2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet doğrudur.
Gündüz uyumuyor diyorum bayılacak kıpkırmızı gözler yok gece oluyor yine uyumuyor.
Ben uyuyakaliyorum bakıyorum kalkınca sırıtıyor
Endişe etme hemen bence. daha kafalarının zamanları var diye biliyorum.insallah herhangi bir olumsuzluk yoktur.
Açık ya daha bingildaklar zamanla şekilleniyormuş. Ne kadar ince düşünmüş yaratan rabbim dimi beyin en hızlı büyüyen organ olduğu için, bebekler düştüğü için, kolay doğum olsun diye kemikileri açık yaratmış.. vay be.
Elhamdülillah sonsuz şükürler olsun rabbime. Dermansız dert vermesin,bugunümüzü aratmasın insallah..
Internette satiliyordu oyle yastıklar sanırım.
Vardı sanki kullananlar da hatırlayamadım.
Yamukluk duzeliormus tabiki senin sorman iyi olmuş inşallah cevap yazarlar.
Burnuna odayı soguk buhar mi yapsanız acaba. Klima acik ya hassas burnunu o da etkilior sanırım.
Samsunda daha rahat diyordun çünkü.
Çok küçükler ya kuvez geçmişi olan, erken doğan bebek tabi daha çok evhamlandiriyor anneyi çok da haklisin. Oglumdan biliyorum.Inşallah hayırlısı olur her şeyin.

Ooo maşallah. Harika bir düzen olmuş bile şimdiden.
Ben de başlıycam bi inerse kucaktan taze fasulye yemeği gibi püre yapcam bakalım bugün. Armut elma yoğurt dün çok zorla yrdirdim.
Dişi çok sorun yaşatıyor sanırım kızıma.
Sen maşallah kemik suyu et suyu yazmissin ben onlari 7 ya da 8 ay diye hatirlordum.
Tarhana bulursan alırsan bize de haber eder misin.
Meme mama ne güzeldi ya yemekle uğraşmak daha zor hehehe

migren geçti şükür oturturken arkasında dursunlar sıkıntı olmaz. öyle bir resim atarım. cocuk olması çok iyi şanslı desene. daha hızlı farkediyorlar. benimki de hep abisini takipte.
kırık olsaydı eğer zorlandığında yeniden şişerdi çok ayakta durunca bile aynı etkiyi yapar ve ısı artışı da olurdu. işe gitmeyecem halledicem canim inşallah. cocoya bende yazdım bugün naptın diye dönüş olmadi. en son eşimle gorusuyordular.

Kemik suyu azcık koydum olsun bişey olmaz çok da kuralcı olmamak lazım ara ara veriyorum kıyma 1 kez koydum çorbasına mesela azcık. Tarhana bugün e bebekten aldı eşim bakalım yarın öğlene deneyim diyorum.

Kızlar her bebek dönmek zorunda da mı benim tam dönemiyor sizin dönüyor mu
Tabi ki değil. Benim kızım yedi ayı doldurmak üzereydi dönmeye başladığında. Etraftaki bebeklerin çoğu aylar öncesinde dönmeye başlamıştı tedirgin olmuştum. Ama bir döndü pir döndü. Peşine emekledi, sonra yaşını bulmadan da yürüdü. Senin anlayacağın kendini erkenden yormamış enerji depolamış .Oğlum da tam tersi iki ayın içinde yatakta olduğu yerde saat gibi 360 derece dönüyordu. Şimdi de 4 aylıktan beri sırtüstünden yüzüstüne dönüyor. Çocukların hepsi birbirinden farklı oluyor.

Ya ben ilk günden beri beş aşağı beş yukarı hep aynı saatler de uyutmaya çalıştım birde kundak olayı bize çok iyi geldi kundakladıysan sonra bebek hem büyüdü hem daha uzun süre uyudu ilk 3 ay tam kundak yaptım daha sonra yarım kundak yaptım şimdi dalıncaya kadar kundaklıyorum sonra gevşetiyorum kolınu çıkararak uyuyor ayrıca uykuya geçerken emzik kullanıyorum ben uyuyunca atıyor kendi
Birde uyku saati geçince benim de çok uykusu da gelse uyumuyor ki 2 saatten soruna yoruluyor benim en geç 4 saat içinde uyutuyorum
Evet ya ben onu biraz yorup egzersiz yapayım en iyisi hep işine geldiği gibi ayakları hep havada sağa sola baya çeviriyor kendini de ama işte tam dönemiyor bende ondan küçük bir arkadaşın bebeğini dönerken görünce ister istemez taktımn

Son düzenleme:
Haklısın canım her bebek ayrı işte tecrübesizlik ilk bebek olunca pipirikli oluyor sanırım insn tşkr ederim ya iyi ki yazdım Kızlar rahatladım yoksa kurup dururdum

Selam kizlar peki bebekleriniz uyurken doğruluyorlar mi benimki tam dalmadgunda hep yapiyor bunu normal mi acep

Beynim yanıyor 4 çocuk gürültüsü ve kkucaktali kızım.
anne ve kız kardeş cabasi
eve gidince de tek kalıyorum.
ne yapsam.bilemedim.

kizima.taze fasulye soğan patates pirinçten puremsi şey yaptım. Ağzımı bile açmıyor.
dün yoğurdu da zorla ydi.yemedi ben tıktım.agzina. hatta armutu da. Ama telefonu yiyor alıp. Ya da ıslak mendili sokuyor ağzına.
dişlerinden mi acaba.
bizimleyken sofraya tabaklara saldırıyor.
püre tatsız tamam ama yoğurt armut tatlıydı yani.

Selam kizlar peki bebekleriniz uyurken doğruluyorlar mi benimki tam dalmadgunda hep yapiyor bunu normal mi acep
Benimki yapıyor mekik çekiyor gibi yapıyor. Uyandığı zaman uyanacağı zaman yapıyor gözleri kapalı oluyor ama bunu yaparak uyanıyor.
Tam benim kızımı anlatmışsın Aynısının tıpkısı havuç verdim tatlıydı onu da yemedi. Sulu olmadığı için yiyemiyor sevmiyor galiba kah kuh yapıyor dline boğazına yapışanları çıkartmaya çalışıyor

Ya kızın bezini al mutfakta koltukta
Mutfak sandalyesine köy.
Vi girdimbez karşımda pis mendiller de dışında gözüküyor.
O elle telefon iynuyot,kızlarına büsküvi açıyor.
Şuan gözümde her yer pis kanalı.
Bu kardeşim çok salak. Her konuda salak.
Biktim çocuklarının gürültüsünden,simarikligi ve pisliğinden.
Sonra neden elletmiosun bebeği sevdirmiosun.biktim.

Yuz de yok ki kaf anlatsan anlamıyorlar.
2 yaşındaki kızına bana sigara getir diyor içerden.
Jelibon kola salam sosis hepsini zaten bunlardan öğrendi oğlum ya oynuyor mutlu oluyor diye biktim artık bunlardan
Ya yazicam ya kavga eficem şimdiden kusura bakmayın kizlar.
Zaten çocukları umrunda değil.
Neyse çok şey var da ben çekildim odama.
En iyisi sizle konuşmak.

Evet ben şu da ekliorum aslında.
Ama kaşığı görse ağzını açmıyor.
Zorla verince boğulur gibi öksürüyor.
Yoğurt yerdi ondan davazgecti.
Onun dışında herşeyi ağzına sokuyor.
Diş yüzündendir belki de.
Inşallah yerler iştahlı olurlar bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…