Yok bilmiyorm ben haydar dan gelen bi haydo diye düşünmüştümCanim adi Göktürkama bilir misin bilmiyorum küfürbaz haydo diye bir karakter var mizahi yani benim oğlan da hareket çekmede bir dünya markası olduğundan adı kaldı haydo
aboo 'ne ettiniz ana kız öyle. valla kolay gelsin canim. inş sen ağrısız acısız çok hızlı atlatırsın.Kizlar saka gibi kizimin disi cikacagina bnm 20lik cikiyor ne demeli bu ise
Birde kac yasina geldim 20lik mi kaldiaboo 'ne ettiniz ana kız öyle. valla kolay gelsin canim. inş sen ağrısız acısız çok hızlı atlatırsın.
Elini ağzına götürmeKizlar saka gibi kizimin disi cikacagina bnm 20lik cikiyor ne demeli bu ise
Yine kapi görüyor senin ki benm oglanj gorumcemgl geldi geleli cikaramiyorm hicBenim oğlan cezalı kızlar
Oy masallah yazlik mi orasi cnm yada nerede oturuyorsun mustakil sanirim bahceli flan, bende biktim bu apartman dairesinden onum acik flan ama cok bunaldim. Kizi bugun parka ckardim acik hava o kadar iyi geldiki kiz yarim saat uyudu bende uyucaktim nerdeyseBenim oğlan cezalı kızlar
2 öğün 180-180 veriyorum bazen de emdikten sonra doymadıysa huysuzsa 90 yapıyorumMamayla memeyi birlikte veren kızlar ne kadar mama veriyorsunuz bir beslenmede yada günlük toplam kaç cc mama veriyorsunuz
Burdayım canımOy masallah yazlik mi orasi cnm yada nerede oturuyorsun mustakil sanirim bahceli flan, bende biktim bu apartman dairesinden onum acik flan ama cok bunaldim. Kizi bugun parka ckardim acik hava o kadar iyi geldiki kiz yarim saat uyudu bende uyucaktim nerdeysesagolsun esim aksam gec geliyor yorgun oluyor cikamiyorduk bir hava almaya. Ama bir yandanda korktum kimse yoktu benim olduğum yer biraz sakin 1 genc cocuk gordum aklima cocugun kafasina musmulayla vurmus ya o geldi insan tedirgin oluyor heryerde psikopat
misskokulumm nzh99 Kalppare CocoChanelmademoiselle N Nehir8077 ve digerleri neeelerdesinzi ben bugun susmadim cok sıkılmışım
Değişiyor canım bebeklerin rutinleri benim oğlan 3 aylık olana kadar dünde 3-4 yapardı sonra 5 günde bir yapmaya başladı. Önce fitil vs kullandık kabız diye düşündük baktım katı değil kakası. Ellemiyorum artık kendi 5.gün yapıyor. Bugüb annem wc ye tutar gibi tutmuş yapmıştı kakasını sabah kendi.4 gündür kaka yapmadı. Her gün yapıyordu. Bundan önceki de 4 günü buldu yine. İkisşndede annem sabunla yaptırmış. Ve çok sıvı su gibi. Su gibi kakayı nasıl yapamaz acaba. Anlamadım. Her gün rutin yapardı. Niye böyle olmuş olabilir
Benim büyüklerden var stork markası vardı 11 sene önce almıştım arkası kademeli, ön tepsisi çıkıyor ayarlanıyor falan. Henüz eve çıkarmadım depoda. Haftasonu çıkarıp koyayım sofrada bizimle oturmak istiyor beyfendi.Mama sandalyesi alan var mıı önerisi olan
Kan damlası kabızlık yapabilir bizde 1 kez sabunla yaptırdık annem yaptı ama bence sabındansa zeytinyağiöşr bizim de z3. Gün sonunda yapıyor 3-4 kere zeytinyağ verince 2 gün içinde yapıyor4 gündür kaka yapmadı. Her gün yapıyordu. Bundan önceki de 4 günü buldu yine. İkisşndede annem sabunla yaptırmış. Ve çok sıvı su gibi. Su gibi kakayı nasıl yapamaz acaba. Anlamadım. Her gün rutin yapardı. Niye böyle olmuş olabilir
Sokakta hareket oldu mu hemen çıkarıyorum oyalanıyo birazYine kapi görüyor senin ki benm oglanj gorumcemgl geldi geleli cikaramiyorm hic
Yazlık canım keşke evim böyle olsa kara kara düşünüyorum dönünce napcam diye 3. Kattayım asansör yok kabus gibiOy masallah yazlik mi orasi cnm yada nerede oturuyorsun mustakil sanirim bahceli flan, bende biktim bu apartman dairesinden onum acik flan ama cok bunaldim. Kizi bugun parka ckardim acik hava o kadar iyi geldiki kiz yarim saat uyudu bende uyucaktim nerdeysesagolsun esim aksam gec geliyor yorgun oluyor cikamiyorduk bir hava almaya. Ama bir yandanda korktum kimse yoktu benim olduğum yer biraz sakin 1 genc cocuk gordum aklima cocugun kafasina musmulayla vurmus ya o geldi insan tedirgin oluyor heryerde psikopat
misskokulumm nzh99 Kalppare CocoChanelmademoiselle N Nehir8077 ve digerleri neeelerdesinzi ben bugun susmadim cok sıkılmışım
Ama çok ıkınıyor. Su gibi olan bişeyi de çıkaramıyor nedense.işe başladıktan sonra bozuldu rutini. Dolaptan çıkardığımız sütler mi acaba rahatsız etti. Olabilir mi?Değişiyor canım bebeklerin rutinleri benim oğlan 3 aylık olana kadar dünde 3-4 yapardı sonra 5 günde bir yapmaya başladı. Önce fitil vs kullandık kabız diye düşündük baktım katı değil kakası. Ellemiyorum artık kendi 5.gün yapıyor. Bugüb annem wc ye tutar gibi tutmuş yapmıştı kakasını sabah kendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?