Evet verdim muz ay sağol canım içim rahatladımuz verdin mi hiç? muz yeyince öyle siyah iplikler oluyor, normal o zaman
Ay iyiki var burası verdim muz evetCanim gunaydin muz yediysen olabiliyuormus
Kan ilacı da başladım demekki normalHelin senin meslek fizyoterapistlik mi merak ettm çok güzel bilgiler veriyorsun teşekkürler
Atak galiba yaa biz de aynıyız ataklara genelde erken giriyor benim kız. Bu aralar akşam uykusuna yattıktan sonra saat başı uyanıyor ağlayarak hem de kafasını kaldırıyor ama gözleri kapalı. Ya kucakta sakinleme ya emzik ya da meme sonrası tekrar uyuyor ama ben de bittim yani uyku diye bişey kalmadı zombi gibiyim.
Kan ilacına başladıysan da olabilir
Aslında gündüz uykusunda o problem bizde de var uykusu varsa ve atakta değilse ayakta 5 dk sallayınca uyuyorHalledersin canım. Baldananne ve sihirli uykular daha açıklayıcı bilgi veriyor. İrlandalıanne daha kapalı cevaplar veriyor bence eğitim alsınlar diye. Ben büyük kıza 1 yaşında vermiştim 25 yaşındaydım o zaman daha mı sabırlıydım acaba keşke daha önce verseydim demiştim ayaklanmadan daha kolay olurdu sanıırm. Sürekli kalkıyordu tekrar yatırıyordum falan. Tracy hogg un kitabından uyarlayarak vermiştim eğitimi. Şimdi oğlanın da yanına uzanıp göğsüne pış pış yapıyorum emziğini verip keyfi iyiyse uyuyor o şekilde. Bizim uyuma problemi pek yok da uykusu çok az sürüyor öyle olunca gn içinde düzen olmuyor. Sabah uyuttum mesela çamaşır topladım kızların yataklarını kapattım baktım uyanmış gülüyor bir de. 10-15 dk sürmüştür.
Tamam deyim ben bi insallah işe yararcanim şu anda ayaklarını ağzına götürmesi iyi birşey yani hem motor gelişimi iyi hem de algısı iyi meraklı keşfetmeye çalışıyor demektir mutlu olabilirsin. desteksiz oturmak için çok erken. illa eliyle yerden de olsa destek alıyordur ve çok kısa süreli doğrulmaya çalışır düşer. ayaklarına 15 sn kadar basmasi zararli olmaz dahw fazlasina da gerek yok. oglun kac yasindsydi canim? bazen röntgende goremiyorlar. ya açısından ya da cok kucuk ayrik olmayan bir kirik oldugu icin. ama cocuklar cok cok hizli toparlıyor. cok gecmis olsun canim.
ya bingildagin üstü nasıl taransin kıyamam ben asla ve drlar eskide kaldı artık bunlar diyor. been mustela köpük şampuanla atlattım o süreci. kokusu güzel değildi ama birkaç yıkamaya geçmişti.
uyusam jade karanlığı da geçtim sadece uyku
ben çok huzursuz olduğunda kundak yapıyorum ama uyuyunca açıyorum kundağı. bi anda bırakmak yerine yavaş yavaş. biraz gevşek olabilir tek kol olabilir ya da uyuunca açmak olabilir böyle böyle bırakmak daha güvenilir geliyor sanki yani bebeğe güven verir bi anda hooop hadi büyüdün demek yerine çok masumlar çünkü ya
Yani bi de insan korkuyor bingildaktan bi de e konak olunca haliyleBilemedim ki belki dokunmaya kıyamadığı için öyle artmıştır bizde de yoktu şükür
evet canim esim de ben de fizyoterapistiz. aynen bazen aliuorum yanima sanki cigligi atan o değilmiş gibi gözleri yummuş oluyor hemen ama yani hemennn. ne yapalım geçecek bugunler de...Helin senin meslek fizyoterapistlik mi merak ettm çok güzel bilgiler veriyorsun teşekkürler
Atak galiba yaa biz de aynıyız ataklara genelde erken giriyor benim kız. Bu aralar akşam uykusuna yattıktan sonra saat başı uyanıyor ağlayarak hem de kafasını kaldırıyor ama gözleri kapalı. Ya kucakta sakinleme ya emzik ya da meme sonrası tekrar uyuyor ama ben de bittim yani uyku diye bişey kalmadı zombi gibiyim.
Kan ilacına başladıysan da olabilir
bana da soruyorlarKizlar insan kaynaklarindan mudur yaziyordu geliyor musun kasimda basliyacak misin diye bende guzelce tazminatimi istedim insallah verirler ya esime de sormadan yazdim valla
Aynn valla ne güzel ama bebekleriniz yaşıt Yanyana gelince sıkılmazlar hiçYani bi de insan korkuyor bingildaktan bi de e konak olunca haliyle
Hayırlısı olsun hakkında inşallah verirler tazminatınıKizlar insan kaynaklarindan mudur yaziyordu geliyor musun kasimda basliyacak misin diye bende guzelce tazminatimi istedim insallah verirler ya esime de sormadan yazdim valla
Aynen 2 ay var aralarinda tam kafalar uyuşurAynn valla ne güzel ama bebekleriniz yaşıt Yanyana gelince sıkılmazlar hiç
Evet benimki de hep kucagimda uyanikken.Evet ya kundak kollarına işte yapıyorum tam kundak da sayılmaz hatta 1 aydır 1 kolu da hep dışarda yavaştan bırakıyoruz kundağı
Birde uyanıkken hep kucakta dediğin gibi çok fırsatı olmuyor yüzüstü de sevmediği için pek alıştırma durumu yok ama çok hareketli elleri kolları bacaklarını bir havaya kaldırıyor Ki
Sanırım dönmeye çok fırsatı olmuyor bziim genel düzen de şöyle tabş haftada muhakkak 2-3 gün düzen diye bir şey olmuyor ama geneli bu
rutin şöyle sabah uyanıyor 8.30 gibi 10 da 40 dk uyuyup uyanıyor sonra 01.00 da banyo 15.00 -16.00 kadar uyuyor sonra 19.00 yatıyor 40 dk kadar en geç 22.00 de tekrar yatıyorum sabaha kadar
Uyanıkkende genelde kucağımda
vallahi cok zor ya napacagiz bilmiyorum bence en az 1 sene ucretli 6 ayda ucretsiz olmali. Annelik bu kadar ki degersiz.evet canim esim de ben de fizyoterapistiz. aynen bazen aliuorum yanima sanki cigligi atan o değilmiş gibi gözleri yummuş oluyor hemen ama yani hemennn. ne yapalım geçecek bugunler de...
bana da soruyorlartazminat hayatta vermezler. kararsizim. salı iş başı ama gitmeyecem kesin de ne yapacam nasıl yapacam bilemedim
Insallah canim kadin yazmis musait oldugumda yazacagim sana uzun uzun diye bakalm ne yazacak acabaHayırlısı olsun hakkında inşallah verirler tazminatını
Esine de soyleseydin canim hemen ya..sorun cikarmasin sonra.Kizlar insan kaynaklarindan mudur yaziyordu geliyor musun kasimda basliyacak misin diye bende guzelce tazminatimi istedim insallah verirler ya esime de sormadan yazdim valla
Biz olduk canım aşıyı. Hiç sıkıntı yaşamadık ateş, huysuzluk vs yapmadı. Aşı yeri şiş biraz bir bacağındaki ama zamanla geçer o da.
Allah ödeme kolaylığı versin JademValla şart canım ya bizde bebekten sonra aldık hamile haberinde daha 30 ay borç var
Evdeki kondisyon bisikletime çıkmış ekranına basmış. Ekrandda kırılınca ordan ayağı burkularak düştü.. hem de gözümün önünde. Yapma çıkma dedim dinlemedi ki.S Sonsuzsukurler canım gecmiş olsunminik civciv nasıl iyi mi simdi? Nerden dustu oyle..ahh ahh bu cocuklar kıpır kıpırlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?