2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya şuan fiyatlar uçmuş durumda ben de ek gıdaya başladım biyandan da alayım alışsın oturmaya istiyorum

Ama çok ıkınıyor. Su gibi olan bişeyi de çıkaramıyor nedense.işe başladıktan sonra bozuldu rutini. Dolaptan çıkardığımız sütler mi acaba rahatsız etti. Olabilir mi?
Küçük kızımın dondurucuda çok sütü vardı ilk 1 ay küvözde kaldığından stok yapmıştım baya da bir kullandım onları her emzirme sonrası verdim benmari usulü ısıtıp verdim. Hiç sıkıntımız olmadı o şekilde bilemiyorum ki o da anne sütü sonuçta

Ya şuan fiyatlar uçmuş durumda ben de ek gıdaya başladım biyandan da alayım alışsın oturmaya istiyorum
Letgodan falan baksan temiz bişeyler denk gelir belki. Mama sandalyesi ikeanınkini de kullananlar beğeniyor ama biraz büyüyünce kullanılır onlar. Şimdilik anakucağı, puset de kullanılabilir yada yastığa yatırıp yedirebilirsin.

Imrendimmmmmmm

Birde kac yasina geldim 20lik mi kaldi Bnim agrim yok sükür cnm. Ama kiz heryere saldırıyor görünürde birseyde yok insallah pitir pitir cikarrlar disleri
inşallah cnm . ben 20 yaşında çektirdim hemde cerrah tarfindan çok sıkıntılıydı. siz ana kız rahat geçirin insalahhhh

Mama sandalyesi alan var mıı önerisi olan
büyük oğlana 6 aylık olunca ikea aldım çok da memnunum sağlam kolay taşınıyor heryere. öyle çok oynak birşey değil. şimdi küçük 4 buçuk aylık tam oturamıyor ama yere de rahat rahat koyup arkamindonemiyorum büyüğü kafasına oturdu geçen. ona biraz donanımlı biraey alim dedim neler varmis neler ama fiyatlar ucuk. bende ikincinel aldim. kullanan da bir bebe nasilsa diye. prego trio hem salıncaklı mama sandalyesi. baya oynak ama misal bunu taşımak zor olduğu yerde konforlu sadece. ha bu arada benim oğlan da sallanmaya alışkın değil hiç pispisa alışık. ama olaki diş donemi felan diye bunu alidik.

hey masallah arkadasim enerjine. bana da ver biraz. 2 oğlum var kız dedikce icim eriyor. Allah analı.babali büyütsün

Darısı başına canımmmmmmm
hey masallah arkadasim enerjine. bana da ver biraz. 2 oğlum var kız dedikce icim eriyor. Allah analı.babali büyütsün
Rabbim oğlanların biraz büyüyünce bir de cimcime kız nasip etsin inşallah canım işe gidip gelince enerjim yükseldi aslında çok özlemişim çalışmayı şu salgın bitse de başlasak okulumuza eskisi gibi sarılsak öğrencilerimize

oohh ne guzel nazar degmesin Masallah diyeyim ins bnm kizda bna kek yapar
Ama çok ıkınıyor. Su gibi olan bişeyi de çıkaramıyor nedense.işe başladıktan sonra bozuldu rutini. Dolaptan çıkardığımız sütler mi acaba rahatsız etti. Olabilir mi?
canim bende bir sefer zeytinyagiyla yaptirdim 3. Gunu idi su gibi yapti belki bekleseydim kivamli yapacakti biz mudahale edince bence icerdeki yumuşuyor hatta sok olmustum bence cok mudahale etmemek lazim cocuk cok rahatsz olmuyorsa tabi. Birde ara ara byle donemleri oluyor sanki kaka yapmama gibi benimkide arada yapmiyor bazen gunde 2 kez yapiyor degisiyor yani anlamadim.. her bebek kakasini yapsin mamasini yesin rahat rahat uyusun insallah
Kizlaaar biz ilk dişimizi pırtlattıkkkkk

Darısı size olsun inşaallah kolayca çıkarsın kuzular.
Insallah insallah amiin bu arada evin hayırlı olsun saglikla huzurla oturun Lepistesb S Susam_tanesi D dilzar S Sonsuzsukurler @ sonsuzumut sizleri unuttum sanmayin bugun kimseden ses cikmadi bnimde gevezeligim tuttu

Kalppare annene şimdiden geçmiş olsun canım valla ne desem bilemedim o kadar haklısın ki. Bence annen eve çıktıktan sonra gitmelisin bebeği bahane edebilirsin. En son ne karar verdiniz şimdi?

miss tesekkur ederim canimm..
valla o kadar doluyum ki..annemdeki fitik degilmis.bunca zaman doktor bizi yemis resmen.doktor hatasi varmış.
annemin karın duvarında bir yer dikilmemis.bir yerde kapali ameliyatta kamerayi cikarirken yirtilmis.6.5 cnm yirtilma olmus.oradan bağırsakları disari fırlamış.yani o kocaman sislik fıtık degil bagirsaklariymis ve bir de boyuna kadina korse taktirdi o doktor demeye dilim varmayan yaratik.birgun bile ultrason cekmedi.boyuna eve yolladi dinlen dedi.bugun baska bir doktorq gitti ve doktor ona bunun doktor hatası oldugunu soyledi..bastan o doktora ameliyat ol diye onermistim..bastan beni dinleseydi keske.neyse olan oldu.insAllah ggecer..ama hem uzgun hem mutluyum..uzuluyorum durum vahimmis..ama seviniyorum en azindan fark edildi fiitk degilmis.ve kolay dedi doktor ameliyatı kolay olurmus.ama ondoktora cok kizginim.annem ameliyattan sonra tam 8 defa kontrole gitmis.lutfedip ultrason bakmadi hep eve yolladi.annem bu sefer devlet hast gittu.o da ultrasona git burda yok dedi.baska ozele gitti benim alanim degil demis.sonunda bulduk ya uugun doktoru cok sukur..insAllah iyilesir.

yanina gitme meselesine gelince..hic olmazsa izne denk getirmeyin dedim ama hic dinleyecege benzemiyor..esim de uzuluyor ben de üzülüyorum..

canim inan bugun cok yorgunum..simdi bakicam sayfalara fırsat bulabilirsem..
ohh ne guzel gezmişsiniz ohh miss ama insan bi tedirgin oluyor tenha yerde gercekten..o musmula olayi ne orayi anlamadim ya..

Demire başladıysan o yapıyordur.ben bur sure vermeyeceğim mesela ara verdim gaz basladi yine. Bakalim 1 hafta deneyecegim

Cok gecmis olsum ya. Bir insanın canını nasıl bu kadar hiçe sayabilirler aklım almıyor. Inslalah saglikla atlatır hersey yoluna girer. Cocuklarla zor olacsak senin icin de.

İyi yapmışsınız canım arada hava almak lazım.Ben çok giremiyorum biri dursa biri başlıyor.

canım ben okulöncesi ogretmeniim..5 yaşa hakim sayılırım.cocuklar genelde her sene ogrendiklerini unutarak gelirler.surekli tekrar gerekir.cis tutma bu donemde mutluluk verebiliyor cocuklara ondan tutmak istiyorlar.emir verir tarzda konuşma da her nezaketli sozunde oo hanimefendi pek naziksiniz deyip odullendirirseniz ve evde abartllili bir sekilde nazik olursaniz bir sure o da ogrenecektir.yanlis anlamayin nazik degilsiniz demek istemedim he.yani mesela bastirarark o kelimeleri vurgulayarak konusursaniz etki eder.bir de istediklerinin olmasi icin bazi kelimelere ihtiyaci olduguni bu kelimelerin sihirli olduğunu ve soylendiginde cok ise yaradigini soyleyebilirsiniz.lutfen gibi..ama bu bir anahtar.her kapiyi acmaz ama cogunkapida ise yarar benden birsey istediginde eger bu senin için uygun birsey ise yapabilirim.ama lutfen demezsen bunu gerceklestiremem diyebilirsin.

o burna yabanci cisim sokma olayi bazen olabiliyor.yani 3 yas hareketi diye dusunmemek lazim.cocuklarin nerede ne yapacagi belli olmuyor gercekten.hep dikkatli ve temkinli olmaliyiz.seninle yatmak istemesi de muhtemelen seni paylaşamadığı icindir.benim oglum hic yanima yatmazdi.dogduunda dahil bir gece ayni yatakya yatmadik.hep besigindeydi.ama o da su a benle yatiyor..gece yatagindan kalkip yanimiza geliyor.alistirmak icin babasi onla gidip yanina yatiyor.bakalim bekliyoruz..emeklerim heba oldu deme..su an duygusal bir buhran yasiyor diyebilirz cocuklarimiz icin..esimiz ustumuze kuma getirse ne hissederiz mesela..iste o derece aci hissediyorlar ama Allah kardes sevgisini kalplerine koydugu icin bi yandan da kıyamıyorlar..zamanla kardesine isinacak.ben kizimi severken su cumleyi kuruyorum..seni abici seniii..senin abini ben yerimm
.ben senin abini cok severim..ne tatli abin var senin..bak nasil da abisime bakıyor..oy oy bu ne abi aşki falan..oyle oyle ikisini de sevmis oluyorum tabi hala kızımi şiddetle kıskanıyor ama en azından kizi severken cildirmiyor eskisi gibi.arada abisi yokken kizi seviyorum.bi bakiyorum gelmis gozler kipkirmizi aglamis.onlara da yazik kiyamiyorum..bu duygu koca insanlari yiyip bitiriyor ki onlar kucucukler.. bizim desteğimizle ve Allahin yardimiyla atlatacaklar ins.

kafa sisirdiysem kusuruma bakmayin..bi baktim da uzun olmus..yorgunum..kafam allak bullak..insAllah toparlayabilmisimdir sozlerimi..

Kalppare canım ya çok geçmiş olsuun allah şifa versin inşallah kolaylıkla atlatsın ameliyatını... doktor da nasıl böyle bi hata yapar aklım almiyo boşuna demiyolar iki üç farklı doktora gidilmeli diye

Kizlar sizin bebeler oturuyor sanirimm.benim kiz erken oturmuştu ama oğlan tembel çıktı. Oturuyorum one gidiyor kafası:) sofrada da bizimle olmak istiyor paşa. Her yemekte kucagimizda.
Destekli desteksiz farketmez bizimkinin de kafa öne gidiyo ayaklarıyla aşk yasiyo benim kızım da erken oturmuştu ama her bebek farklı işte her şeyin zamanı var bir gün dönemezken ertesi gün dönüyo bir gün oturmazken ertesi gün oturuyo öyle hızlı gelişiyorlar ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…