2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ondan mi acaba hep emiyor. Ac kalior o zaman.
zaten 200 300 gram.almisti bir ayda 7100 falandi ama doktor normal.diyor. ekgida vercez artik falan diyor.
Karya da istahliymis masallah. 2 saatte 1 cok ddgilmi aslinda. Ama acikior durmuor diorsun.
Bebekler kitaba gore buyumuor ki iste. Ben de ne yapcam sasirdim..hep kucak
Onume kanguru takiorum diikisler aciyor. Koluma aliorum belim.kopuyor

Aslinda yapican pirinc unundan m7hallebiyi ya tambugdaydan az pekmez ne de tok tutar ama onermiorlar sanirim.
Yogurdu yiyor zaten Gunes zevkle o da bence daha cok aciktirir.

Sen eve gecmedin dimi. Ablanin cocuklari oynatsin onu arada olmaz mi. Ana kucagina koyarsin karsisinda guldururler sen de az nefes alirsin ben oyle yapiiorum burdayken valla baharcim.ya

@sonsuz_sukurler evet canim ya dudagini buzuyor benim kiz birisini yabanciladiginda ve korktuğunda . Elektrik supurgesinden korkuyor su sira nasil temizlik yapicaz bilmiyoruz

Bu hafta sonu geciyoruz insallah burada yigenler var oyle yapiyorum oyaliyorlae baya evde napicam bilmiyorum
O istiyor ama vermiyorum 3 saate 1 vermeye calisiyorum. Yogurt daha tatmadik 3 gun uyguluyorum ya yogurt ve yumurta sarisindan sonra meyvelere gecicem o aradada corba yapmaya baslarim yesin doysun :)

@sonsuz_sukurler evet canim ya dudagini buzuyor benim kiz birisini yabanciladiginda ve korktuğunda . Elektrik supurgesinden korkuyor su sira nasil temizlik yapicaz bilmiyoruz
Hadi ya.
Neden urktu acaba. Sever aslinda bebekler o sesi.
Bayadir basbasasiniz ya alismistir yavrum. Yabanciliordur. Drgisir insallah. Evinize gecince. Kuzenleri biraz oyun yapsn bence ona alisir yavas yavas.
Ve kizi yataga yatirdim ama icerde annemin domates biber ve fasulyeler beklior kis icin.
Uyumuuo anne diye mesaj atayim.ben en iyisi hic cikmyim odadan

Bu hafta sonu geciyoruz insallah burada yigenler var oyle yapiyorum oyaliyorlae baya evde napicam bilmiyorum
Aynen onu ben deneyimledim.
evde durmaz oldu kiz tek basina surekli bagris cagris yapior.
Buraya gelince onlari izlior sakin duruyor biraz daha.
Bakalim hayirlisi olsun insallah canim
Zaten yakinda emekleme oturma derken cok eglence cikacak onlara.
Eve gidince esine verirsin mecbur mafoldun 1 aydir tek basina. Gelmis gecmis olaun ins hastalik da.

Uyandi.
Agladi.
Gozler kirmizi.
Yine emiyor.
Ac galiba.
Diolar ki koy ìhaliya donsun dursun.
Ortu sersem bile koyMam cok pis burasi. Zaten 4 cocuk var oynuor ezecekler.hayir kiz yatakt Durmuor aglior yaNin istiyor niye koycKmisim yere. Kizdim simdi.

Kizlat sadece meyve puresi yerine irmik eklesem mi tok tutardi.
Kucuk mu 5 5 aylik
misskokulumm sen veriorsun biliorum sence baslasam mi.
Pirinc unu irmikten meyvrli muhallebi gibi.
Tarhanada yaparsin dimi senn
Bi tarif alabilit miyizzzzbebeler icin

migren ağrıları beni mahvediyor ya. uykusuzluk da onu tetikliyor. regl olmadım olacakmış gibi ağrılar yaşadım 2 gün boyunca sonra migren geldi. offfff offf
Gecmis olsun. Migren zaten fena bir de uykusuzluk..biri uyusa biri uyumuyor dimi oglanlarin.
Regl olmamak da sknti.
Ben bi kere oldum hala olmadim. Kac tane test yaptim korkudan. Negatifti.
Bak simdi korku geldi yine icime
Sana bir sey soracaktim. Desteksiz oturabilirmi artik 10 20 saniye mesela zarari olur mu
Otururken ayaklarini yemeye calisiyor mesela.zararli midir belinee.
Ayak ustu ne kadar basabilir mesela.
Ooo soru cok kafamda

Esinin topugu duzeldi mi.
Bnmkinin agriyor cok durunca. Ameliyatli degil de asil digeri onda eklem ici yaralanma vardi cunku.
Oglum da ayak burktu 1 bucuk metreden dustu cok sisti bilegi. Gizli kirik olabir demis gecmezse doktir var mi ya oyle bir sey

Soyledigin emekleme egzersizleri ise yaroyor.
kafa kafa gidiyor popoyu kaldirip oyuncak alicam diye. Cok tesekkur ettim tekrardan

Kalppare nasilsin yari hemseri.
Salca zamanlari gelmistir oralara hep dimi.
Naparsaniz bea.

Oglan etkilenirodur canim. Bir de malum 3 yas. Skntili. Hos her yas her donem skntili artik.

Sahiplenior demek ki herseyini.
Burda da var benim kuzenler. Copun bile.kavgasini yapiorlar. Agliorlar pesinden.

Elif kkizin nasil alerji durumlari azaliyor mu.

Bağırmak dediysem sert çıktım biraz onu bile anladı ay sinirim laçkalaşıyor bazen evde dura dura biz de 2 Nisan doğumluyuz ama atak herhalde diş etleri sert gelmiyor bana. Valla ben çok fazla vermesem de başladım bişeyler vermeye patatesi hiç sevmemişti yine denedim yine yemedi 1 dilim şeftali rendeledim onu yedi akşamada veririm bişey bakalım sipariş vercem bebek irmiği tarhanası falan gelince tam geçiş yaparım çünkü verdiklerine doymadı mümkün değil amaç alıştırmaktı az çok yemeye başladı bakalım

oda ise gidip geliyor ama mecbur vericem baksin ya cok yoruldum gercekten. Sagol canim

migren ağrıları beni mahvediyor ya. uykusuzluk da onu tetikliyor. regl olmadım olacakmış gibi ağrılar yaşadım 2 gün boyunca sonra migren geldi. offfff offf
gecmis olsun bas agrisida kotu
Cnm nerden vericen siparisi makrnavtmadan mi setleri var ama acaba tek tek mi alsak hangisi uyguna gelir acaba misskokulumm sen bilirsin cnm

Bir sey daha sorayim hazir uyurken yazabiliorum.
Oturuken ayaklarini yemeye calisiyor jimnastik hareketi fibi o zMan beli acitr mi sizce.
Oyle durmasin degil mi
Yok yok acımaz gelişim basamaklarında var o hareket esnek onlara hiç bişey olmaz
Güneş i ekleyeyim mi listeye?

Şükürüm ben dün akşam 1 kaşık irmiğş suyla pişirdim blendardan geçirdiğim şeftali ile karıştırdım yedirdim. Sevdi oldukça

Küçük değil bence tadımlara başlayabilirsin artık. Önce sebze verdim ben tek tek kabakla başladım öğlen verdim hep sonra havuç patates verdim. Sonra meyveye geçtim. 3 haftadır veriyorum sanırım yoğurt da var tabi. Şimdi çorba, karışık sebze püresi vs veriyorum. Kahvaltı yaptırıyorum. Zeytinyağlı pirinçli semizotu pişirmiştim tuz atmadan ayırdım ondan bir kaşık. Yeşil mercimek çorbası da yaptım öğlene onu da kattım yedirdim. Çiğnedi diliyle yedi 1 yemek kaşığı kadar. 2 yemek kaşığı kadar da yoğurt yedi yanında sanırım. Dün akşam muhallebi yaptım mesela. İrmik, tam pirinç unu, çavdar yulaf unu karışımı nı pişirip meyve püresi ekledim yedi severek.
Tarhanayı uşaktan almıştım ondan yaptım biraz tuzlu geldi bana yedi ama e bebekten alıyım diyorum bebek tarhanası bakalım. Her tür çorbayı yiyebilir artık.

Bilmiyorum ki canım hangisi daha uygun olur ben mağazasından aldım setten bahsetmedi kız hiç.tek tek aldım bir incelemek lazım tek tek alınca kaç lira toplu alınca kaç lira diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…