- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Aslinda daha riskli değil mi ya kimse yokken cikarsan daha iyi olmaz mı.?Sokakta hareket oldu mu hemen çıkarıyorum oyalanıyo biraz
Ya şuan fiyatlar uçmuş durumda ben de ek gıdaya başladım biyandan da alayım alışsın oturmaya istiyorumBenim büyüklerden var stork markası vardı 11 sene önce almıştım arkası kademeli, ön tepsisi çıkıyor ayarlanıyor falan. Henüz eve çıkarmadım depoda. Haftasonu çıkarıp koyayım sofrada bizimle oturmak istiyor beyfendi.
Küçük kızımın dondurucuda çok sütü vardı ilk 1 ay küvözde kaldığından stok yapmıştım baya da bir kullandım onları her emzirme sonrası verdim benmari usulü ısıtıp verdim. Hiç sıkıntımız olmadı o şekilde bilemiyorum ki o da anne sütü sonuçtaAma çok ıkınıyor. Su gibi olan bişeyi de çıkaramıyor nedense.işe başladıktan sonra bozuldu rutini. Dolaptan çıkardığımız sütler mi acaba rahatsız etti. Olabilir mi?
Letgodan falan baksan temiz bişeyler denk gelir belki. Mama sandalyesi ikeanınkini de kullananlar beğeniyor ama biraz büyüyünce kullanılır onlar. Şimdilik anakucağı, puset de kullanılabilir yada yastığa yatırıp yedirebilirsin.Ya şuan fiyatlar uçmuş durumda ben de ek gıdaya başladım biyandan da alayım alışsın oturmaya istiyorum
ImrendimmmmmmmBurdayım canımçalışmak yordu beni okuldan gelip evi toplayıp oğluşla yattım biraz emzirme niyetine, büyük kızım da kursa gitti küçük de ders çalışmış. Derken akşam yemek yedik çocukları alıp yürüyüşe gittim eşim mutfağı toplasın rahat rahat diye oğlanı 2 akşamdır kanguruyla çıkarıyorum çok seviyor rahat rahat çıkıyoruz. Uykusunu almış ve karnı tok oluyor tabi. Gelince de yarım saat kestirdi ben de çayımı içtim yere yorgan sermiştim onun üstünde debelendik oynadık ayak yemece çorap çıkarmaca dönmece dönünce ağlamaca falan kızlardan kek istedim kek yaptılar pişti oğlanı uyuttum kek yiycez şimdi masterchef izleyerek inşallah
inşallah cnm . ben 20 yaşında çektirdim hemde cerrah tarfindan çok sıkıntılıydı. siz ana kız rahat geçirin insalahhhhBirde kac yasina geldim 20lik mi kaldiBnim agrim yok sükür cnm. Ama kiz heryere saldırıyor görünürde birseyde yok insallah pitir pitir cikarrlar disleri
büyük oğlana 6 aylık olunca ikea aldım çok da memnunum sağlam kolay taşınıyor heryere. öyle çok oynak birşey değil. şimdi küçük 4 buçuk aylık tam oturamıyor ama yere de rahat rahat koyup arkamindonemiyorum büyüğü kafasına oturdu geçen. ona biraz donanımlı biraey alim dedim neler varmis neler ama fiyatlar ucuk. bende ikincinel aldim. kullanan da bir bebe nasilsa diye. prego trio hem salıncaklı mama sandalyesi. baya oynak ama misal bunu taşımak zor olduğu yerde konforlu sadece. ha bu arada benim oğlan da sallanmaya alışkın değil hiç pispisa alışık. ama olaki diş donemi felan diye bunu alidik.Mama sandalyesi alan var mıı önerisi olan
hey masallah arkadasim enerjine. bana da ver biraz. 2 oğlum var kız dedikce icim eriyor. Allah analı.babali büyütsünBurdayım canımçalışmak yordu beni okuldan gelip evi toplayıp oğluşla yattım biraz emzirme niyetine, büyük kızım da kursa gitti küçük de ders çalışmış. Derken akşam yemek yedik çocukları alıp yürüyüşe gittim eşim mutfağı toplasın rahat rahat diye oğlanı 2 akşamdır kanguruyla çıkarıyorum çok seviyor rahat rahat çıkıyoruz. Uykusunu almış ve karnı tok oluyor tabi. Gelince de yarım saat kestirdi ben de çayımı içtim yere yorgan sermiştim onun üstünde debelendik oynadık ayak yemece çorap çıkarmaca dönmece dönünce ağlamaca falan kızlardan kek istedim kek yaptılar pişti oğlanı uyuttum kek yiycez şimdi masterchef izleyerek inşallah
Darısı başına canımmmmmmmImrendimmmmmmm
Rabbim oğlanların biraz büyüyünce bir de cimcime kız nasip etsin inşallah canımhey masallah arkadasim enerjine. bana da ver biraz. 2 oğlum var kız dedikce icim eriyor. Allah analı.babali büyütsün
oohh ne guzel nazar degmesin Masallah diyeyimBurdayım canımçalışmak yordu beni okuldan gelip evi toplayıp oğluşla yattım biraz emzirme niyetine, büyük kızım da kursa gitti küçük de ders çalışmış. Derken akşam yemek yedik çocukları alıp yürüyüşe gittim eşim mutfağı toplasın rahat rahat diye oğlanı 2 akşamdır kanguruyla çıkarıyorum çok seviyor rahat rahat çıkıyoruz. Uykusunu almış ve karnı tok oluyor tabi. Gelince de yarım saat kestirdi ben de çayımı içtim yere yorgan sermiştim onun üstünde debelendik oynadık ayak yemece çorap çıkarmaca dönmece dönünce ağlamaca falan kızlardan kek istedim kek yaptılar pişti oğlanı uyuttum kek yiycez şimdi masterchef izleyerek inşallah
canim bende bir sefer zeytinyagiyla yaptirdim 3. Gunu idi su gibi yapti belki bekleseydim kivamli yapacakti biz mudahale edince bence icerdeki yumuşuyor hatta sok olmustumAma çok ıkınıyor. Su gibi olan bişeyi de çıkaramıyor nedense.işe başladıktan sonra bozuldu rutini. Dolaptan çıkardığımız sütler mi acaba rahatsız etti. Olabilir mi?
Insallah insallah amiinKizlaaar biz ilk dişimizi pırtlattıkkkkk
Darısı size olsun inşaallah kolayca çıkarsın kuzular.
Kalppare annene şimdiden geçmiş olsun canım valla ne desem bilemedim o kadar haklısın ki. Bence annen eve çıktıktan sonra gitmelisin bebeği bahane edebilirsin. En son ne karar verdiniz şimdi?
Oy masallah yazlik mi orasi cnm yada nerede oturuyorsun mustakil sanirim bahceli flan, bende biktim bu apartman dairesinden onum acik flan ama cok bunaldim. Kizi bugun parka ckardim acik hava o kadar iyi geldiki kiz yarim saat uyudu bende uyucaktim nerdeysesagolsun esim aksam gec geliyor yorgun oluyor cikamiyorduk bir hava almaya. Ama bir yandanda korktum kimse yoktu benim olduğum yer biraz sakin 1 genc cocuk gordum aklima cocugun kafasina musmulayla vurmus ya o geldi insan tedirgin oluyor heryerde psikopat
misskokulumm @nzh99 Kalppare @CocoChanelmademoiselle N Nehir8077 ve digerleri neeelerdesinzi ben bugun susmadim cok sıkılmışım
Demire başladıysan o yapıyordur.ben bur sure vermeyeceğim mesela ara verdim gaz basladi yine. Bakalim 1 hafta deneyecegim4 gündür kaka yapmadı. Her gün yapıyordu. Bundan önceki de 4 günü buldu yine. İkisşndede annem sabunla yaptırmış. Ve çok sıvı su gibi. Su gibi kakayı nasıl yapamaz acaba. Anlamadım. Her gün rutin yapardı. Niye böyle olmuş olabilir
Cok gecmis olsum ya.miss tesekkur ederim canimm..
valla o kadar doluyum ki..annemdeki fitik degilmis.bunca zaman doktor bizi yemis resmen.doktor hatasi varmış.
annemin karın duvarında bir yer dikilmemis.bir yerde kapali ameliyatta kamerayi cikarirken yirtilmis.6.5 cnm yirtilma olmus.oradan bağırsakları disari fırlamış.yani o kocaman sislik fıtık degil bagirsaklariymis ve bir de boyuna kadina korse taktirdi o doktor demeye dilim varmayan yaratik.birgun bile ultrason cekmedi.boyuna eve yolladi dinlen dedi.bugun baska bir doktorq gitti ve doktor ona bunun doktor hatası oldugunu soyledi..bastan o doktora ameliyat ol diye onermistim..bastan beni dinleseydi keske.neyse olan oldu.insAllah ggecer..ama hem uzgun hem mutluyum..uzuluyorum durum vahimmis..ama seviniyorum en azindan fark edildi fiitk degilmis.ve kolay dedi doktor ameliyatı kolay olurmus.ama ondoktora cok kizginim.annem ameliyattan sonra tam 8 defa kontrole gitmis.lutfedip ultrason bakmadi hep eve yolladi.annem bu sefer devlet hast gittu.o da ultrasona git burda yok dedi.baska ozele gitti benim alanim degil demis.sonunda bulduk ya uugun doktoru cok sukur..insAllah iyilesir.
yanina gitme meselesine gelince..hic olmazsa izne denk getirmeyin dedim ama hic dinleyecege benzemiyor..esim de uzuluyor ben de üzülüyorum..
İyi yapmışsınız canım arada hava almak lazım.Ben çok giremiyorum biri dursa biri başlıyor.Oy masallah yazlik mi orasi cnm yada nerede oturuyorsun mustakil sanirim bahceli flan, bende biktim bu apartman dairesinden onum acik flan ama cok bunaldim. Kizi bugun parka ckardim acik hava o kadar iyi geldiki kiz yarim saat uyudu bende uyucaktim nerdeysesagolsun esim aksam gec geliyor yorgun oluyor cikamiyorduk bir hava almaya. Ama bir yandanda korktum kimse yoktu benim olduğum yer biraz sakin 1 genc cocuk gordum aklima cocugun kafasina musmulayla vurmus ya o geldi insan tedirgin oluyor heryerde psikopat
misskokulumm @nzh99 Kalppare @CocoChanelmademoiselle N Nehir8077 ve digerleri neeelerdesinzi ben bugun susmadim cok sıkılmışım
Seninki ne kadar canım
Nereden baslasam 3 yaşında yapacağı şeyleri yapıyor burnuna yabancı cisim sokmak gibi ve bile isteye yapıyor hiç sözümden çıkmazdi şimdi takmıyor doğru düzgün yemek yemiyor bütün gün tv karşısında gözlerinin feri kalmadı sürekli ağlama çişin gelmiş yapalım diyorum ağlıyor Emir verir tarzda konuşma 6 aylıktı odasını ayirmistim simdi beraber yatıyoruz
3 senedir krese gidiyordu öğrendiği ne varsa hepsi bitti o kadar emeğimiz harap oldu içim acıyor bazen bu sene anaokuluna gidecekti ama gondermeyecegim
Cok gecmis olsum ya.Bir insanın canını nasıl bu kadar hiçe sayabilirler aklım almıyor. Inslalah saglikla atlatır hersey yoluna girer. Cocuklarla zor olacsak senin icin de.
Kalppare canım ya çok geçmiş olsuun allah şifa versin inşallah kolaylıkla atlatsın ameliyatını... doktor da nasıl böyle bi hata yapar aklım almiyo boşuna demiyolar iki üç farklı doktora gidilmeli diye
Destekli desteksiz farketmez bizimkinin de kafa öne gidiyo ayaklarıyla aşk yasiyoKizlar sizin bebeler oturuyor sanirimm.benim kiz erken oturmuştu ama oğlan tembel çıktı. Oturuyorum one gidiyor kafası:) sofrada da bizimle olmak istiyor paşa. Her yemekte kucagimizda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?