2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Benim kiz da amniyon yutmustu..hatta senle bebeklerimiz benzer sıkıntılar yasiyor diye dertlestigimizi hayal meyal hatırlıyorum.uykusuzluk ve anestezi hafizayi zayiflatmisti tabi

Benim kiz da amniyon yutmustu..hatta senle bebeklerimiz benzer sıkıntılar yasiyor diye dertlestigimizi hayal meyal hatırlıyorum.uykusuzluk ve anestezi hafizayi zayiflatmisti tabi
Aynen aynen hatırlıyorum:) ya bir yandan iyi oldu diyorum kimse gelip gitmedi yoksa kafayi yerdim bir yandanda su durumumuza cok sıkılıyorum. Virus olmasaydi alir kizi avm gezerdim vs. Her yere girer cikardim simdi dört duvar arasına tikildik kaldik kimseyedr veremiyorum cocugu herkes riskli herkes mecbur markete eczaneye gidiyor omuzlarim agridi kizi tasimaktan. Ben ameliyatli oldugumu kiz dogduktan 1 hafta sonra unuttum diyebilirim. :) canlari sağolsun sagliklahuzurla büyüsünler insallah

Amaan dogeu soyluyirsun..misafir agarlamak cok zor olurdu inan ki.. olsun ya saglik olsun Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu ❤

Bunlar hastaligi çağırıyor ama

Biz gece boyu emiyoruz ya. Memede yatıyor uyuyor öyle. Kötü alıştı beşiğine koyuyum 2 saat civarı uyuyor ondan sonra emzirmeye alıyorum daha da bırakmıyor çektikçe uyanıyor kımıldamıyor. Öyle uyuyoruz. Her tarafım tutuk kalkıyorum Sabah ben yataktaN kalkınca uyanıyor oda peşime. Ne yapmalı da memesiz uykuya alıştırmalı bilemedim. Ben gelene kadar yine içmemiş biberondan sütünü kıyamıyorum da Emsin diyorum ama böyle de alışsın istemiyorum

Günaydın kızlar park besik aldik ogluma ama hic sevmedi . Alistirma surecindeyim icine yatak alacagim . Sizin kullanip memnun kaldığınız yatak var mi yumusak icine gomulmesin donemiyor sinirleniyor ama tok dursun sertte olmasin

Canım olsun buna da şükür gecer bu günler d
emzikle uykuya dalmasını sağla vanım bizde de öyle oluyor ben uzun süre tutmuyorum baktım emdi koyuyorum hemen tabi ağlıyor alıyorum iki emiyor duruyor tekrar koyuyorum hemen 3-4 BÖyle en son pes ediyor yanında dur o mızmızlandıysa pışpışla tam dalınca uyuyır

Atakta böyleyse dişte napacaz kızlar ben çok yoruluyorum ya koca moca unuttum ben oda çalışmaktan gelip bayılıyor ben inatla kendime zaman ayırcam diye gece 2 ye jadar uyumuyorum
Ben de kendime vakit ayıracağım diye gece yarısına kadar oturanlardanım.Bir yandan iyi geliyor da bir yandan da yoruyor uykusuzluk. Oğlum sağ olsun annem kendine vakit ayırmış biraz geç kalkayım demiyor :))

Evet ya..simdi dusunuyorum ne buyuk aptallik etmisim.ay korona bulasir vs diye korkmuştum..ama zihnen ve fiziken cok yoruldum
Ya ne kadar gecse de tam gecmiyor..arada yokluyor..aman olsun yavrularımız bizimle ya
Evet malesef arada sızısı oluyor ama dayanılmayacak ağrıları yok çok şükür evet korona dan dolayı baya kişi ailesini çağırmadı ama ben deneyimsiz burda kimsesi olmayan biri olarak gözüm yemedi zaten eşim gidip aldı geri o götürdü o yüzden korkmadım ben pek

Valla ayda bir görüşürsek görüşüyoruz ay kendime haksızlık gibi hissediyorum uyumayıp dizi izliyorum kitap okuyorum falan deli dürtüyor anam beni

Ben de kendime vakit ayıracağım diye gece yarısına kadar oturanlardanım.Bir yandan iyi geliyor da bir yandan da yoruyor uykusuzluk. Oğlum sağ olsun annem kendine vakit ayırmış biraz geç kalkayım demiyor :))
Öteki türlü psikolojim bozulur benim ya uykusuz kalmayı tercih ediyorumbende napayım yok kız nerde geç kalkmak saat kurmuş gibi bizimkiler

Ya bu atak haftaları beni alsanıza bi yerlere uyumamak için nasıl bir direnme yaşıyor var ya uykusu da var 1 saate çıktı uyutma çabam gaz dönemindeki gibi ağlamaktan sesi kısılıyor hiçbir yöntemi istemiyor hepsini denedim yok yani en son yoruluyor da zor dalıyor sinirlenip bağırdım sanki anlıycak el kadar bebe oyyy sinirlerim oyyy

Sinirlenme bagirma canim anlamior tabi korkar cok. Napicaz bilmiorum. Ben dun gece uyumusum bi kalktik.uyanik siritiyor.
Ben uyu kiz artik diyorum kas catiyorum daha cok siritiyor
Biz de oyleyiz.
Gece 2 3 uyumuyor sabah kalkiyor.
Memede uyuyor uyuyor hop cekijce gozler acilior.
Ac mi da emiyor emzik niyetine mi kestiremiorum.
Gozler kipkirmizi ama uyumuyor. Atak haftasi miymis yani bu
10 nisan dogumluyuz biz.
Simdi kucagimda uyuyor yataga birakcam korkuorum.
Sen ek gidaya basladin mi.
Memeye devam mi.
Her gun standart olarak versem yogurt neyve sebze kahvalti mi emse mi onu da bilemiorum sence emse mi.
Sut 6 aydsn sonra mi yetmior yani simdi de yetmiordur ki o zaman 5 bucuk ay yani

Jadecim vallahi bizde ayniyiz kiziyorum birde sonra üzülüyorum gecen yataktayiz dedim uyumazsan uyuna ben uyuyorum döndüm arkami baktim mirildaniyor birden kizdir cocuk zipladi dudagını büzdü kurban oldugum dun aksamda 7 den sonra hic uyutmadim 7 den once de yarim saat uyumustu aksam 10 bucukta baktim gozu kapanacak mizirdaniyor salladim uyudu valla ama nedense ben uyuyamadim dun gecede

Oy canim benim.
Dudak da buzuyor masallah ona.
Ben uyu diye kas catiyorumm daha cok siritiyor.
Ya galiba artik eglence oyun istiyorlar uyku yerine inceleme, oyun onlarda galiba akillari. Analamadim ki. Dis de var zaten bi cikmadilar

Kizlar bu kacinci dusus ya cok donuyor bu kiz.
Bir yere gidemiorum.
Kanguruyla sirta baglama olur mu sizce.
Ama kangurumun bagi capraz iste.
Nette baktim da bulamadim.

Canim mamada yetmiyor benim kiza 195cc veriyorum 2 bucuk saate acikiyor valla buyuduler g ondan dun aksam 8 gibiydi havuc pisirdim biraz sulandirdim corba gibi yemek kasigi yedirdim ondan mi artik sonra 10 da mamasini verdim uyuttum ama 1 de yine mama verdim sonra yine.. acikiyorlar cok.

Bir sey daha sorayim hazir uyurken yazabiliorum.
Oturuken ayaklarini yemeye calisiyor jimnastik hareketi fibi o zMan beli acitr mi sizce.
Oyle durmasin degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…