2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bazen kocamin da babaligini sorgulamiyo degilim ya. Adam onlarla oturmayi tercih ediyo resmen iceri bi girip cikiyo bakmadan gidiyo oyle. Onlar karantina da gibi de degil hic bahcede oyle duruyolsr ayri ayri bi dolaniyolar geri oturuyolsr hepsinin keyfi yerinde benimse aklim çıkıyor. Kv kızdım ama bardak verdi onlara maske var ama boyunda duruyo verdi cekildi dedim maskeni tak bak sakasi yok diye belli bsey yok ki iyidr diyo bana. E hadi olsalar dedim insallah degillerdir de emin de degiliz sonucta dedim onlsr yuzunden 5 kisiyi yakacaksn icinde kucucuk bak torunun da var yani keske demeye deger mi yaptigin sey dedim. Uzak bi yere koy kalksinlar kendileri sen cekilince alsin dedim yani ayaklarına hizmet bekleyemezler normal bi misafirlk degil onlarinki suan dedim. Bsey demedi ama iyi akli basina gelmis az oğlumdan uzak duruyo almio kucagina uzaktan bakiyo anca. İlla demem gerekiyo demek ki algilamasi için.

Geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatırsınız bemceAmeliyattan birkaç gün sonra gidersin destek olursun sende

Aynen bende öyle düşünüyorum annem kardeşimde öyle yapardı bana da acı baharat çok koyma her yaptırdığından yedir ki seçici olmasın özellikle tarhana diyor tabi ben yine de doktora bir sorarım çünkü piöpirikli anneyim

minikbebegim9640 canım çok takıyorsun hata yapıyorsun takmayacaksın düşünceli de olmayacaksın bencil ol eşine sorma her şeyi ben yaptım ben gidiyorum de git ve asla eşinle küsme sende alttan alta işle kocana bak karın ne çalışkan kardeşin kalmıyor gibi şakayla karışık Gülerek herkese her lafı söyle
Yoksa öbür türlü düşünmekten harap olursun

Çook mantıklı gaza geldim okuyunca şu tadımlar bitsin ben de öyle yapcam bizle bir yemek yesin biz ne yersek

Cok sagol canim soracağım. Mamayi da arastirayim

söz konusu annem olunca kıyamıyorum babam da yok..ondan anlayış bekliyorum..ama bulamıyorum

Geçmiş olsun inş sıkıntısız atlatırsınız bemceAmeliyattan birkaç gün sonra gidersin destek olursun sende

ben de oyle düşünüyorum ama bunu kabul etmiyorlar canım zaten. hic gitmeyim gibi bir derdim yok.hastaneye gelmiyim diyorum.bir de başka sehirlerdeyiz.burada olsalar kv bırakayım cocuklari gideyim.orada birakamam kimseye. bilmiyorum umut kafam karisik

Kalppare yAzdıklarını okuyunca ben bile burdan kendimi kötü ve çaresiz hissettim . Aynı durum benim başıma gelse üstüne bir de eşim psikolojik olarak yıpratır , asla götürmez oğulları yok mu der çıkar. Allah yardımcın olsun , bir çıkış yolu göstersin inşallah

Kızlar bu uyku durumuna çözüm bulan yok mu ? Gündüzleri hiç uykusu yokmuş gibi dolanıyor , arada bir gözünü ovalıyor ondan da benden destek bekliyor uyumak için . Emerek uyuyor . Uyudugu da kucağımda yarım saat . Yerine Koymaya bile kalmadan uyanıyor . Yarım saat uyku da onu idare ediyor . Bugun okulda kucağımda yarım saat uyudu , sonrasında da zorla sallayarak bir saat uyudu . Gündüz uykusu bu kadarcık . Bu kadar da geriler mi canım uyku . Ben alışkın değilim bunlara ama bu ay yavaştan bir düzeni olmazsa alışkanlık haline geliyormuş bu durum .

Cok sagol canim soracağım. Mamayi da arastirayim
Mama diger mamalar gbi hazirlanmiyo. Yoğun kivamli ilk hazirlayinca 7 8 dk bekliyo snra yine calkaliyosn yinr bekliyo oyle veriyosn. Benm bebe de bulanti kusma gitti şükür bu mamayi içince. Doktor tavsiyesi ile ver ama zaten 400 gr bsey eczanelerde satiliyo sadece 50 lira flan hemen bitiyo

Yapacaksn tabi diyo oyle syleri onmesemez ki esim mecburmusim gbi davranir. Umursama diyosn canm oyle de olmuyo ki. Once bi geldi yeni evlendiginde ben hamileydim o zmanlad yeniydi yine ayni koştur babam koştur. Snrasnda geldiginde iste o hamiliydi 5 aylk flandi az yuruyunce ay cocuk düştü hissettim diyodu smdi virüsü bahane ediyo inan yoruluyorm kocaman kiz 28 29 yasinda yani kucuk degil ki. Ben anneme gitsem hizmet beklemem yine ya. Erken doğum riskim varken bile su içmek isteyince gidiyodm aliyodm annem bna syle diyodu o kdar da degil diyodum. Bunda risk vs bsey yok yine istiyo ayagina herseyi. Ya bende sorun vsr ya da bilmiyorm artk ama Allah da iste diyorm cikariyo byle byle. Düşük riskim oldu aramadi etmedi bak smdi ben ona gercektn üzüldüğüm icin ariyorm soruyorm ama anlayan yok

Ya tabi oyle annen sonucta ama diger kardeslerin hic mi gidemiyo yani onlarin da annesi sonucta ne biliyim bi çıkmaz sokak gni senin bu durum. Eger hastahameye gidersen yanina cocuklara kim bakacak ki hem biri zaten daha cok küçük

Evlat o evlat yaşı kaç olursa olsun, bi anneye dokunurmu bi nane limon yapmak. Seve seve yapar, yapmalida. Sabah kendini halsiz hisseder sonra iyi hisseder, hep aynı olacak değilya. Sen karnını saklayarak gezersin, ben gererek gezerim tercih meselesi. Hoşuna gidiyordur hamile oldugu icin cok mutludur, yada tadini çıkarıyordur. Kayınpederin grl burda uzan birsey olmaz demis, sen yatmamissin bu senin sorunun. Bunda ne utanma var ne birsey,sen gelin sin demissin.Gelin olunca insanliktanmı çıkılıyor. Kaynanandan sikayetcisin ama geleceğin hiç parlak değil. Çünkü mutsuzsun mutlu insan göremiyorsun, hep negatifi çekiyorsun. İnsanlara öyle bakıyorsun

Kalppare Yani ben olsam giderdim canım bilmiyorum hastanede refakatçi olmazdım bebek var sonuçta ama refakatçi olarak kardeşlerinden biri gitse sen de evdeki bakımıyla ilgilensen yani aklını karıştıran virüs ise hastaneler çok tedbirli bence sıkıntı sokaklarda

minikbebegim9640 canım acaba fazla mi buyutuyosun onlari gözünde sanırım eşinin de ailesi ile degil de tamamen seninle olmasini istiyosun virüs sıkıntısı konusunda haklisin anlıyorum ama kisisellestirme bence canim yani insan olayin icinde olmadan anlayamiyor ama bakma görme duyma ilgilenme onlar bahçedeyse ac evinde dizi izle ne bileyim yeni tarifler bul dene inanki sürekli virüs düşünmekle başkalarını düşünmekle geçmez ömür küçük çocuğun var onlar düşünmüyorsa söylemişsin işte tamam söyledim bitti de daha fazla kendi icinde düşünüp büyütme bi dost tavsiyesi olarak gör yorulursun yapma kendine bunu ❤

Anlayış beklemekte haklısın canım sonuçta senin bakıma muhtaç bebeğin ve çocuğun var. Annenin özellikle senden bakım beklemesi maalesef üzücü. Seni de düşünmesi lazım. benim annem ben ünide yaz stajı yaprken safra kesesi ameliyatı olmuş bana haber vermemişti aklım kalır kalkıp giderim zaten 2-3 hafta bişey bitirip gelsin diye. Bu da iyi bişey değil ne zaman şüpheli bir durum olsa endişe ediyorum yine bana bişey haber vermiyorlar diye. Herkesin huyu suyu farklı oluyor iste..

Anladim canim sagol doktorlar konuşayım bi daha balalim.
Canm ben digeri poset gbi ya bu hn 25 dedigim kutuya boşaltıyorum sana yanls yazdm lepicim sagolsn syledi de yaxiyim dedim hemen. Aptamil ar sen onu sor doktora. Benm dedigm hn 25 ishal mamasydi kutu degistirdm aklm da basimda degl bugn kusura bkma yanls yazdm

Baharcım çok dobrasın açıkça düşündüğünü yazmışsın dürüst olmak gerekirse sen gelinsin lafına ben de takıldım ama bişey yazmadım minikbebegim9640 benim gözümde biraz tecrübesiz biraz toy zamanla görecek herşeyi.

minikbebegim9640 ben evliliğimin ilk zamanları eşimin ailesiyle ilgili problem yaşadığım (kendi içimde) ve eşimle sürekli bu konuda tartıştığımız için psikoloğa gitmiştim. Her sabah kız kardeşiyle telefonda konuşuyor demiştim psikolog bana sen kardeşinle ne sıklıkla konuşursun demişti. İşte ailesine çok düşkün vs demiştim benim annemle olan ilişkim hakkında sorular sormuştu. Tabi bunları açıkça yapmadı ben anladım. Sorun onlardan değil benden kaynaklanıyormuş. Ben herşeyi kendimle kıyaslıyormuşum. Kendi eksikliklerimi onlarda görünce değişik hislere kapılmışım. O görüşmeler bana bir yol gösterdi ondan sonra neye öfkelensem neye kızsam hemen dönüp kendi geçmişime bakıyordum bununla ilgili nasıl bir yaram var diye.

Belki yardımcı olur eşimin ailesiyle olan ilişkinde

O ben sorunlu hamilrlik yasadim diye ilgi cekiyo sadece. Cocuk dusunmuyodu ben hamileyim doye istedi sirf ve buna 100 de 100 eminim yani. İlgi ustumde olsn diyo ben normal gebelik geçirmedim dusuk riski erken dogum riski hep yattim o donem hastahane de evde flan bu gidiyo e bisey yok diyo doktor ama annesi kizim bilir dio. Ya doktorun anlamadigini bilmedigini anlamaz ki bi insan. O yatiyim hizmet etsinler diyo saygisi yok ben yapsam laf edilir ama agrima giden o. Bak kb anlayislidir benm kv fena kızı da ona cekms.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…