Tadı da kokusu da normal canım . Sadece kıvamı biraz koyu ve çok köpürüyor. İşe yarayacağını düşünüyorum deneyebilirsin.Hanimlar aptamil ar yada baska reflu mamasi kullanan oldu mu bildiğim minikbebegimUmudum- @Susam_tanesi kızlar kokusu normal mamaya göre nasıl pis mi ve tadı farklı mi
Kivami da cok mu koyu
Kusmaya faydasi oldu mu
Maşallah ha gayret seninki düzene oturacak.sekerparecim valla anliyorum senikardeslerin daha olgun davranmasi lazim 2 cocukla seni getrtecekler sehirdisi birde gitmezsende aklin kalacak vicdan yapacaksin ameliyat olsun sen hastaneye gitme onlarda gerekli tedbirleri alsinlar bir kac günlüğüne evde yanlarinda olman bile destek olur. Anladigim kadarıyla sana guveniyorlar bu konuda.
Kizlar bn son 1 haftadir su sekilde yapiyorum. Sabh kalkiyoruz elini yuzunu yıkıyorum mamasini flan veriyorum diyelimki 9 da kalktik 11 gibi tekrar yatiriyorum 2 saati gecirmiyorum zaten uykusu geliyor agliyor sonra 11 bucukta uyaniyor yarim saat aonra kıvranıyor tekrar salliyorum 12 bucuga kadar flan yatirdim diyelim kalkiyor mama yiyor aonra 2 bucuk ta tekrar uyutuyorum sonra yine ayni sekil 45 dk dan az uyursa sallamaya devam. 5 den sonra ise cok kisa 15 20 dk uyuyor aksam saat 10 bucuk 11 e kadar sonrada guzelce uyuyordu 2 gun oncesine kadar simdi ayagimda salliyorum aglayip duruyor. Birde su pire belasi var yerlere bakmaktan cocukla ilgilenemiyorum kafam allak bullak cocukta etkileniyor mu ne anlamadim. Esimde ilac almis evi ilaclayip kapatalim diyor bende 2 pire icin evi ilaclatmak istemiyorum balkonu sadece yapalim daha gorursem evide yapariz arrtik
Insallah duzene girer twk priblem uykuya gecislerimiz zor agliyor ve ben zorla uyutuyirumMaşallah ha gayret seninki düzene oturacak.
2 saat uyanık duruyor ne güzel genelde bizim akşam uykusunda gecerken çok ağlıyor ben rutinlerini yapıp 2.saatte yatağa götürüyorum ama hep 3 saati buluyor uyuması artık gazdan mı nedir
Düzenli saatlere ben de dikkat ediyorum ama yine de nadiren bende yatak odasına girip saatine göre 10 dk.da uyudu.
Pireler için de çok canını sıkma, ins. birsiy olmaz canım. Toz topraktan da gelebilirlermiş.
Benim kiz yatiyot şükür. Gunduzde soyle yatsa rahat ederim. Cani sagolsun. Belli bir zamann sonra uzun yatmaya basliyorlarmis1bucuk saat arayla kalkıyor minik. büyüğü dr e kez kalktı. aralarda uyumaya çalışıyorum uyku denirse tabi.
Sağdığımı veriyorum daha mama ihtiyacı olmadı depo yapmıştım birazda bi iki hafta Yetecek kadar kaldı bakalımKilosu da iyi aldigi kilo da iyi Bence canım masallah . Isteyken sagim sütü mu veriyorsun mama mi
Bebelac thickener da mi kokusuz sanirim o kivam veriyor degil miTikka napıyor acaba ya kızımız adaşı kuzusu nasıl ki?
Tam benim düşüncelerimi yazmışsın yaa bakıyorum diyorum ki bu günlern tadını çılar bir daha gelmeyecek yarın işe başladığında keşke daha çok şunu yapsaymışsın diyeceksin diyorum ama ne bileyim o an ben de insanım telefona falan dalıyorum vicdan yapıyorum off
Kıvamı biraz daha koyu çalkalarsan köpürüyor ama kaşıkla karıştırırsan köpürmüyor. Kusmaya çoook faydası oldu hipp combiotic kullanıyorduk aptamil ar ye geçtik. Şöyle söyliyim beni emdiğinde kusuyor mama yediğinde kusmuyor. Sütümü sağdığımda bile bebelac thickener var onu katıp veriyorum kusmuyor. Yani reflü kesin var bizim kızda. Tadı kokusu bence aynı hipp le ben pek fark göremedim.
Kizcan. disari bile cikmiyorm zaten. Hni diyosn ya blki gerckten zordur hamileligi gözüm goruyo yalan olduğunu bilerek yapiyo o bsey istiyo bna diyo yapsan hdi diye bi de onxeden aram hic iyi degil büyük sorun yasadk. Ben onun gbi yapmiyorm anlarsa zaten bende vicdan var ama anali kızlı ikisinde de yok valla. Agrima gitmez anasi yapsa o istiyo pasa gbi oturuyo kv bna diyo. Ben de zorlu gecirdm hamileligi anlarm halden ama gercek olmadigi cok belli canm. Kv asla kiskanmam hatta basimdan gtsin diye kizinin yanina git derim ona hepminikbebegim9640 canım sana şunu diyeyim..hamileyken bilenler bilir kan kustum ben.ocak acarken cikan gaz kokusu bile beni kustururdu.yani nane limon bile yapacak dermanim yoktu.ama yapanim da yoktu..aglaya kusa aglya kusa ogluma corba yapardim sadece.yani her hamilelik bir olmuyor canım.mesela birinci hamileligim ile ikincisi bile baska baskaydi.gercekten zor geciyordur hamileligi belki.ama hamilelikte duygu gecisleri coktur.1 saat once aglamaktan gozlerin siser 1 saat sonra kahkahalara bogulursun.normal seyler bunlar.bebegi tasimak onu yoruyordur belki. sanırım kv seni kızı gibi görmediğini düşünüp üzülmüşsün biraz.boşver üzülme.kendine edersin. canim gelin ile kiz farkli oluyor sanırım biraz.her kv bu dengeyi kuramayabilir.sen yavruna sarıl mis kokusunu ćek.sen de kendi annene nazlan canım.
boş seyleri dert ediyorsun...benim gorumcem yok ama esimin kuzeni ile pek yakiniz.fahri gorumcem benimbazen ben bile kislaniyorum kv mi ondan.bana neler etti.simdi kizin hakkini nasil da koruyor diyorum.ama sadece icimden.asla disima vurmam.sadece bir kere.ben de ne aptalmisim.hic boyle davranamadim demistim.ama keske onu da demeseydim.saldim gitti kisacasi.
bosver o onun annesi ve yavrusu korona olmus olabilir.korkmasi normal.o kizin da annesine nazlanmasi normal.
üzme kendini..boşver kimseye de tavir alma.karsindaki insan hamile.o da fark edip uzulmesin.sana yapildiginda nasil da üzülmüştün.simdi sen de uzme bence.
Aynı şeyleri yaşamışız ya mahvoldum bende kasinmaktan.. haydomun da yüzünü ısırmışTam dalcam kafama viz viz isigi yakıyorum bakiyorum yok valla kotu konusucam az kaldi
Alerji mamalarini icmiyor canim biraz icse kusuyor hemen. Doktora diyecegim ben oglumda alerji oldugunu düşünmüyorum nedense reflü oldugunu dusunuyorum o mamalar hakkinda biraz bilgi almak istedimLepistesb canım sen alerji maması kullanmıyor muydun neocate o mu kusturuyor?
Ben o kdar iyi oyuncu degilim iste vlla yalandan hareket edemiyorm denedim deValla onlar gibi olacan o zaman kıymetli oluyorsun ne derler deli deli görünce bir şey olurdu
bna da dedi ek gidaya baslayinca gecer belki ama gecmezse ilac baslariz takip ederiz dedi. İste bi gaviscon yazdi reflu mamasi iciyo o yzden kusmalad bitti diye gaviscon vermiyorm epeydir. Birdr karnını doyurunca 10 15 dk dik tutmalisin eger tabi reflusu varsa oyle yap ve mutlaka gazin cikmasi lazimmiş. Bi de oyle dene dik gaz cikarma pozisyonunda bklet her defasindaTaam canim sagolasin estağfurullah ne kusru. Haftaya kontrole gideriz bi sıkıntı olmazsa sorarim bakalim ne diyecek . Kusmasi 6.ayda bter dedi ama inslalah biter. Gszi başladi tekrardan. Uyku da gitti iyice .
Ya bi an bi sevindim ev aldiysan hayirli olsn güle güle oturun insallh darisi başıma. Gecms olsn neymis onlar oyle yorgunluktan mi olmus bska bsey mi ki acaba ihmal etme bi gorun doktoraKızlar biz taşınıyoruz eşya topluyoruz yavaş yavaş.vücudumda kırmızı kırmızı kabaran yağ bezesi gibi bişeyler çıktı.sağ bacağım ayak tabanlarım çok açıyor.yorgunluk beni bitirdi.tekrardan helal olsun diyorum 3-4 çocuğu olanlara
İyi diyosn da iste kiz ordan istiyo anasi bna diyo canm isre sıkılıyo orda. Brde zamaninda buyuk olay yasadk nefret ediyorm ondan yani. Kizi milleti kullanmayi oldu olasi seviyo bekarken de ayniydi smdi de ayni oyle ayaklari uzata uzata keyif yapiyo bseyler istiyo kalkiyim aliyim yok bi suyu bile istedi bi onceki geldiginde mutfak dibindeyken bile bu da agrima gdiyo kv de ver kizim hdi dio bna mecbur veriyorm oyle yata yata keyf yapio surekli bnde hizmetini ediyorm resmn ama belli ediyorm tavrimlaCanim ben önceki yazdıklarına hakim değilim konu olarak ama sana sunu söyleyeyim esinin ailesi ile ne kadar çok sorun yasarsan olan sonucta size oluyor. Ben yaşadım ve boşanma eşiğinden döndüm. Ya sen bosver digerleri istediği gibi yaşasın. Başkasının hayati ile ya da söyledikleri yaptıkları ile ilgili düşünerek kaybettiğimiz zamanı baska şekilde değerlendirebiliriz. İnsanları oldukları gibi kabul etmezsek ve beklentimiz yüksek olursa mutlu olmayı kaçırıyoruz. Beklentiyi düşük tut kendini kıyaslama kimseyle . Ben artık bu sekilde yasamaya çalışıyorum. Akıl vermek değil yanlış anlama sakın ama bu sekilde düşünerek hem kendini hem eşini mutsuz edersin..
Ben dün şöyle yaptım canım bi çok kere denedim biberon istemiyo kızım sanırım çünkü anne sütünü de biberonda verdiğimde istemiyor dün zorla kaşıkla az da olsa yedi çünkü alıştırana kadar bi süre böyle vericem mecbur bi yandan böyle yapınca memeyi de bırakma durumu olmuyor eve gelince bol bol emziririm bi yandan da mamayla desteklerim artık çünkü bizde son bikaç aydır az kilo alma durumu vardıBenimde bebegim mama istemiyor anne sütünü bir sure vermeyip alissa mi acaba mamaya diyorum .
Canım hafif uykuya meyilliyken ver biz öyle öyle alıştırdık ilk 3 gün ben eve gelene kadar hiç bişey yememişti sonra sonra alıştı şükür alışır senin ki de merak etme. İşe başlamadan aralarda veriyordum biberonu alıyordu ama işe başlayınca öyle yaptı. Sonra alıştı şükürBen dün şöyle yaptım canım bi çok kere denedim biberon istemiyo kızım sanırım çünkü anne sütünü de biberonda verdiğimde istemiyor dün zorla kaşıkla az da olsa yedi çünkü alıştırana kadar bi süre böyle vericem mecbur bi yandan böyle yapınca memeyi de bırakma durumu olmuyor eve gelince bol bol emziririm bi yandan da mamayla desteklerim artık çünkü bizde son bikaç aydır az kilo alma durumu vardı
Profiline bakıyorum büyümüş öaşallah pek tatlı olmuş
Bizde iyiyiz meme reddi yaşıyorduk 1,5 aydır dün ilk defa tuttu uyanıkken bakalım devamı gelir inş bizde iyiyiz çok şükür kendimce sıkıntılarıö var daha doğrusu amaçlarım onlar için uğraşıyorum
Girmiyordun epey merak ettim gerçi sende 3 tane normal biz bir taneyle pertiz
valla kuzu galiba bıraktiğin yerdeyimgaz derdimiz var hala..pamuk prenses siddetli tatlanmişa benziyorr..resme bakk ooyy masAllah
eviniz hayırlı olsun canımAllah guzel gunlerde oturmak nasip etsin
Ya ne kadarlik olduvda diş cikmaya basladi oyle. Genelde diş kac aylikken cikiyor ki.? Pamuk kiz zorlaniyodr smdi dişten kiyamam ya ona. Kehribar kolye iyi geliyor diyorlar aldın mı xamm aldysan işe yariyorsa haber verir misn
Hoşgeldin canım Maşşallah Asya yakolaylıklar diliyorum pıtır pıtır çıkarsın inşallah incilerini. Eviniz de hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?