2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sallanmayi biz aglayinca kaldir ss pat yöntemiyle bıraktık . Ama simdi de ss pat a alisti Uyku eğitmenleri surec sonunda gece gündüz kendi kendine aglamadan uyumayi vaadediyor

Yana dönüyor baya yüzüstü bir iki kere sırt üstü döndü ama sırt üstü hiç yüzüstü dönmüyor tahminimce yüzüstü olmayı sevmiyor ama kafama taktım yine şart öı ki dönmesi
Bizde de ayni genelde kucakta dik durmayı seviyorlar zaten . Elbet büyüyorlar herseyi de yapiyorlar hic endiselenme . Gece uzun uykudunda saga sola dönüp mu yatiyor yoksa sabit mi

Biz olduk canım aşıyı. Hiç sıkıntı yaşamadık ateş, huysuzluk vs yapmadı. Aşı yeri şiş biraz bir bacağındaki ama zamanla geçer o da.

Günaydın kızlar
Sabah bize 6 da aydı bugün ek gıdayla birlikte kaka sıklığı da arttı benim oğlanın her gün yapıyor artık şükür. Sabah da kakasına uyanmış sanırım. Şimdi tekrar uyuttum. Benim de uykum geldi ama kızların dersleri var kahvaltoiı edecekler onları kaldırayım

canim şu anda ayaklarını ağzına götürmesi iyi birşey yani hem motor gelişimi iyi hem de algısı iyi meraklı keşfetmeye çalışıyor demektir mutlu olabilirsin. desteksiz oturmak için çok erken. illa eliyle yerden de olsa destek alıyordur ve çok kısa süreli doğrulmaya çalışır düşer. ayaklarına 15 sn kadar basmasi zararli olmaz dahw fazlasina da gerek yok. oglun kac yasindsydi canim? bazen röntgende goremiyorlar. ya açısından ya da cok kucuk ayrik olmayan bir kirik oldugu icin. ama cocuklar cok cok hizli toparlıyor. cok gecmis olsun canim.

Hanmlar ablamin kucuk kızın bıngıldağn orda baya miktar konak var nasi temizler nasil gecer.?
Zeytinyağı sürüp tarasın her banyoda
ya bingildagin üstü nasıl taransin kıyamam ben asla ve drlar eskide kaldı artık bunlar diyor. been mustela köpük şampuanla atlattım o süreci. kokusu güzel değildi ama birkaç yıkamaya geçmişti.

Ah migrene karanlık odada uyuma ister nasıl uyuyacaksan
uyusam jade karanlığı da geçtim sadece uyku
Kundağı birakman lazim bildiğim kadar 4.ayda son vermek gerek rahatlasin artik kuzucuk . Yan yada yüz üstü dönüyor mu
ben çok huzursuz olduğunda kundak yapıyorum ama uyuyunca açıyorum kundağı. bi anda bırakmak yerine yavaş yavaş. biraz gevşek olabilir tek kol olabilir ya da uyuunca açmak olabilir böyle böyle bırakmak daha güvenilir geliyor sanki yani bebeğe güven verir bi anda hooop hadi büyüdün demek yerine çok masumlar çünkü ya

Lepistesb sadece 1 gün büyük oğlumu sallamadan uyutabildim sonra yine salladım ve dün kv ve kb küçük oğlana masal ninni anlatan yastık kuzu getirmişti büyüğü aldı hemen neyse onunla sallanmadan uyudu ve kesintisiz sabaha kadar ben hala şoktayim
küçüğe uyku danışmanlığı yapıyorum uyku iletişimi de diyebiliriz herşey iyi hoş saatler oturdu gibi sallamıyorum da ama gece uyanıyor ya sık sık bu ara ağrılarım sütü azaltti da mi uyumuyor diş mi atak mi gaz mi bilmiyorim ama yuhim gelir yuhim gelir modundayım çok fena

Buyuk ne kadarlik Helin onlara uygun irlandalianne de baska yontemler var göz at istersen . Gece uyanmalarinda da gelisimine uygun sekilde ihtiyacini karsilayin aliskanliktan uyanmalarinda da brslenme miktarini azaltip su oranini arttirmayi oneriyorlar .

takip ediyorum. 2 yaşına girecek gelecek ay. bir kere mutlaka uyanır su içer sadece

Bizde de ayni genelde kucakta dik durmayı seviyorlar zaten . Elbet büyüyorlar herseyi de yapiyorlar hic endiselenme . Gece uzun uykudunda saga sola dönüp mu yatiyor yoksa sabit mi
Gece en az 3-4 kez kalkıyor sağ-sol sırt üstü yatıyor sabit durmayı sevmiyo

Ah kıyamam canım

Kızlar benim kız 3 gündür kaka yapmıyordu bugün yaptı ama siyah iplik gibi parçalar var bir sürü alerji mi sizce anlayan ve tiksinmeyen varsa bi foto atsam ona böyle ortaya atmak istemedim iğrenç duruyo çünkü

muz verdin mi hiç? muz yeyince öyle siyah iplikler oluyor, normal o zaman

Canim gunaydin muz yediysen olabiliyuormus

Muz diyorum ben de

Helin senin meslek fizyoterapistlik mi merak ettm çok güzel bilgiler veriyorsun teşekkürler
Atak galiba yaa biz de aynıyız ataklara genelde erken giriyor benim kız. Bu aralar akşam uykusuna yattıktan sonra saat başı uyanıyor ağlayarak hem de kafasını kaldırıyor ama gözleri kapalı. Ya kucakta sakinleme ya emzik ya da meme sonrası tekrar uyuyor ama ben de bittim yani uyku diye bişey kalmadı zombi gibiyim.

Kan ilacına başladıysan da olabilir

Kitap alsak falan kendimiz halledemez miyiz acaba
Halledersin canım. Baldananne ve sihirli uykular daha açıklayıcı bilgi veriyor. İrlandalıanne daha kapalı cevaplar veriyor bence eğitim alsınlar diye. Ben büyük kıza 1 yaşında vermiştim 25 yaşındaydım o zaman daha mı sabırlıydım acaba keşke daha önce verseydim demiştim ayaklanmadan daha kolay olurdu sanıırm. Sürekli kalkıyordu tekrar yatırıyordum falan. Tracy hogg un kitabından uyarlayarak vermiştim eğitimi. Şimdi oğlanın da yanına uzanıp göğsüne pış pış yapıyorum emziğini verip keyfi iyiyse uyuyor o şekilde. Bizim uyuma problemi pek yok da uykusu çok az sürüyor öyle olunca gn içinde düzen olmuyor. Sabah uyuttum mesela çamaşır topladım kızların yataklarını kapattım baktım uyanmış gülüyor bir de. 10-15 dk sürmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…