Sallanmayi biz aglayinca kaldir ss pat yöntemiyle bıraktık . Ama simdi de ss pat a alistiBende bi denedim bugün yok anam ağlayınca al sakinleşince geri kıy falan yazıyor internette ben alıyorum koyunca geri aglıyor beceremedimyine araştırmaya devam edicem bakalım yeni başladım araştırmaya koysak odadan çıksak uyusa demi ohhh mis gibi olmaz mı
Bizde de ayni genelde kucakta dik durmayı seviyorlar zaten . Elbet büyüyorlar herseyi de yapiyorlar hic endiselenme . Gece uzun uykudunda saga sola dönüp mu yatiyor yoksa sabit miYana dönüyor baya yüzüstü bir iki kere sırt üstü döndü ama sırt üstü hiç yüzüstü dönmüyor tahminimce yüzüstü olmayı sevmiyor ama kafama taktım yine şart öı ki dönmesi
Biz olduk canım aşıyı. Hiç sıkıntı yaşamadık ateş, huysuzluk vs yapmadı. Aşı yeri şiş biraz bir bacağındaki ama zamanla geçer o da.Aynı bea
Siz naparsınız❤
Herkes salcalarini yapti burda canim.bitti bile.ben yapamadim o ayri
Oglan bu ara cok zorluyor..bakalım gecer insAllah
Elif in aşisi yaklastikca korku bastı beni..
Siz nasilsiniz? Abisi nasil küçük hanımın? Küçük hanım nasil?yoksun epeydir? Nerelerdeydin?
6. Ay aşılarıni olan var mı? Grubun büyükleri huu huuu
canim şu anda ayaklarını ağzına götürmesi iyi birşey yani hem motor gelişimi iyi hem de algısı iyi meraklı keşfetmeye çalışıyor demektir mutlu olabilirsin. desteksiz oturmak için çok erken. illa eliyle yerden de olsa destek alıyordur ve çok kısa süreli doğrulmaya çalışır düşer. ayaklarına 15 sn kadar basmasi zararli olmaz dahw fazlasina da gerek yok. oglun kac yasindsydi canim? bazen röntgende goremiyorlar. ya açısından ya da cok kucuk ayrik olmayan bir kirik oldugu icin. ama cocuklar cok cok hizli toparlıyor. cok gecmis olsun canim.Gecmis olsun. Migren zaten fena bir de uykusuzluk..biri uyusa biri uyumuyor dimi oglanlarin.
Regl olmamak da sknti.
Ben bi kere oldum hala olmadim. Kac tane test yaptim korkudan. Negatifti.
Bak simdi korku geldi yine icime
Sana bir sey soracaktim. Desteksiz oturabilirmi artik 10 20 saniye mesela zarari olur mu
Otururken ayaklarini yemeye calisiyor mesela.zararli midir belinee.
Ayak ustu ne kadar basabilir mesela.
Ooo soru cok kafamda
Esinin topugu duzeldi mi.
Bnmkinin agriyor cok durunca. Ameliyatli degil de asil digeri onda eklem ici yaralanma vardi cunku.
Oglum da ayak burktu 1 bucuk metreden dustu cok sisti bilegi. Gizli kirik olabir demis gecmezse doktir var mi ya oyle bir sey
Soyledigin emekleme egzersizleri ise yaroyor.
kafa kafa gidiyor popoyu kaldirip oyuncak alicam diye. Cok tesekkur ettim tekrardan
Hanmlar ablamin kucuk kızın bıngıldağn orda baya miktar konak var nasi temizler nasil gecer.?
ya bingildagin üstü nasıl taransin kıyamam ben asla ve drlar eskide kaldı artık bunlar diyor. been mustela köpük şampuanla atlattım o süreci. kokusu güzel değildi ama birkaç yıkamaya geçmişti.Zeytinyağı sürüp tarasın her banyoda
uyusam jade karanlığı da geçtim sadece uykuAh migrene karanlık odada uyuma ister nasıl uyuyacaksan
ben çok huzursuz olduğunda kundak yapıyorum ama uyuyunca açıyorum kundağı. bi anda bırakmak yerine yavaş yavaş. biraz gevşek olabilir tek kol olabilir ya da uyuunca açmak olabilir böyle böyle bırakmak daha güvenilir geliyor sanki yani bebeğe güven verir bi anda hooop hadi büyüdün demek yerine çok masumlar çünkü yaKundağı birakman lazim bildiğim kadar 4.ayda son vermek gerek rahatlasin artik kuzucuk . Yan yada yüz üstü dönüyor mu
Bende bol bol amin diyorum yumurta yeme savaşı verirkenHepimizde huni var bence kuzum. Allah canlarına sağlık versin. Çok zor ama annelik dünyanın en keyifli işi bana göre. Hepimize bol sabır anlayış diliyorum.
Valla şart canım ya bizde bebekten sonra aldık hamile haberinde daha 30 ay borç varArabam olsa inan ben de yapardim canım..iyi etmissiniki bebekle araba şart.bunu hissettim epey..bakalim Allah nasip eder insAllah düşünmeye basladik
Buyuk ne kadarlik Helin onlara uygun irlandalianne de baska yontemler var göz at istersen . Gece uyanmalarinda da gelisimine uygun sekilde ihtiyacini karsilayin aliskanliktan uyanmalarinda da brslenme miktarini azaltip su oranini arttirmayi oneriyorlar .Lepistesb sadece 1 gün büyük oğlumu sallamadan uyutabildim sonra yine salladım ve dün kv ve kb küçük oğlana masal ninni anlatan yastık kuzu getirmişti büyüğü aldı hemen neyse onunla sallanmadan uyudu ve kesintisiz sabaha kadar ben hala şoktayim
küçüğe uyku danışmanlığı yapıyorum uyku iletişimi de diyebilirizherşey iyi hoş saatler oturdu gibi sallamıyorum da ama gece uyanıyor ya sık sık bu ara ağrılarım sütü azaltti da mi uyumuyor diş mi atak mi gaz mi bilmiyorim ama yuhim gelir yuhim gelir modundayım çok fena
takip ediyorum. 2 yaşına girecek gelecek ay. bir kere mutlaka uyanır su içer sadeceBuyuk ne kadarlik Helin onlara uygun irlandalianne de baska yontemler var göz at istersen . Gece uyanmalarinda da gelisimine uygun sekilde ihtiyacini karsilayin aliskanliktan uyanmalarinda da brslenme miktarini azaltip su oranini arttirmayi oneriyorlar .
Bilemedim ki belki dokunmaya kıyamadığı için öyle artmıştır bizde de yoktu şükürHergn de yıkıyor aslında ama yine de oldu bak ben yasamadm o sorunu şükür sabun dan mi bilmiyorm artk
Gece en az 3-4 kez kalkıyor sağ-sol sırt üstü yatıyor sabit durmayı sevmiyoBizde de ayni genelde kucakta dik durmayı seviyorlar zaten . Elbet büyüyorlar herseyi de yapiyorlar hic endiselenme . Gece uzun uykudunda saga sola dönüp mu yatiyor yoksa sabit mi
Kitap alsak falan kendimiz halledemez miyiz acabaSallanmayi biz aglayinca kaldir ss pat yöntemiyle bıraktık . Ama simdi de ss pat a alistiUyku eğitmenleri surec sonunda gece gündüz kendi kendine aglamadan uyumayi vaadediyor
Ah kıyamam canımcanim şu anda ayaklarını ağzına götürmesi iyi birşey yani hem motor gelişimi iyi hem de algısı iyi meraklı keşfetmeye çalışıyor demektir mutlu olabilirsin. desteksiz oturmak için çok erken. illa eliyle yerden de olsa destek alıyordur ve çok kısa süreli doğrulmaya çalışır düşer. ayaklarına 15 sn kadar basmasi zararli olmaz dahw fazlasina da gerek yok. oglun kac yasindsydi canim? bazen röntgende goremiyorlar. ya açısından ya da cok kucuk ayrik olmayan bir kirik oldugu icin. ama cocuklar cok cok hizli toparlıyor. cok gecmis olsun canim.
ya bingildagin üstü nasıl taransin kıyamam ben asla ve drlar eskide kaldı artık bunlar diyor. been mustela köpük şampuanla atlattım o süreci. kokusu güzel değildi ama birkaç yıkamaya geçmişti.
uyusam jade karanlığı da geçtim sadece uyku
ben çok huzursuz olduğunda kundak yapıyorum ama uyuyunca açıyorum kundağı. bi anda bırakmak yerine yavaş yavaş. biraz gevşek olabilir tek kol olabilir ya da uyuunca açmak olabilir böyle böyle bırakmak daha güvenilir geliyor sanki yani bebeğe güven verir bi anda hooop hadi büyüdün demek yerine çok masumlar çünkü ya
muz verdin mi hiç? muz yeyince öyle siyah iplikler oluyor, normal o zamanKızlar benim kız 3 gündür kaka yapmıyordu bugün yaptı ama siyah iplik gibi parçalar var bir sürü alerji mi sizce anlayan ve tiksinmeyen varsa bi foto atsam ona böyle ortaya atmak istemedim iğrenç duruyo çünkü
Canim gunaydin muz yediysen olabiliyuormusKızlar benim kız 3 gündür kaka yapmıyordu bugün yaptı ama siyah iplik gibi parçalar var bir sürü alerji mi sizce anlayan ve tiksinmeyen varsa bi foto atsam ona böyle ortaya atmak istemedim iğrenç duruyo çünkü
Muz diyorum ben deKızlar benim kız 3 gündür kaka yapmıyordu bugün yaptı ama siyah iplik gibi parçalar var bir sürü alerji mi sizce anlayan ve tiksinmeyen varsa bi foto atsam ona böyle ortaya atmak istemedim iğrenç duruyo çünkü
Helin senin meslek fizyoterapistlik mi merak ettm çok güzel bilgiler veriyorsun teşekkürlercanim şu anda ayaklarını ağzına götürmesi iyi birşey yani hem motor gelişimi iyi hem de algısı iyi meraklı keşfetmeye çalışıyor demektir mutlu olabilirsin. desteksiz oturmak için çok erken. illa eliyle yerden de olsa destek alıyordur ve çok kısa süreli doğrulmaya çalışır düşer. ayaklarına 15 sn kadar basmasi zararli olmaz dahw fazlasina da gerek yok. oglun kac yasindsydi canim? bazen röntgende goremiyorlar. ya açısından ya da cok kucuk ayrik olmayan bir kirik oldugu icin. ama cocuklar cok cok hizli toparlıyor. cok gecmis olsun canim.
ya bingildagin üstü nasıl taransin kıyamam ben asla ve drlar eskide kaldı artık bunlar diyor. been mustela köpük şampuanla atlattım o süreci. kokusu güzel değildi ama birkaç yıkamaya geçmişti.
uyusam jade karanlığı da geçtim sadece uyku
ben çok huzursuz olduğunda kundak yapıyorum ama uyuyunca açıyorum kundağı. bi anda bırakmak yerine yavaş yavaş. biraz gevşek olabilir tek kol olabilir ya da uyuunca açmak olabilir böyle böyle bırakmak daha güvenilir geliyor sanki yani bebeğe güven verir bi anda hooop hadi büyüdün demek yerine çok masumlar çünkü ya
Atak galiba yaa biz de aynıyız ataklara genelde erken giriyor benim kız. Bu aralar akşam uykusuna yattıktan sonra saat başı uyanıyor ağlayarak hem de kafasını kaldırıyor ama gözleri kapalı. Ya kucakta sakinleme ya emzik ya da meme sonrası tekrar uyuyor ama ben de bittim yani uyku diye bişey kalmadı zombi gibiyim.Lepistesb sadece 1 gün büyük oğlumu sallamadan uyutabildim sonra yine salladım ve dün kv ve kb küçük oğlana masal ninni anlatan yastık kuzu getirmişti büyüğü aldı hemen neyse onunla sallanmadan uyudu ve kesintisiz sabaha kadar ben hala şoktayim
küçüğe uyku danışmanlığı yapıyorum uyku iletişimi de diyebilirizherşey iyi hoş saatler oturdu gibi sallamıyorum da ama gece uyanıyor ya sık sık bu ara ağrılarım sütü azaltti da mi uyumuyor diş mi atak mi gaz mi bilmiyorim ama yuhim gelir yuhim gelir modundayım çok fena
Kan ilacına başladıysan da olabilirKızlar benim kız 3 gündür kaka yapmıyordu bugün yaptı ama siyah iplik gibi parçalar var bir sürü alerji mi sizce anlayan ve tiksinmeyen varsa bi foto atsam ona böyle ortaya atmak istemedim iğrenç duruyo çünkü
Halledersin canım. Baldananne ve sihirli uykular daha açıklayıcı bilgi veriyor. İrlandalıanne daha kapalı cevaplar veriyor bence eğitim alsınlar diyeKitap alsak falan kendimiz halledemez miyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?