Kolay gelsin canımKızlar biz taşınıyoruz eşya topluyoruz yavaş yavaş.vücudumda kırmızı kırmızı kabaran yağ bezesi gibi bişeyler çıktı.sağ bacağım ayak tabanlarım çok açıyor.yorgunluk beni bitirdi.tekrardan helal olsun diyorum 3-4 çocuğu olanlara
Ya aminnnBallarım kaynaklarım çok teşekkür ediyorum. Rabbim kimseyi kiralarda surundurmesin.
Asya hanımın diş pitladi pitlayacak çok az kaldı yavrum çıkarsaydı bi.
Kolay gelsin canımya ben iki çocukluyum yani ikiyi görüp ucuncuyu yapanları tebrik ediyorum bu cesaret yiğidim diyorum
Evet aynen öyleBebelac thickener da mi kokusuz sanirim o kivam veriyor degil mi
Ama aptamil ar kendisi direk kivamli bir mama mi
benim yeğenler desteğe geldiler sağolsunlar huni kaldı. ay inş hep böyle devam etmez.Benim deeehuniler hazır sabah beste takicam
gündüz 2 kısa 1 uzun uyudu dün. büyüğü 22 aylik gündüz uykusu 1 kez ve gecede kalkıyor hala. sağım felan da hiiiiiiuc yapamıyorum haliyleBenim kiz yatiyot şükür. Gunduzde soyle yatsa rahat ederim. Cani sagolsun. Belli bir zamann sonra uzun yatmaya basliyorlarmis
Çok kolay oluyor ayrı ayrı uğraşmıyorsun.Çook mantıklı gaza geldim okuyuncaşu tadımlar bitsin ben de öyle yapcam bizle bir yemek yesin biz ne yersek
Bugün öyle denerim artık canım inşallah benimki de tutarCanım hafif uykuya meyilliyken ver biz öyle öyle alıştırdık ilk 3 gün ben eve gelene kadar hiç bişey yememişti sonra sonra alıştı şükür alışır senin ki de merak etme. İşe başlamadan aralarda veriyordum biberonu alıyordu ama işe başlayınca öyle yaptı. Sonra alıştı şükür
Amin insallah insallahhhBallarım kaynaklarım çok teşekkür ediyorum. Rabbim kimseyi kiralarda surundurmesin.
Asya hanımın diş pitladi pitlayacak çok az kaldı yavrum çıkarsaydı bi.
gece 3 den 6 bucuga kdr uytmadi ama yakaladim ve ilac siktim en son kizi kaldirdim yerini degistirdim mama verdim esimlede kavga ettim sabah sabah bn memlkette oldugum icin sinekligi takmamisti. Karya yida yanaktan ısırmış. Sinek ısırığı nasil boyle nokta gibi kirmizi dime ay kafayı bozdum iyiceAynı şeyleri yaşamışız ya mahvoldum bende kasinmaktan.. haydomun da yüzünü ısırmış
Günaydın herkese güzel bir gün olsun.
Eki Görüntüle 2680249 anasına gülen bebek
Masallah bebislereDun de byle ilk defa kendi kendine uyuyo bakalm. Tam herif ya bacaklar ayrık ayrık
Evet canim kırmızı kabarık bi noktagece 3 den 6 bucuga kdr uytmadi ama yakaladim ve ilac siktim en son kizi kaldirdim yerini degistirdim mama verdim esimlede kavga ettim sabah sabah bn memlkette oldugum icin sinekligi takmamisti. Karya yida yanaktan ısırmış. Sinek ısırığı nasil boyle nokta gibi kirmizi dime ay kafayı bozdum iyice
Masallah bebislere
Evet canim bak böyle küçük kabarıklıkCnm boyle dime evde birde pis bocek görmüştüm ya kusura bkmaEki Görüntüle 2680379
Pis sinekler. Haydoma bak cook tatliEvet canim bak böyle küçük kabarıklık
Ya maslallh pis sinekler ya benm sipayi da yiyolar hep. Ya bi de bsey corcam bu haydonun adi haydar mi oyle diyosn da merak ettim yaEvet canim bak böyle küçük kabarıklık
Canim adi GöktürkYa maslallh pis sinekler ya benm sipayi da yiyolar hep. Ya bi de bsey corcam bu haydonun adi haydar mi oyle diyosn da merak ettim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?