2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim adi Göktürk ama bilir misin bilmiyorum küfürbaz haydo diye bir karakter var mizahi yani benim oğlan da hareket çekmede bir dünya markası olduğundan adı kaldı haydo
Yok bilmiyorm ben haydar dan gelen bi haydo diye düşünmüştüm el hareketleri malum goruyodm hep atiyodn. Adiyla yaşasın paşa

Mamayla memeyi birlikte veren kızlar ne kadar mama veriyorsunuz bir beslenmede yada günlük toplam kaç cc mama veriyorsunuz

Benim oğlan cezalı kızlar
Oy masallah yazlik mi orasi cnm yada nerede oturuyorsun mustakil sanirim bahceli flan, bende biktim bu apartman dairesinden onum acik flan ama cok bunaldim. Kizi bugun parka ckardim acik hava o kadar iyi geldiki kiz yarim saat uyudu bende uyucaktim nerdeyse sagolsun esim aksam gec geliyor yorgun oluyor cikamiyorduk bir hava almaya. Ama bir yandanda korktum kimse yoktu benim olduğum yer biraz sakin 1 genc cocuk gordum aklima cocugun kafasina musmulayla vurmus ya o geldi insan tedirgin oluyor heryerde psikopat
misskokulumm nzh99 Kalppare CocoChanelmademoiselle N Nehir8077 ve digerleri neeelerdesinzi ben bugun susmadim cok sıkılmışım

4 gündür kaka yapmadı. Her gün yapıyordu. Bundan önceki de 4 günü buldu yine. İkisşndede annem sabunla yaptırmış. Ve çok sıvı su gibi. Su gibi kakayı nasıl yapamaz acaba. Anlamadım. Her gün rutin yapardı. Niye böyle olmuş olabilir

Burdayım canım çalışmak yordu beni okuldan gelip evi toplayıp oğluşla yattım biraz emzirme niyetine, büyük kızım da kursa gitti küçük de ders çalışmış. Derken akşam yemek yedik çocukları alıp yürüyüşe gittim eşim mutfağı toplasın rahat rahat diye oğlanı 2 akşamdır kanguruyla çıkarıyorum çok seviyor rahat rahat çıkıyoruz. Uykusunu almış ve karnı tok oluyor tabi. Gelince de yarım saat kestirdi ben de çayımı içtim yere yorgan sermiştim onun üstünde debelendik oynadık ayak yemece çorap çıkarmaca dönmece dönünce ağlamaca falan kızlardan kek istedim kek yaptılar pişti oğlanı uyuttum kek yiycez şimdi masterchef izleyerek inşallah

Kalppare annene şimdiden geçmiş olsun canım valla ne desem bilemedim o kadar haklısın ki. Bence annen eve çıktıktan sonra gitmelisin bebeği bahane edebilirsin. En son ne karar verdiniz şimdi?

Değişiyor canım bebeklerin rutinleri benim oğlan 3 aylık olana kadar dünde 3-4 yapardı sonra 5 günde bir yapmaya başladı. Önce fitil vs kullandık kabız diye düşündük baktım katı değil kakası. Ellemiyorum artık kendi 5.gün yapıyor. Bugüb annem wc ye tutar gibi tutmuş yapmıştı kakasını sabah kendi.

Mama sandalyesi alan var mıı önerisi olan
Benim büyüklerden var stork markası vardı 11 sene önce almıştım arkası kademeli, ön tepsisi çıkıyor ayarlanıyor falan. Henüz eve çıkarmadım depoda. Haftasonu çıkarıp koyayım sofrada bizimle oturmak istiyor beyfendi.

Kan damlası kabızlık yapabilir bizde 1 kez sabunla yaptırdık annem yaptı ama bence sabındansa zeytinyağiöşr bizim de z3. Gün sonunda yapıyor 3-4 kere zeytinyağ verince 2 gün içinde yapıyor

Yazlık canım keşke evim böyle olsa kara kara düşünüyorum dönünce napcam diye 3. Kattayım asansör yok kabus gibi bebek arabasını napcam bilmiyom hiç off neyse düşünmiyim şimdiden. Çocuklar seviyo açık havayı hergün biraz park bahçe bi yere çıkarmak lazım bence de tabi mümkünsee benim kendi evimde bunları yapmak işkence taşınsam keşke

Ama çok ıkınıyor. Su gibi olan bişeyi de çıkaramıyor nedense.işe başladıktan sonra bozuldu rutini. Dolaptan çıkardığımız sütler mi acaba rahatsız etti. Olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…