

Ne oldu dudu ya yaa dislerimi zorluyor acaba ? Bende 5. Ay 6. Ay videolarina bakiyordum

Pff görümcek geliyo yine yarın 15 gun flan kalacaklarmis oyle diyolar bakalm. Ay töbe töbe de yuruyo evde iş yapiyo ay cocuk düştü hissettim diyo ya valla byle bisey ne gördüm ne duydum. Migdeyi bozuyo ta annesini ariyo agliyo ee migdem bozuk gel hastahaneye götür beni sehir farki var uzak sehirde. Sırf benm hamileligim sorunlu gectigi icin yapiyo ya ben dibinde oldugumdan bakti uzakta olsam arayp anlatmazdim ama beyin basmiyo kızda resmen. Bize neyse migdesi bozuldugunda bi de bunun icin de gidilmez ki hastahaneye zaten hele cocuk dustu asagi hissettim demesi var bi de ya insani öldürüyo. Kv de diyo o anlar bilir o herseyi diye elden ayrılar hep

Ne oldu dudu ya yaa dislerimi zorluyor acaba ? Bende 5. Ay 6. Ay videolarina bakiyordum
Dudu böyleydi zaten cok sık kalkardı ama çok ağlamazdı. Simdi herseyi anlıyor surekli oyun istiyor, oynama hemen ağlıyor. Verdigim oyuncaktan cabuk sıkılıyor 10 saniyede bit drgistirmemi istiyor. Evin icinde gezmek istiyor. Hep kucakta durmak istiyor ama oturdugum anda kızıyor. Ayakta hoplat zıplat gezdir diyor. Anladim gece yapmasa bari ozaman umutta kalkıyor, o kalkinca ortalık yıkılıyor. Gorumcemin kizini cagardim oglumu aldi markete gittiler, aglayarak biz gidemiyoruz sen git dedim.Biz gitmedik diye ne dısardan vaz geçti ne bizden ağlayarak dudu dudu diyerek gitti. Aşagı köseden sesi geliyordu hala.

2.ay alısında verem aşısı vardı banyo yapmama sebebi o benim bildiğim

Allah yardimcin olsun gececek bu günlerde. Bu arada benim kiz tv acinca hemen izliyor cizgi film ama bende acmiyorum ama 10 15 dk izlese ne zarari olacak ki bende bi nefes alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…