2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kan ilacı da başladım demekki normal sağolsun kızlar

Aslında gündüz uykusunda o problem bizde de var uykusu varsa ve atakta değilse ayakta 5 dk sallayınca uyuyor yani onu yapmak çok sorun değil benim için ama ataklar tabi zorluyor herkesi bide tabi gündüz uykusuna pek ihtiyaçları kalmayacak büyüyorlar öğlen zor bela 1 saat uyusun diye gözüm düşüyor yemek falan yapayım diye

Tamam deyim ben bi insallah işe yarar

evet canim esim de ben de fizyoterapistiz. aynen bazen aliuorum yanima sanki cigligi atan o değilmiş gibi gözleri yummuş oluyor hemen ama yani hemennn. ne yapalım geçecek bugunler de...

Kizlar insan kaynaklarindan mudur yaziyordu geliyor musun kasimda basliyacak misin diye bende guzelce tazminatimi istedim insallah verirler ya esime de sormadan yazdim valla
bana da soruyorlar tazminat hayatta vermezler. kararsizim. salı iş başı ama gitmeyecem kesin de ne yapacam nasıl yapacam bilemedim

Evet benimki de hep kucagimda uyanikken.
Ssn kundagini ac onun bak bir iki zamana donecekktir. Firsati olmamis dedigin gibi.
Donmese bile daha zamani var. Takilma sen
Ama cok hareketli demistin bence kundagi coz sen emeklemeye bile baslar kafa kafa.
Rutininiz de pek guzelmis masallah nazar degmesin. Bilince saati daha kolay oluuor.
Biz hala uyanigiz.
Bizim rutin de gece 2 sabah 8 uykum sonra az az memede uyku
Sonra aglamaca sonra mecburi kucak.
Aslimda cok uykusu var neden uyumuuor anliorum. Senin kizin uyuuor dimi yani somdi.
Nasil uyutuyorsun.
Gece ýazmistim kizim uyusun diye ugrasirken kendim de uyuyakalmisim

vallahi cok zor ya napacagiz bilmiyorum bence en az 1 sene ucretli 6 ayda ucretsiz olmali. Annelik bu kadar ki degersiz.
Hayırlısı olsun hakkında inşallah verirler tazminatını
Insallah canim kadin yazmis musait oldugumda yazacagim sana uzun uzun diye bakalm ne yazacak acaba

Helinnnnn oncelikle migrenin ne durumda, gecmistir insallah.
15 saniyeden fazla da bastiriyiorlar insallah bir sikinti olmamistir ya
Oturtuyorlar da burda karisan cok. O da oturuyor, ayaklarini yemeye calisiyor ya da devriliyor ama oturuyor ben de korktum acikcasi erken dimi oturmasin daha desteksiz. Kendi dogrulalamiyor tabi de ona da cabaliyor.
Abisi cok hareketli kizimin galiba bu kizce de oyle olacak.
Bir de 4 tane cocukla buyuyor.her gun bu evde iyice algilari acildi. Hic durmuyor. Emmiyor. Uyumuyor.

Oglumun bilegindeki sislik gecmis oynamasi da yerinde gorunmeyen kirik olsa durabilir miydi sence yani.

Is basim geldi demissin isbasi yapmadan kabul ederrler insallah bir yolunu bulursun.
2 si de daha bebek senin cocuklarinin.
Hem de 2erkek 1 sene sonra seni dusunemiorum rabbim kolayligini verir insallah,can sagligi olsun yeter ki.
Cocodan haber var mi esime yonlendirdim ddmistin

Kizlar insan kaynaklarindan mudur yaziyordu geliyor musun kasimda basliyacak misin diye bende guzelce tazminatimi istedim insallah verirler ya esime de sormadan yazdim valla
Esine de soyleseydin canim hemen ya..sorun cikarmasin sonra.
Hakkinda hayirlisi olsun.insallah verirler tazmaninatini..gonul rahatligiyla buyutursun insallah bebegini. Raabbim baska bir kapi acar belki de bilemeyiz ki.

Biz olduk canım aşıyı. Hiç sıkıntı yaşamadık ateş, huysuzluk vs yapmadı. Aşı yeri şiş biraz bir bacağındaki ama zamanla geçer o da.

Ohh şükür cok sevindim kolay gecmesine.insAllah bi de kolaycacık atlatırız
Valla şart canım ya bizde bebekten sonra aldık hamile haberinde daha 30 ay borç var
Allah ödeme kolaylığı versin Jadem ❤ Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin ailecek ❤hayırlı uğurlu olsun

Kalppare iyiyiz canim. Iyi diyelim daha iyi olsun elhamdulillah.
Annemdeyim ben altkatta. Burda biraz daha rahatim pislik temizlik acisindan ama.burasi da pis iste kizim cirkin olmayi igrebmis dusun ne kadar toz pislik varsa burda himkirmaya calisiyor yani abartmiyim ama bana gore degil anliosun sen beni iste.
Kardesimin 3 cocuk benim iki komple buradayi, tertemiz deliriyoruz her gun tertemiz.
Gurultudenn kizin da duzeni sasti ama cocuklari da cok seviyor, istiyor. Ben de ellemeyin bagirmayin demekten yoruldum onlar aynen devam
Esim 5 gun somra gelcek ins eve yerlesicez bakalim.
Oglum.firarda.iste hala ben xe yanina grldim.napayim anneme de faydam olur diye kardesim kirsa falan gidiyor olmuor evde
Okuorum da yazamiorum kizim hep kicak istiyor telefonu elimden cekiyor.

Oglun simdi 3 yas problemlerini yasiyor sanirim.
Sosyallesmesi lazim aslimda sen daha iyi biliorsun ama korona da var.
Rabbim.yardimcin olsun insallah.
Sen debenim gibi asilari simdiden dusunmeye basladin mi.
Ates yapar mi, hzursuz olur mu,banyo yaaptitilir mi, hangi saatte gitsek az kisi olur saglik ocaginda

Macir salcasi nasil yapiosunuz siz hani kahvaltilik olani.
anmem almis domates biber de ben tam.girisiorum kizim uyanior birazini eksiktttik tarhanaya cevircez galiba siznasil yapiorsunuz tarhanayi, sizin oralarda sutle degisik tarifler de oluordu.

Salcayi seen yapaamazsin tabi iki cocukla. Normal yemek yapmaya firsat olmuyordur.

Annen nasıl oldu. Kalkabildi mi.
Sen psikolojik olarak da agri hissedebilirsin belki ama dikişlerinin acimasi kucakta tasimaktan olabilir.
Çok iş yapıyorsun bi de sen sanirim.
Dolaplar giriştin badana annenin ev ooo.
Çok yoruyorsun dimi kendini.

S Sonsuzsukurler canım gecmiş olsun minik civciv nasıl iyi mi simdi? Nerden dustu oyle..ahh ahh bu cocuklar kıpır kıpırlar..
Evdeki kondisyon bisikletime çıkmış ekranına basmış. Ekrandda kırılınca ordan ayağı burkularak düştü.. hem de gözümün önünde. Yapma çıkma dedim dinlemedi ki.
Sağol canım.rabbim beterinden korusun.
Geçti galiba da yarın kontrolü var bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…