2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnan takilmayim diyorum yapamiyorm ki. Bu benm ikinci evliligm ve ben ayni sorunlari yasiyorm genelde bu zatn yeterince yoruyo beni. Ben cok duygusalm birde cabk uzulurum aglarm yipratiyo bu da beni. Aman deyip gecmeyi cok istiyorm olmuyo ama

Ya lepi kıyamam neredesin sen yardıma gelelim
Canimmm ben ne yerdeyim ne gökte hiçbirine sigamiyorum esime güya dedim bu gece sen ilgilen yoksa büyüğü alip gidecem anneme tamam dedi süt icirmek istedi gövde gösterisi yapacak güya sütümü döktü şaşkın bir iki soylendim sesi cikmaza kaldi oglusu aldi kacalim diye götürdü salona
Suan temsili ben

Kanayan yaram uyku konusu

Ona gelinsin ayop diyorm cnku hani ilk defa koydeki evlerine gidiyosn uzanirsn vs tabiki ama o yatiyim oylr diyo bundan dolayi dedim. Bak ayni seyi ben yapsam laf olurum. Dogum yaptm daha 40im cikmamisti oruca denk geldi e her 2 saate uyanıp karnini doyiruyorm oglanin uykusuz geziyorm e gece kalk kocan da kalkiyo ona biseyler hazirla demiyo bana gelince yat daha dogum yapali cok olmadi surekli uyaniksn diye. Gundux de yat sevelim biz diyo ama onlarda aman acikti da agliyo durumu yok aglayinca sussun diye oynatiyolar hâlâ da oyle demezler altina bakalm acıktı mi diye. Ya kiyaslamayim diyorm ama bnlar el kızı diye bni umursamiyolar gbi. Senin dedigin gbi degil bizdeki durum. Ben diyorm evet esim cocukla ilgilenmiyo bugn diye yuzune de dedm braz once bsey diyemiyo bna cnku haklıyım

İnan takilmayim diyorum yapamiyorm ki. Bu benm ikinci evliligm ve ben ayni sorunlari yasiyorm genelde bu zatn yeterince yoruyo beni. Ben cok duygusalm birde cabk uzulurum aglarm yipratiyo bu da beni. Aman deyip gecmeyi cok istiyorm olmuyo ama
Sen kötü kalpli kin tutan bir insan degilsin . Bazen senin laflarına kafana taktigin seylere gülüyorum tatli serzenisler yapiyorsun yasin küçük belli biraz toysun sadece. Kv ile yasamak hic kolay degil . Ama senle anlaşılır. Cok uyanık cin fikir olsan ikiniz de öyle olunca o ev patlardi . Ama sen biraz evine odana cekil bosver gorme duyma biraz hakkini da koru kendinden ödün verme ki baskasina yapilinca zoruna gitmesin. Hele senle kalmayan görümce elti neyse onlari hic görme. Bir süre cocugunla ilgilen sonra insallah rahatlar kendi evinize gecersiniz .

Gündüz uyuttuktan sonra yarım saat yine aynı şekilde uyutmaya uğraşın. Benimkisi 40 dk. sonra uyanıyor. Uyanınca alıp tekrardan 25 dk. boyunca nası uyutuyorsam aynı yöntemle yine uyutmaya çalışıyorum ve bazen ekstradan 45 dk.daha uyuyabiliyor. Youtube'da uyku meleği Seride samurkaşın videosunu izlemiştim. Güzel bir yöntem felaket uykularını uzatmak mümkün diyor.

helinim inan ki aklimiz basimizda degil.. yağmurun su sozunu bu ayin sozu ilan ediyorum
hepimiz bu ay kafayi kırdık

cok zor valla..sabah 5 te uyudu...zır zır zır hic susmadi..
ahhh çok iyi anlıyorum. bi de küçüğünü hiç sallamaya alıştırmadıydım şimdi çok zorluyo napacagimi bilemiyorum bazen. salıncaklı mama sandalyesi aldım saklanınca kiziyo deli şey. ya ikisi aynı anda olunca zor oluyor. kendime bi dönüp bakıyorum gerginim mutsuzum eşimin eve geleceği saati iple çekiyorum. halbuki ne alaka di mi. iyice mesai gibi bakar oldum. hatirlatiyoeum kabullen 2 sipan var bir gun bes gun degil hergun boyle diye ama bi yerde film kopuyor iste pfff

Sorma o uyku gerilemesi ve meme reddi bu ay herkesin aklını başından aldı
ya olmasın ya. baktınız mı araştırdınız mi nasıl olacakmış. benim büyük hep zordu hala zor yani geriye gidecek kadar bir rahatlığı olmadi hiç. aha şimdi onu sallıyorum minik babasında.

bulan beni etiketlesin noluuuuuuuur. pambik diye sevdim bu da isota dönecek. valla kapıyı açıp usulca çıkacam evden az kaldi

Kalppare canim çok geçmiş olsun öncelikle. ama yani kardeşlerin varmış madem e 2 de bebe nereye gidecen be canim. yani bencillik değil bu. annen de seni düşünse anlasa keşke ama bir sağlıkçı olarak söylüyorum mersinden tabiki durumlar vahim. dikkat edin kızlar. çocuklara da dikkat edin. bizde hala bağışıklığı zayıf gruptayiz vitamin desteği önemli.

Tamam
ahahha kıyamam ya valla ağlanacak halimize hülğyorım çok zor anlıyorum seni
Benim bebiş de pişpis uykuya dalarken şimdi benim ona ‘bir küçük aslancık varmış annemdi onu öok öok severMİŞ.....’ şarkısını söylemini istiyor
Çok çok zor ama işte mükemmel bir duygu zor da olsa yapıyoruz işte bugünleri özleyeceğiz lepi bunu düşün

Teşekkür ederim fırsatım olursa bunu mutlaka deneyeceğim . Emerek uyuması benim kolayıma geliyordu ama ortam olmayınca bugun zorlandım . Bakalım umarım bir düzen tuttururuz. Uyanınca bizimki direkt Gülümser . Öyle olunca dayanamayıp şımartıyordum bende öyle yapmadan tekrar uyku deneyeceğim inşallah ortam olduğunda .

Sütüm benim de öyleydi ilk başlarda ama şimdi 160 a kadar çıkıyor. Sağmaya devam edin yine. Benim ki de ilk günlerde hiç bişey yemedi biberonu istemedi. Sonra sonra alıştı alışacaktır inşallah sizinki de

Bana bir derdinle ortak olmak istedin canim ama can kurban böyle bi istege repeat yapa yapa soylerim valla hic boyle zor bebek hayal edemezdim simdi zora alisinca akilli bebek nasıl olabilir ki diyorum bebek aglar uyumaz zor beslenir bendeki şema bu

Benimde bebegim mama istemiyor anne sütünü bir sure vermeyip alissa mi acaba mamaya diyorum .

4. Ay aşılarını olduk ateş yaptı mı acaba sizlerde ? O kadar da emiyor ama 500 gram almış sütümün yettiğini düşünüyorum acaba işteysen daha mı çok vermeliyiz bilemedim ilk kez bu kadar az almış 7550 toplamda

Kilosu da iyi aldigi kilo da iyi Bence canım masallah . Isteyken sagim sütü mu veriyorsun mama mi

Valla onlar gibi olacan o zaman kıymetli oluyorsun ne derler deli deli görünce bir şey olurdu

Yaz bana da eşim yanlışlıkla 3 no almoş

4 numaradan şimdilik memnunum(20 tane kullandık) lastikleri dışardan düzeltince çok sorun olmadı. Bezin biraz değişik kokusu var ama normal sanırım. En sonunda kızın poposunu açacağım dursun bezsiz rahat rahat

Uyku tulumunun kalınlığı. Ben korkuyorum ya bir de alıştı üstündeki örtüyle oynuyor sabahları. Tutup ağzına tıkıyor. Allah korusun nefes alamaz diye korkuyorum. Bu yıl kullanırım ama sonra bizim gibi normale geçer diye düşünüyorum

Ben de alacağım sanırım. Bizim ev kışın soğuk, yazın sıcak. Olması gerekenin tam tersi. 1 tog’a bakayım ben.

Ahahahah değil mi sen o kadar istandayken bu olmadı
Ama merak etme bizdeki şemalarda alt versiyonunu

Taam canim sagolasin estağfurullah ne kusru. Haftaya kontrole gideriz bi sıkıntı olmazsa sorarim bakalim ne diyecek . Kusmasi 6.ayda bter dedi ama inslalah biter. Gszi başladi tekrardan. Uyku da gitti iyice .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…