sekerparecim valla ben ilk defa ayagimi oylr görmüştüm simdi sen soyledinde hatırladimhele o agri sanki ütü basiyorlardi birde bizim kiz ememiyordu gelip gidip kan sekerine baktiriyordum normal cikiyordu meger amniyon yutmustu zavallim migdesini yikadilarda kendine geldi ben tum aciyi unutmuştum ayaga kalkmaya calisiyordum. Ah ah valla zaman geciyor be :) su surecte banada destek olan herkese tesekkur ederim.
canim eline saglik ya sende ugrastin
kiz birak zaten virus var bir yerede çıkamıyoruz adamlarla baci kardas olduk iyice yat uyu uykunu al
he birde tabi yasaklar vardi tabi annemin bizde psikolijisi bozuluyordu az kalsin
Sağ salim buyucekler insallah cnm hastalik illaki olacak. Canlari sagolsun
Aynen aynen hatırlıyorum:) ya bir yandan iyi oldu diyorum kimse gelip gitmedi yoksa kafayi yerdim bir yandanda su durumumuza cok sıkılıyorum. Virus olmasaydi alir kizi avm gezerdim vs. Her yere girer cikardim simdi dört duvar arasına tikildik kaldik kimseyedr veremiyorum cocugu herkes riskli herkes mecbur markete eczaneye gidiyor omuzlarim agridi kizi tasimaktan. Ben ameliyatli oldugumu kiz dogduktan 1 hafta sonra unuttum diyebilirim. :) canlari sağolsun sagliklahuzurla büyüsünler insallahBenim kiz da amniyon yutmustu..hatta senle bebeklerimiz benzer sıkıntılar yasiyor diye dertlestigimizi hayal meyal hatırlıyorum.uykusuzluk ve anestezi hafizayi zayiflatmisti tabi
Aynen aynen hatırlıyorum:) ya bir yandan iyi oldu diyorum kimse gelip gitmedi yoksa kafayi yerdim bir yandanda su durumumuza cok sıkılıyorum. Virus olmasaydi alir kizi avm gezerdim vs. Her yere girer cikardim simdi dört duvar arasına tikildik kaldik kimseyedr veremiyorum cocugu herkes riskli herkes mecbur markete eczaneye gidiyor omuzlarim agridi kizi tasimaktan. Ben ameliyatli oldugumu kiz dogduktan 1 hafta sonra unuttum diyebilirim. :) canlari sağolsun sagliklahuzurla büyüsünler insallah
Bunlar hastaligi çağırıyor amasekerparecim valla ben ilk defa ayagimi oylr görmüştüm simdi sen soyledinde hatırladimhele o agri sanki ütü basiyorlardi birde bizim kiz ememiyordu gelip gidip kan sekerine baktiriyordum normal cikiyordu meger amniyon yutmustu zavallim migdesini yikadilarda kendine geldi ben tum aciyi unutmuştum ayaga kalkmaya calisiyordum. Ah ah valla zaman geciyor be :) su surecte banada destek olan herkese tesekkur ederim.
kiz birak zaten virus var bir yerede çıkamıyoruz adamlarla baci kardas olduk iyice yat uyu uykunu al
he birde tabi yasaklar vardi tabi annemin bizde psikolijisi bozuluyordu az kalsin
10 nisan canimKızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim
Excel indirdim telefona notlarla olmayacak bu iş
Eki Görüntüle 2695182
Canım olsun buna da şükür gecer bu günler dçok şükür geldi canım . Ama morali bozuldu biraz. Burası küçük yer bir çok kişinin duyması canını sıktı. Üstüne bir de açığa alındı. Prosedür gereği yapmak zorundalarmış ama bunu . Üst üste haber etmeden üç gün işe gitmediği için alınmış . 10. Günde de sanırım atılıyormuş. Memuriyeti korumak adına yapılıyormuş bu . Milli eğitime gitti bir iki haftaya tekrar dönecek işine de . Aman benim gözüm onları görmedi , çok şükür sağ Salim geldi ya o bana yeter . Daha doğru düzgün oturup sohbet bile edemedik.
emzikle uykuya dalmasını sağla vanım bizde de öyle oluyor ben uzun süre tutmuyorum baktım emdi koyuyorum hemen tabi ağlıyor alıyorum iki emiyor duruyor tekrar koyuyorum hemen 3-4 BÖyle en son pes ediyor yanında dur o mızmızlandıysa pışpışla tam dalınca uyuyırBiz gece boyu emiyoruz ya. Memede yatıyor uyuyor öyle. Kötü alıştı beşiğine koyuyum 2 saat civarı uyuyor ondan sonra emzirmeye alıyorum daha da bırakmıyor çektikçe uyanıyor kımıldamıyor. Öyle uyuyoruz. Her tarafım tutuk kalkıyorumSabah ben yataktaN kalkınca uyanıyor oda peşime. Ne yapmalı da memesiz uykuya alıştırmalı bilemedim. Ben gelene kadar yine içmemiş biberondan sütünü kıyamıyorum da Emsin diyorum ama böyle de alışsın istemiyorum
Ben de kendime vakit ayıracağım diye gece yarısına kadar oturanlardanım.Bir yandan iyi geliyor da bir yandan da yoruyor uykusuzluk. Oğlum sağ olsun annem kendine vakit ayırmış biraz geç kalkayım demiyor :))Atakta böyleyse dişte napacaz kızlar ben çok yoruluyorum yakoca moca unuttum ben oda çalışmaktan gelip bayılıyor ben inatla kendime zaman ayırcam diye gece 2 ye jadar uyumuyorum
Evet malesef arada sızısı oluyor ama dayanılmayacak ağrıları yok çok şükürEvet ya..simdi dusunuyorum ne buyuk aptallik etmisim.ay korona bulasir vs diye korkmuştum..ama zihnen ve fiziken cok yoruldum
Ya ne kadar gecse de tam gecmiyor..arada yokluyor..aman olsun yavrularımız bizimle ya
Valla ayda bir görüşürsek görüşüyoruzsekerparecim valla ben ilk defa ayagimi oylr görmüştüm simdi sen soyledinde hatırladimhele o agri sanki ütü basiyorlardi birde bizim kiz ememiyordu gelip gidip kan sekerine baktiriyordum normal cikiyordu meger amniyon yutmustu zavallim migdesini yikadilarda kendine geldi ben tum aciyi unutmuştum ayaga kalkmaya calisiyordum. Ah ah valla zaman geciyor be :) su surecte banada destek olan herkese tesekkur ederim.
Öteki türlü psikolojim bozulur benim yaBen de kendime vakit ayıracağım diye gece yarısına kadar oturanlardanım.Bir yandan iyi geliyor da bir yandan da yoruyor uykusuzluk. Oğlum sağ olsun annem kendine vakit ayırmış biraz geç kalkayım demiyor :))
Sinirlenme bagirma canim anlamior tabi korkar cok. Napicaz bilmiorum. Ben dun gece uyumusum bi kalktik.uyanik siritiyor.Ya bu atak haftaları beni alsanıza bi yerlere uyumamak için nasıl bir direnme yaşıyor var ya uykusu da var 1 saate çıktı uyutma çabamgaz dönemindeki gibi ağlamaktan sesi kısılıyor hiçbir yöntemi istemiyor hepsini denedim yok yani en son yoruluyor da zor dalıyor sinirlenip bağırdım sanki anlıycak el kadar bebe oyyy sinirlerim oyyy
Jadecim vallahi bizde ayniyiz kiziyorum birde sonra üzülüyorum gecen yataktayiz dedim uyumazsan uyuna ben uyuyorum döndüm arkami baktim mirildaniyor birden kizdir cocuk zipladi dudagını büzdü kurban oldugumYa bu atak haftaları beni alsanıza bi yerlere uyumamak için nasıl bir direnme yaşıyor var ya uykusu da var 1 saate çıktı uyutma çabamgaz dönemindeki gibi ağlamaktan sesi kısılıyor hiçbir yöntemi istemiyor hepsini denedim yok yani en son yoruluyor da zor dalıyor sinirlenip bağırdım sanki anlıycak el kadar bebe oyyy sinirlerim oyyy
Aynen beni de.her is kaliyor. Ben az daha kafa dagitayim derken buluorum kendimi.Valla ayda bir görüşürsek görüşüyoruzay kendime haksızlık gibi hissediyorum uyumayıp dizi izliyorum kitap okuyorum falan deli dürtüyor anam beni
Oy canim benim.Jadecim vallahi bizde ayniyiz kiziyorum birde sonra üzülüyorum gecen yataktayiz dedim uyumazsan uyuna ben uyuyorum döndüm arkami baktim mirildaniyor birden kizdir cocuk zipladi dudagını büzdü kurban oldugumdun aksamda 7 den sonra hic uyutmadim 7 den once de yarim saat uyumustu aksam 10 bucukta baktim gozu kapanacak mizirdaniyor salladim uyudu valla ama nedense ben uyuyamadim dun gecede
Canim mamada yetmiyor benim kiza 195cc veriyorum 2 bucuk saate acikiyor valla buyuduler g ondan dun aksam 8 gibiydi havuc pisirdim biraz sulandirdim corba gibi yemek kasigi yedirdim ondan mi artik sonra 10 da mamasini verdim uyuttum ama 1 de yine mama verdim sonra yine.. acikiyorlar cok.Sinirlenme bagirma canim anlamior tabi korkar cok. Napicaz bilmiorum. Ben dun gece uyumusum bi kalktik.uyanik siritiyor.
Ben uyu kiz artik diyorum kas catiyorum daha cok siritiyor
Biz de oyleyiz.
Gece 2 3 uyumuyor sabah kalkiyor.
Memede uyuyor uyuyor hop cekijce gozler acilior.
Ac mi da emiyor emzik niyetine mi kestiremiorum.
Gozler kipkirmizi ama uyumuyor. Atak haftasi miymis yani bu
10 nisan dogumluyuz biz.
Simdi kucagimda uyuyor yataga birakcam korkuorum.
Sen ek gidaya basladin mi.
Memeye devam mi.
Her gun standart olarak versem yogurt neyve sebze kahvalti mi emse mi onu da bilemiorum sence emse mi.
Sut 6 aydsn sonra mi yetmior yani simdi de yetmiordur ki o zaman 5 bucuk ay yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?