- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ne gzel durmuş akıllıca efferim ona bi masallh diyelim. Ogretmen miydn sen canm .?İlk iş gününü atlattık bakalım Sena kuşumladarısı kalan günlere sağlıkla inşallah kuzum akıllı akıllı durdu . Ama toplantı öncesi yaklaşık yarım saat ağzında biberonla bekledim . Teyzeleri karnı tok ondan almıyor herhalde diyorlar 30 cc ancak içirdim . Toplantıda da biraz uykusu geldiği için mızmızlanınca Emzirmeye çıktım . Çocuk iki çekip uyudu hemen . Yarım saat sonra uyandı toplantıyı o şekilde tamamladık
Eşimle bir dönem aynı okulda çalıştığımız için her gören aaaa eşine benziyor dedi . Bebek arabasını taşıyan eşinden günlük yevmiye alırız dediözlemişim okulu
Yumurtati peyniri yutabiliyolar mi o dönemde rahatlikla. Bi de sadece yogurtla doymasi sorn olmaz mi acaba yaSabah ilk emziriyorum 2. Öğün Yumurta sarısı yumuşak peynir vs veriyorum 3. Öğün anne sütü 4. Öğün meyve püresi/yoğurtlu meyve sonra yine emzirme en son gece duruma göre emzirme ya da muhallebi..
Ek gıdayla doyurabilir miyim karnını evde olmadığım dönemde nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorumKaç aylık ek gıdaya başla istersen
Beş aylık kızımEk gıdayla doyurabilir miyim karnını evde olmadığım dönemde nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum
Kac aylik oldu bebîşKızlar işe başladığım için ve sağarak sütüm çok az çıktığı için mamaya başlamak durumunda kaldım ama dünden beri iki mama denedim ikisini de içmek istemiyo ne yapacağımı şaşırdım gerçekten ağzına değdiği anda ağlamaya başlıyor
Bikaç gün içinde beşinci ayı bitecekKac aylik oldu bebîş
Evet canımNe gzel durmuş akıllıca efferim ona bi masallh diyelim. Ogretmen miydn sen canm .?
Ben 5 nci ayda az az ek gidaya baslayacagm doktor da önermişti zaten ver diye doymayacak sekilde tadina baksn demistiBikaç gün içinde beşinci ayı bitecek
Biberon reddediyo olmasın canım kaşıkla filan dene bi deAnne sütüyle mamayı dönüşümlü veren anneler bebekleriniz de mama istememe durumu olmuş muydu nasıl yaptınız acaba
Benim hala pek istemiyor 4,5 aylığız hatta bizim bir ara hem meme reddi hem mama reddi vardı mamayı biraz Işıkveren benim soğuk asla içmiyor birde 3 saatte bir verince içiyor koşa süre aralıklarla içmiyor bazen de ağzını doldurup bir anda boşaltıyor hepsini onunda hafif sallayarak verince içiyorAnne sütüyle mamayı dönüşümlü veren anneler bebekleriniz de mama istememe durumu olmuş muydu nasıl yaptınız acaba
İyi haftalar güzel bebelerin güzel anneleri bizim bugün 5. Ayımız doldu doktorumuzun da önerisiyle tadımlara başladık. 2 tatlı kaşığı yoğurt demişti ilk olarak. İlginç şekilde benim oğlan baya hüpletti sanarsın hergün yoğurt yiyorama napcanı şaşırdı emmeden başka bişey bilmediği için kaşığı yalamaya çalıştı döke saça 2 tatlı kaşığını bitirdik bitince ağladı hatta yarın 3 kaşık yicek bakalım beni yalancı çıkaracak mı sevdi dedim ya yarın nefret eder diliyle iter kesin
Biz baştan beri verdiğimiz için red olayı yaşamadık canım.aptamil biraz şekerli diğerlerinden onu sevebilir belkiAnne sütüyle mamayı dönüşümlü veren anneler bebekleriniz de mama istememe durumu olmuş muydu nasıl yaptınız acaba
Maşşallah canım hep iştahlı olur inşallah ben de tattırıyorum dün kayısı rendeledim ekşiymiş biraz o da suratı buruştura buruştura yedi 1çay kaşığı kadar. Yoğurt mayaladım dün ondan verecem bugün de.İyi haftalar güzel bebelerin güzel anneleri bizim bugün 5. Ayımız doldu doktorumuzun da önerisiyle tadımlara başladık. 2 tatlı kaşığı yoğurt demişti ilk olarak. İlginç şekilde benim oğlan baya hüpletti sanarsın hergün yoğurt yiyorama napcanı şaşırdı emmeden başka bişey bilmediği için kaşığı yalamaya çalıştı döke saça 2 tatlı kaşığını bitirdik bitince ağladı hatta yarın 3 kaşık yicek bakalım beni yalancı çıkaracak mı sevdi dedim ya yarın nefret eder diliyle iter kesin
biz de aynıydik ama su son 2 hafta bu da yaramazlasti gece uykusu cok kotu deli oluyirumKızlar sizi okudukça kızım geliyor aklıma sürekli uykusuzduk bunda uyuyoruz şükür akşam en geç 11 yatıp sabah 7 ye kadar uyanmıyor bazen 8 oluyor emzirip biraz oynasıyoruz bir daha yatıp 11 gibi yataktan cıkıyoruz.. resmen allah yüzüme güldü bu sefer tüm çile hakkımı ilkinde harcadım kolik bir bebekle... insallah tez zamanda uykuları düzene girer..
9 aydan sonra doktorlar gece uyanınca su verin diyorlar gece beslenmesini kesin.. hatta bazı doktorlar 6 da da diyor.. ama ona kimse kıyamaz..
3 mü1. Si 2 çocuğa bedel evet canı sağolsun çok zor bi çocuk ciddi ciddi destek almayı düşünüyorum onunla ilgili
bu uyku gerilemesine söyleyin geri gitsin. geceleri ağlayacak durumdayım artık. bittim tükendim valla. bu arada yazamıyorum ama alımdasınız da ben kimsenin aklına düşmemişim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?