2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hanimlar aptamil ar yada baska reflu mamasi kullanan oldu mu bildiğim minikbebegim Umudum- @Susam_tanesi kızlar kokusu normal mamaya göre nasıl pis mi ve tadı farklı mi
Kivami da cok mu koyu
Kusmaya faydasi oldu mu
Tadı da kokusu da normal canım . Sadece kıvamı biraz koyu ve çok köpürüyor. İşe yarayacağını düşünüyorum deneyebilirsin.

Maşallah ha gayret seninki düzene oturacak.
2 saat uyanık duruyor ne güzel genelde bizim akşam uykusunda gecerken çok ağlıyor ben rutinlerini yapıp 2.saatte yatağa götürüyorum ama hep 3 saati buluyor uyuması artık gazdan mı nedir
Düzenli saatlere ben de dikkat ediyorum ama yine de nadiren bende yatak odasına girip saatine göre 10 dk.da uyudu.
Pireler için de çok canını sıkma, ins. birsiy olmaz canım. Toz topraktan da gelebilirlermiş.

Insallah duzene girer twk priblem uykuya gecislerimiz zor agliyor ve ben zorla uyutuyirum gecen hafta aglamadan yatirdim hep cok guzeldi 2 gundur bir tuhaflasti yine

1bucuk saat arayla kalkıyor minik. büyüğü dr e kez kalktı. aralarda uyumaya çalışıyorum uyku denirse tabi.

Bebelac thickener da mi kokusuz sanirim o kivam veriyor degil mi
Ama aptamil ar kendisi direk kivamli bir mama mi

Kizcan. disari bile cikmiyorm zaten. Hni diyosn ya blki gerckten zordur hamileligi gözüm goruyo yalan olduğunu bilerek yapiyo o bsey istiyo bna diyo yapsan hdi diye bi de onxeden aram hic iyi degil büyük sorun yasadk. Ben onun gbi yapmiyorm anlarsa zaten bende vicdan var ama anali kızlı ikisinde de yok valla. Agrima gitmez anasi yapsa o istiyo pasa gbi oturuyo kv bna diyo. Ben de zorlu gecirdm hamileligi anlarm halden ama gercek olmadigi cok belli canm. Kv asla kiskanmam hatta basimdan gtsin diye kizinin yanina git derim ona hep

Lepistesb canım sen alerji maması kullanmıyor muydun neocate o mu kusturuyor?
Alerji mamalarini icmiyor canim biraz icse kusuyor hemen. Doktora diyecegim ben oglumda alerji oldugunu düşünmüyorum nedense reflü oldugunu dusunuyorum o mamalar hakkinda biraz bilgi almak istedim

Valla onlar gibi olacan o zaman kıymetli oluyorsun ne derler deli deli görünce bir şey olurdu
Ben o kdar iyi oyuncu degilim iste vlla yalandan hareket edemiyorm denedim de
Taam canim sagolasin estağfurullah ne kusru. Haftaya kontrole gideriz bi sıkıntı olmazsa sorarim bakalim ne diyecek . Kusmasi 6.ayda bter dedi ama inslalah biter. Gszi başladi tekrardan. Uyku da gitti iyice .
bna da dedi ek gidaya baslayinca gecer belki ama gecmezse ilac baslariz takip ederiz dedi. İste bi gaviscon yazdi reflu mamasi iciyo o yzden kusmalad bitti diye gaviscon vermiyorm epeydir. Birdr karnını doyurunca 10 15 dk dik tutmalisin eger tabi reflusu varsa oyle yap ve mutlaka gazin cikmasi lazimmiş. Bi de oyle dene dik gaz cikarma pozisyonunda bklet her defasinda

Ya bi an bi sevindim ev aldiysan hayirli olsn güle güle oturun insallh darisi başıma. Gecms olsn neymis onlar oyle yorgunluktan mi olmus bska bsey mi ki acaba ihmal etme bi gorun doktora

İyi diyosn da iste kiz ordan istiyo anasi bna diyo canm isre sıkılıyo orda. Brde zamaninda buyuk olay yasadk nefret ediyorm ondan yani. Kizi milleti kullanmayi oldu olasi seviyo bekarken de ayniydi smdi de ayni oyle ayaklari uzata uzata keyif yapiyo bseyler istiyo kalkiyim aliyim yok bi suyu bile istedi bi onceki geldiginde mutfak dibindeyken bile bu da agrima gdiyo kv de ver kizim hdi dio bna mecbur veriyorm oyle yata yata keyf yapio surekli bnde hizmetini ediyorm resmn ama belli ediyorm tavrimla

Benimde bebegim mama istemiyor anne sütünü bir sure vermeyip alissa mi acaba mamaya diyorum .
Ben dün şöyle yaptım canım bi çok kere denedim biberon istemiyo kızım sanırım çünkü anne sütünü de biberonda verdiğimde istemiyor dün zorla kaşıkla az da olsa yedi çünkü alıştırana kadar bi süre böyle vericem mecbur bi yandan böyle yapınca memeyi de bırakma durumu olmuyor eve gelince bol bol emziririm bi yandan da mamayla desteklerim artık çünkü bizde son bikaç aydır az kilo alma durumu vardı

Canım hafif uykuya meyilliyken ver biz öyle öyle alıştırdık ilk 3 gün ben eve gelene kadar hiç bişey yememişti sonra sonra alıştı şükür alışır senin ki de merak etme. İşe başlamadan aralarda veriyordum biberonu alıyordu ama işe başlayınca öyle yaptı. Sonra alıştı şükür

valla kuzu galiba bıraktiğin yerdeyim gaz derdimiz var hala..pamuk prenses siddetli tatlanmişa benziyorr..resme bakk ooyy masAllah

eviniz hayırlı olsun canım Allah guzel gunlerde oturmak nasip etsin
Ya ne kadarlik olduvda diş cikmaya basladi oyle. Genelde diş kac aylikken cikiyor ki.? Pamuk kiz zorlaniyodr smdi dişten kiyamam ya ona. Kehribar kolye iyi geliyor diyorlar aldın mı xamm aldysan işe yariyorsa haber verir misn
Hoşgeldin canım Maşşallah Asya ya kolaylıklar diliyorum pıtır pıtır çıkarsın inşallah incilerini. Eviniz de hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.

Ballarım kaynaklarım çok teşekkür ediyorum. Rabbim kimseyi kiralarda surundurmesin.
Asya hanımın diş pitladi pitlayacak çok az kaldı yavrum çıkarsaydı bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…