2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne gzel durmuş akıllıca efferim ona bi masallh diyelim. Ogretmen miydn sen canm .?

Sabah ilk emziriyorum 2. Öğün Yumurta sarısı yumuşak peynir vs veriyorum 3. Öğün anne sütü 4. Öğün meyve püresi/yoğurtlu meyve sonra yine emzirme en son gece duruma göre emzirme ya da muhallebi..
Yumurtati peyniri yutabiliyolar mi o dönemde rahatlikla. Bi de sadece yogurtla doymasi sorn olmaz mi acaba ya muhallebiyi nasi yapiyosn birde. Cok soru sordm ama napim vakit geliyo artk buyuyolar. Evdekilere bilincli sekilde görünmek istiyorm onlarin tavsiyrlerine uymak yda onlara sotu bilr sormak istemiyorum

Anne sütüyle mamayı dönüşümlü veren anneler bebekleriniz de mama istememe durumu olmuş muydu nasıl yaptınız acaba

İyi haftalar güzel bebelerin güzel anneleri bizim bugün 5. Ayımız doldu doktorumuzun da önerisiyle tadımlara başladık. 2 tatlı kaşığı yoğurt demişti ilk olarak. İlginç şekilde benim oğlan baya hüpletti sanarsın hergün yoğurt yiyor ama napcanı şaşırdı emmeden başka bişey bilmediği için kaşığı yalamaya çalıştı döke saça 2 tatlı kaşığını bitirdik bitince ağladı hatta yarın 3 kaşık yicek bakalım beni yalancı çıkaracak mı sevdi dedim ya yarın nefret eder diliyle iter kesin

Anne sütüyle mamayı dönüşümlü veren anneler bebekleriniz de mama istememe durumu olmuş muydu nasıl yaptınız acaba
Benim hala pek istemiyor 4,5 aylığız hatta bizim bir ara hem meme reddi hem mama reddi vardı mamayı biraz Işıkveren benim soğuk asla içmiyor birde 3 saatte bir verince içiyor koşa süre aralıklarla içmiyor bazen de ağzını doldurup bir anda boşaltıyor hepsini onunda hafif sallayarak verince içiyor

sevmiş bence annesi

Maşşallah canım hep iştahlı olur inşallah ben de tattırıyorum dün kayısı rendeledim ekşiymiş biraz o da suratı buruştura buruştura yedi 1çay kaşığı kadar. Yoğurt mayaladım dün ondan verecem bugün de.

biz de aynıydik ama su son 2 hafta bu da yaramazlasti gece uykusu cok kotu deli oluyirum

bu uyku gerilemesine söyleyin geri gitsin. geceleri ağlayacak durumdayım artık. bittim tükendim valla. bu arada yazamıyorum ama alımdasınız da ben kimsenin aklına düşmemişim hiç.

helinim inan ki aklimiz basimizda degil.. yağmurun su sozunu bu ayin sozu ilan ediyorum
hepimiz bu ay kafayi kırdık

cok zor valla..sabah 5 te uyudu...zır zır zır hic susmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…