2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
12.sinifa kadar cok güzel bir yetenek isteyen liseyi okumusken devam etmesini doğru buldum . Zaten suan acikogretimden pek bir farkı kalmadi pandemi surecinde . Evet resimle ilgili örgün olmadan pek birsey ogrenemez belki ama açıköğretim de aynı olacak su süreçte. ben boyle düşünüyorum canım hayırlısı olsun .

Umudum- geldi mi eşin canım sağsağlim
çok şükür geldi canım . Ama morali bozuldu biraz. Burası küçük yer bir çok kişinin duyması canını sıktı. Üstüne bir de açığa alındı. Prosedür gereği yapmak zorundalarmış ama bunu . Üst üste haber etmeden üç gün işe gitmediği için alınmış . 10. Günde de sanırım atılıyormuş. Memuriyeti korumak adına yapılıyormuş bu . Milli eğitime gitti bir iki haftaya tekrar dönecek işine de . Aman benim gözüm onları görmedi , çok şükür sağ Salim geldi ya o bana yeter . Daha doğru düzgün oturup sohbet bile edemedik.

Umudum- canim çoook sevindim. geçmiş olsun eşine. hiiccc uğramasın bir daha dert tasa. sena kuzuyla mutlu mesut yaşayın insallah
Amin canım inşallah rabbim kimseye vermesin . Çok ilginçtir Sena kuşum babası gittiğinden beri çok huysuzdu yemiyor içmiyor uyumuyordu . Bugün nasıl huzurla uyudu rabbim kimseye yaşatmasın

Ay kıyamam ya. Mutlaka başka şeylere de dolmuştur. Çocuk bilemezsin ki o bile bilmez neye sinirlendiğini. Bizde bile oluyor başka şeylere gerilip başka yerden patlıyoruz. Bazen seyrettikleri bir çizgi filmden bile etkilenmiş olabiliyorlar. Belki tasarrufu öğretmek için bir çizgi filmde çöpe atılan bir yiyeceğin sonrasında çöpte çektiği eziyetleri gö
Kızlar doğum tarihini de söyleyin ekleyeyim başka istediğiniz bişey varsa direkt onu da ekleyelim

Excel indirdim telefona notlarla olmayacak bu iş

Eki Görüntüle 2695182
15.04.2020 de oğlumun doğum tarihi.

Bazı şeyler içime oturur da unutamam agzınızın tadı bozulmasın hiç bi daha
Vallahi benim de içime bir çok şey oturmuştu . Hepsinin telafisini yapacağız inşallah . Adam midesinin Ağrısından duramıyor . Çok yıpranmış zayıflamış . Doğru düzgün yemek bile yemedi . Biraz toparlasın tatlısını da yer inşallah

Artık öğrenciler bunu çok yapıyor canım. Bence mantıklı düşünmüş kardeşin. Ebada eğitim dediği gibi garip bir hal aldı yani ders saatleri sabit olsa okul gibi tamam diycem ama akşam 8 e bile ders konuyor. Zaten güzel sanatları da düşünmüyormuş sonradan isterse tekrar girer yetenek sınavlarına yine girer. Otursun adam gibi sınavına hazırlansın tam konsantre şekilde
Mecbur açığa alınıyor ya olsun artık bunları düşünmeyin. Dediğin gibi çok şükür geçti gitti.

2 yıllık kendi alanındaki bölümlerde 30 puana kadar ek puan oluyormuş riski bu ama kendi alanımı istemiyorum diyor. Amin inşallah herkesin eşine dostuna.. kardeşimle aramda 13 yaş var hep çocuğum gibi üstüne düşerim bu konu çok canımı sıktı. Pek parlak değil ama üniyi 4 yıllık fakülte istiyor inşallah kazanır şimdi bu durum onun da benim de canımı sıkıyor..
Evet ama eba ya girilemiyor üstüne ordan yoklama alıyorlarmış. Akşam 8 de ve hafta sonunda bile dersi var nasıl bir program yaptılarsa ve sürekli değişiyor dershane buna ayak uydurup sürekli program değiştirse de çakışmalar oluyor. İşin içinden çıkamadı devamsızlıktan kalmaktan korkuyor.

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

İşte buna emin olabilsem durumu pek parlak değil ve çok etki altında kalıyor sonunda açık lise mezunu olarak kalmasın da.. bi de onun da sınavları var ve hiç birimiz bu konuları bilmiyoruz. En azından okul ve eba sistemi bir şekilde çözülür gibi geliyor ama bilemiyorum tabi sonradan pişman olmak da var off beynim yandı canım sıkkın

İşe başladım Bugün. Bıraktım anneme. Diyor bakıyor yüzüme boş boş. Yabancıladı diyor. Epey oldu annemi görmeyeli içer inşallah sütünü de
canim benim ya ahh ahh valla hayat cok acimasiz simdi nasil kuzu ?
kiskanclik yapiyor onun yanindayken cok ilgilenme kizla da nasil yapicasin ki valla isiniz zor..
atak canim atak bizim tarihler yakin birde kizlarda 1 2 hafta sonra baslarlar
Oo seninki delikanli olmus herseyden yediriyorlar masallah neyse kisada olsa annende rahat edersin artik

02.04.2020 benimki ellerine sağlık
Jadem ya aramiz 4 günmüş
Ben ameliyat oldum eve geldim kimseler yok.iki cocuk..ölüyorum acıdan..buraya yazıyorum.. BKGK bahar ve sen ne kadar çok destek olmuştunuz hiç ama hiiiiiiiç unutmayacağim..ayaklarım siştiginde korkma geciyor demistiniz. Ay hatirlayinca aglayacak gibi oldum tabi ki burada ki her arkadasim cok destek oldu.ama siz benle yakin zamanda sezeryan oldugunuz icin cok destektiniz..cansiniz..iyi ki varsiniz..hepinizi seviyorum

misskokulumm u da unutmayim..ekleyeyim..çunku miss de bana sezeryan konusunda hep destek tam destek

Son düzenleme:

Ay cok haklısın ya bu da olabilir..bu aksam da bana 1 damla su bile cok onemli sulari ziyan etmeyelim diye tasarruf dersi verdi televizyondan ogrendim diyor bir de sipam finish reklamlari donup duruyor

İnşallah iş sorunu hallolur geldi ya yanınıza gerisi güzel olacak inşallah

Atakta böyleyse dişte napacaz kızlar ben çok yoruluyorum ya koca moca unuttum ben oda çalışmaktan gelip bayılıyor ben inatla kendime zaman ayırcam diye gece 2 ye jadar uyumuyorum

Ayy hiç geçmeyecek sandım ben o acı o agrı çok zordu ya ama bebeğin ilk 3 ayı daha zordu ya kıyamam kimsenin olmaması çok kötü benim annem vardı yanımda kadın gelmişti yollar kapanmıştı hatta

Yaa ne saniyosunuz siz benm oğlumu ammaaan ben bi sağ sağlm hastaliksiz buyutseydim baska bisi istemiyorm

Evet ya..simdi dusunuyorum ne buyuk aptallik etmisim.ay korona bulasir vs diye korkmuştum..ama zihnen ve fiziken cok yoruldum
Ya ne kadar gecse de tam gecmiyor..arada yokluyor..aman olsun yavrularımız bizimle ya

sekerparecim valla ben ilk defa ayagimi oylr görmüştüm simdi sen soyledinde hatırladim hele o agri sanki ütü basiyorlardi birde bizim kiz ememiyordu gelip gidip kan sekerine baktiriyordum normal cikiyordu meger amniyon yutmustu zavallim migdesini yikadilarda kendine geldi ben tum aciyi unutmuştum ayaga kalkmaya calisiyordum. Ah ah valla zaman geciyor be :) su surecte banada destek olan herkese tesekkur ederim.
canim eline saglik ya sende ugrastin
Atakta böyleyse dişte napacaz kızlar ben çok yoruluyorum ya koca moca unuttum ben oda çalışmaktan gelip bayılıyor ben inatla kendime zaman ayırcam diye gece 2 ye jadar uyumuyorum
kiz birak zaten virus var bir yerede çıkamıyoruz adamlarla baci kardas olduk iyice yat uyu uykunu al
he birde tabi yasaklar vardi tabi annemin bizde psikolijisi bozuluyordu az kalsin
Yaa ne saniyosunuz siz benm oğlumu ammaaan ben bi sağ sağlm hastaliksiz buyutseydim baska bisi istemiyorm
Sağ salim buyucekler insallah cnm hastalik illaki olacak. Canlari sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…