12.sinifa kadar cok güzel bir yetenek isteyen liseyi okumusken devam etmesini doğru buldum . Zaten suan acikogretimden pek bir farkı kalmadi pandemi surecinde . Evet resimle ilgili örgün olmadan pek birsey ogrenemez belki ama açıköğretim de aynı olacak su süreçte. ben boyle düşünüyorum canım hayırlısı olsun .Kızlar size alakasız bişey sormak istiyorum. Çok öğretmen var burda belki fikri olan vardır. Kardeşim 12.sınıf sınava hazırlanıyor güzel sanatlar resim bölümünde ama uzaktan eğitimden dolayı resimden soğudum başka alanlara kaymak istiyorum diyor ona yönelik hazırlanıyor. Sınıf öğretmenliği, çocuk gelişim, pdr falan istiyor. Şimdi dedi ki ben okuldan ayrılıp açık öğretimden devam edeceğim full dershaneye odaklanıcam mezun sınıflarında ders göreceğim. Okul dersleri saçma sapan zamanlara koyuyor hem bağlantı yapamıyorum hem yoklama alınıyor. Okula gidip eba destek merkezlerinden bağlanıyorum saçma bir hal aldı. Bu tarz bir konuda bilgisi olam var mı? Bir kaybı olur mu? Okul ekstra bir puan vermiyor diyor. Ben de en azından güzel sanatlar lisesi mezunu olacaksın bu şekilde açık öğretim mezunu olacaksın herhangi bir kazanamama durumunda resim seçeneğini de kaybedersin. Ama resime zaten herkes girebiliyor bunların bir avantajı kalmadı aldıkları dersler ile yetenek sınavında avantajları var sadece onu da işte geçen yıl yarı döneme kadar aldığıyla kaldı. Ne dieyeceğimi bilemedim. Riskli geliyor bana ama araştırınca yapan da varmış bu tarz şeyleri. Bilgisi olan var mı bu konuda?
çok şükür geldi canım . Ama morali bozuldu biraz. Burası küçük yer bir çok kişinin duyması canını sıktı. Üstüne bir de açığa alındı. Prosedür gereği yapmak zorundalarmış ama bunu . Üst üste haber etmeden üç gün işe gitmediği için alınmış . 10. Günde de sanırım atılıyormuş. Memuriyeti korumak adına yapılıyormuş bu . Milli eğitime gitti bir iki haftaya tekrar dönecek işine de . Aman benim gözüm onları görmedi , çok şükür sağ Salim geldi ya o bana yeter . Daha doğru düzgün oturup sohbet bile edemedik.
Amin canım inşallah rabbim kimseye vermesin . Çok ilginçtir Sena kuşum babası gittiğinden beri çok huysuzdu yemiyor içmiyor uyumuyordu . Bugün nasıl huzurla uyuduUmudum- canim çoook sevindim. geçmiş olsun eşine. hiiccc uğramasın bir daha dert tasa. sena kuzuyla mutlu mesut yaşayın insallah
Ay kıyamam ya. Mutlaka başka şeylere de dolmuştur. Çocuk bilemezsin ki o bile bilmez neye sinirlendiğini. Bizde bile oluyor başka şeylere gerilip başka yerden patlıyoruz. Bazen seyrettikleri bir çizgi filmden bile etkilenmiş olabiliyorlar. Belki tasarrufu öğretmek için bir çizgi filmde çöpe atılan bir yiyeceğin sonrasında çöpte çektiği eziyetleri göKızlar aranızda psikolojiden anlayan varsa beri gelsin..çünkü benim psikoloji bilgim tıkandı
Sabah ogluma yumurta haslamistim.sarisini yemedi birakti.arada yapiyor.bekliyorum 1 saat kadar.sonra atiyorum
Bugun uyardim oglum hadi gel yumurtani bitir dedim.gelmedi.ben de yemeyecek herhalde dedim ve cope attim. Kokuyor bekledikce cunku.vay ben niye yumurtayi cope atmisim.agladi zirladi..neyse konusmaya calistikca daha cok agladi.odasina gitti bagira bagira 20 dk agladi.sakinlesmedi.sonra bir yumurta pişirdim tekrar yedi.ama gözleri kan oturdu yani.hic boyle bos biseye agladigi olmazdi.yani cok aglayan bir cocuk ama yumurta cope gitti diye aglanir mi? Daha once de attim sonucta yani..biliyor bunu.neyse gun icinde hatirlayip hatirlayip agladi.zavalli yumurtam diyeay sinirim bozuldu gercekten.gozleri sis gezdi ya.babasi geldi.ben de bi gaflet anima geldi babasina anlattim.ama daha anlatmaya baslamadan gene agladi.susturamadim..aglaya aglaya uyudu.az once uykusunda bile agladi.bir de bana ve babasina sizi cope aticam yaramazlar dedi.biz ona seni cope atalim yaramazsin vs demeyiz
Bunu bir yerden duymus olmali..zavalli yumurtam sokakta simdi napar diye agladi.sonra ben de yumurtayi yediğimi ve ona soyleyemedigimi saka yaptigimi vs soyledim.bu sefer de niye yedin diye agladikisacasi guleyim mi aglayim mi sasirdim
Ay ben ne yapicam simdi ya..sabah yumurtani buldum diye vericem bir yumurta sarisi bakalim.ins kanar.
15.04.2020 de oğlumun doğum tarihi.Kızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim
Excel indirdim telefona notlarla olmayacak bu iş
Eki Görüntüle 2695182
Vallahi benim de içime bir çok şey oturmuştu . Hepsinin telafisini yapacağız inşallah . Adam midesinin Ağrısından duramıyor . Çok yıpranmış zayıflamış . Doğru düzgün yemek bile yemedi . Biraz toparlasın tatlısını da yer inşallahBazı şeyler içime oturur da unutamamagzınızın tadı bozulmasın hiç bi daha
Artık öğrenciler bunu çok yapıyor canım. Bence mantıklı düşünmüş kardeşin. Ebada eğitim dediği gibi garip bir hal aldı yani ders saatleri sabit olsa okul gibi tamam diycem ama akşam 8 e bile ders konuyor. Zaten güzel sanatları da düşünmüyormuş sonradan isterse tekrar girer yetenek sınavlarına yine girer. Otursun adam gibi sınavına hazırlansın tam konsantre şekildeKızlar size alakasız bişey sormak istiyorum. Çok öğretmen var burda belki fikri olan vardır. Kardeşim 12.sınıf sınava hazırlanıyor güzel sanatlar resim bölümünde ama uzaktan eğitimden dolayı resimden soğudum başka alanlara kaymak istiyorum diyor ona yönelik hazırlanıyor. Sınıf öğretmenliği, çocuk gelişim, pdr falan istiyor. Şimdi dedi ki ben okuldan ayrılıp açık öğretimden devam edeceğim full dershaneye odaklanıcam mezun sınıflarında ders göreceğim. Okul dersleri saçma sapan zamanlara koyuyor hem bağlantı yapamıyorum hem yoklama alınıyor. Okula gidip eba destek merkezlerinden bağlanıyorum saçma bir hal aldı. Bu tarz bir konuda bilgisi olam var mı? Bir kaybı olur mu? Okul ekstra bir puan vermiyor diyor. Ben de en azından güzel sanatlar lisesi mezunu olacaksın bu şekilde açık öğretim mezunu olacaksın herhangi bir kazanamama durumunda resim seçeneğini de kaybedersin. Ama resime zaten herkes girebiliyor bunların bir avantajı kalmadı aldıkları dersler ile yetenek sınavında avantajları var sadece onu da işte geçen yıl yarı döneme kadar aldığıyla kaldı. Ne dieyeceğimi bilemedim. Riskli geliyor bana ama araştırınca yapan da varmış bu tarz şeyleri. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Mecbur açığa alınıyor ya olsun artık bunları düşünmeyin. Dediğin gibi çok şükür geçti gitti.çok şükür geldi canım . Ama morali bozuldu biraz. Burası küçük yer bir çok kişinin duyması canını sıktı. Üstüne bir de açığa alındı. Prosedür gereği yapmak zorundalarmış ama bunu . Üst üste haber etmeden üç gün işe gitmediği için alınmış . 10. Günde de sanırım atılıyormuş. Memuriyeti korumak adına yapılıyormuş bu . Milli eğitime gitti bir iki haftaya tekrar dönecek işine de . Aman benim gözüm onları görmedi , çok şükür sağ Salim geldi ya o bana yeter . Daha doğru düzgün oturup sohbet bile edemedik.
2 yıllık kendi alanındaki bölümlerde 30 puana kadar ek puan oluyormuş riski bu ama kendi alanımı istemiyorum diyor. Amin inşallah herkesin eşine dostuna.. kardeşimle aramda 13 yaş var hep çocuğum gibi üstüne düşerim bu konu çok canımı sıktı. Pek parlak değil ama üniyi 4 yıllık fakülte istiyor inşallah kazanır şimdi bu durum onun da benim de canımı sıkıyor..Birçok başarılı öğrenci son sınıfta özellikle açık öğretim lisesine geçiyor. Ve sınavda daha çok başarılı oluyorlar devam devamsızlık sorun olmuyor. İsterse özel yetenek sınavına resim için yine girebilir. Bir riski yok yani. Rabbim başarı versin
Evet ama eba ya girilemiyor üstüne ordan yoklama alıyorlarmış. Akşam 8 de ve hafta sonunda bile dersi var nasıl bir program yaptılarsa ve sürekli değişiyor dershane buna ayak uydurup sürekli program değiştirse de çakışmalar oluyor. İşin içinden çıkamadı devamsızlıktan kalmaktan korkuyor.12.sinifa kadar cok güzel bir yetenek isteyen liseyi okumusken devam etmesini doğru buldum . Zaten suan acikogretimden pek bir farkı kalmadi pandemi surecinde . Evet resimle ilgili örgün olmadan pek birsey ogrenemez belki ama açıköğretim de aynı olacak su süreçte. ben boyle düşünüyorum canım hayırlısı olsun .
İşte buna emin olabilsem durumu pek parlak değil ve çok etki altında kalıyor sonunda açık lise mezunu olarak kalmasın da.. bi de onun da sınavları var ve hiç birimiz bu konuları bilmiyoruz. En azından okul ve eba sistemi bir şekilde çözülür gibi geliyor ama bilemiyorum tabi sonradan pişman olmak da var off beynim yandı canım sıkkınArtık öğrenciler bunu çok yapıyor canım. Bence mantıklı düşünmüş kardeşin. Ebada eğitim dediği gibi garip bir hal aldı yani ders saatleri sabit olsa okul gibi tamam diycem ama akşam 8 e bile ders konuyor. Zaten güzel sanatları da düşünmüyormuş sonradan isterse tekrar girer yetenek sınavlarına yine girer. Otursun adam gibi sınavına hazırlansın tam konsantre şekilde
Mecbur açığa alınıyor ya olsun artık bunları düşünmeyin. Dediğin gibi çok şükür geçti gitti.
canim benim ya ahh ahh valla hayat cok acimasizİşe başladım Bugün. Bıraktım anneme. Diyor bakıyor yüzüme boş boş. Yabancıladı diyor. Epey oldu annemi görmeyeli içer inşallah sütünü de
kiskanclik yapiyor onun yanindayken cok ilgilenme kizla da nasil yapicasin ki valla isiniz zor..Ya yok bnm oglana bisiler oluyorbu videoya bakarken yanima geldi.elifle sen video cikmissiniz diye krize girdi yok oglum o ben degilim dedim..yalancisiniz dedi ve yanimdan gitti bugunlerde triplerdeyiz
Ya kızlar ben silikon kasik ve tabak kullanmiyorum.porselen kasik tabak kullaniyorum.simdilik..zaten buyudukce kendi yedikce birsüre mecbur plastik kullanacagiz diye dusunuyorum..ne biliyeim bu silikonlar bana pek saglikli gelmiyor.kasik olayi tamam olabilir de tabak..ne bileyim
atak canim atak bizim tarihler yakin birde kizlarda 1 2 hafta sonra baslarlarYa meme reddi var bizde de her seferinde diş sanıyorumvay efendim neymiş yüzüstü emecekmiş olusnmuş burnu kapansa da öyle emmek istiyormuş hamakta uyumak istemiyormuş ayakta sallayacakmışım ama onu da pek istemiyormuş aslında uyumak istemiyor ama o zamanda yorgun düşüyor ağlıyormuş günlük düzen şuan bu
Oo seninki delikanli olmus herseyden yediriyorlar masallahAnnemlere gectm hanimlar bugn bu hafta sonu taşınacaklar cuma yda cumartesine kdar kalırım bakalm burda. Patates 3 gün tadim yaptk cok sevdi şükür. Tabi annanesi kv durur mu köy peyniri verdiler benm olmadigimda direk verdiler anlamiyo saniyorlar bi de agzina yufka ekmek veriyolar kucuk parca kuru kuru nasi yutcak düşüncesi yok. Reçel veriyolar ben gelince de yapmamis gibi davranıyorlar. Amaaan iste her gittigim yer sorunlu benim hepsi elden ayrı değişikler. Annemlere gectm şükür kafam da rahat bende
Jadem ya aramiz 4 günmüş02.04.2020 benimkiellerine sağlık
Ay kıyamam ya. Mutlaka başka şeylere de dolmuştur. Çocuk bilemezsin ki o bile bilmez neye sinirlendiğini. Bizde bile oluyor başka şeylere gerilip başka yerden patlıyoruz. Bazen seyrettikleri bir çizgi filmden bile etkilenmiş olabiliyorlar. Belki tasarrufu öğretmek için bir çizgi filmde çöpe atılan bir yiyeceğin sonrasında çöpte çektiği eziyetleri gö
15.04.2020 de oğlumun doğum tarihi.
İnşallah iş sorunu hallolur geldi ya yanınıza gerisi güzel olacak inşallahVallahi benim de içime bir çok şey oturmuştu . Hepsinin telafisini yapacağız inşallah . Adam midesinin Ağrısından duramıyor . Çok yıpranmış zayıflamış . Doğru düzgün yemek bile yemedi . Biraz toparlasın tatlısını da yer inşallah
Atakta böyleyse dişte napacaz kızlar ben çok yoruluyorum yacanim benim ya ahh ahh valla hayat cok acimasizsimdi nasil kuzu ?
kiskanclik yapiyor onun yanindayken cok ilgilenme kizla da nasil yapicasin ki valla isiniz zor..
atak canim atak bizim tarihler yakin birde kizlarda 1 2 hafta sonra baslarlar
Oo seninki delikanli olmus herseyden yediriyorlar masallahneyse kisada olsa annende rahat edersin artik
Ayy hiç geçmeyecek sandım ben o acı o agrıJadem ya aramiz 4 günmüş
Ben ameliyat oldum eve geldim kimseler yok.iki cocuk..ölüyorum acıdan..buraya yazıyorum..BKGK bahar ve sen ne kadar çok destek olmuştunuz hiç ama hiiiiiiiç unutmayacağim..ayaklarım siştiginde korkma geciyor demistiniz. Ay hatirlayinca aglayacak gibi oldum tabi ki burada ki her arkadasim cok destek oldu.ama siz benle yakin zamanda sezeryan oldugunuz icin cok destektiniz..cansiniz..iyi ki varsiniz..hepinizi seviyorum
misskokulumm u da unutmayim..ekleyeyim..çunku miss de bana sezeryan konusunda hep destek tam destek
Yaa ne saniyosunuz siz benm oğlumucanim benim ya ahh ahh valla hayat cok acimasizsimdi nasil kuzu ?
kiskanclik yapiyor onun yanindayken cok ilgilenme kizla da nasil yapicasin ki valla isiniz zor..
atak canim atak bizim tarihler yakin birde kizlarda 1 2 hafta sonra baslarlar
Oo seninki delikanli olmus herseyden yediriyorlar masallahneyse kisada olsa annende rahat edersin artik
Ayy hiç geçmeyecek sandım ben o acı o agrıçok zordu ya ama bebeğin ilk 3 ayı daha zordu ya kıyamam kimsenin olmaması çok kötü benim annem vardı yanımda kadın gelmişti yollar kapanmıştı hatta
sekerparecim valla ben ilk defa ayagimi oylr görmüştüm simdi sen soyledinde hatırladimJadem ya aramiz 4 günmüş
Ben ameliyat oldum eve geldim kimseler yok.iki cocuk..ölüyorum acıdan..buraya yazıyorum..BKGK bahar ve sen ne kadar çok destek olmuştunuz hiç ama hiiiiiiiç unutmayacağim..ayaklarım siştiginde korkma geciyor demistiniz. Ay hatirlayinca aglayacak gibi oldum tabi ki burada ki her arkadasim cok destek oldu.ama siz benle yakin zamanda sezeryan oldugunuz icin cok destektiniz..cansiniz..iyi ki varsiniz..hepinizi seviyorum
misskokulumm u da unutmayim..ekleyeyim..çunku miss de bana sezeryan konusunda hep destek tam destek
canim eline saglik ya sende ugrastin
kiz birak zaten virus var bir yerede çıkamıyoruz adamlarla baci kardas olduk iyice yat uyu uykunu alAtakta böyleyse dişte napacaz kızlar ben çok yoruluyorum yakoca moca unuttum ben oda çalışmaktan gelip bayılıyor ben inatla kendime zaman ayırcam diye gece 2 ye jadar uyumuyorum
he birde tabi yasaklar vardi tabi annemin bizde psikolijisi bozuluyordu az kalsinAyy hiç geçmeyecek sandım ben o acı o agrıçok zordu ya ama bebeğin ilk 3 ayı daha zordu ya kıyamam kimsenin olmaması çok kötü benim annem vardı yanımda kadın gelmişti yollar kapanmıştı hatta
Sağ salim buyucekler insallah cnm hastalik illaki olacak. Canlari sagolsunYaa ne saniyosunuz siz benm oğlumuammaaan ben bi sağ sağlm hastaliksiz buyutseydim baska bisi istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?