2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kolay gelsin canım ya ben iki çocukluyum yani ikiyi görüp ucuncuyu yapanları tebrik ediyorum bu cesaret yiğidim diyorum

Ballarım kaynaklarım çok teşekkür ediyorum. Rabbim kimseyi kiralarda surundurmesin.
Asya hanımın diş pitladi pitlayacak çok az kaldı yavrum çıkarsaydı bi.
Ya aminnn asyanın da inşallah kolaylıkla çıkar dişleri inci gibi dizilir ❤

Kolay gelsin canım ya ben iki çocukluyum yani ikiyi görüp ucuncuyu yapanları tebrik ediyorum bu cesaret yiğidim diyorum

Ben de ilk bebeğime tek bakıyorum da ikincisi olunca insan tek başına yıpranır vallahi sizi ayakta alkışlamak istiyorum maşallah nası bir sabır işiymiş çocuk büyütmek, nisan anaları ağlamasın. Bebekleriyle mutlu huzurlu olsun..

Benim deee huniler hazır sabah beste takicam
benim yeğenler desteğe geldiler sağolsunlar huni kaldı. ay inş hep böyle devam etmez.

Benim kiz yatiyot şükür. Gunduzde soyle yatsa rahat ederim. Cani sagolsun. Belli bir zamann sonra uzun yatmaya basliyorlarmis
gündüz 2 kısa 1 uzun uyudu dün. büyüğü 22 aylik gündüz uykusu 1 kez ve gecede kalkıyor hala. sağım felan da hiiiiiiuc yapamıyorum haliyle

Bugün öyle denerim artık canım inşallah benimki de tutar

Aynı şeyleri yaşamışız ya mahvoldum bende kasinmaktan.. haydomun da yüzünü ısırmış
gece 3 den 6 bucuga kdr uytmadi ama yakaladim ve ilac siktim en son kizi kaldirdim yerini degistirdim mama verdim esimlede kavga ettim sabah sabah bn memlkette oldugum icin sinekligi takmamisti. Karya yida yanaktan ısırmış. Sinek ısırığı nasil boyle nokta gibi kirmizi dime ay kafayı bozdum iyice
Günaydın herkese güzel bir gün olsun.
Eki Görüntüle 2680249 anasına gülen bebek
Dun de byle ilk defa kendi kendine uyuyo bakalm. Tam herif ya bacaklar ayrık ayrık
Masallah bebislere

Evet canim kırmızı kabarık bi nokta

Eklentiler

• 20200825_160105-01.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200825_160105-01.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 47
Ya maslallh pis sinekler ya benm sipayi da yiyolar hep. Ya bi de bsey corcam bu haydonun adi haydar mi oyle diyosn da merak ettim ya
Canim adi Göktürk ama bilir misin bilmiyorum küfürbaz haydo diye bir karakter var mizahi yani benim oğlan da hareket çekmede bir dünya markası olduğundan adı kaldı haydo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…