- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
[/QUOTE]BKGK Ben trendyol beyorganiktem aldım makarnavitma Kargosu falan daha pahalıya geliyor gibiydi. Beyorganiği de baya önermişler baktım da yorumlara henüz gelmedi
Evet insan üzülüyor sonra verene bin şükür kolay büyümüyormuş çocuk ama bizde insanız ya tepki vermemiz normal bence keşke vermesek amaJadecim vallahi bizde ayniyiz kiziyorum birde sonra üzülüyorum gecen yataktayiz dedim uyumazsan uyuna ben uyuyorum döndüm arkami baktim mirildaniyor birden kizdir cocuk zipladi dudagını büzdü kurban oldugumdun aksamda 7 den sonra hic uyutmadim 7 den once de yarim saat uyumustu aksam 10 bucukta baktim gozu kapanacak mizirdaniyor salladim uyudu valla ama nedense ben uyuyamadim dun gecede
Gece zaten asla işe elimi vurmuyorum bana bi o zaman kalıyor yakında kpss çalışmaya Başlıycam oda kalmıucak o yüzden kitap falan okuyorumAynen beni de.her is kaliyor. Ben az daha kafa dagitayim derken buluorum kendimi.
Geçmiş olsun canımKizlar bu kacinci dusus ya cok donuyor bu kiz.
Bir yere gidemiorum.
Kanguruyla sirta baglama olur mu sizce.
Ama kangurumun bagi capraz iste.
Nette baktim da bulamadim.
Ah migrene karanlık odada uyuma ister nasıl uyuyacaksanmigren ağrıları beni mahvediyor ya. uykusuzluk da onu tetikliyor. regl olmadım olacakmış gibi ağrılar yaşadım 2 gün boyunca sonra migren geldi. offfff offf
Makarnavitmadan bakıcam canım valla tek tek bakacak enerjim yokoda ise gidip geliyor ama mecbur vericem baksin ya cok yoruldum gercekten. Sagol canim
gecmis olsun bas agrisida kotu
Cnm nerden vericen siparisi makrnavtmadan mi setleri var ama acaba tek tek mi alsak hangisi uyguna gelir acabamisskokulumm sen bilirsin cnm
canim artık yüksek yerde bırakma dönemleri bitti bizim bidiklarin. yer böcüğü artık onlar. bak ben çekyat üstü yatağımi ikiye katlayıp ona koyuyordum. onu bile tek kata çevirdim. iki kat yorganin ne yüksekliği olacak ama kenara gidip yok burnunu yok kafasını acitiyordu. gerek yok dedim.Kizlar bu kacinci dusus ya cok donuyor bu kiz.
Bir yere gidemiorum.
Kanguruyla sirta baglama olur mu sizce.
Ama kangurumun bagi capraz iste.
Nette baktim da bulamadim.
Evet ben de oyle.Bağırmak dediysem sert çıktım biraz onu bile anladıay sinirim laçkalaşıyor bazen evde dura dura biz de 2 Nisan doğumluyuz ama atak herhalde diş etleri sert gelmiyor bana. Valla ben çok fazla vermesem de başladım bişeyler vermeye patatesi hiç sevmemişti yine denedim yine yemedi 1 dilim şeftali rendeledim onu yedi akşamada veririm bişey bakalım sipariş vercem bebek irmiği tarhanası falan gelince tam geçiş yaparım çünkü verdiklerine doymadı mümkün değil amaç alıştırmaktı az çok yemeye başladı bakalım
Amin amin insallah.canim artık yüksek yerde bırakma dönemleri bitti bizim bidiklarin. yer böcüğü artık onlar. bak ben çekyat üstü yatağımi ikiye katlayıp ona koyuyordum. onu bile tek kata çevirdim. iki kat yorganin ne yüksekliği olacak ama kenara gidip yok burnunu yok kafasını acitiyordu. gerek yok dedim.
gündüz oynarken sereceksin bir çarşaf yere, evin serinse üşür diyorsan ince yorgan da olabilir. bebekler düşmeye büyüklerden daha dayanıklı ama ters bir yerine gelir. Allah esirgesin. risk alma hiç. ben de çok korkuyorum açıkçası, bir bosluguma gelir, gözle kas arası diye. Rabbim saklasin bebeklerimizi
O huniyi hemen tak ve 2.cocuk fikrin falan varsa direk uzaklasEvet insan üzülüyor sonra verene bin şükür kolay büyümüyormuş çocuk ama bizde insanız ya tepki vermemiz normal bence keşke vermesek amaya aslında uyanık normal dursa oyun falan bulmaya çalışırım ama uykusu olduğu için ağlıyor ama uyumuyorda benim huni yakındır a dostlar
Afiyet bal seker olsun yarasin insalah.Şükürüm ben dün akşam 1 kaşık irmiğş suyla pişirdim blendardan geçirdiğim şeftali ile karıştırdım yedirdim. Sevdi oldukça
Benimde uyku egitimi yalan oldu . Sallanmayi biraltik duzeldi dedim . Park yatak aldim icine yatirdim istemedi . Alisir bir iki güne dedim . Hepten bozuldu . Uykusu geliyor agliyor kendini yırtıyor gece surekli aglayarak uyaniyor hemende uyumuyor . Tekrar eski yerimize yatırdım. Bozuldugu gibi duzelir insallah . Bebekli hayat cok zor cidden hunimiz var bence artik biz farkinda degilizEvet insan üzülüyor sonra verene bin şükür kolay büyümüyormuş çocuk ama bizde insanız ya tepki vermemiz normal bence keşke vermesek amaya aslında uyanık normal dursa oyun falan bulmaya çalışırım ama uykusu olduğu için ağlıyor ama uyumuyorda benim huni yakındır a dostlar
Zamanı gelmemiştir henüz canım. Ama kızlarımın da döndüğünü hiç hatırlamıyorum. Oğlana çalıştırdım dönmeyiKızlar her bebek dönmek zorunda da mı benim tam dönemiyor sizin dönüyor mu
Dönemiyor benimki sizinkinden küçük ama keske tam tur rahat donmeye baslasa uykusunda dönemiyor deli oluyorKızlar her bebek dönmek zorunda da mı benim tam dönemiyor sizin dönüyor mu
Benim yüzüstü uyandırınca sırt kısmen döndürüyor ama sırtüstü yan söndüremiyor kendiniZamanı gelmemiştir henüz canım. Ama kızlarımın da döndüğünü hiç hatırlamıyorum. Oğlana çalıştırdım dönmeyioyuncak koydum elimle döndürdüm falan öyle öğrendi. Yüzüstünden kendini kurtaramıyor ama halen. o yüzden de artık dönmüyor kendi bilerek yarım dönüp geri sırtüstü duruyor sıpa. Emekleme talimi yapıyoruz artık göğüs altından tutup yüzüstü. Kendini itekliyor bacaklarıyla ama ellerini koordine edemiyor henüz tabi
Ya ben kundaklıyorum sırt üstü yatırıyorum ondan mı acabaDönemiyor benimki sizinkinden küçük ama keske tam tur rahat donmeye baslasa uykusunda dönemiyor deli oluyor
S Susam_tanesi d.t 27.04
Bizim hala aguluyır ve çığlık atıyor halaBenimki donuyor ama sonra çeviremiyor kendini bu arada mama demeye basladi
Bingildağn tam üstünde yalnz çöker diye korkuyo ve baya da varZeytinyağı sürüp tarasın her banyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?